Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

+
-
EXBRAYAT CHARLES
Κωδ. Πολιτείας: 2569-0151
Τιμή Έκδοσης
€5.00
Τιμή Πολιτείας
€3.50
(-30%)
Κερδίζετε €1.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όταν η Ρουθ Τράκσμορ, η όμορφη προσωπάρχις της φίρμας "Γούλβερτον" στην Όξφορντ Στρητ, έβλεπε, καθημερινά, πάνω στο γραφείο της αυτό το όμορφο μπουκέτο λουλούδια, μέσα στο βάζο από πορσελάνη του Ντούλτον, ούτε καν φανταζόταν πως "δράστης" μπορούσε να είναι ο σερ Άρτσιμπαλντ Λώντερ, γενικός επιθεωρητής των αντιπροσώπων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Κι' αυτό γιατί ο σερ Άρτσιμπαλντ, μη ξεχνώντας στιγμή πως έφερε στους ώμους του τον τίτλο του βαρωνέτου, έμοιαζε περισσότερο με ένα ανδρείκελο ανδρικής μόδας, παρά με ανθρώπινο πλάσμα που κρύβει μέσα του αποθέματα τρυφερότητας. Αποφασισμένη να ζητήση μιαν ικανοποιητική εξήγηση, η νέα γυναία δε δίστασε να παρουσιασθή στο γραφείο του, όπου ο σερ Άρτσιμπαλντ, ταραγμένος και υπέρυθρος, αναγκάστηκε να της ομολογήση τα τρυφερά του αισθήματα. Η Ρουθ Τράκσμορ, που έβλεπε σ' αυτόν τον δεσμό να εκπληρώνονται όλες της οι φιλοδοξίες, δεν απέκρουσε τον σερ Άρτσιμπαλντ, που, ωστόσο, ζήτησε πρώτα να συμβουλευθή τη μαμά του. Η Λαίδη Λώντερ τη δέχτηκε στο Μπλούσμπερυ και ο γάμος έγινε λίγο αργότερα με την πρέπουσα επισημότητα.
Όμως, υπάρχει κάποιο μυστικό ανάμεσα στο νέο ζευγάρι που η Ρουθ αναβάλει συνεχώς να αποκαλύψη στο σύντροφό της. Ενώ εκείνος κάνει όνειρα για ένα ταξίδι στο Παρίσι, η ίδια συλλογίζεται τον συνταγματάρχη Τζέημς Χέρμπερτ Στόκνταίηλ που, σίγουρα, θα έχη άλλη γνώμη. Έτσι αναγκάζεται να φανερώση στον σερ Άρτσιμπαλντ -που με τίποτα δεν πείθεται- πως είναι πράκτορας του Μ15 κι' ότι της έχουν αναθέσει μια αποστολή στη Βιέννη. Ο σερ Άρτσιμπαλντ αναγκάζεται να την ακολουθήση στην παληά Αυστριακή πρωτεύουσα, όπου τα φαιδρά του καμώματα, αιτία συνεχών παρεξηγήσεων, θα αναγκάσουν τη νέα γυναίκα να μετανοιώση πικρά για το γάμο αυτό που τόσο ασυλλόγιστα δέχτηκε! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΛΥΧΝΑΡΙ
ΣειράΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 152
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 1979
Αριθμός σελίδων144
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΒΡΑΝΑ ΑΛΙΚΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΣΜΠΡΑΓΙΑ ΣΑΡΛ
Κωδικός Πολιτείας2569-0151
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

miskzad, rousa, Alka, Dexileos14, maria1977

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80
ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ
MAZETTI KATARINA
€13.94 €5.58
(-60%)
Κερδίζετε €8.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS