Ο Λογαριασμός μου

Από τα πιο δημοφιλή βιβλία σε τιμές -50% έως -85% https://www.politeianet.gr/protaseis-prosforwn/ta-pio-dimofili-biblia-se-times-50-eos-85-739

-20%, -25%, -30% έως -85% χαμηλότερες τιμές σε 150.000 τίτλους - Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές πάνω από 30 € - 24 άτοκες δόσεις (με πιστωτική κάρτα)

Σχόλια Αναγνώστη: warmbottle

Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΣΦΙΧΤΑ "
Ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας βλέπω πρόσωπα όλων των ηλικιών. Είναι πολύ συνηθισμένο τα θέματα που θέλουν να επεξεργαστούν με τη συμπαράστασή μου να καταλήγουν στις συντροφικές τους σχέσεις. Κατά τη δική μου εμπειρία, προσωπική και επαγγελματική, οι συντροφικές σχέσεις είναι θεμελιώδεις. Η Σου Τζόνσον εξηγεί απλά και συναρπαστικά καί όσα ξέρουμε ερευνητικά για τους ασφαλείς συναισθηματικούς δεσμούς καί όσα ξέρουμε για να διευκολύνουμε τις σχέσεις μας να ντύσουν την αγάπη με αμοιβαία προστασία και ασφάλεια. Το βιβλίο της μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια να μιλήσουν μεταξύ τους, να επεξεργαστούν εποικοδομητικά τους φόβους τους, να ανοίξουν τις καρδιές τους και να δουν ο ένας τον άλλον με το παρήγορο βλέμμα της κατανόησης, του μοιράσματος, της αλληλοϋποστήριξης, της αγάπης που δε φοβάται πια και ανθίζει μόνο. Το "Κράτα με Σφιχτά" κάνει για πολύ νέα παιδιά, όταν αρχίζουν να δημιουργούν τις πρώτες εφηβικές τους σχέσεις· κάνει για νέα ζευγάρια, όταν πρωτοδημιουργούν σπιτικά και πριν ακόμα σκεφτούν γάμους και επισημότητες· κάνει για νέα ζευγάρια, όταν αποφασίζουν τη διεύρυνση της οικογένειάς τους με παιδιά· κάνει για ώριμα ζευγάρια, όταν η ζωή τα έχει φέρει σε προβληματισμό ως προς τη σχέση τους· κάνει και για ακόμα ωριμότερα ζευγάρια, όταν μένουν μόνα καθώς το σπίτι αδειάζει από παιδιά που φεύγουν για σπουδές.rnΤο "Κράτα με Σφιχτά" είναι ένα βιβλίο μεγάλης προστιθέμενης αξίας!
2014-08-18 19:29:36

Βρείτε μας στο...

Ασφαλείς Συναλλαγές

Verisign Eurobank EFG
Paypal
MyBank