Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: Γιώργος Πρεφτίτσης

Σχόλιο για το βιβλίο "Ο κόμης Μόντε Κρίστο (δίτομο)"
Ο Κόμης Μόντε Κρίστο.

Το βιβλίο παρόλο που είναι αρκετά μεγάλο 1200 σελίδες περίπου δεν το βαρέθηκα καθόλου και η ιστορία με κράτησε μέχρι το τέλος, χωρίς να το αφήσω από τα χεριά μου διαβάζοντας το αρκετά γρηγορά για ένα τόσο μεγάλο βιβλίο. Η ιστορία της εκδίκησης είναι πραγματικά καταπληκτική με συνεχόμενη δράση και πολλές ανατροπές. Ο πρωταγωνιστής μας ο Εντμόν Νταντές- Κόμης Μόντε Κρίστο- Αβάς κ.α. είναι πολύ καλογραμμένος αν και σε μερικά σημεία του βιβλίου είναι απίθανο να έχεις καταφέρει τόσα πολλά μόλις έχεις αποδράσει από την φυλακή, σε κάποια σημεία ήταν αρκετά τραβηγμένο και μας παρουσιάζει τον ηρώα ως θεό που τα καταφέρνει όλα. Από την άλλη αυτό το βιβλίο μου άρεσε κυρίως για όλους τους χαρακτήρες τις περίγραφες και κυρίως για την αφήγηση. Ο συγγραφέας σου δίνει να καταλάβεις τα βάσανα του ηρώα διαβάζοντας και νιώθοντας τα και εσύ, σε παίρνει από το χέρι και δεν σε αφήνει μέχρι να το τελειώσεις!

- ΘΕΤΙΚΑ: Καταπληκτικοί χαρακτήρες και υπεροχή ανάπτυξη των συναισθημάτων τους.
- Τρομερή Δράση και Ανατροπές.
- Η Αφήγηση είναι πολύ ωραία και μπαίνεις κατευθείαν στην ιστορία του βιβλίου.


- ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Υπερβολικά πολλά ονόματα.
- Μπορούσε να ήταν και λίγο πιο μικρό.
2023-12-04 13:06:59
Σχόλιο για το βιβλίο "DUNE "
Πρέπει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη. Ο κόσμος που έχει χτίσει ο συγγραφέας είναι τεράστιος και η ιστορία σε κρατάει μέχρι τέλους, Θα διαβάσω σίγουρα και τα επόμενα.
2023-12-04 13:05:20
Σχόλιο για το βιβλίο "DUNE (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ) "
Τρομερή εξέλιξη των γεγονότων, το δεύτερο βιβλίο είναι μια πάρα πολύ καλή συνέχεια. Σίγουρα αξίζει να το διαβάσετε και να συνεχίσετε αυτό το ταξίδι! Το μόνο αρνητικό που έχει είναι όπως και στο πρώτο τα υπερβολικά ονόματα.
2023-12-04 13:04:39
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΣΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)"
Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το δεύτερο μέρος που μου άρεσε αλλά δεν ήταν τόσο καλό όσο το α μέρος. Η πλοκή κάπου στην μέση έκανε κοιλιά και με κούρασε λίγο, αλλά μετά τα μισά άρχισα πάλι να ενδιαφέρομαι αρκετά. Η πλοκή δυστυχώς κυλάει υπερβολικά αργά και άφησε πολλά κενά που δύσκολα θα τα καλύψει στο επόμενο βιβλίο. Στα καλά τώρα οι χαρακτήρες μου άρεσαν πάρα πολύ και η εξέλιξη του κβοθ είναι τρομερή τον έχω αγαπήσει. Η αφήγηση επίσης πολύ καλή όπως και στα προηγούμενα βιβλία. Σε γενικές γραμμές μια αρκετά καλή συνέχεια με βάση και τα δύο μέρη των βιβλίων αλλά όχι τόσο καλή όσο την περίμενα εννοείται ότι το πρώτο βιβλίο παραμένει ανώτερο και περιμένω με αγωνία το τρίτο και μάλλον το τελευταίο της σειράς!
2020-05-25 17:33:08
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ξένος"
ο ξενος ειναι ενα ανγνωσμα τρομερο με πολυ καλη ιστορια για σκεψη και βαθυστοχαστο. Σε κανει να μπεις μεσα στο βιβλιο πολυ γρηγορα και διαβαζεται νερακι, επισης τα συναισθηματα που νιωθεις για τον προταγωνιστη ειναι πολυ ζωντανα. Σιγουρα ειναι το βιβλιο για να αρχισεις με αυτον το σπουδαιο συγγραφεα και ενα τρομερο κλασσικο εργο.
2020-05-07 05:46:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΑΡΕΝΑΙΤ 451"
Παρά πολύ ωραίο βιβλίο με βαθύ νόημα, πολλοί το συγκρίνουν με το 1984 αλλά δεν χρειάζεται. Η ιστορία είναι πρωτόγνωρη και προφητική ακόμα θα έλεγα με αρκετές ανατροπές χωρίς να σε κάνει το βιβλίο να βαριέσαι, το διάβασα μονομιάς! Το συστήνω και πιστεύω ότι δεν πρέπει να λείπει από την βιβλιοθήκη κανενός ένα τέτοιο διαμάντι της κλασσικής λογοτεχνίας.
2020-05-07 05:45:53
Σχόλιο για το βιβλίο "Η φάρμα των ζώων"
Η φάρμα των ζώων με στιγματισε για πολλούς λόγους.
1. Το βιβλίο γράφτηκε πριν πολλά χρόνια αλλά το μήνυμα που περνάει σε κάνει να σκέφτεσαι αλλιώς και σου ανοιγει το μυαλό. Ο συγγραφέας έγραψε ένα κλασσικό αριστούργημα που μέχρι και σήμερα είναι πολύ μπροστά για την εποχή του.
2. Το βιβλίο από τις πρώτες σελίδες σε κάνει δικο του, η ιστορια ξεκινάει να σε συνεπαιρνει με το δικό της τρόπο και δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου.
Τέλος θέλω να πω πως αυτό το βιβλίο μου άνοιξε πραγματικά το μυαλό και από την αρχή μέχρι την τελευταία σελίδα το ευχαριστήθηκα, είναι ένα κλασσικό μυθιστόρημα που όλοι πρέπει να το διαβάσουν έστω και μια φορά!
2020-05-07 05:45:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ ΩΤΟΣΤΟΠ"
Ένα από τα καλυτέρα βιβλία που έχω διαβάσει, πραγματικά οι 160 σελίδες δεν σου φτάνουν και θέλεις να διαβάσεις περισσότερο!

1. Έχουμε μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας που έχει μέσα περιπέτεια , οι χαραχτήρες δένονται πολύ καλά και κυλάει το βιβλίο νεράκι.
2. Ο Πρωταγωνιστής είναι πολύ καλός από το πουθενά συνδέεται με άλλους χαραχτήρες και ταξιδεύει σε διαστήματα που δεν έχει ξαναπατησει.
3. Το καλό στο βιβλίο είναι ότι όλη η αφήγηση από την αρχή μέχρι το τέλος σε καθηλώνει η ιστορία είναι φανταστική και δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χεριά σου. Για μένα είναι must-read ο καθένας θα του αρέσει γιατί είναι πολύ εύκολο και πραγματικά σε συνεπαίρνει σε άλλους κόσμους.
Τέλος το βιβλίο είναι ένα από τα καλυτέρα που έχω διαβάσει πραγματικά σε πολλά σημεία έχει πολύ ωραίο γέλιο και οι ανατροπές είναι φανταστικές. Το ευχαριστιέσαι πραγματικά 10/10.
2020-05-06 23:24:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΣΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)"
Πολύ ωραία η συνέχεια και βάζω τέσσερα αστέρια για τον λόγο ότι ήταν αρκετά μεγάλο βιβλίο για την ιστορία που μας εξιστορεί ο συγγραφέας που άνετα μπορούσε να τα πει σε λιγότερες σελίδες. Η ιστορία παρόλο που δεν γίνεται κάτι το τρομερό χωρίς πολύ δράση, σε κερδίζει μόνο από την αφήγηση που είναι τρομερή και σε κεντρίζει από τις πρώτες κιόλας σελίδες. Δεν το άφηνα από τα χέρια μου και το διάβασα νεράκι. Σε κάποια σημεία μπορούσε ο συγγραφέας να μην ήταν τόσο περιληπτικός και αυτό ήταν το μόνο μειονέκτημα ανυπομονώ για την συνέχεια και το β’ μέρος.
2020-05-06 20:02:39

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS