Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΡΕΞΕ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΡΕΞΕ // ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ FIES

ΤΡΕΞΕ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΡΕΞΕ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ FIES

GONZALLES XOSE-TARRIO
Κωδ. Πολιτείας: 1985-2997




Παρουσίαση

"Τι να ξεχάσω; Την κακομεταχείριση, την κατάχρηση εξουσίας, εκείνες τις τακτικές και τόσο προσβλητικές έρευνες, τους ξυλοδαρμούς, το δέσιμο στο κρεβάτι, τις μεταγωγές μέσα στα ασφυκτικά κλουβιά; Να ξεχάσω τους άρρωστους που αργοπεθαίνουν μέσα στα ψυχρά κελιά, ετοιμοθάνατοι, νέοι οι πιο πολλοί, ναρκομανείς που έπεσαν στον κόσμο της παραβατικότητας απ' την παγίδα των ναρκωτικών; Τι να ξεχάσω; Ότι είμαι ένας από τους περιφρονημένους ανθρώπους που τους παρατούν να πεθάνουν στη φυλακή, στο όνομα μιας σκοτεινής εκδίκησης; Ποτέ δεν έκρυψα την απέχθειά μου για το σύστημα, ιδίως το σωφρονιστικό.
Ούτε τώρα θα το κάνω. Είμαι τελείως σίγουρος ότι, παρ' όλα του τα ελαττώματα, η ψυχή του παράνομου που όλοι τον δείχνουν με το δάχτυλο- κατήγορο έχει περισσότερη ευγένεια και αγάπη, από όλους μαζί εκείνους που προετοίμασαν, επεξεργάστηκαν και αποφάσισαν τον εγκλεισμό μου.
Δεν θα επιδοκιμάσω αυτό το σύστημα με αντάλλαγμα κάποιες υποσχέσεις, όχι, ακόμα κι αν αυτό μου στοιχίσει απομόνωση για όλη μου τη ζωή". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΙΔΙΩΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις21x14
ΠρόλογοςΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜετάφρασηΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΧΟΣΕ-ΤΑΡΙΟ
Κωδικός Πολιτείας1985-2997
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

emma1991

Κριτικές για το προϊόν

[28/02/2017] ΒΑΤΙΣΤΑΣ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
"Ενα βιβλίο κόλαφος σε όσους θεωρούν κάτι απόμακρο τη φυλακή, σε όσους τερματίζουν την ευαισθησια τους μπροστα στους τοιχους της φυλακής, σε όσους με τη σιωπή τους και τη συνενοχή τους νομιμοποιούν τη φυλακη". Εξαιρετική αφήγηση, σε μεταφέρει στην αθέατη, κρυφή πλευρά της φυλακής, εκεί που καλλιεργούν εγκληματίες μεσα απο βασανηστήρια.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
€19.00 €9.50
(-50%)
Κερδίζετε €9.50
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ARASSE DANIEL
€28.40 €14.20
(-50%)
Κερδίζετε €14.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS