Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: Vinsend

Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ "
Η χειρότερη σειρά τριλογίας που έχω διαβάσει !
Κακιά περιγραφή από τον συγγραφέα , με πολλά κακά υπονοούμενα που σε κάνουν σε πολλά σημεία να βαριέσαι.Η ιστορία αρκετά ανούσια με την έννοια δεν σε κρατάει σε αγωνία σε καμιά φάση των βιβλίων (μπορεί και λόγω της περιγραφής) ενώ στο τελευταίο βιβλίο η ιστορία τελειώνει με πολύ άθλιο και τσαπατσούλικο τρόπο.
Σαν ιστορία φαντασίας θα μπορούσε να γίνει καλή , με ένα παιδί που θα ήθελε να καταστρέψει τον κόσμο γιατί ήτανε η αποστολή του από τον Θεό αλλά ο συγγραφέας αυτό δεν μπόρεσε να το δημιουργήσει!
2016-08-07 07:31:12
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΑΘΑ "
Η χειρότερη σειρά τριλογίας που έχω διαβάσει !
Κακιά περιγραφή από τον συγγραφέα , με πολλά κακά υπονοούμενα που σε κάνουν σε πολλά σημεία να βαριέσαι.Η ιστορία αρκετά ανούσια με την έννοια δεν σε κρατάει σε αγωνία σε καμιά φάση των βιβλίων (μπορεί και λόγω της περιγραφής). Η φαντασία που κρατάει στα βιβλία ελλειμματική αφού χρησιμοποιεί ιστορίες και φτιαχτούς ήρωες από άλλα βιβλία που μπορεί να έχει διαβάσει κανείς.Το μόνο θετικό που θα μπορούσα να προσθέσω είναι η ωραία περιγραφή μαχών και σχεδίων που έχει σκεφτεί ο συγγραφέας.
2016-08-07 07:24:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"
Η χειρότερη σειρά τριλογίας που έχω διαβάσει !
Κακιά περιγραφή από τον συγγραφέα , με πολλά κακά υπονοούμενα που σε κάνουν σε πολλά σημεία να βαριέσαι.Η ιστορία αρκετά ανούσια με την έννοια δεν σε κρατάει σε αγωνία σε καμιά φάση των βιβλίων (μπορεί και λόγω της περιγραφής) ενώ στο τελευταίο βιβλίο η ιστορία τελειώνει με πολύ άθλιο τρόπο
2016-08-07 07:16:30

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS