Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: Extremotional

Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠ' ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ ΣΤΟ SMARTPHONE "
Τυχαίνει να έχω σπουδάσει ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας, οπότε γνωρίζω πολύ καλά τον πατέρα του συγγραφέα, γιατί και τον έχω απαντήσει σε συνέδρια του κλάδου μας πρωτίστως, αλλά επίσης το 1992-3, είχα μάθει σχεδόν απ\'έξω την τριλογία βιβλίων του με τίτλο ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ Ι-ΙΙ-ΙΙΙ. Χάρηκα ιδιαίτερα λοιπόν γι αυτή την απρόσμενη έκπληξη, καθότι ο κος Άγγελος Πουλής, που είναι ο βασικός συνεντευξιαζόμενος στο βιβλίο αυτό, είναι ένας άνθρωπος, που και εκτιμώ βαθιά, κι έχει αναμφίβολα προσφέρει πολλά στον κλάδο της Φυιλοθεραπείας στην Ελλάδα, σε εποχές που Φυσικοθεραπεία για τον πολύ κόσμο σήμαινε , κατά βάση, οι μασσατζή/τζούδες. Αρκετά με τη Φυσικοθεραπεία. Στο βιβλίο τώρα.
Ο συνομίληκος σε μένα συγγραφέας (γεν. 1973) μας παρουσιάζει σε ενα πολύ ποικιλόχρωμο και πολυεπίπεδο μωσαϊκό, ένα ενδιαφέρον κι εκρηκτικό ποτ-πουρί, κράμα από γνώσεις κοινωνιολογίας, ανθρωπολογίας, λαογραφίας με κέντρο ένα χωριό της Αρκαδίας, τόπο καταγωγής των γονιών του,την Καρύταινα, νεότερης ελληνικής Ιστορίας, φιλοσοφίας, ψυχολογίας, και δοκιμιογραφίας κοινωνικού σχολιασμού, που απλώνεται σε ένα μεγάλο φάσμα του 20ού κυρίως του αιώνα, περιστσιακά κι ακόμα πιο πριν, πίσω στον 18ο αιώνα, μέχρι το σήμερα (2020). Ανατρέπει πολλές τρέχουσες αντιλήψεις, και θέτει καίρια ερωτήματα, γύρω από τα οποία, ίσως θα ήταν καλό να μας αναπτύξει τις σκέψεις του σε μια επόμενη λογοτεχνική του προσπάθεια. Συνολικά, μια σημαντική μαρτυρία, μια κατάθεση, μια πολύ αξιόλογη συλλογή ιδεών, πληροφοριών και γεγονότων, για μια περίοδο της Ελλάδας, που ακόμα παραμένει σε μεγάλο βαθμό, ανεξερεύνητη, ομιχλώδης, και άγνωστη, ειδικά για τις νεότερες γενιές ελληνόπουλων, και σε μένα ομολογουμένως.
2021-12-13 03:58:14

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS