Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

+
-
AUSTER PAUL
Κωδ. Πολιτείας: 1780-0009
Τιμή Έκδοσης
€16.96
Τιμή Πολιτείας
€6.78
(-60%)
Κερδίζετε €10.18


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σ' ένα λιβάδι της Πενσιλβάνια ένας νεαρός πυροσβέστης από τη Βοστώνη κι ένας ευέξαπτος χαρτοπαίκτης υποχρεώνονται να ξαναχτίσουν έναν πέτρινο τοίχο του δέκατου πέμπτου αιώνα. Για τον Τζιμ Νας όλα άρχισαν όταν κληρονόμησε ένα μικρό χρηματικό ποσό κι έφυγε απ' τη Βοστώνη σ' αναζήτηση μιας "ελεύθερης" ζωής. Περιπλανιέται για κάμποσο σ' όλη την Αμερική πηγαίνοντας από το "τίποτα στο πουθενά" περιμένοντας απλώς πότε θα του τελειώσουν τα χρήματα, ως τη στιγμή που γνωρίζεται εντελώς τυχαία με τον Τζακ Πόντσι, έναν απένταρο νεαρό με ζωηρή ιδιοσυγκρασία κι ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του. Οι δυο τους, με τα τελευταία χρήματα του Νας, μπλέκονται σ' ένα παιχνίδι πόκερ με δυο εκκεντρικούς πλούσιους και διακινδυνεύουν τα πάντα σ' ένα χαρτί. Η κατάληξή τους στο λιβάδι εκείνο της Πενσυλβάνια είναι θέμα καθαρής τύχης. Όμως στα έργα του Πολ Όστερ η τύχη είναι μια ισχυρή και συνεχώς μεταλλασσόμενη δύναμη, που άλλοτε παίρνει την μορφή ατυχήματος κι άλλοτε τη μορφή μιας ανηλεούς εξέλιξης. Έχουμε ακόμα να κάνουμε μ' έναν κόσμο ωμής συναλλαγής και τιμωριτικών διαθέσεων, τον οποίο τελικά εξαγνίζει ο Νας με τη λαχτάρα του για δικαιοσύνη και την ικανότητά του γι' αγάπη. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE MUSIC OF CHANCE
ISBN139789602085103
ΕκδότηςΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.Ι.
ΣειράΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1995
Αριθμός σελίδων256
Διαστάσεις21x15
ΜετάφρασηΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΡΗΣ
ΕπιμέλειαΚΑΡΟΥΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΣΤΕΡ ΠΟΛ
Κωδικός Πολιτείας1780-0009
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

lol, alkis73

Κριτικές για το προϊόν

[23/02/2021] clea.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μου άρεσε αλλά όχι τόσο όσο ο υπέροχος κ.Κοκαλιάρης (Τιμπουκτού)..Ευρηματικός όπως πάντα ο Auster δημιουργεί μια πρωτότυπη ιστορία με ήρωες που ενώ νομίζουν ότι ελέγχουν τη μοίρα τους, η πραγματική ζωή τους ξεπερνά και τους μετατρέπει σε φιγούρες-μινιατούρες μιας πόλης μακέτας.
[10/12/2018] kikujiro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Φρέσκος, πρώιμος Auster στα πολύ καλά του, λιγότερο φιλοσοφημένο από την "Τριλογία", αλλά με διάθεση περιπλάνησης και περιπέτειας και τίμιους χαρακτήρες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Όσα χάσαμε στις φλόγες
ENRIQUEZ MARIANA
€12.20 €4.88
(-60%)
Κερδίζετε €7.32
ΟΛΕΣΙΑ
KUPRIN ALEKSANDR
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS