Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: ΝΤΑΦΛΟΣ

Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ"
Το παρόν πόνημα δεν είναι παρά ένα μεγάλο ημερολόγιο του 1900 2000.Ειναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι διαβάζοντας ένα οποιοδήποτε ιστορικο βιβλίο μπορεις να ανατρέξεις στο ημερολόγιο και να επαλήθευσεις το γεγονός. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τελευταίες σελίδες οι οποίες μιλούν αναλυτικά για τον εμφυλιο πολεμο 43 49.Προσωπικα ενδιαφέρομαι περισσότερο για τα στοιχεία του πολέμου στο πίσω μέρος του βιβλίου πάρα για το ημερολόγιο..
2020-07-01 12:46:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ "
Το παρόν πόνημα είναι κυριολεκτικά μια αγιογραφια του γέροντος. Γραμμένο με απλότητα και χριστιανική αγάπη περιγράφει τα νεανικά χρόνια του γέροντα στη Καππαδοκία στον πόλεμο και αργότερα στο Άγιον Όρος όπου ασκητεψε. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζει το παρόν βιβλίο είναι το γεγονός ότι εκτός απ τον βίο περιέχει και διδασκαλίες του γέροντα. Πιστεύω πως θα ενδιέφερε περισσότερο εκείνους οι οποίοι ασχολούνται με πνευματικές αναζητήσεις. Ειλικρινά πολύ όμορφο βιβλιο
2020-07-01 12:38:12
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ 1821 (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)"
Βιβλιο συναρπαστικό με όμορφες εικόνες της ελληνικής εποποιίας του 21.Αναφερεται κυρίως στα στρατιωτικά γεγονότα παραλειποντας τα πολιτικά και τα του εμφυλίου γεγονότα. Διαβάζεται εύκολα. Περιέχει εισάγωγη για το 1453 και επίλογο τη δικη του Κολοκωτρονη. Ότι πρέπει για μια πρώτη εισαγωγή του αναγνώστη για τα γεγονότα και ανδραγάθηματα της εποχής. Αξίζει να διαβάζεται κυρίως από τα μικρά ελληνόπουλα ώστε να μάθουν για τις παραδόσεις του εθνους. Όταν ήμουν μικρός αυτό το βιβλίο ψιλοδιάβαζα για το 21.
2020-07-01 12:29:36
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ "
Σύμφωνα με τον συγγραφέα το βιβλίο αποτελεί συνέχεια του Τα ψιλά γράμματα της ιστορίας. Όντως γίνονται πολλές αναφορές σε θέματα για τα οποία μιλά και το Τα ψιλά γράμματα της ιστορίας. Το παρόν πόνημα είναι σπουδαίο έργο και εστιάζει κυρίως στα πολιτικά γεγονότα του αγώνα. Λόγω του όγκου του εστιάζει και σε άλλους θεματικούς άξονες όπως η πολιτική των μεγάλων δυνάμεων της εποχής,εθνικα πρόσωπα κά Το βιβλίο περιέχει έπεισης σπάνια αρχεία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον αναγνώστη θέλει να εντρυφήσει στα γεγονότα της ανεξαρτησίας της Ελλάδος.
2020-06-29 22:21:12
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ"
Το βιβλίο αυτό είναι μια συνοπτικη παρουσίαση του εμφυλίου πολεμου στην Ελλάδα από την αντίσταση στους Γερμανούς μέχρι τα Δεκεμβριανα 1944.Παρουσιαζονται συνοπτικά οι πολιτικές των μεγάλων δυνάμεων και κρίσιμα γεγονότα από την αντίσταση.Το γεγονός όμως που το καθιστά απαραίτητο σε κάθε αναγνώστη, είναι το γεγονός ότι το βιβλίο παρουσιάζει διάφορες απόψεις αφήνοντας τον αναγνώστη να επιλέξει αυτήν που θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα.
2020-06-29 15:47:35

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS