Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: johnm20

Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ (ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ)"
Ένα βιβλίο μη "πολιτικά ορθό" που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε βιβλιοθήκη Έλληνα πατριώτη. Ας το διαβάσουν οι τυφλά αμερικανόφιλοι και όσοι λασπολόγησαν πρόσωπα και καταστάσεις στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας την δεκαετία του 90.
2022-12-28 18:04:43
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ "
Με κάλυψε πλήρως ο χρήστης Γρηγόρης Αυξεντίου στο σχόλιο κριτικής του. Εκδόσεις σαν αυτή ανεβάζουν το πολιτικό επίπεδο του βιβλίου στην Πατρίδα μας!
2022-12-28 18:02:16
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ( ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΑ) "
Συμπαθητική προσπάθεια ειδικά για την εποχή που γράφτηκε το παρόν βιβλίο. Στα συν του ότι είναι σύντομο και περιεκτικό.
2022-05-13 01:20:51
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"
Εξαιρετικά ογκώδες έργο που δίνει πολλές πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν αιώνες τώρα στη Μακεδονία (αν και πλέον το βιβλίο είναι ανεπίκαιρο)
2022-03-12 20:02:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ "
Πολύ σημαντικό ιστορικό ντοκουμέντο άσχετα με το τι γνώμη έχει κάποιος για τη προσωπικότητα του Παύλου Μελά.
2021-11-09 20:11:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ"
Κοίταξε τον θάνατο στα μάτια και με προσήλωση στο ιδανικό της ελευθερίας του λαού του θυσιάστηκε πρώτος από τους συντρόφους της εποχής του στα εγγλέζικα κάτεργα μετατρεπόμενος σε παγκόσμιο σύμβολο των απανταχού εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων.
2021-09-14 13:46:57
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Λείπει τέτοιας πάστας λογοτεχνία από τον ελληνισμό στη σημερινή εποχή, όπου κυριαρχεί η μετριότητα, η υποβίβαση των πάντων προς τα κάτω,ο πανσεξουαλισμός και οι κακές καρικατούρες-αντιγραφές ξένων έργων.
2021-08-22 16:01:39
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΟΚΚΙΝΟΙ 'Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; "
Εξαιρετική συλλογή άρθρων που τσακίζει το μύθευμα περί "αριστερής αντισυστημικότητος" αποδεικνύοντας με γλώσσα απλή και σαφή παραδείγματα την βαθιά καπιταλιστική ρίζα του συστημικού ιδεολογικού εκτρώματος της φιλελεύθερης "πολιτιστικής" αριστεράς και του μαρξισμού της σχολής της Φρανκφούρτης εν γένει.
2021-08-22 15:56:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ;"
Συλλογή κάποιων παραληρηματικών κειμένων του Βίλχελμ Ράιχ που προσπαθούν να προσεγγίσουν τα αίτια της επικράτησης του εθνικοσοσιαλισμού στην μεσοπολεμική Γερμανία.
2021-02-13 19:26:46
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ"
Βιβλίο κλασσικό, μικρό κι εύληπτο που ανατέμνει τις ψυχολογικές εκφορές ποικίλων επαναστατικών τύπων.
2020-11-22 22:34:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ "
Ενδιαφέρον βιβλίο από τον πλέον ειδήμονα στην Ελλάδα επί του θέματος, καίτοι περιέχει και λιγότερο χρήσιμες πληροφορίες και δεν αφιερώνεται εξ ολοκλήρου σε ένα ζήτημα αλλά καταπιάνεται με 2 διαφορετικά καθεστώτα.
2020-08-19 22:55:53
Σχόλιο για το βιβλίο "1984 "
Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται με την παγκόσμια λογοτεχνία του περασμένου αιώνος και να μην έχει διαβάσει αυτό το έργο.Ο ορισμός του κλασσικού βιβλίου.
2020-07-06 06:21:22
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"
Προδότης της Κύπρου, μητραλοίας, τσιράκι του παλατιού και μέγας ανθέλλην. Η αγιογραφία του (δεν είναι τυχαία η επιλογή της συγγραφικής ομάδας) δεν δύναται να ξεγελάσει κανέναν νοήμονα πατριώτη. Παρίστανε τον κουφό για να μην πολεμήσει στον Β\' ΠΠ, προδοσίες Ζυρίχης-Λονδίνου, δημοκράτης όταν η τράπουλα ήταν σημαδεμένη, "αντίσταση" από το Παρίσι κατά της 21/4, και η σοσιαλμανία του ήταν η αρχή της κατολίσθησης της οικονομίας μας.Μόνο κεντροδεξιοί και κρατικοδίαιτοι φιλελέφτεροι τον αποθεώνουν.
2020-06-27 20:09:02
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "
Ευχάριστο σύγγραμα-μπροσούρα για κάποιον ταξιδιώτη (λόγω μεγέθους). Η ελληνική γλώσσα είναι μία, αδιαίρετος,πάμπλουτη και ολοζώντανη!
2020-06-25 20:03:17
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ - ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ - ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ "
Προκαλεί απύθμενη οργή η διαχρονική ενδοτικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στον προαιώνιο εχθρό και η αδιαφορία για τους υπόδουλους αδελφούς μας στα αλύτρωτα εδάφη μας όπως καλή ώρα και στους αιχμαλώτους του Αττίλα. Μια πολυετής έρευνα που σπαράζει καρδιές, ένα πραγματικό δράμα του ελληνισμού της Κύπρου και η κραυγή απελπισίας από τα βάθη της Μικράς Ασίας των περιστεριών που εγκλωβίστηκαν στα κάτεργα των βαρβάρων,μέσα από τη πλούσια παράθεση απόρρητων εγγράφων,εξομολογήσεις διπλωματών, αξιωματικών, πολιτικών προσώπων κτλ. Ένα βιβλίο-αμάλγαμα της δημοσιογραφίας που δεν πρέπει να λείψει απ\'τη βιβλιοθήκη κανενός πατριώτη.
2020-06-24 08:59:13
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ "
Επικό βιβλίο με πολύπλευρη διερεύνηση των μύχιων πτυχών της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Επιβάλλεται να το διαβάσει κάθε ενασχολούμενος με την ιστορία και τον Ελληνισμό. Μια γλαφυρή αποτίμηση πεπραγμένων πολιτικών προσώπων, ηρώων, στρατηλατών, προδοτών και εθναρχών εντός και εκτός εισαγωγικών, μακριά από τον πολιτικά ορθό βούρκο που διέπει τους "ιστορικούς" των ημερών μας.Ένα πραγματικό διαμαντάκι!
2020-06-23 22:03:46
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Σ' ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ"
Ευκολοδιάβαστο και ενδεικτικό των ευαισθησιών του συγγραφέα. Από τα πλέον αξιόλογα παιδικά διηγήματα.
2020-06-20 07:33:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ"
Ατράνταχτα ιστορικά τεκμήρια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά παράλειψη/απόκρυψη(?) ορισμένων πτυχών της κατοχικής περιόδου στην Ελλάδα, κάτι που απορρέει κυρίαρχα από την ιδεολογική μεροληψία του συγγραφέως.
2020-06-18 13:37:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ"
Καταγέλαστα πράγματα γράφονται στην βίβλο του κομμουνισμού, όπου η οικογένεια αναφέρεται ως καπιταλιστικός θεσμός εκμετάλλευσης των τέκνων,πως οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα (ωσάν να μην έχουν πατέρα,ή να μην κατοικούν σε κάποια γη..),πως η αγροτική ζωή είναι...αποβλάκωση και άλλα φαιδρά.Μονάχα ιστορικής και εγκυκλοπαιδικής σημαντικότητας η ανάγνωσή του, προς κατανόηση της ηττημένης και χρεοκοπημένης ιδεοληψίας του μισάνθρωπου και καθόλα αντιλαϊκού και αντεργατικού μπολσεβικισμού.Κάτι που η ίδια η ιστορία έχει αποδείξει, καθώς έχει στείλει στα σκουπίδια της ιστορίας παγκοσμίως τους εκπροσώπους του, όπως και αρμόζει φυσικά στα πιστά τσιράκια του καπιταλιστικού συστήματος.
2020-06-06 06:25:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ "
Θαυμάσιο δοκίμιο-ωδή στον αθάνατο ελληνισμό και τα καταπιστεύματά του.Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε κάθε ειλικρινή πατριδολάτρη,αλλά και σε κάθε άνθρωπο που αγαπάει την ποίηση.
2020-06-03 09:29:31
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΔΕΩΝ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Είναι πάντα ενδιαφέρον να περιγράφει ένας πολιτικός διανοητής μια αντίπαλη προς αυτόν ιδεολογία.Οι ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα,στοιχεία για τις προσωπικότητες του αναρχισμού στα χρόνια της νεοτερικής εποχής,κριτική σε σχέση με τον κομμουνισμό ίσως συνθέτουν τον κορμό της παρούσης έρευνας. Εκφρασθείσα συμπάθεια δε σε βαθμό παρεξηγήσεως για τους κοινωνικούς αγωνιστές -όπως τους κατονομάζει- αναρχικούς, διαχωρίζοντας τις πράξεις των "πρακτόρων" που δυσφημούν την ιδέα αυτή, από τα αγνά κίνητρα των πρώτων.
2020-04-15 08:35:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ "
Αρκετά πλήρης από άποψη παράθεσης οπτικού υλικού και βιβλιογραφίας, αλλά είναι κυρίως μια αγιογραφία και όχι μια αντικειμενική απόπειρα καταγραφής των γεγονότων από κάποιον ουδέτερο παρατηρητή. Χαρακτηριστικό αυτού δε, το γεγονός πως τα λάθη του Μεταξά στην πολιτική που εφάρμοσε τα χώρεσε γύρω σε ..2! σελίδες! Παρ\'όλα αυτά είναι μια δουλειά που καλύπτει κάποιο κενό στην ιστορική έρευνα, καθώς τα υπόλοιπα βιβλία είτε αποτελούν περιγραφή του καθεστώτος στο οποίο κυβέρνησε, είτε δεν δίνουν αρκετά στοιχεία για την πρώιμη ζωή του.
2020-04-15 08:30:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ - ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ"
Όχι και τόσο άσχημη δουλειά αν και προφανώς η συνεχής επίκληση στην αυθεντία και η συλλογή αποθεωτικών για τον ελληνικό πολιτισμό και το μεγαλείο της φυλής και των έργων της δηλώσεων από ανθρώπους του πνεύματος και ιστορικά πρόσωπα δεν είναι μια υπόθεση κάποιων δεκάδων ή εκατοντάδων σελίδων.Κυρίως εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα βιβλίο.Οι Έλληνες δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν και δεν δίνουν εξετάσεις για το παρελθόν τους, προέχει όμως να σταθούν στα πόδια τους για να απεμπλακούν από την υπάρχουσα μέγγενη του πολιτικού συστήματος για να δικαιώσουν τον τίτλο του εν λόγω βιβλίου.
2020-04-15 08:26:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ"
Εκτεταμένο λογύδριο παραληρηματικού τύπου από μια σκοπιά προφανώς μεροληπτική που συνοψίζεται σε ύβρεις προς το επαναστατικό κίνημα του εθνικού σοσιαλισμού όπως αυτός εκφράζεται στην Γερμανία κατά τον μεσοπόλεμο, και εύηχα για τον όχλο τσιτάτα δίχως πολλή συμπυκνωμένη ουσία.Στο δε δεύτερο μισό του βιβλίου δεν ασχολείται καν με το θέμα, και αναλώνεται στην μεμψιμοιρία για το γεγονός της μη συνεργασίας-συνεννοήσεως των απανταχού σοσιαλδημοκρατών-κομμουνιστών ως ανάχωμα στην αλματώδη άνοδο των πολιτικών των αντιπάλων.
2020-04-15 08:20:55
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "
Εξαιρετικό βιβλίο γεμάτο αποδείξεις και η τρανή του επιτυχία επιβεβαιώνεται από το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως λοιδορείται με ύβρεις και ειρωνείες αντί αποδείξεων, όπως έπραξαν κάποιοι triggered αριστεροί με το έτερο βιβλίο του δημοφιλούς νομικού και πολιτικού αυτού επιστήμονα. Η αριστερά εγκληματούσε κατ\'εξακολούθησιν στην Πατρίδα μας και την πρόδωσε πολλάκις.Αποδείξεις, φωτογραφικό υλικό,παραπομπές σε πρωτογενείς πηγές εναντίον πόνου, ύβρεων και χλεύης.Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος και Έλληνας δύναται να εξάγει ακηδεμόνευτα τα συμπεράσματά του.
2020-04-15 02:42:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ"
Δοκίμιο - σταθμός στην εγχώρια κοινωνιολογική βιβλιογραφία! Η φοβερή απογύμνωση με εναργή τεκμήρια ενός σαθρού συστήματος διακυβερνήσεως των λαών που τόσες και τόσες αποτυχίες έχει προκαλέσει στην πατρίδα μας . Ουδείς τη σήμερον ημέρα τολμά να εξαπολύσει κριτική ενάντια σε αυτή την υπερτιμημένη "ιερά αγελάδα", που ονομάζεται δημοκρατία.
2020-03-29 21:45:19
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΑΛΤΟ"
Μια γλαφυρή μα συνάμα άκρως συγκινητική περιγραφή με λιτό τρόπο του δράματος ενός μοναχικού και ταπεινού δημοσίου υπαλλήλου που σφίγγεται στη μέγγενη των προβλημάτων του, της μονοτονίας στη ζωή του, της σκληρής κοινωνικής πραγματικότητος και των προσωπικών του δαιμόνων. Ένα πάντοτε επίκαιρο διήγημα με το οποίο δύνανται να ταυτιστούν πολλαπλά πρόσωπα σε διαφορετικές περιόδους και καταστάσεις.
2020-03-29 11:56:06
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ UNABOMBER "
Βιβλίο - must για τους μελετητές της σύγχρονης κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητος. Η παράτολμη σκιαγράφηση μιας εξόχως ενδιαφέρουσας προσωπικότητος που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την δράση του και η κατάθεση ψυχής ενός επικριτή της καπιταλιστικής "δυστοπίας" που ήρθε ως αποτέλεσμα της αλματώδους τεχνολογικής αναπτύξεως σε βάρος των φυσικών νόμων και της αρμονίας του ανθρώπου με αυτούς.
2020-03-28 20:31:45

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS