Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Α+Β ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ // ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ ...ΜΙΑ ΠΕΡΙ

ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ (ΔΙΤΟΜΟ)

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 8135-0103




Παρουσίαση

"Η Αναρχία είναι ασφαλώς μια ψυχολογική, πολιτισμική και ιστορική σταθερά, όμως αυτή η σταθερά είναι ασυνεχής, σχεδόν ασύλληπτη. Δεν υπάρχει αλληλουχία στην Αναρχία γιατί είναι ανάβλυσμα εξ ορισμού.
Η Αναρχία (ή ο αναρχισμός) δεν αναγνωρίζεται ποτέ στην κατάσταση των πραγμάτων. Εξ αυτού άλλωστε του γεγονότος, είναι αδύνατον να σκεφθεί ή να γράψει κανείς μια ιστορία της Αναρχίας στο στυλ ενός μυθιστορήματος του Μπαλζάκ με μια αρχή, μια ομοιόμορφη εξέλιξη και ένα τέλος. Είναι γεμάτη με κενά και ιλίγγους. Είναι φτιαγμένη με ξεφτίδια. Η γέννησή της πάντα μας διαφεύγει. Δεν ξέρουμε καν αν απλώς αναδύεται με μια εκθαμβωτική μυθική ανάταση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποκαταστήσουμε τις σκόρπιες στιγμές της και να προσπαθήσουμε να μετρήσουμε τον πυρετό που τη διατρέχει". (Αντρέ Νατάφ)

Αυτό επιχειρεί το Αναρχικό Λεξικό. Να ταξιδέψει, ως έντυπη χρονομηχανή, τους αναγνώστες του σε ένα εν πολλοίς άγνωστο, αθέατο ή πολλαπλά παραμορφωμένο παράλληλο κοινωνικό σύμπαν, ένα σύμπαν πολυδιάστατο και πολύμορφο και ως εκ τούτου αρκούντως σαγηνευτικό και να τους προτείνει να ανασυνθέσουν με τον τρόπο τους την ούτως ή άλλως φαντασμαγορική ιστορία της αναρχίας ή, αν μη τι άλλο, να τη διαβάσουν σαν ένα τερπνό, σπονδυλωτό, περιπετειώδες, κοινωνικό μυθιστόρημα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2015
Αριθμός σελίδων976
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας8135-0103
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

USA: Ο 42ος ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
DOS-PASSOS JOHN
€31.80 €14.31
(-55%)
Κερδίζετε €17.49
Η φάρμα των ζώων
ORWELL GEORGE
€9.54 €4.77
(-50%)
Κερδίζετε €4.77

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS