Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΛΑΚΩΝΙΚΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 1998

ΛΑΚΩΝΙΚΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 1998

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 1984-0029
Τιμή Έκδοσης
€10.60
Τιμή Πολιτείας
€7.95
(-25%)
Κερδίζετε €2.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι εκδόσεις ΙΔΙΟΜΟΡΦή παρουσιάζουν το ΛΑΚΩΝΙΚΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 1998, εγκαινιάζοντας μια σειρά εκδόσεων στη Λακωνία. Με τη φιλοδοξία να συμβάλλουν στην πολιτιστική ζωή του λακωνικού χώρου, καταθέτουν, εκτός από τις πληροφορίες για διάφορους φορείς, ιδρύματα, συλλόγους, σωματεία κ.λπ., και προβολές μουσειακών χώρων, μοναστηριών, λογοτεχνών και ποιητών της περιοχής.
Φέτος το Ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού με όσο περισσότερα στοιχεία ήταν δυνατό να συλλεχτούν και μάλιστα στοιχεία τέτοια που να κάνουν ανάγλυφη την ποικιλομορφία και την αντιφατικότητα της περιοχής. Στη Λακωνία υπάρχουν χώροι και τρόποι για μια έξοδο από την καθημερινότητα, για μια ανάταση ψυχής, για ανταλλαγή απόψεων, για άθληση. Φυσικά υπάρχουν ελλείψεις, για τις οποίες ζητούμε την επιείκειά σας. Ελπίζουμε πως με τη δική σας συμβολή, το Λακωνικόν Ημερολόγιον της επόμενης χρονιάς θα είναι πληρέστερο.
Οι εκδόσεις ΙΔΙΟΜΟΡΦή ευχαριστούν όσους βοήθησαν να δημιουργηθεί τούτο το ημερολόγιο. Ιδιαίτερα το Δήμο Σπαρτιατών, τις Ιερές Μονές Αγίων Αναργύρων και Αγίων Τεσσαράκοντα, την κ. Αιμιλία Μπακούρου, τον κ. Γ. Γιαξόγλου καθώς και την κ. Ε. Ζαββού για την ευγενική παραχώρηση κειμένων.
Το τμήμα Γραφικών Τεχνών των εκδόσεων ΙΔΙΟΜΟΡΦή είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε έκδοση χρειάζεστε. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΙΔΙΟΜΟΡΦΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1998
Αριθμός σελίδων186
Διαστάσεις25x17
ΕπιμέλειαΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΩΤΣΟΣ Γ.
Κωδικός Πολιτείας1984-0029
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ
GAINZA MARIA
€10.60 €5.30
(-50%)
Κερδίζετε €5.30
ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS