Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: Petros kimoulis

Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ "
Νομίζω είναι το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα που αναδεικνύει την αμφισβήτηση του ιστορικού Ιησού από τον Διαφωτισμό και εξής. Το συγγραφικό πλάνο είναι καλοδουλεμένο. Μέτρησα συνολικά 19 συνεντεύξεις οι περισσότερες από τις οποίες από ξένους καθηγητές και μελετητές. Χρήσιμα και τα κεφάλαια πριν και μετά τις συνεντεύξεις που μου προσέφεραν μία πολύ καλή εικόνα για την ποιότητα των επιχειρημάτων των μυθικιστών. Το βιβλίο είναι δημοσιογραφική έρευνα και έχει επαρκή τεκμηρίωση για κάθε ενδιαφερόμενο. Την τεκμηρίωση την προσφέρουν οι ίδιοι οι ειδικοί που συμμετέχουν σε αυτό. Διάβασα από πάνω μία περίεργη κριτική που μιλάει για ψέματα και διαστρεβλώσεις (των ειδικών άραγε;) ή για ανάμειξη του συγγραφέα (του οποίου τη δράση παρακολουθώ χρόνια τώρα) με τη σαηεντολογία! Στο "αντικειμενικά πάντα" λύγισα.
2021-11-25 13:25:29
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ "
Εξαιρετική η γραφή, νομίζω είναι ένα βιβλίο που περιγράφει την επανάσταση με έναν πρωτόγνωρο τρόπο από συγγραφικής άποψης. Επίσης άριστη τεκμηρίωση.
2021-11-25 13:19:00
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ "
Εξαιρετικό βιβλίο, ένας διάλογος μεταξύ δύο κορυφαίων στοχαστών του νεοελληνικού διαφωτισμού. Σαν να ακούς ζωντανά μία ραδιοφωνική εκπομπή.
2021-10-29 16:42:40
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΕΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "
Πολύ αξιόλογο συγγραφικό έργο, για ένα θέμα ελάχιστα γνωστό στην Ελλάδα. Πολλοί μιλούν για αυτά τα ζητήματα γενικά και αόριστα, εδώ βρίσκουν απαντήσεις και αναλύσεις.
2021-10-29 16:40:40
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ 1821 "
Το βιβλίο αυτό είναι ένα από αυτά που μου άνοιξαν τα μάτια φέτος για τις συνθήκες γύρω από το 1821. Πρόκειται για μία συλλογή πρωτότυπων πηγών που αποκαλύπτουν τον αντεπαναστατικό ρόλο του πατριαρχείου μέσα από τα ίδια του τα κείμενα, δεκαετίες πριν το ξέσπασμα της Επανάστασης αλλά και την τελευταία στιγμή. Η ουσία του βιβλίου δεν βρίσκεται ούτε στον πρόλογο του Βερέμη, ούτε στα διαφωτιστικά εισαγωγικά σχόλια του επιμελητή που συγκέντρωσε με κόπο τα κείμενα αυτά. Τα προηγούμενα μπορεί κάποιος να επιλέξει να τα παραλείψει. Η ουσία βρίσκεται στα ίδια τα πρωτότυπα κείμενα που στέκουν ενοχλητικά για τους σύγχρονους αναγνώστες. Και φυσικά το βιβλίο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την αθεϊα ή οτιδήποτε σχετικό. Είναι ένα καθαρά χριστιανικό βιβλίο μιας και παρουσιάζει απτή και αφιλτράριστη τη στάση της ίδιας της Εκκλησίας απέναντι στον αγώνα.
2021-10-29 16:38:08

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS