Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΡΩΤΑΣ ΦΩΤΙΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΩΤΙΑ

+
-
ΠΙΑΤΟΥΛΑΚΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
Κωδ. Πολιτείας: 3457-0577
Τιμή Έκδοσης
€15.99
Τιμή Πολιτείας
€11.19
(-30%)
Κερδίζετε €4.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Τίποτα δεν προμήνυε τις τεράστιες ανατροπές που θα έφερνε στην ήσυχη ζωή της Αρτέμιδος Αθηναΐδου, μια απλή επίσκεψή της μετά από πρόσκληση στο δικηγορικό γραφείο των Ν. & Α. Απέργη στην Αθήνα. Η επιτακτική ανάγκη της για χρήματα, ταυτόχρονα με την τεράστια, καταραμένη κληρονομιά, που απέκτησε αναπάντεχα από τον θανάσιμα διεστραμμένο εχθρό της, την έφερε μπροστά σε ηθικά διλήμματα.
Να κάνει αποδοχή της κληρονομιάς δεχόμενη τον όρο που υπήρχε, για να σώσει τα οικοτροφεία της και τα ορφανά που προστάτευε; Να εξοφλήσει τα χρέη της περιουσίας της και να μη σχολάσει κανέναν από τους ανθρώπους που εργάζονταν στη δούλεψή της; Ή να ακολουθήσει την καρδιά της που της βροντοφώναζε ΟΧΙ;
Η συμβουλή που της έδωσε ο δικηγόρος της, μήπως ήταν μια προσωρινή θεάρεστη λύση; Ή, η αρχή που θα έφερνε στην επιφάνεια όλα όσα είχε σκεπάσει το πυκνό προστατευτικό πέπλο της λήθης, που μόνη της είχε φτιάξει για να καλύπτει τη φριχτή παιδική της ηλικία;
Κι ο γοητευτικός Άδωνις Απέργης, θα γινόταν η σωτηρία της; Ή, η οριστική καταστροφή της, με τη φωτιά που θα άναβε μέσα της η παρουσία του στη ζωή της;
Συναισθήματα άγνωστα μέχρι εκείνη τη στιγμή... Αγάπη, Πάθος και Ζήλια, τάραξαν τις αισθήσεις της. Κι ένας Έρωτας Αυστηρά Απαγορευμένος για εκείνους! Ένας Έρωτας Καταστροφικός! Ένας Έρωτας Φωτιά... που δεν έκαιγε μόνο το κορμί, έκαιγε συθέμελα την ψυχή της, την παρέσυρε ολοκληρωτικά στη δίνη του... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606264986
ΕκδότηςΠΗΓΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2022
Αριθμός σελίδων422
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΥΣΑ
Κωδικός Πολιτείας3457-0577
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[18/06/2022] Μαρία_Καλατζή.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα πολύ δυνατό αισθηματικό μυθιστόρημα κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πηγή. Ο λόγος για το τρίτο πόνημα της αξιόλογης συγγραφέως Πηνελόπης Πιατουλάκη, «Έρωτας φωτιά». Ο τίτλος του το χαρακτηρίζει απόλυτα, γιατί πράγματι είναι ένα βιβλίο σκέτη φωτιά. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή του αναγνώστη και προκαλεί ποικιλομορφία συναισθημάτων. Ο μεστός, περιγραφικός λόγος τής συγγραφέως κατάφερε να με καθηλώσει μέχρι και την τελευταία σελίδα του κειμένου. Θίγει έντεχνα το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης και τις συνέπειες αυτής της κακουργηματικής ενέργειας. Μέσα από τη δεμένη ιστορία του, αναδεικνύει σε όλες του τις διαστάσεις αυτό το εγκληματικό φαινόμενο που ταλανίζει την ανθρώπινη κοινωνία.
Έχω διαβάσει άλλα δύο εξαιρετικά βιβλία της κυρίας Πιατουλάκη και ομολογώ πως για ακόμη φορά με εξέπληξε θετικά. Όταν πήρα στα χέρια μου το «Έρωτας φωτιά» ήμουν σίγουρη πως θα ήταν ένα ακόμα λογοτεχνικό αριστούργημα. Η διαίσθηση και η επιλογή μου με δικαίωσαν απόλυτα. Θα σας δώσω μια μικρή λογοτεχνική γεύση, για να σας βάλω στο κλίμα της υπόθεσης και όταν το διαβάσετε να έχετε τη χαρά να ανακαλύψετε μόνοι σας τα μυστήρια που κρύβει.
Μια απροσδόκητη κληρονομιά θα επιφέρει τεράστιες ανατροπές στη ζωή της Αρτέμιδος και θ’ αναστήσει τα φαντάσματα του παρελθόντας. Οι επώδυνες μνήμες τής παιδικής της ηλικίας θα επανέρθουν και θα την παρασύρουν στη δίνη τους. Το χέρι που θα της προσφέρει ο Άδωνις είναι αυτό που θα τη στηρίξει, ταυτόχρονα όμως, θα την μπερδέψουν τα δικά του μυστικά.
Συνταρακτικές ανατροπές έρχονται να διαταράξουν τα δεδομένα. Το λυτρωτικό φως της αλήθειας θα λούσει τις ομιχλώδης σκιές του χτες, φέρνοντας στην επιφάνεια συγκλονιστικά μυστικά. Η συγκίνηση, η αγωνία και το μυστήριο εναλλάσσονταν διαρκώς κατά τη πλοκή. Η τραγωδία από τις πυρκαγιές που σάρωσαν πριν λίγα χρόνια το Μάτι, ζωντανεύουν μέσα στο κείμενο. Η συγγραφέας έχει κατορθώσει να αποδώσει επαρκώς τη σωρεία συναισθημάτων που γέννησε εκείνη η καταστροφή.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ
MEAD RICHELLE
€18.25 €7.30
(-60%)
Κερδίζετε €10.95
ΤΟ ΠΟΛΥΓΑΜΟ ΦΥΛΟ
VILAR ESTER
€10.70 €4.28
(-60%)
Κερδίζετε €6.42

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS