Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΖΑΡΙΟΥ"
Είναι ένα αρκετά καλό βιβλίο, παρά το γεγονός ότι δεν ξεφεύγει πολύ από την πεπατημένη και ανατροπή για την ταυτότητα του δολοφόνου είναι λιγάκι βεβιασμένη.
Το βιβλίο κυκλοφόρησε ως ένθετο εφημερίδας και έτσι το αγόρασα!
2021-10-14 08:27:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΙΜΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ"
Ένα βιβλίο που δεν αποτελεί κάτι πρωτότυπο και ιδιαίτερο, αλλά αποτελεί ικανοποιητική συντροφιά για μερικές μέρες. Δεν ξεφεύγει από κάποια από τα κλισέ του είδους ή από το ύφος γραφής του Κάρτερ-θα έβαζα 2,5 αστέρια αν υπήρχε η δυνατότητα.
2021-10-10 06:59:39
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΕΣΧΗ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ"
Ένα βιβλίο που μου άρεσε, αφού ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο Άρθουρ Κόναν Ντόϊλ, ο δημιουργός του Σέρλοκ Χολμς, ο οποίος εδώ επιχειρεί να εξιχνιάσει και κάποιες δολοφονίες γυναικών στο Βικτοριανό Λονδίνο, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του Χολμς. Παράλληλα, έχουμε και το πιο σύγχρονο μυστήριο του εξαφανισμένου ημερολογίου του Ντόϊλ, που θιασώτες του συγγραφικού του έργου θέλουν να βρουν. Ωραίο "πάντρεμα" πραγματικών και φανταστικών στοιχείων!
2021-10-01 08:18:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΑΓΙΣΣΩΝ"
Αγόρασα αυτό το βιβλίο λόγω της ύπαρξης των στοιχείων του αποκρυφισμού και της μαγείας στην πλοκή. Δεν είναι κακό και ίσως η ταινία που ήδη γυρίζεται με βάση αυτό το βιβλίο να αποδειχτεί επιτυχής, αλλά δυστυχώς τα στοιχεία αυτά δεν δένουν πολύ καλά με την όλη πλοκή τελικά και από ένα σημείο και μετά η πλοκή φαίνεται λίγο "τραβηγμένη", ενώ υπάρχουν και στοιχεία μάλλον άσχετα με αυτή.
2021-09-24 09:42:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΜΜΟΝΗ"
Πολύ καλό αν και παλιό και αυτό το βιβλίο, με τη συνήθη ενδιαφέρουσα πλοκή των βιβλίων του Κέλλερμαν!
2021-09-16 13:15:17
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΡΓΗ"
\'Ενα βιβλίο που απέκτησα αφού επανακυκλοφόρησε ως ένθετο εφημερίδας με διαφορετικό εξώφυλλο. Ο Κέλλερμαν είναι ένας απ\' τους αγαπημένους μου συγγραφείς που συνδυάζει στοιχεία της πλοκής με μοναδική μαεστρία, παρ\' ότι αρχικά αυτά μοιάζουν άσχετα μεταξύ τους.
2021-09-09 19:45:28
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΤΡΙΔΑ"
Δανείστηκα αυτό το βιβλίο αν και δεν είναι το είδος του βιβλίου που συνήθως διαβάζω για να μάθω λίγα πράγματα παραπάνω για τους Βάσκους και το Βασκικό ζήτημα που απασχολούσε συχνά τα δελτία ειδήσεων κυρίως τις δεκαετίες του 70 και του 80 και λίγο μετά. Τελικά έμαθα κάποια πράγματα-λιγότερα μάλλον από ότι θα μπορούσα να βρω σε άλλα βιβλία- αλλά παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πραγματάκια στο βιβλίο που με ενόχλησαν, οι χαρακτήρες του βιβλίου είναι από τους πιο γλαφυρούς και καλά αναπτυγμένους που έχω συναντήσει, με τα λάθη, τις ατυχίες, τις φιλοδοξίες, τους έρωτες και τις μνησικακίες τους, να προσπαθούν να επιβιώσουν σε μία εποχή και σε μία περιοχή όπου η πολιτική και ο εθνικισμός είναι παρόντες παντού σαν απειλητικές σκιές, καθορίζοντας φιλίες και έχθρες μεταξύ συγγενών και γειτόνων και πολλές φορές καθορίζοντας αν θα παραμείνει κάποιος ζωντανός.
2021-08-29 08:49:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΙΒΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ"
Αρκετά αστείο και ευχάριστο βιβλίο, που το αγόρασα ως ένθετο εφημερίδας με διαφορετικό εξώφυλλο. Προτιμώ την "Ελληνική Μυθολογία" του ιδίου, αλλά και εδώ γίνονται αρκετές εύστοχες παρατηρήσεις για τη ζωή και την πολιτική με τη βοήθεια του χιούμορ.
2021-08-21 05:46:38
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ"
Πολύ καλή συνέχεια του βιβλίου "Το δικαστήριο των Ψυχών", που επίσης διατηρεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο! Θα μπορούσε ίσως εδώ ο συγγραφέας να δώσει λίγο περισσότερες πληροφορίες για τον αινιγματικό πρωταγωνιστή του, τον Μάρκους και τους αντιπάλους του, αλλά το βιβλίο όπως και να έχει είναι από τα πιο ενδιαφέροντα που έχω διαβάσει, εφάμιλλο του βιβλίου του οποίου αποτελεί συνέχεια.
2021-08-18 05:29:15
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ"
Το βιβλίο μου άρεσε πολύ, όχι μόνο λόγω της ενδιαφέρουσας ιστορίας και της σύνδεσης με το Βερτσένι, έναν πραγματικό δολοφόνο που έδρασε στην Ιταλία περίπου 18 χρόνια πριν τα εγκλήματα του Τζακ του Αντεροβγάλτη στο Λονδίνο, αλλά και επειδή μαθαίνει κανείς και για άλλα εγκλήματα που συντάραξαν την Ιταλία ενώ παράλληλα όλα αυτά γίνονται υπό το πρίσμα μίας νοοτροπίας πολύ διαφορετικής από αυτή των συγγραφέων του Σκανδιναβικού νουάρ που φαίνεται να είναι η επικρατέστερη αυτή τη στιγμή όσον αφορά στα αστυνομικά μυθιστορήματα.
2021-08-12 21:43:43
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ"
Πάρα πολύ καλό βιβλίο, πιστεύω ότι σίγουρα αξίζει να τύχει επανέκδοσης. Προσωπικά το θεωρώ ένα από τα καλύτερα που έχω διαβάσει τελευταία, αν και είναι αρκετά παλιό. Ξεκίνησα ήδη τη συνέχειά του με τίτλο "Ο Κυνηγός του Σκότους"
2021-08-12 13:59:30
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Ευχάριστο βιβλίο, περισσότερο "κουτσομπολιό της Ιστορίας" παρά καθαρόαιμη ιστορία, με την έμφαση να δίνεται όχι σε μάχες ή συνθήκες ειρήνης αλλά στις αδυναμίες και τις ιδιοτροπίες των ισχυρών και τις επιπτώσεις τους στις ζωές των απλών ανθρώπων... περνά η ώρα ευχάριστα και μαθαίνεις και πραγματάκια!
2021-07-30 08:16:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ"
Ένα βιβλίο που κινείται στα γνωστά μοτίβα του Κέλερμαν, με συνεχείς ανατροπές, λαβυρινθώδη πλοκή και πιστευτούς χαρακτήρες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη! Χάρηκα πολύ που το βρήκα!
2021-07-30 08:04:40
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ"
Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι είχα όλη την καλή διάθεση να βάλω ευνοικότερη βαθμολογία, το βιβλίο δε διέθετε αρκετή πρωτοτυπία ώστε τελικά να κάνω κάτι τέτοιο. Μου άρεσε που αρκετοί βασικοί χαρακτήρες είναι γυναίκες και δε θα έλεγα ότι κουράζει τον αναγώστη, εύκολα όμως μαντεύει κανείς τι θα γίνει στο τέλος.
2021-07-16 18:01:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ"
Παρά το γεγονός ότι το βιβλίο διαθέτει όλα τα σωστά χαρακτηριστικά για το είδος του (ένα διαταραγμένο δολοφόνο, έναν ικανό και πεισματάρη ερευνητή και αρκετά βίαια εγκλήματα), δεν κατόρθωσε να με ενθουσιάσει. Αποτελεί, ωστόσο ικανοποιητική συντροφιά για το καλοκαίρι.
2021-06-26 22:13:05
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΡΟΦΙΜΟΣ"
Παρά το στοιχείο της υπερβολής που υπάρχει στην πλοκή, το ενδιαφέρον του αναγνώστη παραμένει αμείωτο, χάρη στις συνεχείς ανατροπές! Είναι το πρώτο βιβλίο αυτού του συγγραφέα που διαβάζω, αλλά καταλαβαίνω γιατί έχει τόσους φανατικούς αναγνώστες. Σε όποιον άρεσε αυτό το βιβλίο, θα πρότεινα να διαβάσει και το βιβλίο του Κριστόφ Γκρανζέ "Ταξιδιώτης χωρίς αποσκευές"
2021-06-07 20:42:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ"
Είναι περισσότερο ένα ψυχολογικό θρίλερ-που είναι τα τελευταία χρόνια της μόδας- και λιγότερο ένα αμιγώς αστυνομικό μυθιστόρημα. Η αστυνομία φαίνεται να παίζει ένα δευτερεύοντα ρόλο, όσο η πρωταγωνίστρια προσπαθεί να βρει το δολοφόνο του εραστή της. Διαβάζεται ευχάριστα, αλλά δεν το λες και συγκλονιστικό. Είναι το πρώτο βιβλίο αυτών των συγγραφέων που διαβάζω και αποφάσισα ήδη να διαβάσω και άλλα έργα τους για να σχηματίσω καλύτερη εικόνα για τα βιβλία τους.
2021-05-14 06:19:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΡΩΤΑΣ ΦΟΝΙΑΣ "
Το πρώτο βιβλίο από την κυρία Νικολούλη που διαβάζω. Ήταν ένθετο εφημερίδας και έτσι το απόκτησα. Διαβάζεται γρήγορα και έχει ενδιαφέρον, αλλά δε μπορώ και να το χαρακτηρίσω συγκλονιστικό. Στρωτό γράψιμο, όχι υπερβολικά περίτεχνο, που δεν κουράζει.
2021-05-05 05:33:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟΥ"
Κυριολεκτικά προσωπικά ενθουσιάστηκα και με αυτό το βιβλίο, όπου εμφανίζονται πάλι ο Άττικους Πυντ και η Σούζαν Ράϊλαντ που είδαμε πρώτη φορά στο βιβλίο "Οι φόνοι της κίσσας". Είναι από τη μία μεριά ένα βιβλίο εμποτισμένο με όλα τα χαρακτηριστικά των έργων της Κρίστι στην ιστορία όπου πρωταγωνιστεί ο Πυντ και από την άλλη κάτι σύγχρονο, στην ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Σούζαν. Το μόνο -πολύ ασήμαντο κατά τη γνώμη μου- μειονέκτημα είναι ότι αυτή τη φορά και οι δύο ιστορίες είναι πιο πολύπλοκες από ό,τι αυτές στο πρώτο βιβλίο, και ίσως κάποιοι αναγνώστες αν δεν έχουν αδυναμία στο συγκεκριμένο μυθιστορηματικό είδος τις θεωρήσουν "τραβηγμένες".
2021-05-03 21:42:13
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΣ"
Ανέκαθεν μου άρεσαν τα αστυνομικά μυθιστορήματα της Άγκαθα Κρίστι, ιδίως αυτά με τον Ηρακλή Πουαρό. Εδώ, ο Άντονι Χόροβιτς που στην ουσία έχει συμπεριλάβει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα εποχής με πρωταγωνιστή έναν εκκεντρικό Γερμανοέλληνα ιδιωτικό ερευνητή ονόματι Άττικους Πυντ, μέσα σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο σήμερα με πρωταγωνίστρια τη Σούζαν Ράϊλαντ, κατορθώνει άψογα να αναπλάσει την ατμόσφαιρα των βιβλίων της Κρίστι και να δημιουργήσει χαρακτήρες που φέρνουν στο νου αυτούς που έπλαθε εκείνη και άλλοι εκπρόσωποι της χρυσής εποχής του αστυνομικού μυθιστορήματος.Είχα ελπίσει ότι το βιβλίο θα μου άρεσε.Τελικά μου άρεσε τόσο πολύ που αγόρασα και σύντομα θα ξεκινήσω και το δεύτερο βιβλίο με τη Σούζαν Ράϊλαντ, με τον τίτλο "Οι φόνοι του Νυχτολούλουδου".
2021-04-26 22:30:00
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ "
Ενδιαφέρον βιβλίο, αλλά σε ορισμένα σημεία κουράζει λίγο λόγω των πολλών λεπτομερειών και πολλών αναδρομών σε παλαιότερες ιστορικές περιόδους σε συνδυασμό με τις αναφορές στα έργα άλλων ιστορικών και μελετητών της γαιοπολιτικής, παλαιότερων και σύγχρονων. Το βιβλίο του Tim Marshall "Αιχμάλωτοι της Γεωγραφίας" που έχει παρόμοιο θέμα, μου φάνηκε πιο εύληπτο και ευχάριστο στο διάβασμα, ενώ παρά την αναφορά που γίνεται στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου, λίγα είναι τα όσα γράφονται για την Ελλάδα.
2021-04-19 21:59:33
Σχόλιο για το βιβλίο "DNA"
Δεν είναι κακό βιβλίο, όμως δεν είναι κάτι φοβερά πρωτότυπο, αφού παρόμοια πλοκή έχουν και άλλα αστυνομικά μυθιστορήματα.Διαβάζεται πάντως ευχάριστα!
2021-04-13 06:35:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ"
Το βιβλίο αυτό, η πέμπτη περιπέτεια των Πέντεργαστ και Ντ\'Αγκόστα είναι αρκετά παλιό και δυσκολεύτηκα να το βρω. Θα το πρότεινα σε όσους αγαπούν τα περιπετειώδη ή γοτθικά μυθιστορήματα του 19ου αιώνα, καθώς ο κεντρικός ήρωας Πέντεργαστ συνδυάζει το ταλέντο στις μεταμφιέσεις και την εξαγωγή συμπερασμάτων του Σέρλοκ Χολμς, τη μυστικοπάθεια, τον προσωπικό κώδικα τιμής και την ευρυμάθεια του Κόμη του Μοντεχρήστο, την καλλιέργεια του Χάνιμπαλ Λέκτερ και την ευγένεια στη συμπεριφορά ευγενούς του 19ου αιώνα. Ο δε φίλος του Ντ\' Αγκόστα έχει την αφοσίωση και την αξιοπιστία του Γουάτσον, ενώ και η υπόθεση που καλούνται να λύσουν έχει μια παλιομοδίτικη αύρα.
2021-04-03 10:48:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ"
Πολύ καλό βιβλίο, όπως και το προηγούμενο, με τον τίτλο "Ψυχρός Γρανίτης". Κρατά το ενδιαφέρον των αναγνωστών αμείωτο!
2021-03-27 05:43:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΚΟΤΑΔΙ"
Χωρίς να δρέπει δάφνες πρωτοτυπίας, το βιβλίο αυτό, το πρώτο της σειράς "Φορσέτι" διαβάζεται ευχάριστα και το ενδιαφέρον του αναγνώστη διατηρείται. Η συγγραφέας δίνει μεγάλη έμφαση και στο πως οι ακραία χειριστικοί άνθρωποι διαταράσσουν τη ζωή των θυμάτων τους.
2021-03-21 09:03:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"
Αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο, στο γνωστό ύφος της συγγραφέως, αλλά με ελαφρώς λιγότερες υπερφυσικές πινελιές από το βιβλίο "Η αρπαγή της Άνι Θορν" της ιδίας και με κάπως πιο αδύναμη πλοκή σε ορισμένα σημεία -κατά τη γνώμη μου πάντα-από τα δύο προηγούμενα βιβλία της. Ωστόσο, τη θεωρώ πολύ καλή και πιστεύω ότι αξίζει να μεταφραστούν στα Ελληνικά και άλλα βιβλία της.
2021-03-15 08:08:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΕΡΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΝΥΧΤΑ"
Ως ανάγνωσμα, το βιβλίο αυτό όπου ο Μπός συνεργάζεται με τη Μπάλαρντ, το νεότερο δημιούργημα του Κόνελι, είναι ευχάριστο, αλλά δε με εντυπωσίασε τόσο όσο παλαιότερα βιβλία όπως το ΕΚΟ ΠΑΡΚ, Η ΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ή Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.Υπάρχουν μικρές αδυναμίες στην πλοκή και οι πρωταγωνιστές κάνουν πράγματα που έμπειροι αστυνομικοί μάλλον θα απέφευγαν.
2021-03-12 08:38:05
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΡΤΑ"
Το βιβλίο είναι γραμμένο με ύφος που θυμίζει τις ιστορίες του Άρθουρ Κόναν Ντόϊλ και σε γενικές γραμμές τα "μυστήρια κλειδωμένου δωματίου" σαν αυτά που έγραφε ο Carr του οποίου διάδοχος θεωρείται ο Paul Halter μου αρέσουν. Παρ\' όλα αυτά, το βιβλίο δε με ενθουσίασε καθώς υπήρχαν πολλά "τραβηγμένα" σημεία στην πλοκή και οι χαρακτήρες είναι μάλλον επίπεδοι.Κρίμα! Το περίμενα διαφορετικό και πραγματικά ήλπιζα ότι θα μου άρεσε περισσότερο.
2021-03-04 05:57:36
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ"
Είναι η δεύτερη περιπέτεια με τον Ουάσιγκτον Πόου και παρά το γεγονός ότι ορισμένα κομμάτια της υπόθεσης είναι λίγο "τραβηγμένα", το ενδιαφέρον για τον αναγνώστη διατηρείται. Καλή συντροφιά για τους λάτρεις των αστυνομικών βιβλίων.
2021-02-28 09:33:16
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ "
Έχω διαβάσει αρκετές από τις περιπέτειες του \'Αλεξ Ντελαγουέρ και του φίλου του Μάϊλο Στέρτζις, οπότε η δαιδαλώδης πλοκή και οι ανατροπές είναι αναμενόμενα στοιχεία! Πολύ καλό, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη!
2021-02-22 07:44:28

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS