Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: Παυσίλυπος

Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΥΚΟΣ"
Ένα αξιόλογο βιβλίο που μας μεταφέρει το πνεύμα της προπολεμικής περιόδου στην Ελλάδα καθώς η υπόγεια διαμάχη των κατασκόπων μαινόταν άγρια.

Καθώς επίσης και τον ρόλο των μυστικών υπηρεσιών στην διαμόρφωση της πολιτικής και της ιστορίας.
2020-03-26 07:55:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ"
ΑΞιόλογη η προσπάθεια του Σιατόπουλου να παραδώσει ένα έργο σαν την Ιλιάδα μεταφρασμένο και πολύ περισσότερο με τα σχόλια στο τέλος της κάθε ραψωδίας. Επίσης θα ήθελα να τονίσω την χρησιμότητα και του προλόγου και της εισαγωγής που δίνει πολλά στοιχεία στον αναγνώστη για αυτό το επικό έργο. Είναι ένα βιβλίο που αξίζει κάποιος να το έχει στην βιβλιοθήκη του.
2019-04-14 16:05:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ "
Το βιβλίο το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Περιέχει πληροφορίες και γεγονότα που αποφεύγουν στα σχολεία να μας διδάξουν. Είναι απαραίτητο για να κάθε Έλληνα που θέλει να κατανοήσει γιατί συμβαίνουν τώρα, αυτά που συμβαίνουν. Ο συγγραφέας παθιάζεται με κάποιους άλλοτε υπέρ και άλλοτε κατά, αλλά διαβάζοντας το βιβλίο πιστεύω ότι ο αναγνώστης θα βιώσει τα ανάλογα συναισθήματα.
2019-03-28 00:01:38

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS