Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: kostzaf

Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΠΩΤΗ - Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ 20ος ΑΙΩΝΑΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Με ιστορική ακρίβεια, άψογη ακαδημαϊκή τεκμηρίωση, μεστό λόγο και εύκολο στην κατανόησή, το βιβλίο του κ. Μαργαρίτη είναι μια σπάνια δουλειά για τα ελληνικά δεδομένα. Φωτίζει σημεία της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας τα οποία αγνοούνται από αρκετούς διδασκόμενους και διδάσκοντες στην Ελλάδα (και όχι μόνο). Προτείνεται χωρίς δεύτερη σκέψη.
2024-02-07 12:40:42
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΗ"
Μια προσεγμένη επισκόπηση των σύγχρονων φαινομένων των προσφυγικών μετακινήσεων στις οποίες πρωταγωνίστησε η Ελλάδα σε συνδυασμό με το φαινόμενο της μετατροπής της Ελλάδας από χώρα αφετηρίας μεταναστών σε χώρα υποδοχής τη δεκαετία του 90. Περιεκτικό, πολύ ενδιαφέρον και, αν και ευκολοδιαβαστο, δε χάνει σε καμία περίπτωση την ακαδημαϊκή του αξία και τεκμηρίωση.
2023-07-22 19:13:57
Σχόλιο για το βιβλίο "10+1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"
Προσεγμένη και στοχευμένη επιχειρηματολογία. Οι συγγραφείς διαχειρίζονται το φλέγον μακεδονικό ζήτημα με ακαδημαϊκή ωριμότητα και ιστορική ακρίβεια. Τα ερωτήματα που τίθενται απαντώνται με σαφήνεια και τεκμηρίωση.
2023-05-18 00:49:24
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
Άριστη δουλειά όσον αφορά μια αναλυτική παρουσίαση του ζητήματος των εν Ελλάδι ναζί. Το βιβλίο διαβάζεται πανεύκολα, σχεδόν σαν να παρακολουθείς ντοκιμαντέρ. Δεν ξέρω αν αποτελεί μειονέκτημα,μιας και ο συγγραφέας δεν ισχυρίζεται ούτε στον τίτλο ούτε οπουδήποτε μέσα στο βιβλίο ότι ψάχνει μια γενική θεωρία και φόρμουλα στην αντιμετώπιση του φασιστικού φαινομένου, αλλά ίσως και να υπήρχε χώρος προς το τέλος για να αξιολογηθούν κριτικά όλα όσα παρουσιάζονται στο βιβλίο από την οπτική του συγγραφέα.
2023-04-11 16:24:23

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS