Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: Histor10

Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "
Τρομερό βιβλίο που αποτελεί κόκκινο πανί για τους λεγόμενους αναθεωρητές ιστορικούς. Παραθέτει πολλά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του κρυφού σχολείου και καταρρίπτει το αφήγημα των αναθεωρητών ότι όλα ήταν ρόδια στην Οθωμανική κατοχή
2020-10-06 00:36:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ "
Αυτό το βιβλίο πιστεύω ότι είναι ίσως το κορυφαίο σχετικά με αυτό το ζήτημα. Είναι πρόσφατα γραμμένο και περιέχει μεγάλο όγκο πληροφοριών που θα βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει πολλές όψεις του Μακεδονικού ζητήματος. Οι τρεις συγγραφείς γνωρίζουν σε βάθος το ζήτημα και ιδιαίτερα ο κύριος Βακαλόπουλος που είναι ένας καταξιωμένος και πολυγραφότατος ιστορικός. Καμία σχέση με ιδεοληπτικά και προπαγανδιστικά φληναφήματα που κυκλοφορούν και αγνοούν πολλές πτυχές του ζητήματος και γράφονται μόνο για να προωθήσουν αντιεπιστημονικές ιδεοληψίες των συγγραφέων τους.
2020-09-22 12:33:20
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ"
Ο κύριος Σφέτας ένας ειδικευμένος ιστορικός επί του Μακεδονικού ζητήματος γράφει αυτό το εξαιρετικό βιβλίο που αναφέρεται στην δεκαετία του 40. Παραθέτει σοβαρό όγκο πηγών στις οποίες καλό είναι να ανατρέξει ο αναγνώστης για να λάβει παραπάνω πληροφορίες επί του ζητήματος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα
2020-09-22 12:24:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ "
Άμα θέλει κάποιος να μάθει οικονομικά μόνο τέτοια βιβλία μπορούν να τον βοηθήσουν και όχι αντιεπιστημονικές μπούρδες και πομφόλυγες τύπου Ναόμι Κλάιν και Βαρουφάκη. Ναι το βιβλίο είναι πολύ αναλυτικό με σχεδιαγράμματα αλλά έτσι πρέπει να είναι και όποιος θέλει να μάθει πράγματα για την οικονομία πρέπει να διαβάσει βιβλία επιπέδου και όχι εσμούς φληναφημάτων.
2020-09-21 23:11:09
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ "
Πολύ καλό βιβλίο από έναν πολυγραφότατο και ακάματο ιστορικό όπως ο Σαράντος Καργάκος. Περιέχει και κείμενα στα αγγλικά προκειμένου να καταλάβει και ένα ευρύτερο κοινό την προπαγάνδα και τα ψέματα των σκοπιανών.
2020-09-21 23:01:33
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, 1878-2018 "
Γενικά ο κύριος Ηρακλείδης αποτελεί ιδιόμορφη περίπτωση συγγραφέα που τείνει να υπερτονίζει τις "Θέσεις" των άλλων χωρίς ωστόσο να μπορεί να παρέχει επαρκή τεκμηρίωση. Ειδικά στο κομμάτι αναφορικά με την αρχαία Μακεδονία φαίνεται ότι δεν έχει επαρκείς γνώσεις καθώς και πέφτει σε λάθη αποσιωπόντας τις ελληνικές θέσεις προκειμένου να του βγεί το αφήγημα. Το συγκεκριμένο βιβλίο προτείνεται σε τύπους που τους αρέσει να βγάζουν αληθείς τις διάφορες ιδεοληψίες τους και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη ανάλυση για το μακεδονικό ζήτημα. Υπάρχουν πολύ καλύτερα βιβλία όπως " Λεηλασία Φρονημάτων" του Κολιόπουλου,το " Αγκάθι των Σκοπίων" του κυρίου Καργάκου και " Η διαμόρφωση της Σλαβομακεδονικής ταυτότητας του κυρίου Σφέτα. Τα παραπάνω βιβλία θα βοηθήσουν πολύ αυτούς που θέλουν να καταλάβουν το ζήτημα και όχι να διαβάζουν προπαγάνδες και φληναφήματα όπως αυτά που παρθέτει ο κύριος Ηρακλείδης.
2020-09-21 22:59:21
Σχόλιο για το βιβλίο "(P/B) KOLYMA TALES"
Τρομερό βιβλίο,ο συγγραφέας όντας κρατούμενος στα Γκούλαγκ έγραψε ένα βιβλίο που δεν είναι σκέτη φαντασία αλλά περιέχει πολλά από τα βιώματα του ως κρατούμενου στα Γκούλαγκ. Προφανώς και θα προκαλέσει δυσφορία σε δήθεν "προοδευτικούς" υπερασπιστές του σταλινικού καθεστώτος.Το παρόν βιβλίο μπορεί να διαβαστεί και με το "Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ". Αναφορικά με την έκδοση να σημειώσω ότι κυκλοφόρησαν το 2018 και το 2020 σε μετάφραση Donald Rayfield περισσότερα διηγήματα από το Kolyma Tales. Κυκλοφορούσε και Ελληνική έκδοση που περιείχε μεγάλο όγκο διηγημάτων αλλά δυστηχώς εξαντλήθηκε και σε ερώτηση στον εκδοτικό οίκο μάλλον δεν θα ξανα-κυκλοφορήσει. Κρίμα γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση και τα μεταχειρισμένα αντίτυπα έχουν φτάσει να πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές αλλά και ευτυχώς που υπάρχει και η Αγγλική έκδοση και μας δίνεται η δυνατότητα να διαβάσουμε αυτό το σημαντικό έργο.
2020-09-21 22:46:50
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ, ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ "
Πολύ καλό βιβλίο διαλύει μύθους και κυριάρχα αφηγήματα σχετικά με την πολυ-πολυτισμικότητα.Περιέχει μεγάλο εύρος βιβλιογραφίας και βγάζει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα,ταιριάζει να διαβαστεί μαζί με το βιβλίο του Murray \'Η Ευρώπη αυτοκτονεί\'.Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγγραφέας πολεμήθηκε σφόδρα από τους λεγόμενους δικαιωματιστές για άρθρα της καθώς και το βιβλίο της,ωστόσο δεν κατάφεραν τίποτα και συνεχίζουμε να διαβάζουμε τα έργα της επι του ζητήματος και να καταλαβαίνουμε το πρόβλημα.
2020-09-21 22:38:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΘΕΩΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ"
Σε αυτό το βιβλίο ο συγγραφέας αναλύει διεξοδικά την θεωρία του Δομικού ρεαλισμού στις διεθνείς σχέσεις.Πρόκειται για κορυφαίο συγγραφέα και για πολύ υψηλό επίπεδο γραφής και αναλυτικής ικανότητας.
2020-09-14 17:49:47
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ "
Καταπληκτικό βιβλίο,βέβαια πρέπει κάποιος να ξέρει 2-3 πράγματα για τις διεθνείς σχέσεις πριν το διαβάσει(διαβάζοντας πρώτα κάποιο εισαγωγικό βιβλίο) αλλά διαβάζοντας αυτό το βιβλίο του Waltz βλέπεις πόσο γελοία και ουτοπικά φαντάζουν τα επιχειρήματα διάφορων για τις διεθνείς σχέσεις και τον πόλεμο.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
2020-09-14 17:46:11
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ "
Πολύ καλό βιβλίο εξηγεί με απόλυτη νηφαλιότητα το μεταναστευτικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Ευρώπη και κρίνει τις αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών που οδήγησαν στην διόγκωσή του.
2020-08-20 16:14:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ 1821 "
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ίσως η μεγαλύτερη μπούρδα που έχω διαβάσει στην ζωή μου,πραγματικά λυπάμαι τα λεφτά που έδωσα.Ο συγγραφέας είναι πραγματικά αστοιχείωτος και αυτά που γράφει είναι ένας εσμός ατεκμηρίωτων φληναφημάτων. Δεν αξίζει να διαβάσει κανείς τις βλακείες που αναπαράγει ο συγκεκριμένος συγγραφέας.Άμα θέλετε να μάθετε για το 21 διαβάστε το καταπληκτικό τρίτομο έργο του Gordon Thomas Ιστορία της Ελληνικης Επαναστάσεως.
2020-08-05 11:45:45
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ "
Μου φαίνεται ότι πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί με ορισμένα βιβλία.Ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο οφείλουμε να πούμε ότι έχει γίνει πολύ φασαρία για το τίποτα. Αυτό το βιβλίο έχει προωθηθεί επειδή παρουσιάζει ορισμένες ιδεολογικά φορτισμένες απόψεις.Δεν έχει καμία τεκμηρίωση από πλευράς πηγών και είναι και υπερβολικά σύντομο για την χρονική περίοδο που υποτίθεται πως καλύπτει.
2020-08-05 11:38:44
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
Πραγματικά απορώ πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ακόμα οι θεωρίες του Φαλμεραιερ που εχουν καταρριφθεί από πολλούς συγγραφείς όπως ο Παπαρρηγόπουλος και από σύγχρονες έρευνες DNA όπως αυτή του Σταματόπουλου et al. 2017.Επομένως,θα ήταν καλό να υπάρχει ένα επίμετρο σε αυτές τις εκδόσεις που να λέει ότι οι συλλογισμοί του συγγραφέα δεν είναι έγκυροι.
2020-08-05 11:33:23
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΦΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "
Πολύ καλό βιβλίο,με εκτενή βιβλιογραφία είναι μια πολύ καλή συνεισφορά στην αποδόμηση της Αλβανικής προπαγάνδας και παραθέτει και ενδιαφέροντες πληροφορίες αναφορικά με τους Αρβανίτες,το προτείνω ανεπιφύλακτα
2020-08-05 11:24:04
Σχόλιο για το βιβλίο "«ΤΣΑΜΗΔΕΣ» "
Τρομερό βιβλίο,παραθέτει πλήθος γεγονότων και στοιχείων σχετικά με το επίμαχο θέμα. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο μπορεί να καταλάβει κάποιος το εύρος της αλβανικής προπαγάνδας και ψεμάτων για το παρόν ζήτημα. Επιπλέον,δυστηχώς και στην Ελλάδα μια μερίδα ασόβαρων γιαλατζί ιστορικών όπως ο Κωστόπουλος υιοθετούν την προπαγάνδα και καταλήγουν στην δημιουργία ασυνάρτητων φληναφημάτων και ψευδών αντι για την ιστορική αλήθεια για τα εγκλήματα της ορδης που αποκαλειται τσάμηδες
2020-07-30 22:48:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 324-1453 (ΕΠΙΤΟΜΟ)"
Τρομερό βιβλίο μαζί με αυτό του Ostrogorsky είναι τα πιο έγκυρα για το Βυζάντιο. Για μια περίοδο ηταν εξαντλημένο αλλά πραγματικά χαίρομαι που επανακυκλοφορεί
2020-07-29 22:42:06
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ "
Μπορεί ο συγκεκριμένος πολιτικός να μην είναι ιδιαίτερα φιλικά προσκείμενος προς την χώρα μας,ωστόσο πρέπει να του αναγνωρίσω την πολύ καλή γνώση των ευρωπαικών παρασκηνίων και των λειτουργιών της ΕΕ,για αυτό και προτείνω το συγκεκριμένο βιβλίο.
2020-07-29 20:16:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΛΟΦΑ "
Πολύ καλό βιβλίο,πραγματικά με έκανε και ανατρίχιασα μας δείχνει τι γινόταν στα παρασκήνια το 2015. Άμα διαβαστεί ταυτόχρονα με το βιβλίο του Νταισελμπλούμ ο αναγνώστης καταλαβαίνει τι ήταν εκείνη η "διαπραγμάτευση"
2020-07-29 20:09:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΑΡΕΝΑΙΤ 451"
Το συγκεκριμένο βιβλίο τολμώ να πω ότι με επηρέασε βαθύτατα. Το είχα διαβάσει μέσα σε μία μέρα,δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω. Ο συγγραφέας είναι τρομερός και πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το βιβλίο μπορεί να θεωρηθεί αδελφός του 1984.
2020-07-01 03:56:38
Σχόλιο για το βιβλίο "1984 "
Κλασσικό βιβλίο,το είχα διαβάσει πρώτη φορά στο λύκειο. Ο συγγραφέας πολύ μπροστά από την εποχή του. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το βιβλίο δεν θα γίνει ποτέ ολόκληρο πραγματικότητα,τα σημεία του που έχουν γίνει είναι μια σαφής προειδοποίηση
2020-06-30 13:39:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ "
Ένα σημαντικό βιβλίο για κάθε μελετητή του Ελληνικού εμφυλίου.Σε αυτό το βιβλίο θα βρεί υπάρχουν έγγραφα από τα Βουλγάρικα και τα Γιουγκοσλάβικα αρχεία που δείχνουν πόση βοήθεια έλαβε ο "ΔΣΕ" από τις γειτονικές μας χώρες.Ο αναγνώστης θα βρεί έγγραφα όπου οι ηγήτορες του "ΔΣΕ" παρακαλάνε τους συντρόφους τους να τους προμηθεύσουν ακόμα περισσότερα όπλα με τιμήματα βεβαίως.
2018-11-29 13:45:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΜΦΥΛΙΑ ΠΑΘΗ "
Ίσως η καλύτερη εισαγωγή για το θέμα του εμφυλίου.Οι δύο συγγραφείς του βιβλίου έχουν κυριολεκτικά ερευνήσει το θέμα ενδελεχώς και έχουν συγγράψει πολλά βιβλία και άρθρα επί του θέματος.Η ιδιαιτερότητα αυτού του βιβλίου είναι ότι σε κάθε κεφάλαιο παραθέτει εξαντλητική βιβλιογραφία γεγονός που ενδυναμώνει τα επιχειρήματα των συγγραφέων.Έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερη εχθρότητα εναντίον του βιβλίου από ορισμένους προκατειλημμένους σε σημείο που να ισχυρίζονται πράγματα που δεν ισχύουν προκειμένου να απαξιώσουν το βιβλίο.Το βιβλίο αυτό γκρεμίζει μύθους δεκαετιών και είναι και ταυτόχρονα προσιτό και στο ευρύ κοινό προκειμένου η ιστορική αλήθεια να γίνει κατανοητή από όλους.
2018-11-29 13:45:30
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ..."
Βιβλίο-μαρτυρία από έναν άνθρωπο που συμμετείχε στις τάξεις του ΚΚΕ από μικρό παιδί και ήταν μάλιστα και συγκατηγορούμενος του Μπελογιάννη.Με πολύ απλό ύφος αναφέρει τα γεγονότα της εποχής 1940-1949 βγάζοντας κάποια ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Ο Κύριος Λαζαρίδης έχει γράψει και άλλα βιβλία που αν διαβάσει κανείς θα καταλάβει πόσο μπροστά βλέπει αυτός ο συγγραφέας.
2018-11-26 23:02:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ (ΕΠΙΤΟΜΗ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ) "
Ίσως το καλύτερο βιβλίο για το ζήτημα που πραγματεύεται. Βασίζεται σε εξαντλητική βιβλιογραφία και πρωτότυπες πηγές. Έχει βραβευτεί από την ακαδημία Αθηνών και ο συγγραφέας του βιβλίου είναι ένας καταξιωμένος ιστορικός. Το βιβλίο έχει αντιμετωπιστεί με εχθρότητα από κάποιους Σλαβόφιλους προπαγανδιστές διότι τους χαλάει τα ασυνάρτητα αφηγήματά τους. Αξίζει να διαβάσει κάποιος γιατί θα τον διαφωτίσει για την σκοτεινή εκείνη εποχή και θα τον βοηθήσει να κατανοήσει καλύτερα το σήμερα και να μην πέσει θύμα της προπαγάνδας των Σλάβων και των λοιπών παρατρεχάμενών τους.
2018-11-15 22:51:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝ 1945-1949"
Αυτό το βιβλίο αποτελεί βιβλίο αναφοράς στην βιβλιογραφία για τον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα. Γράφτηκε από κάποιον που συμμετείχε στον πόλεμο αλλά δεν έχει την μορφή προσωπικών απομνημονευμάτων, αποτελεί μια επιτελική μελέτη με χάρτες και περιγραφές μαχών βασιζόμενες στα κατα κύριο λόγο στα αρχεία του ΓΕΣ και σε μαρτυρίες πρωταγωνιστών της εποχής. Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από κάποιον που πολέμησε στην πλευρά των νικητών, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι το βιβλίο κάνει κραυγαλέα προπαγάνδα. Παρά την φρασεολογία (Συμμορίτες που ήταν η επίσημη εκείνη την εποχή) και κάποιες αστοχίες, ασκεί κριτική πολλές φορές στις κινήσεις του Εθνικού Στρατού και στην ηγεσία του. Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα χρήσιμο βιβλίο το οποίο αξίζει να διαβαστεί, έχοντας πάντα κατα νού το πλαίσιο και τα δεδομένα της εποχής που γράφτηκε.
2018-11-15 22:41:36
Σχόλιο για το βιβλίο "«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !» "
Ένα βιβλίο αναφοράς για τον Ελληνικό Εμφύλιο. Έχει κατηγορηθεί ως μη αντικειμενικό αλλά το βαθύτερο αίτιο για όλες αυτές τις κατηγορίες είναι ότι γράφτηκε από έναν άνθρωπο που άνηκε στην πλευρά των "Νικητών" του εμφυλίου. Η κυρίαρχη αντίληψη από την μεταπολίτευση προσπάθησε να σπιλώσει τις μαρτυρίες που προέρχονταν από την αντίπαλη πλευρά. Ωστόσο το βιβλίο αυτό επί ουδενί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί προκατειλημμένο. Παραθέτει σοβαρή βιβλιογραφία και ο συγγραφέας όντας πολιτικός και γνωρίζοντας κάποιους από τους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής μας δίνει και κάποια ενδιαφέροντα παρασκήνια. Μετά την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων και το άνοιγμα των αρχείων τους πολλά σημεία που ανέφερε ο συγγραφέας επαληθεύτηκαν. Αξίζει να το διαβάσει κάποιος σαν μια εισαγωγή στον εμφύλιο πόλεμο.
2018-11-15 22:29:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ "
Ένα καταπληκτικό βιβλίο που σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή για τα οικονομικά. Τα συμπεριφορικά οικονομικά πλέον είναι η βελτιωμένη άποψη της οικονομικής επιστήμης για τον κόσμο, το έργο του Κυρίου Thaler μας δίνει μια ολοκληρωμένη οπτική επι των συμπεριφορικών οικονομικών. Αξίζει να διαβαστεί από όποιον θέλει να ερμηνεύσει την μελλοντική πορεία των οικονομικών
2018-07-22 01:31:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ "
Ένα πολύ καλό βιβλίο από έναν πολυγραφοτατο ιστορικό. Προσφέρει μια γρήγορη αλλά περιεκτική ματιά πάνω στο Μακεδονικό ζήτημα και φωτίζει παρα πολύ τα γεγονότα του εμφυλίου και μετέπειτα τα οποία έχουν σήμερα σχεδόν ξεχαστεί με αποτέλεσμα η αλήθεια να δημιουργεί αλλεργία σε κάποιους...
2018-07-21 19:04:43
Σχόλιο για το βιβλίο "10+1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"
Η απόλυτη γελοιότητα,οι συγγραφείς προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προφανώς και είναι εθνικό ζήτημα το Μακεδονικό, ειδικά όταν η γειτονική χωρά το χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει εδαφικές διεκδικήσεις έναντι της χώρας μας. Προφανώς και είναι ένα τεχνητό έθνος που δημιουργήθηκε από τον Τιτο προκειμένου να δημιουργηθεί η Μακεδονία του Αιγαίου και ουδεμία σχέση έχουν με μακεδονική γλώσσα αφού μέχρι και οι ίδιοι παραδέχονται ότι μιλούν Βουλγάρικα. Υπάρχει εκτεταμένη βιβλιογραφία που τεκμηριώνει τα παραπάνω. Έργα όπως η διαμόρφωση της Σλαβομακεδονικής ταυτότητας του Κυρίου Σφέτα και το Μακεδονικό ζήτημα του Κυρίου Νικολούδη θα δώσουν πραγματικές απαντήσεις στο κοινό που διψάει για γνώσεις και θα καταδείξουν την γελοιότητα των προπαγανδιστικών και αντιεπιστημονικών φληναφημάτων όπως το παρόν έργο των Κυρίων Καρποζήλου και Χριστόπουλου.
2018-04-17 23:27:55

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS