Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΠΕΛΙΝΤΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΜΠΕΛΙΝΤΑ

+
-
EXBRAYAT CHARLES
Κωδ. Πολιτείας: 2569-0158
Τιμή Έκδοσης
€5.00
Τιμή Πολιτείας
€3.50
(-30%)
Κερδίζετε €1.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ακόμα και αργότερα, όταν ο Πέπε Καίστορ παρουσίασε τη γυναίκα του Μπελίντα στον Μπέρτ, παρά την αναστάτωση που θα έφερνε στη ζωή των τριών, η συμπεριφορά και η φιλία του τελευταίου δεν θα άλλαζε. Μέχρι τότε ο διακριτικός δεσμός του με τη Ρουθ Ντίγκμπυ και η φιλία του αδελφού της Τεξ, έκλειναν πολύ ήσυχα το κεφάλαιο της ιδιωτικής του ζωής. Μέχρι τότε, και για έναν πράκτορα του F.B.I., τοποθετημένο στο Τμήμα διώξεως λαθρεμπορίου και ναρκωτικών στην Ουάσιγκτων, που όλες οι φιλοδοξίες του δεν ξεπερνούσαν την απλώς σωστή εκτέλεση των καθηκόντων του, η ζωή δεν παρουσίαζε απρόοπτα και δυσκολίες. Όλ' αυτά φανερώθηκαν στη ζωή του κάνοντας τη γνωριμία της όμορφης Μπελίντα, που το μαύρο της χρώμα δεν στάθηκε ικανό να επηρεάσει τα αισθήματα του Μπέρτ Νιούκομπ.
Όμως, οι ηθικές του αρχές και η βαθειά φιλία του για τον Καίστορ, θα ήταν ο φραγμός που θα τον εμπόδιζαν να πλησιάσει την γυναίκα που αγαπούσε. Φραγμός που κάποια στιγμή θα έπαυε να υπάρχει, όταν, αλλοίμονο, σε κάποια αποστολή, ο Πέπε Καίστορ θα έχανε, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες, τη ζωή του. Η είδηση του θανάτου του, πίσω από κάτι λόχμες στο Ήστ Πότομακ Πάρκ, θα οδηγούσε τον Μπέρτ, με βαρειά καρδιά είν' η αλήθεια, στη συνοικία των νέγρων, όπου θα είχε να αντιμετωπίσει την εχθρότητα των κατοίκων της περιοχής και τα δάκρυα της αγαπημένης του Μπελίντα. Ωστόσο, ο δρόμος δεν φαινόταν ακόμα ανοιχτός.... Ο Μπέρτ Νιούκομπ είχε ν' αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια, που ακόμα και για ένα πράκτορα του F.B.I., παρουσίαζαν μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα, από κάθε άποψη, άλυτα... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΛΥΧΝΑΡΙ
ΣειράΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 177
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1967
Αριθμός σελίδων144
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΣΜΠΡΑΓΙΑ ΣΑΡΛ
Κωδικός Πολιτείας2569-0158
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

miskzad, rousa, Alka, Dexileos14, maria1977

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΝΤΙΟ, ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ
CHANDLER RAYMOND
€16.45 €8.22
(-50%)
Κερδίζετε €8.23
ΟΙ ΑΤΑΚΤΟΙ
ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
€18.90 €9.45
(-50%)
Κερδίζετε €9.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS