Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: xadamalas

Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; "
Όσοι γνωρίζουν τον Πέτρο Μπότση μέσα από τα βιβλία του γνωρίζουν και την συγγραφική του δεινότητα. Το βιβλίο μέσα σε λίγες σελίδες λέει τόσα πολλά όσα θα έλεγε ένα αντίστοιχο του από άλλον συγγραφέα στις διπλάσιες σελίδες. Αρκετά κατατοπιστικό σχετικά με τις πλάνες του Ρωμαιοκαθολικισμού και των προτεσταντών απαντώντας μέσα από την Πατερική και Αγιογραφική Γραμματεία.
2022-11-15 22:06:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "
Έχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και είναι αφυπνιστικό σε κάποια θέματα, ενώ σε άλλα θέματα ο συγγραφέας δείχνει απόλυτος, όπως ότι η συντέλεια του κόσμου και κάτ\' επέκταση η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει στην γενιά μας, αγνοώντας τον λόγο του Χριστού που λέει: "Ποια όμως μέρα και ώρα θα έρθει το τέλος, κανένας δεν το ξέρει· ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά μόνον ο Πατέρας μου." (ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24:36)

Μια γραφικότητα του βιβλίου είναι ότι ,επηρεασμένος ο συγγραφέας από αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , προτείνει δύο πιθανά ονόματα ως τον επίδοξο Αντίχριστο. Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να το αποφύγει.

Ένα άλλο μειονεκτημα θα μπορούσα να πω είναι ορισμένη βιβλιογραφία και κάποιεςιστοσελίδες από το διαδίκτυο αμφιβόλου προελεύσεως που έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει ο συγγραφέας καθιστώντας ορισμένες πληροφορίες μη αξιόπιστες.

2022-10-16 18:44:52
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)"
Η ερμηνεία της 20τομης σειράς της αδελφότητας του Σωτήρ πρόκειται για μια κολοσσιαία εργασία από καταξιωμένους Θεολόγους (ενδεικτικά αναφέρω τους αείμνηστους Νικόλαο Βασιλειάδη καί Παναγιώτη Τρεμπέλα) η οποία βασίζεται στους μεγάλους αρχαίους Πατέρες κατά κύριο λόγο. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη και πληρέστερη ερμηνευτική δουλειά της Παλαιάς Διαθήκης στην ελληνική βιβλιογραφία.
2022-08-18 22:15:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Να είχε άλλα πέντε αστέρια να του βάλω δέκα!!! Όπως και το πρώτο βιβλίο, έτσι αναπόφευκτα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό και άκρως ωφέλιμο!!!
2022-08-09 13:24:38
Σχόλιο για το βιβλίο "«ΕΦΟΒΗΘΗΝ!»"
Το θετικό είναι ότι είναι εκλαϊκευμένο ώστε να είναι κατανοητό στους παντες. Το αρνητικό είναι ότι είναι αρκετά υπερ-απλουστευμένο. Στην ουσία πρόκειται για 50 σελίδες αντί για 100.
2022-07-08 12:32:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Άκρως ωφέλιμο πνευματικό βιβλίο!!! "Ξεκλειδώνει" αρκετά Αγιογραφικά χωρία από την κατά γράμμα ερμηνεία τους.
2022-07-03 16:04:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 324-1453 (Β' ΕΚΔΟΣΗ, ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ)"
Πολύ καλό βιβλίο και ευανάγνωστο!!! Για όποιον επιθυμεί μία συνοπτική και αξιόπιστη προπαντώς εξιστόρηση ολόκληρης της βυζαντινής περιόδου (από την αρχή της ίδρυσης της από τον Μ. Κωνσταντίνο μέχρι και την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς) με τα σημαντικότερα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, χωρίς περιττές πληροφορίες που κουράζουν τον αναγνώστη, το βιβλίο αυτό είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.
2022-05-04 16:14:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΒΒΑ ΔΩΡΟΘΕΟΥ - ΕΡΓΑ ΑΣΚΗΤΙΚΑ"
Εξαιρετικό βιβλίο με πολύ ωραίες πνευματικές διδασκαλίες!!! Με μια λέξη θα το χαρακτήριζα ένα "διαμάντι" της Ορθοδοξίας που βάζει το δικό του λιθαράκι στην ορθόδοξη κατήχηση. Θέλει ηρεμία κατά την ανάγνωση (χωρίς στρες και διάφορους ενοχλητικούς σύγχρονους ήχους) και όπως λέει ο φίλος στο παρακάτω σχόλιο "χωρίς ρολόι".
2022-04-27 17:42:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΥΘΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ"
Μία αρκετά καλή προσπάθεια αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κ. Κρούστης δεν είναι θεολόγος. Σε αυτό το πόνημα ο συγγραφέας προσπαθεί να αναχαιτίσει σύγχρονα και μη μυθεύματα όσο γίνεται πιο σύντομα και απλά/κατανοητά.
2022-03-15 00:15:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΡΞ ΕΓΕΝΕΤΟ"
Έξοχο βιβλίο με όλη την σημασία της λέξεως!!! Με έναν μοναδικό τρόπο, ο Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς προσεγγίζει τους πρώτους στίχους του πρώτου κεφαλαίου του κατά Ιωάννη ευαγγελίου κάνοντας τα...ακατανόητα στον κοινό νου όσο γίνεται πιο κατανοητά.
2022-03-07 21:47:31
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ "
Το βιβλίο έχει γραφτεί βασισμένο κατά κύριο λόγο στις πρωτογενείς πηγές και κατά δεύτερο σε ελάχιστες δευτερογενείς πηγές, όπου δίνονται όλες οι πηγές για να ανατρέξει ο αναγνώστης στα αντίστοιχα βιβλία. Στο βιβλίο αυτό δίνεται ένα τέλος στις αυθαίρετες και ανιστόρητες κατηγορίες εναντίον του Μ. Κωνσταντίνου, κυρίως λόγω ιδεολογικών σκοπιμοτήτων και όχι τόσο λόγω άγνοιας των ιστορικών πηγών από συγκεκριμένη μερίδα ομάδας ανθρώπων. Ο συγγραφέας δεν μεροληπτεί, αλλά παραθέτει όλες τις πρωτογενείς πηγές, ακόμα και από τους κατήγορους του Μ. Κωνσταντίνου ώστε ο αναγνώστης να σχηματίσει από μόνος του την εικόνα.
2022-02-26 13:15:54
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ "
Πρόκειται για ένα περισπούδαστο βιβλίο που εμβαθύνει σε κάθε εδάφιο της Αποκάλυψης, βασισμένο σε Πατερικές ερμηνείες και άλλων εκκλησιαστικών συγγραφέων και ιερών ερμηνευτών. Μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό να μπει μια τάξη και πολλά εδάφια να γίνουν κατανοητά όσο είναι εφικτό αυτό για ένα προφητικό βιβλίο.
2022-02-26 13:06:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ "
Εξαιρετικό βιβλίο όπως και το προηγούμενο! Θα μπορούσα να πω ότι είναι απαραίτητο ως συμπλήρωμα του προηγούμενου βιβλίου (από την τρομοκρατία στην πανδημία). Περισσότερο εύκολο στην ανάγνωση σε σχέση με το προηγούμενο που είχε περισσότερη νομική ορολογία και πιο...αφυπνιστικό ακόμα θα μπορούσα να προσθέσω.
2022-02-25 18:46:55
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"
Ένα εξαιρετικό βιβλίο για τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό και τον αγώνα του ενάντια στον παπισμό από έναν εξαιρετικό θεολόγο, τον κ. Νικόλαο Βασιλειάδη ο οποίος έχει προσφέρει πλούσιο και αξιόλογο συγγραφικό έργο και ιδιαίτερα τον μνημειώδη υπομνηματισμό της Παλαιάς Διαθήκης που κυκλοφορεί σε 20 τόμους!
2022-01-23 18:02:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ "
Ένα σχετικά δύσκολο και επιστημονικό στο είδος του βιβλίο!!! Το περιεχόμενο είναι σπουδαίο και πλήρως τεκμηριωμένο με πολύ πλούσια βιβλιογραφία (ελληνική και ξένη)! Όσοι έχουν την υποψία ότι τα μέτρα κατά της πανδημίας είναι καθαρώς πολιτικά μέτρα και όχι ιατρικά μέτρα για την καταπολέμηση της, το βιβλίο αυτό θα τους αποδείξει με τεκμηριωμένα επιχειρήματα ότι η υποψία τους είναι σωστή.
2022-01-07 14:49:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"
Αρκετά βαθυστόχαστο βιβλίο!!! Διαβάζοντας το κανείς θα κατανοήσει ότι η φύση, ως μη ενσυνείδητη, δεν μπορεί να προικιστεί με νόμους από τον Θεό και να είναι στον..."αυτόματο πιλότο", αλλά ούτε και μπορεί από μόνη της να δημιουργήσει νόμους. Οι νόμοι δίνονται από ενσυνείδητο ον (όπως είναι ο Θεός) σε ενδυνείδητο ον (όπως είναι ο άνθρωπος). Αυτός ο νόμος είναι ο ηθικός νόμος του Θεού που δόθηκε στον άνθρωπο μέσω της Αγίας Γραφής. Οι "φυσικοί νόμοι" (για την ακρίβεια η τάξη της φύσης) είναι σύμβολο του "ηθικού νόμου", όπου συμπεριφέρονται ανάλογα με το πόσο ο άνθρωπος τηρεί ή όχι αυτόν τον ηθικό νόμο.
2021-12-23 18:20:51
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΦΙΚΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ "
Ένα από τα ωραιότερα βιβλία που έχω διαβάσει! Τα ηθικά διδάγματα είναι πολλά σε αυτό το υπέροχο βιβλίο του Αγίου Νικολάου Βελιμιροβιτς!
2021-11-23 20:38:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την μετάφραση σε ορισμένα σημεία. Σε κάποια εδάφια δεν έχει γίνει ολοκληρωμένη μετάφραση ενώ σε ελάχιστα αλλά η μετάφραση δεν βγάζει νόημα.
2021-07-15 19:44:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "
Ο κ. Κεκαυμένος αποδεικνύει στο εξαιρετικό του βιβλίο ότι "καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει". Επίσης αποδομεί με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο όλους τους αναθεωρητές ιστοριογράφους με τις πολλαπλές πηγές που παραθέτει στο βιβλίο του, οι οποίες πηγές δείχνουν ότι οι αναθεωρητές ιστοριογράφοι λειτουργούν κάτω από την συγκεκριμένη ιδεολογία τους και όχι την αλήθεια. Το βιβλίο του εκθέτει ανεπανόρθωτα.
2021-04-14 15:59:11
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε' ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821"
Οι πηγές που παραθέτει ο κ. Κεκαυμένος (και είναι πολλές), πολλές από τις οποίες για έναν παράξενο λόγο αποκρύπτονται από την εθνικιστική και την αναθεωρητική ιστοριογραφία δείχνοντας την μεροληψία τους προς το πρόσωπο του πατριάρχη Γρηγορίου Ε, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και αποκαθιστά την μνήμη του σπουδαίου εθνομάρτυρα πατριάρχη Γρηγόριο Ε\'. Για αυτό το αξιόλογο βιβλίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Κεκαυμένο!
2021-04-08 17:59:29
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ "
Πάρα πολύ καλό βιβλίο!!! Βοηθάει όσο είναι δυνατόν στην κατανόηση της Αποκάλυψης του αγίου Ιωάννη. Ορθόδοξο και ταπεινό βιβλίο στις προφητείες βασισμένο σε πατερικές ερμηνείες. Αποφεύγει να δίνει εντυπωσιακές αυθαίρετες ερμηνείες όπως κάνουν πολλοί άλλοι ανεύθυνοι.
2020-11-15 19:49:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ "
Νομίζω πως είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) βιβλίο που σχετίζεται με διατροφή. Καλύπτει ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με διατροφη, με πλήρη σαφήνεια του κειμένου απαντώντας στα περισσότερα ερωτήματα (αν όχι σε όλα). Αυτό το βιβλίο θα πρέπει να αποτελεί τη βάση πριν αναγνωστούν αλλου είδους βιβλία διατροφης.
2019-01-07 13:22:58

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS