Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

+
-
DONNELLY JENNIFER
Κωδ. Πολιτείας: 1200-0723
Τιμή Έκδοσης
€11.00
Τιμή Πολιτείας
€7.70
(-30%)
Κερδίζετε €3.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η Τζο Μόντφορτ, όμορφη και πλούσια, σύντομα θα αποφοιτήσει και θα παντρευτεί έναν από τους πιο περιζήτητους και εύπορους εργένηδες της Νέας Υόρκης. Όμως, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί η Τζο. Το όνειρό της είναι να γίνει δημοσιογράφος σε εφημερίδα. Πέρα από τον αγώνα που πρέπει να δώσει ενάντια στα στερεότυπα και τις απαιτήσεις της κοινωνικής τάξης και της εποχής της, η Τζο καλείται ξαφνικά να αντιμετωπίσει ένα τραγικό γεγονός: ο πατέρας της τραυματίζεται θανάσιμα ενώ καθαρίζει το περίστροφό του. Ο Τσαρλς Μόντφορτ ήταν ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Νέας Υόρκης, ιδιοκτήτης εφημερίδας, συνέταιρος σε μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες και, κυρίως, ένας άντρας υπερβολικά έξυπνος και προσεκτικός για να καθαρίζει ένα όπλο γεμάτο - και η Τζο το ξέρει.
Η προσπάθειά της να ανακαλύψει περισσότερα για τον θάνατο του πατέρα της θα την οδηγήσει σε μια δαιδαλώδη έρευνα γεμάτη αγωνία και ανατροπές. Στην πορεία της έρευνάς της, η Τζο θα συναντήσει τον Έντι, έναν νεαρό γοητευτικό δημοσιογράφο που εργάζεται στην εφημερίδα του πατέρα της. Δίπλα στον Έντι, η Τζο θα αναζητήσει την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της, θα ανακαλύψει έναν νέο κόσμο πέρα από τα όρια της τάξης της, και θα γνωρίσει τον έρωτα. Ώσπου θα συνειδητοποιήσει πόσο ακριβό μπορεί να είναι το τίμημα της αλήθειας και της αγάπης. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHESE SHALLOW GRAVES
ISBN139789606056659
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2016
Αριθμός σελίδων560
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΤΡΑΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΡΟΖΑ
ΕπιμέλειαΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ΤΑΤΙΑΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΟΝΕΛΙ ΤΖΕΝΙΦΕΡ
Κωδικός Πολιτείας1200-0723
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[10/07/2022] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Νέα Υόρκη, τέλη 19ου αι, φόνοι, μυστήριο, δράση, κοινωνικές ανισότητες και μπόλικο ρομάντζο! Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που θα συναντήσει κάποιος στο ατμοσφαιρικό αυτό μυθιστόρημα στο οποίο αναλύεται μια ολόκληρη εποχή και μέσα από το οποίο ο αναγνώστης θα αντλήσει πολλές πολιτιστικές, κοινωνικές, αλλά και ιατρικές πληροφορίες!
Η πλοκή είναι εξαιρετική, το μυστήριο και η αγωνία όσο περνάει η ώρα κορυφώνονται, οι εκπλήξεις είναι συνεχείς, δεν υπάρχουν περιττές λεπτομέρειες, ενώ η ψυχογράφηση των ηρώων είναι πολύ καλή σε σημείο που ο αναγνώστης να ταυτίζεται μαζί τους και να νιώθει ότι αποτελεί κι εκείνος κομμάτι της ιστορίας! Οι χαρακτήρες του βιβλίου είναι έντονες προσωπικότητες με συναισθηματικές εξάρσεις, δυναμισμό, πάθη, αλλά και ανασφάλειες. Αγαπημένος μου ήρωας είναι ο Όσκαρ, ο ιατροδικαστής!
Η συγγραφέας μας γνωρίζει μία Νέα Υόρκη, όπου οι ανισότητες ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις είναι τεράστιες, ενώ η γυναίκα των ανώτερων τάξεων υπάρχει για να παντρεύεται πριν μπει στα είκοσι, να πίνει τσάι σε ανόητες συγκεντρώσεις, να στολίζεται και να μη σκέφτεται! Θίγονται, επίσης, το ζήτημα της προσωπικής ελευθερίας, το φαινόμενο της φτώχειας, η εκμετάλλευση ανηλίκων, καθώς και το πρόβλημα του δουλεμπορίου !
Οι εναλλαγές του σκηνικού γίνονται αρκετά γρήγορα και ο αναγνώστης μεταφέρεται από τα ανατριχιαστικά νεκροτομεία σε σκοτεινά νεκροταφεία, από άσυλα σε οίκους ανοχής και από φτωχικά και βρώμικα ξενοδοχεία σε αριστοκρατικά σπίτια.
Διαβάζεται απνευστί και σε αυτό συμβάλλουν και τα μικρά κεφάλαια στα οποία είναι χωρισμένο το βιβλίο!
Συναρπαστικό, όπως, εξάλλου, όλα τα βιβλία της συγγραφέως!!!
[05/12/2019] ΡΟΔΑΜΑΝΘΗ .   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Eνα καλογραμμένο αστυνομικό- ρομαντικό μυθιστόρημα εποχής. Με αποκαλύψεις,μπόλικο κυνηγητό, με καλούς και κακούς. Μας μεταφέρει με εξαιρετική ευκολία η συγγραφέας στο τέλος του 19ου αιώνα. Στην εποχή όπου κυριαρχούσαν οι κοινωνικές ανισότητες. Μια καθαρά ανδροκρατούμενη κοινωνία όπου ο νόμος προστατεύει τους ισχυρούς. Στην εποχή που οι γυναίκες δεν μπορούσαν να εκφραστούν ελεύθερα και δεν είχαν διακαιώματα... κ εδώ η πρωταγωνίστρια μας Τζο δίνει την δική της μάχη!

Σε γενικές γραμμές μ’άρεσε το ύφος της συγγραφέας και σίγουρα θα το απολάμβανα περισσότερο αν δεν είχα βρει τον δολοφόνο από τις πρώτες κιόλας 60 σελίδες. Όπως θα απολάμβανα περισσότερο το love story που ενώ δίνει την εντύπωση καθ' όλη τη διάρκεια του βιβλίου ότι είναι πολύ δυνατό και μοναδικό στο τέλος μας αφήνει λίγο με αμφιβολίες αν ήταν όντως τόσο αμοιβαίο..

Διαβάζεται ευχάριστα και γρήγορα.
[21/09/2017] ΜΑΡΙΑ39Ν.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα πολύ όμορφο ιστορικό - αστυνομικό μυθιστόρημα που σε συναρπάζει από τις πρώτες του σελίδες. Μια ιστορία εποχής η οποία διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 1890 γεμάτη δράση και μυστήριο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ
SALLES CATHERINE
€26.50 €11.92
(-55%)
Κερδίζετε €14.58
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
IBSEN HENRIK
€9.00 €4.50
(-50%)
Κερδίζετε €4.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS