Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΤΕΡ ΝΟΙΜΑΝ

Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΤΕΡ ΝΟΙΜΑΝ

+
-
ΝΤΕΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2300-5566
Τιμή Έκδοσης
€18.00
Τιμή Πολιτείας
€12.60
(-30%)
Κερδίζετε €5.40


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Διαβλέποντας την πτώση του την άνοιξη του 2012, ο Μουτασίμ Καντάφι προσπαθεί να εξασφαλίσει μια οδό διαφυγής. Για τον λόγο αυτό μεταφέρει και κρύβει εκτός Λιβύης ένα μέρος από τους αμύθητους θησαυρούς του.
Λίγα χρόνια αργότερα, στις απέραντες ερημιές της Αφρικής, ο Γκούντερ Νόιμαν, υπάλληλος διεθνούς μεταλλευτικής εταιρίας, θα κάνει μια ανακάλυψη που θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή του.
Μεγιστάνες και σκληροτράχηλοι μισθοφόροι, αντάρτες και δόλιοι έμποροι διαμαντιών, μαζί με ανθρώπους του υποκόσμου, Λίβυους πρώην αξιωματούχους και φανατικούς τζιχαντιστές, οδηγούμενοι από την απληστία, θα επιδοθούν σε έναν ανελέητο και βίαιο αγώνα με στόχο να αρπάξουν από τον Γκούντερ το εύρημά του.
Η ανθρώπινη ζωή χάνει κάθε αξία και ο Γκούντερ θα αγωνιστεί για την επιβίωσή του κάνοντας μια φρενήρη διαδρομή από την υποανάπτυκτη Κεντροαφρικανική Δημοκρατία στην κοσμοπολίτικη Αμβέρσα και από κει στη βαυαρική ύπαιθρο και στις ειδυλλιακές λίμνες της Ελβετίας, μέχρις ότου η άστατη θεά Τύχη αποφασίσει σε ποιον πραγματικά θα χαμογελάσει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789600450569
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2019
Αριθμός σελίδων600
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΠΛΑΚΟΝΟΥΡΗ ΑΛΕΚΑ
Κωδικός Πολιτείας2300-5566
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[23/07/2021] Kosmelpi.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ενα υπεροχο βιβλιο ,βγαλμενο απο κινηματογραφικη αιθουσα παλιας κοπης.Ο συγγραφεας χειμμαρωδης σε ταξιδευει σε χωρες μακρινες κι αφηνεσαι να σε παρασυρει το μυστηριο και η αγωνια για την τυχη του πρωταγωνιστη μεχρι την τελευταια σελιδα.Ανυπομονώ πραγματικα να δω το επομενο εργο που θα αναδυθει μεσα απο τις τεραστιες δυνατοτητες και τον πολυποικιλο χαρακτηρα του συγγραφεα
[03/08/2020] ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΣΙΟΥ .   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα εδώ και καιρό. Από τις περιπέτειες που ανυπομονείς να δεις τι θα γίνει παρακάτω. Εντυπωσιακές λεπτομέρειες που αξίζει να σημειωθεί πως δεν κουράζουν καθόλου, αντίθετα θαυμάζεις τις πολλαπλές ικανότητες του συγγραφέα. Ελπίζω και ανυπομονώ να απολαύσω επόμενα συγγραφικά του ταξίδια!!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
DESPENTES VIRGINIE
€13.94 €5.58
(-60%)
Κερδίζετε €8.36
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ
MINOIS GEORGES
€44.52 €17.81
(-60%)
Κερδίζετε €26.71

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS