Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ // ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΝΤΕΛΑΓΟ

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΝΤΕΛΑΓΟΥΕΡ

+
-
KELLERMAN JONATHAN
Κωδ. Πολιτείας: 1470-3585
Τιμή Έκδοσης
€16.50
Τιμή Πολιτείας
€11.55
(-30%)
Κερδίζετε €4.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Παρά τα πολλά χρόνια εμπειρίας του, ο υπαστυνόμος Μάιλο Στέρτζις, από το Αστυνομικό Τμήμα του Δυτικού Λος Άντζελες, ξέρει ότι οι γνώσεις και οι ικανότητές του δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσει τα πάντα. Γι' αυτό χρειάζεται το ταλέντο του διακεκριμένου ψυχολόγου Άλεξ Ντέλαγουερ, με τη βοήθεια του οποίου διερευνούν τις πιο σκοτεινές πτυχές κάθε υπόθεσης. Αλλά παρά τη χαρισματική ματιά των δύο αντρών, η σκηνή του αποψινού φόνου είναι ακατανόητη και απίστευτα βάναυση. Δεν υπάρχουν σταγόνες αίματος, ίχνη πάλης ή άλλα στοιχεία αναγνώρισης, καθώς το πρόσωπο και τα χέρια του θύματος έχουν αφαιρεθεί. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ένα τόσο κακοποιημένο πτώμα βρέθηκε σε αυτή την εύπορη κατοικία. Ο Τσετ Κόρβιν, η γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους υποστηρίζουν ότι δεν αναγνωρίζουν το πτώμα. Και δείχνουν αρκετά φειδωλοί στις πληροφορίες που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν με την αστυνομία.
Καθώς η έρευνα προχωρά, ο Μάιλο και ο Λλεξ αντιλαμβάνονται ότι σε αυτή τη γειτονιά υπάρχουν πολλά περίεργα μάτια, καχύποπτα μυαλά και φλύαρα στόματα. Όσο ο Μάιλο μειώνει τη λίστα των υπόπτων κι ο Άλεξ προσπαθεί να γκρεμίσει τα τείχη που φρουρούν τα πιο σκοτεινά μυστικά, ένα περίπλοκο δίχτυ διεστραμμένης αγάπης, ανελέητης απληστίας και κλονισμένης εμπιστοσύνης αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Φαίνεται ότι όσο πιο περιποιημένο και πράσινο είναι το χορτάρι στα φροντισμένα και ακριβά σπίτια, τόσο περισσότερες αμαρτίες κρύβονται μέσα σε αυτά. Συμπεριλαμβανομένης της πιο θανάσιμης.
Ο κορυφαίος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ περιπλανιέται στις επικίνδυνες γειτονιές του Λος Άντζελες και μας καθηλώνει με μια ασυνήθιστη ιστορία διαστροφής, μίσους και προδοσίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςNIGHT MOVES
ISBN139789601907659
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2019
Αριθμός σελίδων512
Διαστάσεις20x13
ΜετάφρασηΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΑΣΩΝ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΕΛΕΡΜΑΝ ΤΖΟΝΑΘΑΝ
Κωδικός Πολιτείας1470-3585
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[22/02/2021] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Έχω διαβάσει αρκετές από τις περιπέτειες του 'Αλεξ Ντελαγουέρ και του φίλου του Μάϊλο Στέρτζις, οπότε η δαιδαλώδης πλοκή και οι ανατροπές είναι αναμενόμενα στοιχεία! Πολύ καλό, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΟΥΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DOSTOYEVSKY FYODOR
€23.32 €10.49
(-55%)
Κερδίζετε €12.83
Για τη γραφή
BUKOWSKI CHARLES
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS