Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ"
Το βιβλίο-το πρώτο μιας τριλογίας- έχει αρκετό ενδιαφέρον λόγω των συνεχών ανατροπών, αν και υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που απαντώνται και σε άλλα δημοφιλή και ευπώλητα αστυνομικά μυθιστορήματα. Θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για μία καλή αστυνομική σειρά, κάτι που μάλλον είναι στο πρόγραμμα να γίνει. Ελπίζω ότι θα μεταφραστούν και τα άλλα δύο βιβλία στα Ελληνικά, επειδή θα ήθελα να δω το τέλος των περιπετειών της Αντόνια Σκοτ.
2022-07-31 13:05:24
Σχόλιο για το βιβλίο "ΥΠΟΘΕΣΗ AGATHA CHRISTIE"
Ένα από τα δύο βιβλία που κυκλοφόρησαν φέτος στα Ελληνικά και αναφέρονται στο τι (ίσως) έγινε κατά την ενδεκαήμερη εξαφάνιση της Άγκαθα Κρίστι, για την οποία η συγγραφέας δεν έδωσε ποτέ επαρκείς εξηγήσεις μετά την επιστροφή της. Το βιβλίο, το οποίο μου δάνεισαν, διαβάζεται εύκολα χωρίς να κουράζει και το θεώρησα ευχάριστο, όμως όχι συγκλονιστικό. Κάλλιστα θα μπορούσε η Nina De Gramont να γράψει πάνω κάτω την ίδια ιστορία με άλλους-φανταστικούς- πρωταγωνιστές, ώστε να μην έλθουν σε δυσάρεστη θέση όποιοι συγγενείς της Christie ακόμη ζουν. Το βιβλίο διαθέτει λιγάκι μυστήριο και μια γερή δόση αναπόλησης και μελαγχολίας για τις χαμένες ευκαιρίες και τη σκληρότητα της ζωής, χωρίς όμως οι χαρακτήρες να διολισθαίνουν στην αυτολύπηση.
2022-07-26 13:38:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ "
Παρά το γεγονός ότι μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες με τον Σέρλοκ Χολμς-και οι πρωτότυπες και αυτές που αντλούν έμπνευση από τα έργα του Ντόυλ- το συγκεκριμένο βιβλίο δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Υπάρχουν επαναλήψεις που κουράζουν, αοριστίες και ασάφειες σε αρκετά σημεία που δε βοηθούν στην κατανόηση της πλοκής και γενικά το βιβλίο μου άφησε μία αίσθηση ανεκπλήρωτων προσδοκιών!
2022-07-22 09:02:43
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ"
Το βιβλίο αυτό, το οποίο πρόσφατα σχετικά έγινε και τηλεοπτική σειρά στην Ισπανία, μου άρεσε πολύ. Οι ανατροπές στην πλοκή και οι καλά αναπτυγμένοι χαρακτήρες κρατούν σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον των αναγνωστών, ενώ και το επιβλητικό τοπίο αναδεικνύεται σε έναν από τους πρωταγωνιστές του βιβλίου. Αφαίρεσα ένα αστέρι, επειδή πσρά τη γλαφυρότητά τους αρκετές περιγραφές είναι αρκετά μακροσκελείς και κάπου κάπου μπορεί να κουράσουν τους αναγνώστες.
2022-07-06 18:44:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΟΣΙΝΟ"
Όταν δανείστηκα το βιβλίο, ξεκίνησα να το διαβάζω με τις καλύτερες τον διαθέσεων. Το πολυπρόσωπο επιτελείο χαρακτήρων και οι γλαφυρότατες περιγραφές τόπων και πολιτισμών σε μία εποχή που ο ορθολογισμός αρχίζει ανθίζει και οι προλήψεις χάνουν έδαφος είναι γοητευτικές, ενώ ο βασικός ήρωας Αλμοσίνο είναι συμπαθής στον αναγνώστη, πολυμαθής, συμπονετικός και καλός γιατρός. Παρ\' όλα αυτά, από ένα σημείο και μετά το βιβλίο άρχισε λίγο να με κουράζει και να με κάνει να μελαγχολώ... Ο λόγος; Το ίδιο το οπισθόφυλλο αναφέρει ότι ο Αλμοσίνο "αλλάζει μάσκες θρησκευτικής και φυλετικής ταυτότητας", και το κάνει με τέτοια άνεση που για εμένα τουλάχιστον αυτό φανερώνει όχι απλά προσαρμοστικότητα,θέληση για επιβίωση και αντοχή, αλλά και έλλειψη πραγματικής ικανότητας να ριζώσει κάπου, ίσως λόγω των εμπειριών του. Ο ευφυής και συμπονετικός γιατρός μας στην ουσία δεν αισθάνεται άνετα σχεδόν με κανέναν και σχεδόν πουθενά, ενώ πολλά από τα ταξίδια που κάνει δεν είναι τα ταξίδια που ποθούσε εκείνος να κάνει, αλλά τα ταξίδια που του υπαγόρευσε η αγάπη και το αίσθημα υποχρέωσης προς όσους κατέληξε να θεωρεί οικογένειά του- ένας Οδυσσέας του οποίου η Ιθάκη άλλαζε συνεχώς συντεταγμένες!
2022-06-13 23:01:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "
Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται σαν περιπετειώδες μυθιστόρημα, αν και δεν είναι μυθιστόρημα! Είναι περιεκτικό, ενδιαφέρον και αρκετά ξεκούραστο στην ανάγνωση! Υπάρχουν μικρολαθάκια τυπογραφικά και λαθάκια στην απόδοση κάποιων φράσεων του πρωτότυπου, αλλά δεν εμποδίζεται η κατανόηση του περιεχομένου από τον αναγνώστη!

2022-05-17 06:03:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ"
Το βιβλίο είναι το δεύτερο αυτού του διδύμου συγγραφέων που διαβάζω και μου άρεσε πολύ,παρά το γεγονός οτι προτιμώ τα αμιγώς αστυνομικά βιβλία από τα ψυχολογικά θρίλερ όπως είναι αυτό το βιβλίο.Το προτείνω σε όλους τους αναγνώστες που αγαπούν τα βιβλία με πολλές ανατροπές!
2022-05-11 22:17:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ "
Από τα καλύτερα βιβλία της σειράς με το Ρίτσερ που έχω διαβάσει, με αρκετή δράση και αρκετές ανατροπές! Το αγόρασα μαζί με μία γνωστή Κυριακάτικη εφημερίδα της οποίας ήταν ένθετο.Άξιζε τον κόπο!
2022-05-06 06:57:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ"
Είναι ένα βιβλίο με μικρά κεφάλαια που δεν κουράζει και διαβάζεται ευχάριστα! Θα γινόταν καλή ταινία! Έχει αρκετή δράση! Καλή συντροφιά για το καλοκαίρι ή για ένα τριημεράκι!
2022-04-30 17:48:58
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ"
Πολύ καλό βιβλίο, με πολλή δράση! Θα γινόταν καλή ταινία! Πολύ καλή συνέχεια των τριών προηγούμενων βιβλίων που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά στη σειρά με τον Ντέκερ!
2022-04-22 09:14:27
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ"
Το βιβλίο έχει ενδιαφέρον και αποτελεί αξιόλογη συνέχεια της σειράς με τον Ντέκερ, της οποίας τα δύο προηγούμενα βιβλία με ενθουσίασαν, αλλά δεν κατάφερε να μου προξενήσει την ίδια εντύπωση! Αφαίρεσα τα δύο αστεράκια επειδή θεωρώ ότι αρκετά κεφάλαια ήταν περιττά ή υπερβολικά μακροσκελή με αποτέλεσμα να κουράζουν τον αναγνώστη!
2022-04-06 08:15:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΛΑΟΥΖΕΝ"
Ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα, με στρωτή αφήγηση, χωρίς περιτές λεπτομέρειες που κουράζουν. Δε δρέπει δάφνες πρωτοτυπίας ακριβώς,αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι οι ήρωες βασίζονται περισσότερο στη σταχυολόγιση και το συνδυασμό πληροφοριών από καταθέσεις μαρτύρων και λιγότερο στη σύγχρονη τεχνολογία για να λύσουν τις υποθέσεις τους!
2022-03-16 05:56:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΚΑΕΠΤΑ"
Η πρώτη περιπέτεια του επιθεωρητή Τομ Μπάμπιλον έχει αρκετά στοιχεία από τα συνήθη που υπάρχουν στσ βιβλία του είδους: βίαια εγκλήματα και μυστικά που πρέπει να αποκαλυφθούν. Ωστόσο, εδώ πολλά είναι και τα μυστικά του ίδιου του Μπάμπιλον και των συναδέλφων του, ενώ η ψυχροπολεμική περίοδος που υπήρχαν δύο Γερμανίες φαίνεται να είναι ακόμη ανοιχτό τραύμα για όλους. Η πλοκή έχει σρκετό ενδιαφέρον, είναι όμως υπερβολικά μπερδεμένη και οι πολλές περιγραφές τοπίων και κτηρίων κουράζουν. Για τους λόγους αυτούς αφαίρεσα δύο αστέρια!

2022-03-11 21:10:44
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΤΕ"
Το βιβλίο είναι πολύ καλό, ακόμη και λίγο τρομακτικό λόγω θεματολογίας, αφού αφορά στην προσπάθεια κοριτσιών που επέζησαν των βασανιστηρίων ενός σαδιστή που τις κρατούσε αιχμάλωτες να συνέλθουν και να τον εμποδίσουν να βγει από τη φυλακή. Υπάρχουν πολλές ανατροπές, ορισμένες πιο δύσκολο να τις υποψιαστείς από άλλες και πολλά μυστικά που βγαίνουν στο φως! Είχα αγοράσει το βιβλίο πριν από πολύ καιρό, Κρίμα που δεν έτυχε επανέκδοσης!
2022-03-06 12:38:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΠΥΡ"
Μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο βιβλίο της σειράς με τίτλο:"Ιερή σκοτεινή νύχτα", αν και πάλι δε διαθέτει ακριβώς την ίδια καταιγιστική δράση,το ίδιο ύφος γραφής και τη μαεστρία στην πλοκή με τα παλαιότερα βιβλία όπου πρωταγωνιστούσε ο Χάρι Μπος και τα οποία είναι τα αγαπημένα μου! Η Μπάλαρντ αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στις υποθέσεις, ενώ ο Μπος φαίνεται να αποτραβιέται σταδιακά από το προσκήνιο. Διαβάζεται όμως ευχάριστα!
2022-03-03 21:21:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ "
Το βιβλίο διαβάζεται ευχάριστα και σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις πράγματα για την ιστορία πολλών λαών.Κατά τη γνώμη μου όμως, το βιβλίο "Αιχμάλωτοι της Γωγραφίας" του ιδίου είναι πιο ενδιαφέρον και επίκαιρο, ιδίως μετά τις τελευταίες λυπηρές εξελίξεις που μονοπωλούν τα δελτία ειδήσεων αυτό το διάστημα.
2022-02-27 11:12:42
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ"
Ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα, σαφώς αρκετά επηρεασμένο από άλλα βιβλία του είδους γραμμένα από αλλοδαπούς συγγραφείς, αλλά και από την Ελληνική επικαιρότητα, όπου το φαινόμενο των ανθρωποκτονιών με θύματα γυναίκες έχει πλέον λάβει ανησυχητικές διαστάσεις! Μου το δάνεισε μια φίλη θεωρώντας ότι θα μου άρεσε και είχε δίκιο!
2022-02-20 08:33:18
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΗΧΩ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ"
Διαβάζεται ευχάριστα και υπάρχουν πολλές ανατροπές στην πλοκή, αν και ορισμένες έχουν το στοιχείο της υπερβολής! Θα γινόταν αρκετά καλή ταινία!
2022-02-11 06:13:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΖΑΒΟΛΙΑ"
Το βιβλίο διαβάζεται ευχάριστα, αν και δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ποιός διαπράττει τα εγκλήματα! Το τέχνασμα που χρησιμοποιεί ο δολοφόνος για να αποδοθούν τα εγκλήματα σε υπερφυσικές δυνάμεις έχει επίσης χρησιμοποιηθεί από άλλους συγγραφείς σε διάφορες πραλλαγές! Ωστόσο, θεωρώ ότι η άψογη ανάπλαση της εποχής από το συγγραφέα, μιας εποχής όπου η ανάπτυξη των επιστημών συνυπήρχε με το έντονο ενδιαφέρον για τον πνευματισμό και η πολύ καλή μετάφραση με τις λεπτομερείς σημειώσεις της μεταφράστριας, δικαιολογούν τα τέσσερα αστεράκια!

2022-01-30 12:12:21
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ"
Εάν υπήρχε η δυνατότητα, θα έβαζα σίγουρα έξι αστεράκια, αφού το βιβλίο αυτό μου άρεσε περισσότερο και από τον "Τρόφιμο" και τη "Θέση 7Α". Το τέλειωσα σε μία ημέρα και παρά το στοιχείο υπερβολής που υπάρχει και σε αυτό το βιβλίο, δε θες να σταματήσεις το διάβασμα πριν το τελειώσεις! Οι ανατροπές είναι τόσες που μέχρι και η ανάγνωση της τελευταίας σελίδας αλλάζει άρδην τα ως τότε δεδομένα! Απλά καταπληκτικό!
2022-01-23 15:56:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ "
Δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω το βιβλίο που είναι πλέον αρκετά παλιό! Χωρίς να συγκλονίζει διαβάζεται πολύ ευχάριστα-το τέλειωσα σε δύο μέρες χωρίς καλά καλά να το καταλάβω- και κοινός παρονομαστής όλων των ιστοριών στις οποίες εμπλεκονται βασίλισσες, ιππότες, κόμητες, δούκες και άλλοι ευγενείς είναι το υπερφυσικό στοιχείο, καθώς η προδοσία, η απιστία και ο φόνος οδηγούν τις ψυχές των θυμάτων να παραμείνουν εγκλωβισμένες στον υλικό κόσμο γυρεύοντας δικαίωση! Ένα διάλειμμα από τα αστυνομικά που συνήθως διαβάζω!
2022-01-22 13:54:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΧΙΟΝΙ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Ο συγγραφέας μιμείται το ύφος γραφής της Άγκαθα Κρίστι και κάνει πολλές έμμεσες και άμεσες αναφορές στο έργο και τους ήρωές της. Μέχρι και το πτώμα του βάναυσα δολοφονημένου ιερέα ανακαλύπτεται στη βιβλιοθήκη ενός αρχοντικού, του οποίου όμως ο αριστοκράτης ιδιοκτήτης δε διαθέτει πλέον τον πλούτο και την επιρροή που κάποτε είχε! Όλοι οι ένοικοι του αρχοντικού φυσικά δε γνωρίζουν τίποτα για το φόνο! Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;Το βιβλίο μου άρεσε ως αστυνομική ιστορία, όμως έβαλα τρία αστεράκια επειδή κανείς από τους χαρακτήρες δεν είναι πολύ συμπαθής-ούτε καν ο πρωταγωνιστής επιθεωρητής- ενώ παρά τις μάλλον ωραιοποιημένες και ατυχείς περιγραφές, το έγκλημα του θύματος είναι από τα ειδεχθέστερα και του άξιζε ό,τι έπαθε!
2022-01-19 01:40:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΛΙ "
Πάρα πολύ καλό βιβλίο! Καλύτερο και από το "Memory man"! Ο Baldacci έχει πλέον συμπεριληφθεί στους αγαπημένους μου συγγραφείς! Οι ανατροπές σε όλα τα επίπεδα φοβερές!Συνιστώ το βιβλίο!
2022-01-10 19:44:24
Σχόλιο για το βιβλίο "MEMORY MAN"
Είναι ένα βιβλίο που παρά το μέγεθός του διαβάζεται πολύ ευχάριστα! Έχει ένα συμπαθή βασικό χαρακτήρα και απανωτές ανατροπές, με κορυφαίες αυτές στις τελευταίες 50 σελίδες! Έβγαλα ένα αστεράκι επειδή η συνεχής αναφορά στο "χάρισμα"/"κατάρα" του Ντέκερ με κούρασε λίγο. Παρ\' όλα αυτά, έχω ήδη ξεκινήσει να διαβάζω τη συνέχεια της σειράς με τίτλο "Το τελευταίο μίλι", \'ένα βιβλίο που φαίνεται να είναι το ίδιο συναρπαστικό με το " Memory Man"!
2022-01-07 07:45:10
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ"
Ένα βιβλίο γραμμένο στο ίδιο ύφος με το βιβλίο "Χαμένα οστά" που είναι το πρώτο της σειράς. Θα γινόταν καλή ταινία και έχει αρκετό ενδιαφέρον.
2021-12-29 17:12:30
Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΑΜΕΝΑ ΟΣΤΑ"
Η ιδιαιτερότητα του βιβλίου αυτού έγκειται, κατά τη γνώμη μου στο γεγονός ότι στον πυρήνα της ιστορίας βρίσκονται κάποια αληθινά, τραγικά γεγονότα και το βιβλίο συνδυάζει το αστυνομικό μυστήριο με την ιστορία και την οργάνωση ενός χώρου αρχαιολογικής ανασκαφής. Μία ακόμη ιδιαιτερότητα είναι το γεγονός ότι και οι δύο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες είναι γυναίκες και μάλιστα αρκετά δυναμικές.Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι σε αρκετά σημεία του βιβλίου η δράση προχωρά αργά και υπάρχουν αρκετές επαναλήψεις μέχρι το τέλος που έχει, κατά τη γνώμη μου αρκετό ενδιαφέρον. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
2021-12-24 08:02:25
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΕΣΗ 7Α"
Πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ, γεμάτο ανατροπές, που μου άρεσε σχεδόν όσο το βιβλίο "Ο τρόφιμος" του ιδίου! Ανυπομονούσα να δω τι θα συνέβαινε παρακάτω. Αφαίρεσα ένα αστεράκι λόγω της ελαφρώς "τραβηγμένης" πλοκής και του γεγονότος ότι υπάρχουν στοιχεία που έχουν αποκρυβεί από τον αναγνώστη και τα αποκαλύπτει ο συγγραφέας στο τέλος.
2021-12-19 06:43:32
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝΣΤΑΣΗ"
Δεν είναι κακό βιβλίο, οι ανατροπές είναι αρκετές και η μεγαλύτερη από αυτές έρχεται στο τέλος. Θεωρώ όμως ότι η γραμμική αφήγηση θα εξυπηρετούσε καλύτερα και τα κεφάλαια θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο σύντομα.
2021-12-15 09:07:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΤΦΟΡΝΤ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ"
Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα, αν και δε διαθέτει ακριβώς καταιγιστική δράση! Θα το πρότεινα σε αναγνώστες που αγαπούν τα παλαιού τύπου μυστήρια, όπως αυτά της Agatha Christie ή της P.D. James, όπου τα κίνητρα των "εγκληματιών" είναι πιο οικεία στον αναγνώστη, μια και έχουν να κάνουν περισσότερο με το μίσος ή την απληστία και άλλα ανθρώπινα πάθη. Καμία σχέση με το "αιματοβαμμένο" Σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα.
2021-12-08 08:18:39
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ"
Αν υπήρχε η δυνατότητα, θα έβαζα 2,5 αστεράκια. Ως πρώτη προσπάθεια το βιβλίο δεν είναι άσχημο, αλλά οι υπερβολικά πολλές αναφορές σε σειρές, συγκροτήματα και τραγούδια της "ποπ" κουλτούρας με ενόχλησαν λίγο και οι βασικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα λαμβάνουν χώρα στις τελευταίες 150 σελίδες του βιβλίου. Πριν από αυτό το σημείο υπάρχει μια σχετική αδράνεια και μια "φλυαρία" που μπορεί να κουράσει τον αναγνώστη.
2021-11-27 20:54:49

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS