Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: stmara84

Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΜΑΓΟΣ"
Ένα φλύαρο βιβλίο γενικά. Πλατειάζει μέχρι τη μέση με ανούσιες και αδιάφορες σκηνές και σηναντήσεις προσώπων σε σημείο που σε κάνει να βαρεθείς και ίσως να το αφήσεις. Όταν πραγματικά αποκτά ένα ενδιαφέρον από τη μέση και μετά, ο τρόπος που ολοκληρώνει την ιστορία του δεν αναπλήρώνει το χαμένο πρώτο μέρος, ούτε σε ικανοποιεί εν τέλει. Παρόλα αυτά είναι ένα βιβλίο που η αφήγηση έχει ενδιαφέρον και αξίζει να διαβαστεί.
2019-02-04 11:58:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΡΕΟΣ "
Αναζητώντας την ιστορία του χρέους από καταβολής του ανθρώπινου πολιτισμού ο συγγραφέας πετυχαίνει κάτι το εκπληκτικό. Γράφει με συναρπαστικό και αποκαλυπτικό τρόπο και τρομερή διαύγεια την πορεία και εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού, και τον ρόλο που έπαιξε και παίζει ακόμη στις ανθρώπινες κοινωνίες και σχέσεις η ιδέα του χρέους. Στην πορεία ανατρέπει διάφορα στερεότυπα και μύθους της σύγχρονης οικονομικής σχολής σκέψης ασκώντας δικαιολογημένη κριτική και προτείνει μια διαφορετική προσέγγιση για τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Απαραίτητο ανάγνωσμα.
2017-01-04 15:37:12
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ"
Από τα κλασσικά του είδους που αξίζει να κατέχει μια θέση στη βιβλιοθήκη κάθε φίλου της αστυνομικής λογοτεχνίας.
2016-12-14 03:29:12
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ"
Εξαιρετικό βιβλίο-κομψοτέχνημα από ένα σπουδαίο συγγραφέα που ξέρει να ισορροπεί σωστά ανάμεσα σε πολιτική ίντριγκα και προσωπική αφήγηση. Σε αυτό το βιβλίο αποδίδεται άψογα η σύγχρονη πολιτική ιστορία της Αιτής και μέσα από την αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο από τον ήρωα, που βιώνει την προσωπική του περιπέτεια στη χώρα, δίνεται η δυνατότητα στο συγγραφέα να μας μιλήσει για ζητήματα όπως το θέατρο των διαπροσωπικών σχέσεων, το ψέμα, την εξουσία και πως αυτή επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπων. Και αυτό το κάνει αξιοθαύμαστα, χαρίζοντας μάλιστα στο αναγνώστη και μερικές στιγμές έντονου σασπένς, ενώ το πρώτο πρόσωπο που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας αν και μπορεί να ξενίσει στην αρχή (όπως με ξένισε) είναι εν τέλει ταιριαστό όπως θα ήταν αν διαβάζαμε ένα ημερολόγιο.
2016-10-27 16:19:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΦΑΓΕΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΝΤΕ"
Τα πραγματικά κλασσικά έργα είναι αυτά που μπορουν να στοιχειώσουν το μυαλό σου για καιρό μετά την αναγνωση τους και κάποια στιγμή να ανατρέξεις πάλι σε αυτά.Κάτι το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για το συγκεκριμένο βιβλίο.Δε με ενθουσίασε ούτε ο τρόπος γραφής, ούτε η ουσία αυτού που θέλει να πει ο συγγραφέας.
2015-10-07 07:00:13
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΥΚΛΟΣ"
Πολύ καλό βιβλίο για το πνεύμα που χαρακτηρίζει την εποχή του διαδικτύου που αξίζει να διαβαστεί. Το ζοφερό μέλλον που προοιωνίζεται μέσα από τα μάτια του συγγραφέα δίνεται με σατιρική διάθεση με στόχο να προβληματίσει τον αναγνώστη για έννοιες όπως η ουσία της δημοκρατίας, η ιδιωτικότητα αλλά και ο ποιοτικός χρόνος ζωής.
2015-07-27 16:52:27
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ "
Πολύ καλό βιβλίο που συνδυάζει ωραία το κοινωνικό και αστυνομικό στοιχείο πλάθωντας μια αξιομνημόνευτη ιστορία.Πάνε κάποια χρόνια που το έχω διαβάσει θεωρώ όμως ότι κερδίζει επάξια μια θέση στη βιβλιοθήκη κάθε λάτρη της αστυνομικής λογοτεχνίας.
2015-02-19 05:17:07
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ"
Δε συνηθίζω να επιλέγω βιβλία σύγχρονης λογοτεχνίας αλλά εδώ έκανα μια εξαίρεση.Η νουβέλα του Παπαντώνη είναι αξιολογότατη και αξίζει να ανακαλυφθεί ιδιαιτέρως από τους νέους.
2015-02-19 05:08:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ"
Ωραία αποδόμηση του αστυνομικού μυθιστορήματος!Ο Μπουκόφσκι σπάει πλάκα δοκιμάζοντας να γράψει μια τυπική αστυνομική ιστορία.Η πρώτη μου επαφή με το θρυλικό Μπουκόφσκι, διάβασα αργότερα και τις 'γυναίκες' του.Απολαυστικό βιβλίο. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
2015-02-01 01:17:59
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ"
Εξαιρετικό αστυνομικό βιβλίο.Ωραία πλοκή, με λεπτό χιούμορ και ύφος, που θα ενθουσιάσει αυτούς που ενδιαφέρονται και για το ιστορικό-κοινωνικό-πολιτικό στοιχείο που ντύνει το βιβλίο του ο συγγραφέας. Είναι το πρώτο βιβλίο που διαβάζω από το συγκεκριμένο συγγραφέα και σίγουρα θα αναζητήσω και άλλα, οποσδήποτε το ποδήλατο του Λεονάρντο.
2015-02-01 01:05:19

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS