Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: pagonis1980

Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΟΦ (ΕΠΙΤΟΜΟ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το αριστούργημα. Μας ξεδιπλώνει την κοινωνία της προεπαναστατικης Ρωσίας, μέσα από μια ιστορία μιας οικογένειας που συμβαίνουν ένα σωρό παράδοξα γεγονότα. Αστυνομική πλοκή, ερωτικές αντίζηλιες και φιλοσοφικές προσεγγίσεις, όλα σε ένα μυθιστόρημα. Μη φοβηθητε τα αρκετά Ρώσικα όνοματα, ο συγγραφέας δίνει μεγάλη έμφαση στο να δώσει χαρακτήρα σε όλα και με αυτό το τρόπο απογειώνει την ιστορία.
Η συγκεκριμένη μετάφραση του Άρη Αλεξάνδρου είναι άψογη και αποδίδει το κείμενο με ζωντάνια και ρέουσα ελληνική γλώσσα.
Τέλος η βιβλιοδεσία είναι πάρα πολύ ανθεκτική, προορισμένη για αρκετές ώρες συνεχόμενου διαβάσματος χωρίς φθορά του βιβλίου.
2023-04-10 18:19:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!"
Περιγράφει μια εποχή που την πρόλαβα να τη ζήσω. Από την πρώτη σελίδα σε τραβάει μέχρι το τέλος. Απλό όχι απλοϊκό και σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις μια πλευρά του συγγραφέα-καλλιτέχνη. Μου αρέσει η φιλοσοφία που βγάζει προς τα έξω. Σίγουρα το συστήνω.
2021-08-22 13:18:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗΣ"
Τον άκουσα πρώτη φορά το 2016 στο διαδίκτυο και μου είχε κάνει εντύπωση, ο τρόπος που εξηγούσε τα φιλοσοφικά ρεύματα σε συνδυασμό με την εξέλιξη της επιστήμης. Κατά διαστήματα άκουγα ομιλίες που έκανε και πάντα μου άφηνε κάτι στο τέλος να προβληματίζομαι. Έτσι πήρα την απόφαση να διαβάσω ένα από τα πολλά βιβλία που έχει γράψει και ομολογώ ότι μετά από αυτή την εμπειρία, μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι θα τα διαβάσω όλα του τα βιβλία. Τον ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που τον συνάντησα μέσα από το έργο του.
2021-05-20 13:21:53
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΦΑΟΥΣΤ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ "
Όντως το πολλά λόγια είναι φτώχια. Το βιβλίο είναι καταπληχτικό, διότι ο Θεοδωρακόπουλος ερμηνεύει το έργο του συγγραφέα με τρόπο που σε συγχρονίζει με την εποχή του Γκαίτε και του Φάουστ. Μπαίνεις σε βάθος στο έργο με την αισθητική και φιλοσοφικη ερμηνεια του.
2021-02-26 19:56:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΤΣΙ ΜΙΛΗΣΕΝ Ο ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ (ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ) "
Ποίηση και φιλοσοφία μαζί! Ακόμη και όταν δεν καταλαβαίνεις τη γράφει σε ανταμείβουν, ο τρόπος που τα γράφει. Δύσκολο έργο!
2020-09-16 09:59:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ"
Εχει γίνει τρομερή δουλειά από τον μεταφραστή και επιμελητή της έκδοσης. Το συγκεκριμένο βιβλίο του Νίτσε είναι ίσως από τα πιο ξεκάθαρα για τα πιστεύω του συγγραφέα.
2020-03-24 09:05:45

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS