Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: booksrgreat!

Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ "
"Ο άνθρωπος που διάβασε τα χρωμοσώματα του Θεού" στον τίτλο είναι παραπλανητικό και απλά στομφώδες. Δεν εμφανίζεται κάτι τόσο δυνατό και κατά πάσα πιθανότητα κάποιος που έχει διαβάσει τέτοιου είδους βιβλία (όποιος ψάχνεται γενικώς) δεν θα μείνει με το στόμα ανοιχτό.
Οι επαναλήψεις είναι πολλές και αρκετά κουραστικές, καθώς τις συναντάς με τις ίδιες περίπου προτάσεις. Τα επιχειρήματα είναι κάποιες φορές σαθρά και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν άλματα συμπερασμάτων (αν και ο καθένας θα το αντιμετωπίσει διαφορετικά - αυτή είναι η φύση του βιβλίου άλλωστε).
Το 2ο αστεράκι το πήρε, διότι έθιξε δυναμικά και αρκετά πρωτοπόρα μια ιδέα για την έννοια του χρόνου, αλλά κάπου εκεί άρχισαν ξανά οι επαναλήψεις...
2020-03-30 22:58:52
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)"
Ζήτησα ένα βιβλίο σκοτεινό-θρίλερ, ο υπάλληλος μου πρότεινε αυτό και είχε δίκιο. Λίγο σαν ταινία Χόλιγουντ, αλλά δεν σε πειράζει. Είναι σκοτεινό και είναι και λίγο θρίλερ. Όπως και σκοτεινές είναι και οι περιγραφές των ηρώων, σχεδόν χωρίς καμία ηλιαχτίδα θετικισμού.
Το τελευταίο δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αν δηλαδή το βιβλίο έπρεπε να κυλίσει με την ίδια σκοτεινιά ή αν έπρεπε να μπουν σφήνα και μερικά διαλείμματα με σκηνές πιο "καθημερινές". Μάλλον αυτό εξαρτάται από τον καθένα.
Τα 5/5 αστέρια, για εμένα, τα έχασε γιατί έχω διαβάσει κι άλλα παρόμοια βιβλία. Ήταν όντως καλό/ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί. Τα 4/5 αστέρια τα έχασε, επειδή πολύ γρήγορα φαίνεται ποιο πρόσωπο κάνει τους φόνους...
2020-03-26 10:23:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ"
Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή μιας γυναίκας με ανεπίλυτα ψυχολογικά προβλήματα και πώς αυτά επηρέασαν και επηρεάζουν τη ζωή της.

Είναι ρομαντικό, περιγράφει τη καθημερινότητά της, τις επιλογές της. Οι αναδρομές στο παρελθόν, σφήνα σε πάμπολλα σημεία, κάνουν την ανάγνωση κουραστική και, από ένα σημείο και μετά, ο αναγνώστης αισθάνεται μια επανάληψη, παρόλο που τα παρελθοντικά περιστατικά αλλάζουν.
Ενίοτε είναι βιαστικό και οι σκηνές απλώς σαν να παραθέτονται.

Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη ανατροπή, κάτι που θα πάει ενάντια στη ροή και θα συναρπάσει. Πιστεύω πως έχει γίνει προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα είναι περίπου στη μέση.
2020-03-21 20:22:51
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ"
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το βιβλίο χρησιμοποιεί μια ιστορία/παραβολή, προκειμένου να διατυπώσει κάποιες αρχές.
Δεν είναι στυλ "Το μυστικό" - έχει το δικό του μοτίβο.
Από αυτά που λέει, χωρίς να είναι λάθος, προσωπικά το θεωρώ εμφανές πως δεν είναι ούτε και σωστά. Μπορεί π.χ. ο 1ος νόμος να έχει δίκιο για την Α περίπτωση, αλλά άδικο για την Β.
Πολύ γενικό και αόριστο. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για επιχειρήσεις, καλύτερα να αγοράσει ένα βιβλίο ακριβώς επάνω στο θέμα!
2020-01-07 00:49:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΕΡΟΥΛΝΤΕΛΓΓΕΡ "
Ένα πολύ καλό βιβλίο, με ρέουσα γραφή, όμορφο και πλούσιο λεξιλόγιο, πλοκή, δράση, δόσεις θρίλερ, μικρά φλας-μπακ, πληροφορίες για τον τόπο όπου εξελίσσεται....
Σίγουρα θα ξέχασα κάτι να γράψω από τα θετικά του, ενώ από αρνητικά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα!
2019-11-05 10:33:41
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ"
Δεν με ικανοποίησε το βιβλίο.
-Η ιστορία παρουσιάζει κενά ή "πηδήματα" δράσης.
-Ο λόγος είναι απλός, σαν να μου εξηγεί ένας φίλος μου μια πολύ μεγάλη ιστορία.
-Οι "κακοί" είναι υπέρμετρα ανόητοι, όπως όμως και οι καλοί στο τέλος.
-Όμως το χειρότερο σημείο, κατά τη γνώμη μου, είναι οι ενέργειες της πρωταγωνίστριας. Είναι σαν να έχει διαβάσει το βιβλίο (της ζωής της) και γνωρίζει πως θα τα καταφέρει σίγουρα ή έχει κάπου καλά κρυμμένες και ετοιμοπόλεμες (δεν εμφανίστηκαν πουθενά) τις ικανότητες του Jason Bou
e, ώστε να λειτουργεί με τέτοια αυτοπεποίθηση.
2019-10-17 23:15:24
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΛΟΙ ΟΙΩΝΟΙ"
Είναι ένα χιουμοριστικό βιβλίο περί συντέλειας του κόσμου. Οι συγγραφείς την αποτυπώνουν έξυπνα, η πλοκή κυλάει όμορφα και όλοι οι χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες.
Αισθάνομαι πως περίμενα κατιτίς παραπάνω το οποίο δεν το βρήκα, αλλά αυτό είναι εντελώς προσωπικό.
Θα το πρότεινα πάντως στον αναγνώστη είτε έχει διαβάσει Πράτσετ, είτε όχι, γιατί είναι σίγουρα από τα καλά βιβλία.
2019-10-08 00:36:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ)"
Τι να πει κανείς τώρα για ένα τέτοιο βιβλίο;
Υπέροχο!
Εξαιρετικό!
Έξυπνα και προσεχτικά γραμμένο!
Σε βάζει πραγματικά στον κόσμο και στις νέες ανακαλύψεις της σύγχρονης φυσικής.
Αν πάλι ανήκετε σε εκείνους που ακούν για μαθηματικά ή φυσική και νιώθετε έναν κόμπο, απομεινάρι από το σχολείο, δεν θα σας έλεγα να μην το αγοράσετε. Όμως να ξέρετε πως σε ορισμένα σημεία θα τα βρείτε σκούρα, εκτός κι αν στοχεύετε μονάχα σε μια απλή ανάγνωση και μια πρώτη επαφή με τη σύγχρονη φυσική. Αλλά και πάλι κερδισμένοι θα βγείτε...

2019-08-04 22:49:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡ ΤΖΕΙΜΣ"
Ένα συμπαθητικό αστυνομικό μυθιστόρημα, με μια έξυπνη ανατροπή προς το τέλος. Δεν είναι τόσο απρόβλεπτο, αλλά γενικά κυλάει η ώρα ευχάριστα.
Όμως σε κάποια σημεία φαίνεται να είναι πρόχειρα και γρήγορα γραμμένο, χωρίς να έχει προσεχτεί ιδιαίτερα.
2019-08-04 22:44:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ"
Δεν μπορώ να πω πως ήταν ένα καλό βιβλίο. Ήθελα να βάλω καλύτερη βαθμολογία, μιας και είναι Έλληνας ο συγγραφέας, αλλά ήταν όλα τόσο πεζά και απλά. Σαν να είχα μια ανιαρή συζήτηση με κάποιον για μεταφυσικά θέματα.
Πραγματεύεται 4 ιστορίες τρόμου, αλλά δεν πείθει, δεν σε γεμίζει. Χωρίς να είναι λειψό από νόημα, το βιβλίο είναι λειψό από παρουσίαση και εκτέλεση.
2019-01-11 17:46:04
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΙΑ"
Το βιβλίο είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με έμφαση στο ΘΡΙΛΕΡ. Οι σκηνές είναι πολύ σκοτεινές, φοβερά έντονες και ακραία μακάβριες. Εάν ήταν ταινία, πιστεύω κάποιοι θα αηδίαζαν, ωστόσο κάποιοι θα έβλεπαν ακριβώς αυτό που περίμεναν να δουν.
Το σημείο που είναι κουραστικό είναι η συνεχής-συνεχής-συνεχής-συνεχής περιγραφή των συναισθημάτων των ηρώων (όπως έκανα κι εγώ με την επανάληψη της ίδιας λέξης). Περιμένεις ασφαλώς να διαβάσεις κάτι τέτοιο, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό επανάληψης και, αναγκαστικά από ένα σημείο και μετά, με τα ίδια λόγια, με τους ίδιους χαρακτηρισμούς. Λείπει η ξεκούραση του αναγνώστη από τη μαυρίλα της υπόθεσης που πρέπει να λύσει η πρωταγωνίστρια.

~ το επόμενο μπορεί να είναι spoiler για κάποιους, αν και δεν αποκαλύπτω την υπόθεση~

Το επόμενο ενοχλητικό (που υπάρχει και σε best-seller παρόλα αυτά) είναι τα ανόητα λάθη που κάνει ο κακός. Παρουσιάζεται φοβερά έξυπνος, για να μην πράξει τα "τάδε". Και οι πράκτορες ταυτόχρονα, ενώ τα πάνε μια χαρά, λειτουργούν αρκετά μη-επαγγελματικά, για να μην πράξουν τα "δείνα".

Τώρα αν κάποιος θέλει ασταμάτητη δράση, αίμα και όλα τα συναφή και είναι έτοιμος να παραβλέψει μερικά προφανή, ας το διαβάσει και ίσως να το απολαύσει περισσότερο...
2019-01-05 17:15:39
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ"
Ο τρόπος γραφής είναι "ιαπωνικός" και αυτό ακριβώς ήθελα να γνωρίσω, όταν αγόρασα το βιβλίο. Αναφέρει/Περιγράφει ονόματα συγγραφέων, τοπων, εθίμων.
Ωστόσο, δεν είναι τόσο καλά γραμμένο, πλατιάζει, επαναλαμβάνεται και σε πολλά σημεία χάνει την ουσία του.
Δεν μου άρεσε, αλλά απόλαυσα μια από τις πρωταγωνίστριες που είναι τρελή, σαδίστρια και μαζοχίστρια και την έχει αποδώσει πετυχημένα. Εξού και τα 2ο αστέρι. Αλλά μόνο για αυτό!!
2018-12-30 19:34:12
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΤΡΕΜΟΡ ΜΠΙΤΣ"
Ήταν ένα συμπαθητικό μυθιστόρημα μυστηρίου. Δεν αφήνει κενά - πιθανόν αυτό που συνέβη στον πρωταγωνιστή να το έχουν βιώσει άνθρωποι στην πραγματικότητα.
Το αρνητικό του βιβλίου είναι πως παρέχονται κάπως άτακτα πληροφορίες και περιγραφές. Δεν είναι το ότι δεν κολλάνε, απλά ο τρόπος που είναι γραμμένο τις κάνουν να φαίνονται παράταιρες.
Ίσως σε κάποιους να αρέσει, αλλά προσωπικά δεν είναι το στυλ μου.
Είναι ένα βιβλίο που περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Αν δεν το είχα διαβάσει, δεν θα μου είχε λείψει. Αλλά και που το διάβασα, δεν αισθάνομαι ότι έχασα το χρόνο μου.
2018-12-26 15:25:04
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ"
Είχα παίξει παλιά ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, το "Alice; Madness Retu
s". Αυτό μου θύμιζε το βιβλίο όσο το ξεφύλλιζα. Είναι πολύ καλογραμμένο. Δυνατό και δεν αισθάνεσαι η πλοκή να κάνει κοιλιά. Δεν είχα διαβάσει για καιρό κάτι παρόμοιο και το απόλαυσα.
Αλλά...
Ο συγγραφέας προσθέτει γεγονότα και καταστάσεις που ναι μεν το κάνουν εντυπωσιακό, αλλά δεν εξηγούνται επαρκώς και δύσκολα συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά τα "εξωπραγματικά" γεγονότα/άνθρωποι χρωματίζουν ευχάριστα το βιβλίο, όμως είναι αρκετά εύκολο απλά να βάλεις μια γάτα που μιλάει ή να παίξεις λίγο με το χωρόχρονο και να μην ασχοληθείς να ενώσεις αυτά τα κομμάτια. Φανταστείτε το σαν ένα πολύ εντυπωσιακό παζλ, που, ακόμα και έντονη φαντασία να χρησιμοποιήσεις, τελικά τα κομμάτια δεν ταιριάζουν. Και που ωστόσο αυτό το παζλ είναι όμορφο, σου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας και ταυτόχρονα σε βάζει σε σκέψεις (η ιστορία θίγει πολλές φορές ερωτήματα καθημερινά και μεταφυσικά).
3,5 αστέρια από εμένα. Αν ο συγγραφέας τα έδενε λίγο καλύτερα, πολύ εύκολα έπαιρνε το άριστο...
2018-12-20 16:55:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ"
Μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο. Ακριβώς 2,5 αστέρια θεωρώ πως του αξίζουν. το 0,5 αστεράκι εξηγείται παρακάτω. Διαβάζεται, αλλά και να μην ασχοληθείτε δεν πειράζει.

~Από δω και κάτω περιέχει στοιχεία από την πλοκή~

Αυτό που με ευχαρίστησε προσωπικά είναι πως οι τρομοκράτες είναι Έλληνες, κάτι που δεν το είχα ξαναδεί. Άμπαλοι και για αυτό χάνουν - το βιβλίο έχει καλό τέλος - αλλά κάνουν τα λάθη που συμβαίνουν και σε best-seller βιβλία, συνεπώς δεν συνάντησα κάτι το εξωπραγματικό.
2018-12-12 13:14:42
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ"
Δεν το βαρέθηκα. Ωστόσο, απογοητεύτηκα. Είναι καλογραμμένο, έχει συνέχεια και δεν σε κουράζει καθόλου, καθώς το διαβάζεις (τα 2 αστεράκια είναι μόνο για αυτά). Είναι όμως τόσο απλό στο πώς ξεδιπλώνεται. Θα μπορούσε να γίνει χαμός στο τέλος, να γραφτούν ακόμα 150 σελίδες. Πιστεύω πως κάθε ένας που θα τύχει να το διαβάσει, θα είναι σε θέση να βρει και ένα ενδιαφέρον εναλλακτικό τέλος. Αντ\' αυτού, για εμένα συνοψίζεται στο εξής: μια μέρα πήγα στο φούρνο για ψωμί, αλλά τον βρήκα κλειστό και έτσι πήγα στο επόμενο και ψώνισα από εκεί. Α...και όπως επέστρεφα αγόρασα κι ένα παγωτό. Αυτά!
Ε, όχι...η αρχική ιδέα του βιβλίου είχε προοπτικές!
2018-12-12 13:07:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
Δεν μου άρεσε. Δεν είναι τόσο κακό για 1 αστεράκι, αλλά δεν θα το πρότεινα σε κάποιον. Η μόνη εξαίρεση θα ήταν για τους λάτρεις του Πόε· πιθανόν να είχαν διαφορετική άποψη. Τα διηγήματα ήταν βαρετά, σχεδόν μπορούσα να φανταστώ τι θα επακολουθούσε. Κι αν δεν μπορούσα να φανταστώ, ένιωθα πως δεν έχανα και τίποτα, μόλις τα ολοκλήρωνα. Σκέφτηκα να το παρατήσω, αλλά μετά από κάθε διήγημα, κάτι με τράβαγε να του δώσω κι άλλη ευκαιρία (εξ\' ου και όχι 1 αστέρι).
2018-10-19 12:20:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΗ ΕΠΟΧΗ"
Δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Ίσως έχω διαβάσει αρκετά βιβλία μυστηρίου, ίσως να έχω δει πολλές ταινίες. Το βιβλίο δεν είναι για 3 αστεράκια, αλλά απ\' την άλλη ούτε και για 2. Γενικά, δεν θα το πρότεινα. Ναι, ευχάριστο είναι, αλλά υπάρχουν κι άλλα βιβλία πιο δυνατά και έντονα από αυτό.
2018-10-19 12:12:40
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ "
Καλό ήταν! Μου άρεσε που ήταν διαφορετικό το στυλ και ο τρόπος γραφής. Αν και άργησα να γράψω την κριτική αυτή από τότε που το τελείωσα, θυμάμαι πως μου άφηνε μια ευχάριστη αίσθηση, μέχρι την τελευταία σελίδα. Ωραία αστυνομική ιστορία!
Εάν επιθυμείτε να διαβάσετε κάτι τέτοιου είδους, θα σας αρέσει (και σαν αλλαγή από τα συνηθισμένα) το ότι η πλοκή διαδραματίζεται στην Κίνα.
2018-10-19 12:03:01
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΛΕΥΚΟΣ ΤΙΓΡΗΣ"
Δεν περίμενα να αποδοθούν με τόσο ενδιαφέροντα τρόπο ορισμένες λεπτομέρειες από τη ζωή ενός Ινδού. Από μικρό παιδί, μέχρι που μεγαλώνει. Κατάφερε και μου κράτησε το ενδιαφέρον, παρόλο που το διάστημα αυτό δεν διαβάζω τόσο τέτοιου είδους βιβλία. Είναι αλλοπρόσαλλο, ωμό, λίγο βαρετό, απλό, αρκετά ευχάριστο και κυλάει άνετα. Μόνο αν θέλετε να ρίξετε μια μικρή ματιά σε ένα κομμάτι της ζωής στην Ινδία, τότε διαβάστε το. Ειδάλλως, καλύτερα όχι.
2018-10-19 11:55:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΡΙΑ ΜΑΥΡΑ ΝΟΥΦΑΡΑ"
Η πλοκή είναι ενδιαφέρουσα. Και για κάποιον που είναι λάτρης της τέχνης, το βιβλίο αυτό είναι ένα συν. Από \'κει και πέρα, αυτό που προκαλεί έντονες μεταπτώσεις στα συναισθήματα είναι στο τέλος, οι τελευταίες περίπου 40 σελίδες. Προσωπικά, ένιωσα αυτήν την αλλαγή στην πλοκή να με απογοητεύει. Όμως ο συγγραφέας το σώνει πολύ έξυπνα. Μην χάσετε τον χρόνο σας, σκεπτόμενοι ποιος το έκανε ή τι άλλο μπορεί να συμβαίνει. Αφεθείτε στην πλοκή του βιβλίου - θα το κάνει ακόμα πιο ευχάριστο.

Το βιβλίο δεν έχει ωραίο τέλος και ταυτόχρονα έχει ωραίο τέλος. Ο αναγνώστης αποφασίζει για αυτό!
2018-10-19 11:48:56
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΟΡΓΚ"
Έχω καιρό να διαβάσω POE, οπότε θα το κρίνω σαν μια γενική ιδέα και όχι σαν λάτρης του συγκεκριμένου συγγραφέα. Το βιβλίο αποτελείται από τρεις ιστορίες με την πρώτη να είναι η μεγαλύτερη, η καλύτερη και αρκετά πρωτότυπη. Οι άλλες δύο είναι μέτριες, όμως, σαν βιαστικά γραμμένες. Στους λάτρεις του POE θα το πρότεινα με ένα πολύ μικρό ποσοστό αμφιβολίας, αλλά στους υπόλοιπους πιθανότατα όχι.
2017-10-15 11:32:41
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ"
Μέτριο βιβλίο με μέτρια πλοκή. 2,5 αστεράκια θα ήταν το πιο δίκαιο. Μια απλή αστυνομική ιστορία. Δεν χρονοτριβεί σε περιγραφές, αλλά ουδεμία συγκίνηση ή φοβερή ανατροπή. Υπάρχουν πολύ καλύτερα του είδους.
2017-10-12 22:59:11
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ"
Μέτριο το βιβλίο...θα έβαζα και 2,5 αστέρια αν γινόταν. Είναι αστυνομικό μεν κι όμως έχει έντονα στοιχεία, που να αναρωτιέσαι εάν διαβάζεις ένα απαλό κοινωνικό. Δεν τα πάντρεψε καλά η συγγραφέας. Υπάρχει και μια ιστορία, σαν πισωγύρισμα στο παρελθόν, η οποία αρχικά με τράβηξε περισσότερο, γιατί, έστω και πολύ-πολύ μικρής έκτασης, είχε πιο ζωντανό το μεταφυσικό στοιχείο. Ωστόσο, δεν είχε χρησιμότητα και στο τέλος του βιβλίου καταλήγεις να πεις "οκ, αυτό;".
2017-01-21 16:42:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΝΙΓΜΑ"
Καταπληκτικό βιβλίο! Φοβερό θρίλερ! Δεν ήθελα να σταματήσω τα διάβασμα σε ορισμένες περιπτώσεις. Όλα ήταν πλεγμένα πολύ έξυπνα και μου άρεσε η ανατροπή στην ανατροπή. Και έφτιαχνε σενάρια το μυαλό σου από τη μία και προσπαθούσε να τα απλοποιήσει από την άλλη.
Το μόνο αρνητικό του είναι ότι προς το τέλος πλατειάζει. Ας ήταν 50 με 100 σελίδες μικρότερο. Δεν θα έχανε σε τίποτα και μιλάμε για ένα βιβλίο των 800 περίπου σελίδων. Παρόλα αυτά, με τίποτα δεν του στερεί τα 5/5 αστέρια! Αξίζει τον χρόνο σας, ιδίως εάν έχετε όρεξη για να ένα δυνατό θρίλερ με αβέβαιο φινάλε!
2016-12-24 15:58:39
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ "
Στα θετικά του βιβλίου θα βάλω την αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα της συγγραφέως. Το βιβλίο έχει πλοκή και εναλλαγές. Στα αρνητικά θεωρώ όμως πως όπως ξεδιπλώνεται η δράση είναι ένα βιβλίο μόνο για την ηλικία της εφηβείας και απευθύνεται κυρίως σε κορίτσια. Κουραστική ήταν επίσης και η συνεχόμενη και αναγκαστικά επαναλαμβανόμενη περιγραφή. Είναι ξεκούραστο σίγουρα μετά από ένα κεφάλαιο περιπέτειας να δεις περιγραφές και πως χαλαρώνουν οι ήρωες. Όμως αισθάνεσαι πως το τι θα φαγωθεί έχει τον πρώτο λόγο. Συν το ότι η διαρκής περιγραφή της παραμικρής λεπτομέρειας καταντάει σαν deja-vu, γιατί πριν από μερικές σελίδες είχες δει πάλι το ίδιο και μετά ξανά και ξανά επανάληψη.
2016-12-13 15:28:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ"
Καλή η ιδέα, αλλά από εκτέλεση...δεν έμεινα ευχαριστημένος. Δυστυχώς, έχει περάσει περίπου 1 χρόνος που το διάβασα και δεν μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος, αλλά θυμάμαι ότι μου άφησε μια ουδέτερη προς αρνητική "γεύση" στο σύνολο, ώστε με το που το τελείωσα, το χάρισα.
2016-11-24 08:42:02
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ"
Ο συγγραφέας έχει ιδέες, αλλά πλατειάζει τόοοοσο πολύ σε μερικά σημεία, που γίνεται πολύ κουραστικός. θα ήταν προτιμότερο να επιμηκύνει τη δράση της ιστορίας. Προφανώς θέλει να τονίσει την δύναμη του κακού μέχρι την τελική συντριβή του, αλλά δεν πετυχαίνεται αυτό με τη συνεχόμενη επανάληψη.
2016-11-24 08:35:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ"
Ωραία ιστορία. Σε κρατά σε αγωνία και σίγουρα δεν θα το μετάνιωνες που αγόρασες το βιβλίο. Δεν μπορώ να διευκρινίσω τι ακριβώς του λείπει, για να του βάλω 5 στα 5 αστέρια, ωστόσο αξίζει το χρόνο σας και σε γενικές γραμμές θα το ευχαριστηθείτε.
2016-11-24 08:28:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ"
Μου άρεσε πάρα πολύ. Έξυπνο, χωρίς κενά στην ιστορία, γραφικό, με περιγραφές εκεί που πρέπει, χωρίς όμως υπερβολές. H Hannah Sophie έφτιαξε μια πολύ πετυχημένη ιστορία.
2016-11-24 08:21:45

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

ΠροσφορέςΠερισσότερα

ΝΕΑ ΕΣΤΙΑ, ΤΕΥΧΟΣ 1811, ΜΑΙΟΣ 2008
€13.70 €4.80
(-65%)
Κερδίζετε €8.90
Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ
PIRANDELLO LUIGI (NOBEL 1934)
€9.95 €3.98
(-60%)
Κερδίζετε €5.97

ΣελιδοδείκτηςΠερισσότερα

Paule Bowles: Πόσες φορές ακόμα θα δεις μια πανσέληνο να ανατέλλει; Ο θάνατος βρίσκεται πάντα καθοδόν, αλλά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε πότε θα φτάσει μοιάζει να αφαιρεί κάτι από το πεπερασμένο της ζωής. Είναι τούτη ...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS