Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: KatVich

Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ"
Δεν περίμενα πλέον να με συνεπαρει τόσο πολύ ένα βιβλίο φαντασίας... Ειδικότερα ένα βιβλίο που θα είχα παρατήσει από τις πρώτες σελίδες αν δεν είχε τόσο καλά σχόλια ( η αρχή ήταν λίγο βαρετή, το παρόν του χαρακτήρα, ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ)!!! Δεν περίμενα ότι θα ηταν τόσο ενδιαφέρον ένα βιβλίο του οποίου την πλοκή μονοπωλεί ο πρωταγωνιστής και οι μεγάλες δυσκολίες της ζωής του, πολλές φορές μέρα με τη μέρα! Σε κάνει να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τόσο πολύ τον Κβοθ που να μην μπορείς παρά να ανυπομονεις να μάθεις τα πάντα για αυτόν!!
2023-08-14 23:03:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΣΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)"
Εκτός από την αρχή (τα όσα ζει στο παρόν ο Κβοθ), που όπως και στο πρώτο βιβλίο κυλούσε βασανιστικά αργά χωρίς να καταλαβαίνω που θέλει να καταλήξει, είναι εξίσου καλό με το πρώτο βιβλίο! Αξίζει και το πρώτο και το δεύτερο μέρος του δεύτερου βιβλίου,είναι μια συναρπαστική ιστορία που εύχομαι να μην τελειώσει!!
2023-08-14 22:46:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΣΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)"
Φανταστικό το δεύτερο μέρος του δεύτερου βιβλίου, δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου! Η πλοκή είναι τρομερή απ\' την αρχή μέχρι το τέλος και γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό που βλέπουμε την εξέλιξη του Κβοθ και σε άλλα περιβάλλοντα εκτός πανεπιστημίου! Το χτίσιμο αυτού του χαρακτήρα είναι κάτι το μοναδικό και γίνεται τόσο διεξοδικά που σε κάνει να νιώθεις ότι τον γνωρίζεις σαν παιδικό σου φίλο!!
2023-08-14 22:38:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡ"
Εξαιρετικά τα πρώτα τρία βιβλία που έχω διαβάσει μέχρι τώρα!!Αν και μου αρέσουν τα βιβλία φαντασίας ήταν η πρώτη φορά που διάβασα επιστημονική φαντασία... Εντυπωσιακός ο τρόπος σκέψης του συγγραφέα, πρωτότυπο σενάριο και πλοκή που δεν σε αφήνει να το αφήσεις από τα χέρια σου!
2023-01-05 17:21:45

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS