Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΕΛΕΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ( MICROMEGA /ΣΕΙΡΑ )

Η ΕΛΕΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

+
-
IONESCO EUGENE
Κωδ. Πολιτείας: 3690-0363
Τιμή Έκδοσης
€7.42
Τιμή Πολιτείας
€5.19
(-30%)
Κερδίζετε €2.23


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Στη θολή μας εποχή, στον νέο αυτό Μεσαίωνα ιδεών και αξιών, ο συγγραφέας του "Ρινόκερου" και της "Φαλακρής τραγουδίστριας" εξομολογείται με σπαρακτικό τρόπο την αδυναμία του ν' απαντήσει στα πιο αρχέγονα ερωτήματα: «Ποιος είμαι; Τι κάνω εδώ κάτω; Από πού έρχομαι; Που πηγαίνω;» Για τον Ιονέσκο, ο άνθρωπος είναι η αποτυχημένη δημιουργία ενός κακόβουλου Θεού, ο κόσμος ένα διαστροφικό πεδίο παραγωγής του Κακού, το Μηδέν ο μοναδικός νόμος. Όλα, λοιπόν, είναι παράλογα. Και η αγάπη; Και η ελπίδα; Ο Ιονέσκο ταξιδεύει στα βάθη της προσωπικής του νύχτας, αναζητώντας το νόημα της δικής του ζωής και της ανθρώπινης ύπαρξης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789602832707
ΕκδότηςΡΟΕΣ
ΣειράMICROMEGA
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2007
Αριθμός σελίδων96
Διαστάσεις17x11
ΜετάφρασηΣΚΑΡΑ ΜΙΡΚΑ
ΕπιμέλειαΓΑΖΗΣ Κ. Ε.
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΙΟΝΕΣΚΟ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3690-0363
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

georgesydneyart, geopap1984, nmpoutis, mar4kak, hiphopopotamus, DIMITRIS KAZAKIDIS

Κριτικές για το προϊόν

[06/02/2023] klavus6.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Παρότι, αρχικά, παραθέτει τα κακώς κείμενα του παράλογου κόσμου που ζούμε, απογοητεύτηκα από αυτή την εφηβικής υφής ματαιοδοξία που περιβάλει τον λόγο του. Επιφανειακές περιγραφές και προσεγγίσεις για τα τόσο βαθιά νοήματα που θίγονται μέσα απ΄τους προβληματισμούς που παραβάλλονται. Σε σημεία κάνει λογικά άλματα και απορρίπτει τον Νίτσε και τον Καμύ σε μια μόνο πρόταση(REDFLAG). Ίσως να είναι μια καλή αρχή για ερεθίσματα για κάποιον που δεν έχει προβληματιστεί ποτέ για τον κόσμο και τη ζωή.. Επίσης αρκετά ψεύτικο το "αισιόδοξο" τέλος που θέλει μάλλον να αφήσει..
[09/02/2020] NikosMaistros.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πανέμορφο, γεμάτο σκέψεις του συγγραφέα, που είναι ένας πολυτάλαντος ανθρωπος. Ο Ιονέσκο δεν έχει χάσει την ελπίδα του και αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα. Διαβάζεται εύκολα και σε κάνει να υποκλιθείς σε αυτόν τον σπουδαίο θεατρικό συγγραφέα.
[21/06/2012] terraincognita.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή κειμένων από τα γραπτά του Ιονέσκο. Μάλλον απαραίτητο για όσους αγαπάνε το Θέατρο του Παραλόγου (και όχι μόνο). Παρατίθενται σκέψεις του συγγραφέα, άλλοτε για γενικά θέματα (ζωή, θάνατος) και άλλοτε για πιο ειδικά (άθεος/ένθεος υπαρξισμός, θέατρο). Όσο περνάνε οι σελίδες, γίνεται όλο και καλύτερο αφήνοντας μία τονωτική αίσθηση στο τέλος.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Για τη γραφή
BUKOWSKI CHARLES
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
PEREZ-REVERTE ARTURO
€19.90 €9.95
(-50%)
Κερδίζετε €9.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS