Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73

Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ"
Εάν υπήρχε η δυνατότητα, θα έβαζα σίγουρα έξι αστεράκια, αφού το βιβλίο αυτό μου άρεσε περισσότερο και από τον "Τρόφιμο" και τη "Θέση 7Α". Το τέλειωσα σε μία ημέρα και παρά το στοιχείο υπερβολής που υπάρχει και σε αυτό το βιβλίο, δε θες να σταματήσεις το διάβασμα πριν το τελειώσεις! Οι ανατροπές είναι τόσες που μέχρι και η ανάγνωση της τελευταίας σελίδας αλλάζει άρδην τα ως τότε δεδομένα! Απλά καταπληκτικό!
2022-01-23 15:56:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ "
Δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω το βιβλίο που είναι πλέον αρκετά παλιό! Χωρίς να συγκλονίζει διαβάζεται πολύ ευχάριστα-το τέλειωσα σε δύο μέρες χωρίς καλά καλά να το καταλάβω- και κοινός παρονομαστής όλων των ιστοριών στις οποίες εμπλεκονται βασίλισσες, ιππότες, κόμητες, δούκες και άλλοι ευγενείς είναι το υπερφυσικό στοιχείο, καθώς η προδοσία, η απιστία και ο φόνος οδηγούν τις ψυχές των θυμάτων να παραμείνουν εγκλωβισμένες στον υλικό κόσμο γυρεύοντας δικαίωση! Ένα διάλειμμα από τα αστυνομικά που συνήθως διαβάζω!
2022-01-22 13:54:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΧΙΟΝΙ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Ο συγγραφέας μιμείται το ύφος γραφής της Άγκαθα Κρίστι και κάνει πολλές έμμεσες και άμεσες αναφορές στο έργο και τους ήρωές της. Μέχρι και το πτώμα του βάναυσα δολοφονημένου ιερέα ανακαλύπτεται στη βιβλιοθήκη ενός αρχοντικού, του οποίου όμως ο αριστοκράτης ιδιοκτήτης δε διαθέτει πλέον τον πλούτο και την επιρροή που κάποτε είχε! Όλοι οι ένοικοι του αρχοντικού φυσικά δε γνωρίζουν τίποτα για το φόνο! Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;Το βιβλίο μου άρεσε ως αστυνομική ιστορία, όμως έβαλα τρία αστεράκια επειδή κανείς από τους χαρακτήρες δεν είναι πολύ συμπαθής-ούτε καν ο πρωταγωνιστής επιθεωρητής- ενώ παρά τις μάλλον ωραιοποιημένες και ατυχείς περιγραφές, το έγκλημα του θύματος είναι από τα ειδεχθέστερα και του άξιζε ό,τι έπαθε!
2022-01-19 01:40:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΛΙ "
Πάρα πολύ καλό βιβλίο! Καλύτερο και από το "Memory man"! Ο Baldacci έχει πλέον συμπεριληφθεί στους αγαπημένους μου συγγραφείς! Οι ανατροπές σε όλα τα επίπεδα φοβερές!Συνιστώ το βιβλίο!
2022-01-10 19:44:24
Σχόλιο για το βιβλίο "MEMORY MAN"
Είναι ένα βιβλίο που παρά το μέγεθός του διαβάζεται πολύ ευχάριστα! Έχει ένα συμπαθή βασικό χαρακτήρα και απανωτές ανατροπές, με κορυφαίες αυτές στις τελευταίες 50 σελίδες! Έβγαλα ένα αστεράκι επειδή η συνεχής αναφορά στο "χάρισμα"/"κατάρα" του Ντέκερ με κούρασε λίγο. Παρ\' όλα αυτά, έχω ήδη ξεκινήσει να διαβάζω τη συνέχεια της σειράς με τίτλο "Το τελευταίο μίλι", \'ένα βιβλίο που φαίνεται να είναι το ίδιο συναρπαστικό με το " Memory Man"!
2022-01-07 07:45:10
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ"
Ένα βιβλίο γραμμένο στο ίδιο ύφος με το βιβλίο "Χαμένα οστά" που είναι το πρώτο της σειράς. Θα γινόταν καλή ταινία και έχει αρκετό ενδιαφέρον.
2021-12-29 17:12:30
Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΑΜΕΝΑ ΟΣΤΑ"
Η ιδιαιτερότητα του βιβλίου αυτού έγκειται, κατά τη γνώμη μου στο γεγονός ότι στον πυρήνα της ιστορίας βρίσκονται κάποια αληθινά, τραγικά γεγονότα και το βιβλίο συνδυάζει το αστυνομικό μυστήριο με την ιστορία και την οργάνωση ενός χώρου αρχαιολογικής ανασκαφής. Μία ακόμη ιδιαιτερότητα είναι το γεγονός ότι και οι δύο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες είναι γυναίκες και μάλιστα αρκετά δυναμικές.Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι σε αρκετά σημεία του βιβλίου η δράση προχωρά αργά και υπάρχουν αρκετές επαναλήψεις μέχρι το τέλος που έχει, κατά τη γνώμη μου αρκετό ενδιαφέρον. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
2021-12-24 08:02:25
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΕΣΗ 7Α"
Πολύ καλό ψυχολογικό θρίλερ, γεμάτο ανατροπές, που μου άρεσε σχεδόν όσο το βιβλίο "Ο τρόφιμος" του ιδίου! Ανυπομονούσα να δω τι θα συνέβαινε παρακάτω. Αφαίρεσα ένα αστεράκι λόγω της ελαφρώς "τραβηγμένης" πλοκής και του γεγονότος ότι υπάρχουν στοιχεία που έχουν αποκρυβεί από τον αναγνώστη και τα αποκαλύπτει ο συγγραφέας στο τέλος.
2021-12-19 06:43:32
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝΣΤΑΣΗ"
Δεν είναι κακό βιβλίο, οι ανατροπές είναι αρκετές και η μεγαλύτερη από αυτές έρχεται στο τέλος. Θεωρώ όμως ότι η γραμμική αφήγηση θα εξυπηρετούσε καλύτερα και τα κεφάλαια θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο σύντομα.
2021-12-15 09:07:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΤΦΟΡΝΤ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ"
Είναι ένα βιβλίο που διαβάζεται ευχάριστα, αν και δε διαθέτει ακριβώς καταιγιστική δράση! Θα το πρότεινα σε αναγνώστες που αγαπούν τα παλαιού τύπου μυστήρια, όπως αυτά της Agatha Christie ή της P.D. James, όπου τα κίνητρα των "εγκληματιών" είναι πιο οικεία στον αναγνώστη, μια και έχουν να κάνουν περισσότερο με το μίσος ή την απληστία και άλλα ανθρώπινα πάθη. Καμία σχέση με το "αιματοβαμμένο" Σκανδιναβικό αστυνομικό μυθιστόρημα.
2021-12-08 08:18:39
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ"
Αν υπήρχε η δυνατότητα, θα έβαζα 2,5 αστεράκια. Ως πρώτη προσπάθεια το βιβλίο δεν είναι άσχημο, αλλά οι υπερβολικά πολλές αναφορές σε σειρές, συγκροτήματα και τραγούδια της "ποπ" κουλτούρας με ενόχλησαν λίγο και οι βασικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα λαμβάνουν χώρα στις τελευταίες 150 σελίδες του βιβλίου. Πριν από αυτό το σημείο υπάρχει μια σχετική αδράνεια και μια "φλυαρία" που μπορεί να κουράσει τον αναγνώστη.
2021-11-27 20:54:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΚΟΡΕΣ"
Διάβασα αυτό το βιβλίο χωρίς προηγουμένως να έχω διαβάσει το βιβλίο "Η Σιωπηλή Ασθενής". Δε με συγκλόνισε,αλλά διαβάζεται σχετικά ευχάριστα. Ο συγγραφέας καταφέρνει με ένα μικρό τέχνασμα να κάνει αναφορά στο προηγούμενο βιβλίο του, τοποθετώντας στην ουσία το βιβλίο "Οι Κόρες" σε περίοδο λίγο προγενέστερη της περιόδου όπου διαδραματίζεται η "Σιωπηλή Ασθενής". Το γεγονός ότι το βιβλίο διαδραματίζεται μέσα σε Πανεπιστήμιο, και οι ήρωες είναι μέλη μιας κλειστής Ακαδημαϊκής Κοινότητας, θυμίζει λιγάκι το βιβλίο "Η μυστική Ιστορία" της Ντόνα Ταρτ, αλλά οι εξελίξεις στο βιβλίο του Μιχαηλίδη είναι λίγο ταχύτερες.
2021-11-23 14:33:43
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ"
Το βιβλίο το αγόρασα ως ένθετο Κυριακάτικης εφημερίδας. Το χιούμορ και η ειρωνία που μου άρεσαν στο πρώτο βιβλίο υπάρχουν και εδώ, αλλά δυστυχώς η πλευρά της πλοκής που έχει να κάνει με το υπερφυσικό και τον τρόμο μου άφησε την αίσθηση της προχειρότητας και της βιασύνης όσον αφορά το γράψιμο, ενώ αρκετοί χαρακτήρες είναι επίπεδοι και δε γίνονται πιστευτοί ή συμπαθείς.
2021-11-20 21:42:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ"
Ένα βιβλίο που το διάβασα αμέσως μετά το "Σανατόριο". Είναι η πρώτη περιπέτεια της Τζέσικα Σο και το ντεμπούτο της δημιουργού της. Διαβάζεται ευχάριστα, αν και δεν σε καθηλώνει ακριβώς!
2021-11-17 09:24:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ"
Όσον αφορά στο ύφος γραφής και την τοποθεσία όπου διαδραματίζονται τα γεγονότα, ένα απομονωμένο και δυσπρόσιτο κτήριο που ήταν σανατόριο και έγινε ξενοδοχείο και στο οποίο παγιδεύονται οι χαρακτήρες, το βιβλίο θυμίζει λιγάκι τα έργα της Ruth Ware και της Lucy Foley. Ωστόσο, λόγω των ανατροπών που είναι αρκετές, το βιβλίο μου άρεσε πολύ.
2021-11-17 09:19:36
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ"
Ένα πολύ καλό βιβλίο, που παρά την ελαφρώς "τραβηγμένη" πλοκή σε μερικά σημεία, καταφέρνει να διατηρήσει αμείωτο το ενδιφέρον του αναγνώστη!
2021-11-07 22:12:08
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΤΟΜΑΣ"
Αρκετά πρωτότυπο βιβλίο, αν και παλιό. Συνδυάζει τον τρόμο και το υπερφυσικό (όχι σε υπερβολικές δόσεις όμως) με το μαύρο χιούμορ και την ειρωνεία. Διαβάζεται ευχάριστα! Κυκλοφόρησε μαζί με εφημερίδα και έτσι το αγόρασα.
2021-11-01 13:04:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ"
Το βιβλίο αυτό διαφέρει λίγο από όσα διαβάζω συνήθως, καθώς προτιμώ τις αμιγώς αστυνομικές ιστορίες, ακόμη και αν το βιβλίο είναι "εποχής". Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του βιβλίου κατά τη γνώμη μου είναι ο πολύ πειστικός τρόπος που παρουσιάζεται ο εμμονικός Σίλας και οι φαντασιώσεις του. Καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν βιώσει την απόρριψη και την απογοήτευση στη ζωή τους, ο αναγνώστης ίσως αισθανθεί και λίγη συμπάθεια για τον Σίλας, μέχρι η συγγραφέας να φανερώσει σε όλο της το μεγαλείο την τερατώδη προσωπικότητά του.
2021-10-27 05:40:04
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΗΧΩ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ"
Καλό βιβλίο, από το συγγραφέα του βιβλίου "Τα κορίτσια του ροζαρίου" αλλά πολύ πιο βίαιο και "αιματηρό" από εκείνο. Το αγόρασα ως ένθετο εφημερίδας.
2021-10-23 11:26:31
Σχόλιο για το βιβλίο "SHERLOCK HOLMES - Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ"
Διαβάζεται ευχάριστα αν σε κάποιον αρέσουν οι ιστορίες του Χολμς, χωρίς να είναι από τα βιβλία που πραγματικά καθηλώνουν. Κυκλοφόρησε ως ένθετο εφημερίδας με διαφορετικό εξώφυλλο και έτσι ήλθε στα χέρια μου.
2021-10-19 07:38:01
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΝΑΜΠΕΛ"
Το πρώτο βιβλίο αυτής της συγγραφέως που διάβασα και η πρώτη περιπέτεια της αστυνομικού Τσάρλι Λάγκερ, αποδείχτηκε πολύ καλύτερο από ότι περίμενα, λόγω του ότι οι χαρακτήρες είναι αρκετά ολοκληρωμένοι για μυθιστόρημα αυτού του είδους και υπάρχουν αρκετές ανατροπές! Ελπίζω σύντομα να μεταφραστεί και το δεύτερο βιβλίο με την Τσάρλι Λάγκερ!
2021-10-17 11:59:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΖΑΡΙΟΥ"
Είναι ένα αρκετά καλό βιβλίο, παρά το γεγονός ότι δεν ξεφεύγει πολύ από την πεπατημένη και ανατροπή για την ταυτότητα του δολοφόνου είναι λιγάκι βεβιασμένη.
Το βιβλίο κυκλοφόρησε ως ένθετο εφημερίδας και έτσι το αγόρασα!
2021-10-14 08:27:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΙΜΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ"
Ένα βιβλίο που δεν αποτελεί κάτι πρωτότυπο και ιδιαίτερο, αλλά αποτελεί ικανοποιητική συντροφιά για μερικές μέρες. Δεν ξεφεύγει από κάποια από τα κλισέ του είδους ή από το ύφος γραφής του Κάρτερ-θα έβαζα 2,5 αστέρια αν υπήρχε η δυνατότητα.
2021-10-10 06:59:39
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΕΣΧΗ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ"
Ένα βιβλίο που μου άρεσε, αφού ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο Άρθουρ Κόναν Ντόϊλ, ο δημιουργός του Σέρλοκ Χολμς, ο οποίος εδώ επιχειρεί να εξιχνιάσει και κάποιες δολοφονίες γυναικών στο Βικτοριανό Λονδίνο, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του Χολμς. Παράλληλα, έχουμε και το πιο σύγχρονο μυστήριο του εξαφανισμένου ημερολογίου του Ντόϊλ, που θιασώτες του συγγραφικού του έργου θέλουν να βρουν. Ωραίο "πάντρεμα" πραγματικών και φανταστικών στοιχείων!
2021-10-01 08:18:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΥΝΗΓΟΣ ΜΑΓΙΣΣΩΝ"
Αγόρασα αυτό το βιβλίο λόγω της ύπαρξης των στοιχείων του αποκρυφισμού και της μαγείας στην πλοκή. Δεν είναι κακό και ίσως η ταινία που ήδη γυρίζεται με βάση αυτό το βιβλίο να αποδειχτεί επιτυχής, αλλά δυστυχώς τα στοιχεία αυτά δεν δένουν πολύ καλά με την όλη πλοκή τελικά και από ένα σημείο και μετά η πλοκή φαίνεται λίγο "τραβηγμένη", ενώ υπάρχουν και στοιχεία μάλλον άσχετα με αυτή.
2021-09-24 09:42:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΜΜΟΝΗ"
Πολύ καλό αν και παλιό και αυτό το βιβλίο, με τη συνήθη ενδιαφέρουσα πλοκή των βιβλίων του Κέλλερμαν!
2021-09-16 13:15:17
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΡΓΗ"
\'Ενα βιβλίο που απέκτησα αφού επανακυκλοφόρησε ως ένθετο εφημερίδας με διαφορετικό εξώφυλλο. Ο Κέλλερμαν είναι ένας απ\' τους αγαπημένους μου συγγραφείς που συνδυάζει στοιχεία της πλοκής με μοναδική μαεστρία, παρ\' ότι αρχικά αυτά μοιάζουν άσχετα μεταξύ τους.
2021-09-09 19:45:28
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΤΡΙΔΑ"
Δανείστηκα αυτό το βιβλίο αν και δεν είναι το είδος του βιβλίου που συνήθως διαβάζω για να μάθω λίγα πράγματα παραπάνω για τους Βάσκους και το Βασκικό ζήτημα που απασχολούσε συχνά τα δελτία ειδήσεων κυρίως τις δεκαετίες του 70 και του 80 και λίγο μετά. Τελικά έμαθα κάποια πράγματα-λιγότερα μάλλον από ότι θα μπορούσα να βρω σε άλλα βιβλία- αλλά παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πραγματάκια στο βιβλίο που με ενόχλησαν, οι χαρακτήρες του βιβλίου είναι από τους πιο γλαφυρούς και καλά αναπτυγμένους που έχω συναντήσει, με τα λάθη, τις ατυχίες, τις φιλοδοξίες, τους έρωτες και τις μνησικακίες τους, να προσπαθούν να επιβιώσουν σε μία εποχή και σε μία περιοχή όπου η πολιτική και ο εθνικισμός είναι παρόντες παντού σαν απειλητικές σκιές, καθορίζοντας φιλίες και έχθρες μεταξύ συγγενών και γειτόνων και πολλές φορές καθορίζοντας αν θα παραμείνει κάποιος ζωντανός.
2021-08-29 08:49:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΙΒΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ"
Αρκετά αστείο και ευχάριστο βιβλίο, που το αγόρασα ως ένθετο εφημερίδας με διαφορετικό εξώφυλλο. Προτιμώ την "Ελληνική Μυθολογία" του ιδίου, αλλά και εδώ γίνονται αρκετές εύστοχες παρατηρήσεις για τη ζωή και την πολιτική με τη βοήθεια του χιούμορ.
2021-08-21 05:46:38
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ"
Πολύ καλή συνέχεια του βιβλίου "Το δικαστήριο των Ψυχών", που επίσης διατηρεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο! Θα μπορούσε ίσως εδώ ο συγγραφέας να δώσει λίγο περισσότερες πληροφορίες για τον αινιγματικό πρωταγωνιστή του, τον Μάρκους και τους αντιπάλους του, αλλά το βιβλίο όπως και να έχει είναι από τα πιο ενδιαφέροντα που έχω διαβάσει, εφάμιλλο του βιβλίου του οποίου αποτελεί συνέχεια.
2021-08-18 05:29:15

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS