Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ( ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ /ΣΕΙΡΑ )

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

+
-
KALLA DANIEL
Κωδ. Πολιτείας: 2540-3193
Τιμή Έκδοσης
€16.50
Τιμή Πολιτείας
€11.55
(-30%)
Κερδίζετε €4.95


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Δρ. Νόα Χαλντέιν γνωρίζει πολύ καλά ότι η ανθρωπότητα θα κληθεί κάποια στιγμή να αντιμετωπίσει μια νέα φονική γρίπη, ανάλογη της πανδημίας του 1919, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από είκοσι εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες. Έτσι, όταν αναφέρεται η εμφάνιση ενός μυστηριώδους νέου στελέχους γρίπης, περιμένει ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Σύντομα ανακαλύπτει ότι η νέα ασθένεια, στην οποία δίνεται η ονομασία Σύνδρομο Οξείας Κατάρρευσης του Αναπνευστικού (ARCS), είναι πολύ πιο θανατηφόρα από το SARS, καθώς οδηγεί στο θάνατο το ένα στα τέσσερα θύματά της, ανεξαρτήτως ηλικίας ή της προηγούμενης κατάστασης της υγείας τους. Όμως, ενόσω ο Νόα και οι συνάδελφοί του δίνουν αγώνα για την αναχαίτιση της επιδημίας, ο ιός εξαπλώνεται στο Χονγκ Κονγκ και το Λονδίνο και, κάποια στιγμή, φτάνει και στην Αμερική. (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςPANDEMIC
ISBN139789601420424
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2009
Αριθμός σελίδων590
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΛΑ ΝΤΑΝΙΕΛ
Κωδικός Πολιτείας2540-3193
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[17/04/2023] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Γενικά για καλοκαίρι, αν θέλεις να περάσεις το χρόνο σου χαλαρά, ίσως το βιβλίο αυτό να είναι αυτό που ζητάς. Έχει δράση και η ιστορία έχει κάποιο ενδιαφέρον, αν και συνηθισμένη. Γενικά όμως,στο τέλος δεν σου μένει κάτι. Ένα μέτριο μυθιστόρημα.
[30/11/2020] NikolasB.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Είχα καιρό να διαβάσω τόσο κακό βιβλίο. Το μόνο θετικό είναι ότι γράφτηκε από γιατρό και επιστημονικά δεν έχει τρανταχτά κενά. Αλλά ως βιβλίο "δράσης" είναι σαν κακή αμερικάνικη ταινία που οι χαρακτήρες είναι επιφανειακοί, οι κοινωνικές σχέσεις απλοϊκές και η σύγκρουση μεταξύ "κακού-καλού" καταλήγει στο πόσο καλοί και σωτήριοι είναι οι Αμερικάνοι. Δεν είναι προφητικό βιβλίο για την πανδημία του SARS αλλά ένα κακογραμμένο άρλεκιν που προσπαθεί να προσθέσει στοιχεία θρίλερ και δράσης. Αν σας αρέσουν οι "αμερικανιές" περί τρομοκρατίας είναι το βιβλίο σας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
WHITAKER CHRIS
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ
€4.90 €2.45
(-50%)
Κερδίζετε €2.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS