Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΦΑΡΜΑ

Η ΦΑΡΜΑ

+
-
SMITH TOM-ROB
Κωδ. Πολιτείας: 3330-7890
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.13
(-30%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Αν αρνηθείς να με πιστέψεις, θα πάψω να σε θεωρώ γιο μου..."
Μέχρι τώρα ο Ντανιέλ πίστευε ότι μετά τη συνταξιοδότησή τους οι γονείς του αποσύρθηκαν σε μια απομακρυσμένη φάρμα στη Σουηδία, τη χώρα καταγωγής της μητέρας του, για να απολαύσουν μια ήσυχη ζωή. Ένα τηλεφώνημα, όμως, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.
"Η μητέρα σου... δεν είναι καλά" του λέει ο πατέρας του. "Φαντάζεται διάφορα απαίσια, τρομερά πράγματα".
Λίγο πριν ο Ντανιέλ επιβιβαστεί στην πτήση για τη Σουηδία, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του: "Ό, τι σου έχει πει αυτός ο άνθρωπος είναι ψέμα. Δεν είμαι τρελή... Πρέπει να πάω στην αστυνομία... Συνάντησέ με στο Χίθροου".
Απ' τη μια στιγμή στην άλλη ο Ντανιέλ βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στους γονείς του - ποιον απ' τους δύο να πιστέψει, ποιον να εμπιστευτεί; Άθελά του γίνεται εξομολογητής και κριτής της μητέρας του. Ακροατής ενός φρικτού εγκλήματος, μιας συνωμοσίας στην οποία εμπλέκεται ο ίδιος του ο πατέρας, ο Ντανιέλ πρέπει να εξετάσει τα στοιχεία και να αποφασίσει: Ποιος λέει την αλήθεια;
Στο καθηλωτικό και αριστοτεχνικά δομημένο μυθιστόρημά του, ο Τομ Ρομπ Σμιθ συνθέτει μια κοινότητα, μια οικογένεια, έναν γάμο κι ένα μυαλό που βρίσκονται σε βαθιά κρίση και αποτυπώνει με απαράμιλλο τρόπο την εύθραυστη σχέση ανάμεσα σε μια μητέρα και στον γιο της. Με το Παιδί 44 ο Τομ Ρομπ Σμιθ εισήλθε δυναμικά στον λογοτεχνικό χάρτη με τη Φάρμα εδραιώνει τη θέση του ανάμεσα στους πιο πρωτότυπους και χαρισματικούς συγγραφείς της γενιάς του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Συμβαίνει κάποιες σπάνιες φορές ένας συγγραφέας να κατορθώνει, σαν ριψοκίνδυνος ισορροπιστής, να γράψει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που υπερβαίνει τα στενά όρια του είδους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Φάρμα". (Τζέφρυ Ντίβερ, συγγραφέας του Συλλέκτης οστών)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE FARM
ISBN139789601663531
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων426
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΕπιμέλειαΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΜΙΘ ΤΟΜ-ΡΟΜΠ
Κωδικός Πολιτείας3330-7890
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

MTSEKE, Melissa2013

Κριτικές για το προϊόν

[05/11/2018] ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
το παράτησα στην μέση. έχω μείνει με την απορία αν πραγματικά είναι ο ίδιος συγγραφέας που έγραψε την καταπληκτική τριλογία το Παιδί 44..
[22/04/2018] stefanos1.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Όμορφο αστυνομικό θρίλερ που εκτυλίσσεται σε διαφορετικό περιβάλλον και χρόνο από την προηγούμενη τριλογία. Μέχρι το τέλος της ιστορίας δεν μπορείς ν' αντιληφθείς που είναι το ψέμα και που η αλήθεια.
[29/06/2017] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα βιβλίο αριστοτεχνικά γραμμένο, με συνεχείς εναλλαγές και ένταση.. Μια ιστορία που κινείται μεταξύ αλήθειας και ψέματος, ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία.. Από την πρώτη κιόλας παράγραφο ο αναγνώστης απορροφάται από την ροή της ιστορίας, και μπλέκει σε ένα θρίλερ χωρίς τελειωμό.. Η εξέλιξη της ιστορίας καθηλώνει τον αναγνώστη, και μέχρι και το τέλος καταφέρνει να σε διχάζει και να μη σε αφήνει να αντιληφθείς τι πραγματικά συμβαίνει..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛ
TABUCCHI ANTONIO
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45
ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ ΧΑΡΗΣ
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS