Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: chrisplass

Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ"
Δεν υπάρχει πουθενά η χρονολογία του έργου, ούτε πότε έζησε ο συγγραφέας! Μέτρια έκδοση. Καλό το εισαγωγικό σημείωμα!
2024-02-07 20:53:05
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ταχυδρόμος των βιβλίων"
Όπως ακριβώς αναφέρει και η περιγραφή, πρόκειται για ένα feelgood, ελαφρύ βιβλίο, το οποίο έχει μια «έξυπνη», βιβλιοφιλική, «συγγραφική» κατάληξη, στην οποία όμως φθάνει με φθηνό κόλπο. Κάθε κεφάλαιο είναι ένας τίτλος βιβλίου. Γίνονται πολλές αναφορές σε μυθιστορήματα και σε ήρωες, οπότε ο «ταχυδρόμος» θα αγαπηθεί κυρίως από αναγνώστες, χωρίς όμως αυτό να είναι ο κανόνας. Στα υπέρ του βιβλιου είναι πως είναι ευκολοανάγνωστο, αισιόδοξο, γλυκό και κατά τόπους έξυπνο. Στα κατά βρίσκεται το άθλιο χαρτί των εκδόσεων Μεταίχμιο. Επίσης βρίσκω την πρωταγωνίστρια να έχει υπέρ του δέοντος θράσος, θάρρος, εξυπνάδα, λέγειν, τόλμη, για ένα εννιάχρονο κορίτσι. Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί αυτά τα χαρακτηριστικά για να τρέξει την πλοκή. Νομίζω πρόκειται για ένα νεανικό / εφηβικό μυθιστόρημα.
2024-01-14 12:56:56
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ"
Διασκεδαστικό. Έως εκεί. Οι λύσεις στα αδιέξοδα ειναι φθηνές και η ομολογία ακόμα φθηνότερη. Γραμμένο με τέτοιο τρόπο που κλείνει το μάτι σς μια κινηματογραφική παραγωγή. Για διακοπές είναι μια χαρά.
2021-09-04 10:29:46
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Μόνο για το κείμενο του Duby για την κληρονομιά της Μεσογείου αξίζει να υπάρχει αυτό το μικρό βιβλίο στη βιβλιοθήκη μας. ΠΟλύ ενδιαφέροντα και τα υπολοιπα κείμενα, το βιβλίο είναι μικρό και διαβάζεται μονομιάς.
2019-11-12 10:57:18

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS