Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ, 2001 //  ΧΡΟΝΟΣ Γ΄

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ, 2001

ΧΡΟΝΟΣ Γ'

+
-
ΦΙΛΙΠΠΟΤΗΣ Γ. ΣΤΡΑΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1680-0021
Τιμή Έκδοσης
€16.96
Τιμή Πολιτείας
€12.72
(-25%)
Κερδίζετε €4.24


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«"Ημερολόγιο του αρχιπελάγους 2000 - Χρόνος Β'". "Κάθε πέρυσι και καλύτερα" συνηθίζει να λέει ο λαός. Την έννοια της έκφρασης αυτής έχει σαφώς αντιστρέψει ο αιγαιοπελαγίτης -από την ανεμόεσσα Τήνο- Στρατής Γ. Φιλιππότης, ο οποίος, με μια πολυάριθμη ομάδα εκλεκτών συνεργατών, άρχισε να εκδίδει το αρχικά (από το 1996) με τον τίτλο "Κυκλαδίτικο Ημερολόγιο" και από το 1999 με την ονομασία "Ημερολόγιο του Αρχιπελάγους".
Πράγματι, ο Σ. Γ. Φιλιππότης κατόρθωσε όχι μόνο να μη μειώσει την ποιότητα της έκδοσης με την πάροδο των ετών, αλλά απεναντίας κάθε χρόνο την κάνει σπουδαιότερη. Επιτυγχάνεται έτσι αυτό που ο ίδιος ο Στρατής λέει: "Αυτή η καταγραφή δείχνει όχι μόνο την ποσοτική αλλά και την ποιοτική προσφορά των εκδόσεων "ΦΙΛΙΠΠΟΤΗ και ΕΡΙΝΝΗ" στο χώρο του βιβλίου και τη συμβολή στην πνευματική, μορφωτική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας".
Στην παρούσα μικρή παρουσίαση επικεντρώνουμε το κύριο ενδιαφέρον μας στον τελευταίο τόμο του "Ημερολογίου", στο οποίο, εκτός από τα σημαντικά και πολύ χρήσιμα ημερολογιακά στοιχεία που καταχωρούνται, κάθε μήνας εμπλουτίζεται με ποιητικό δείγμα γνωστών λογοτεχνών μας (αρκετά από τα ποιήματα αυτά μάλιστα δημοσιεύονται για πρώτη φορά) και αξιόλογα άρθρα, μελέτες και δοκίμια από την ανεξάντλητη δεξαμενή καταξιωμένων συγγραφέων που έχει στη διάθεσή του ο εκδότης. Το πόνημα είναι αφάνταστα ενδιαφέρον και χρηστικό και πρέπει οπωσδήποτε να διαβαστεί από όλους ή μάλλον να μελετηθεί, αφού περιέχει αναφορικό υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μελετητές. Γι' αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Στρατή Γ. Φιλιππότη, στον οποίο ευχόμαστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να μας τροφοδοτεί με τέτοιες σοβαρές εκδόσεις».
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΡΙΝΝΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2001
Αριθμός σελίδων272
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΦΙΛΙΠΠΟΤΗΣ Γ. ΣΤΡΑΤΗΣ
Κωδικός Πολιτείας1680-0021
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS