Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: tintin

Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΧΟΡΔΩΝ"
Το βιβλίο μου άρεσε. Ήταν ένα ωραίο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Η γραφή του συγγραφέα είναι πολύ καλή. Δημιουργεί αγωνία και σε κάνει να μην μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις. Η ιστορία επίσης είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η βάση είναι μία υπαρκτή θεωρία της φυσικής. Αυτό που δεν μου άρεσε τόσο, ήταν το τέλος.Ενώ στην αρχή η ιστορια είναι πολύ καλή χωρίς κενά, στο τέλος υπάρχουν σημεία , τα οποία είναι κάπως προβληματικά. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ένα πολύ καλό βιβλίο του είδους.
2024-01-25 08:04:12
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΟΡΣΙΜΑ"
Το βιβλίο γενικά δεν μου άρεσε. Ειδικότερα οι περισσότερες ιστορίες δεν είχαν ενδιαφέρον και δεν μου άρεσε ακόμα ο τρόπος γραφής του συγγραφέα. Ήταν σε πολλές περιπτώσεις κουραστικός. Πραγματικά με δυσκολία τελείωσα το βιβλίο.
2024-01-25 07:57:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ"
Πολύ καλό αστυνομικό θρίλερ. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η γραφή πολύ καλή, θέλεις να διαβάζεις μέχρι να τελειώσεις το βιβλίο.Το μόνο αρνητικό, είναι ότι το τέλος νομίζω είναι κάπως πιο μέτριο. Περίμενα κάτι καλύτερο, ίσως πιο καλά δομημένο.Σε κάθε περίπτωση, όμως, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2023-12-20 13:01:33
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ "
Ενδιαφέρον βιβλίο, το οποίο περιγράφει ττη περίοδο στην Ελλάδα ,μετά το 1965.Περιγράφεται η πολιτική κατάσταση με τους αριστερούς και τους δεξιούς, τη κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου και το βασιλιά, ενώ παρουσιάζοντα και πραγματικά ιστορικά περιστατικά. Αρνητικό είναι ότι ο τρόπος γραφής του συγγραφέα είναι σχετικά κουραστικός, μονότονος. Οι διάφοροι χαρακτήρες - και η δράση τους - θα έλεγα πως είναι κάπως βαρετοί.
2023-10-03 14:59:44
Σχόλιο για το βιβλίο "ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ "
Έίναι ένα πολύ καλό ιστορίας.Είναι πολύ ατμοσφαιρικό, και η γραφή του συγγραφέα είναι πολύ καλή. Πραγματικά δεν μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση.
2023-08-28 16:51:32
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΛΩΤΗ ΠΟΛΗ"
Είχα διαβάσει πολλά για τη συγγραφέα και έτσι διάβασα το βιβλίο αυτό (άλλη έκδοση). Η ιστορία είναι άκρως συνηθισμένη(έως βαρετή).Ένας παντρεμένος τα φτιάχνει με μία κοπέλα και τελικά χωρίζουν.Όλο το βιβλίο περιγράφει, στην ουσία, τη ψυχολογική κατάσταση του ζευγαριού μετά το χωρισμό και ιδιαίτερα της κοπέλας,είναι κάτι σαν ψυχογράφημα.Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πως με κράτησε,το τελείωσα μάλλον με δυσκολία.Σε κάθε περίπτωση όμως η γραφή της συγγραφέως είναι πολύ καλή.Η ηρωίδα πραγματικά είναι πολύ καλά δομημένη.Νομίζεις στο τέλος πως τη γνωρίζεις, ότι έχεις μπει μέσα στο μυαλό της.Σε γενικές γραμμές όμως το βιβλίο το βρήκα άκρως κουραστικό.Θα το συνιστούσα στους λάτρεις του είδους.
2023-05-17 16:34:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΥΔΕΝ ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟΝ ΜΕΤΩΠΟΝ"
Το βιβλίο αυτό είναι ένα πραγματικό αντιπολεμικό αριστούργημα. Η γραφή του συγγραφέα είναι εξαιρετική. Απλή, περιγραφική και ζωντανή τόσο πολύ που νομίζεις ότι είσαι μέσα στα γεγονότα. Οι ήρωες είναι επίσης πολύ καλά φτιαγμένοι, νιώθεις πως τους γνωρίζεις. Οι ιστορίες που διηγείται ο συγγραφέας είναι όλες πολύ ενδιαφέρουσες και πολύ έντονες.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στο καθένα!
2023-04-19 14:34:47
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ"
Γενικά για καλοκαίρι, αν θέλεις να περάσεις το χρόνο σου χαλαρά, ίσως το βιβλίο αυτό να είναι αυτό που ζητάς. Έχει δράση και η ιστορία έχει κάποιο ενδιαφέρον, αν και συνηθισμένη. Γενικά όμως,στο τέλος δεν σου μένει κάτι. Ένα μέτριο μυθιστόρημα.
2023-04-17 12:59:23
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ"
Το βιβλίο αυτό είναι ένα αριστούργμα! Η ιστορία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Η πλοκή είναι πολύ καλή, το βιβλίο σε συναρπάζει και δεν μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις. Οι χαρακτήρες είναι άρτια δομημένοι. Νιώθεις πως τους ξέρεις πολύ καλά, ότι τους βλέπεις.Τα μηνύματα που περνάει ο συγγραφέας, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις που σκαρώνει, επίσης είναι άκρως πετυχημένα.Η γλώσσα είναι εξαιρετική, όπως σε όλα τα έργα του. Ανήκει, σε εκέινα τα βιβλία που ιδανικά θα έπρεπε όλοι να έχουμε διαβάσει.
2023-03-27 12:48:54
Σχόλιο για το βιβλίο "Η Νο 1 ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ"
Είναι ένα διασκεδαστικό μυθιστόρημα, μέσω του οποίου κάποιος μπορεί να παρατηρήσει εικόνες της κοινωνίας της Μποτσουάνα.Οι χαρακτήρες και η ιστορία είναι τέτοιοι , ώστε ο αναγνώστης να θέλει να φτάσει στο τέλος.Αν κάποιος, ενδιαφέρεται για την κοινωνία της αφρικανικής αυτής χώρας και θέλει να περάσει ανάλαφρα το χρόνο του διαβάζοντας ένα βιβλίο, τότε του συνιστώ το συγκεκριμένο.
2023-02-16 17:09:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ "
Πρόκειται για μία εξαιρετική συλλογή διηγημάτων. Αν και δεν μου αρέσουν τα διηγήματα, οι συγκεκριμένες ιστορίες είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Ο συγγραφέας έχει πολύ καλή γραφή. Σου εξάπτει το ενδιαφέρον και θέλεις να συνεχίσεις να διαβάζεις μέχρι το τέλος. Πρόκειται για εξαιρετικές θαλασσινές ιστορίες , πραγματικά πολύ καλογραμμένες.
2023-01-08 21:56:13
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ"
Εξαιρετική αυτοβιογραφία. Ο συγγραφέας έχει πολύ καλή γραφή, οι χαρακτήρες όλοι είναι πολύ καλά δομημένοι και γενικά το βιβλίο σου τραβάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ειδικά η ιστορία αυτού του ανθρώπου είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα.
2023-01-08 21:52:44
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ"
Ένα σύντομο,αραιογραμμένο και απολαυστικό βιβλίο. Ο τρόπος γραφής μου άρεσε αρκετά.Διαβάζεις, με όρεξη δεν σε αφήνει να βαρεθείς.Πολλά σημεία έχουν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.Στα κατά, θα έβαζα κάποιες υποκειμενικές απόψεις του συγγραφέα, που μάλλον είναι αχρείαστες.Γενικά το συνιστώ σε αυτούς που απολαμβάνουν τα δοκίμια.
2022-10-26 12:35:57
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΗ"
Υπάρχουν αρκετά μικρά διηγήματα στο βιβλίο αυτό. Γενικά τις περισσότερες ιστορίες τις βρήκα κουραστικές έως βαρετές. Ο τρόπος γραφής γενικά δεν ήταν ιδιαίτερα καλός.
2022-10-25 15:40:48
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΤΡΙΑΝ"
Ευχάριστο αστυνομικό μυθιστόρημα.Η ιστορία έχει κάποια σημεία υπερβολικά.Το βιβλίο έχει ενδιαφερον και διαβάζεται εύκολα.Το συνιστώ στους λάτρεις του είδους.
2022-10-17 14:14:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ "
Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή - τη καθημερινότητα - ενός ντετέκτιβ και μίας συνεργάτιδας του. Δεν είναι αστυνομικό μυθιστόρημα. Δεν μπορώ να πω πως, μου άρεσε ο τρόπος γραφής της συγγραφέως.Για τον κύριο χαρακτήρα - αλλά και τους υπόλοιπους - νιώθεις, τελειώνοντας το βιβλίο, ότι δεν τον ξέρεις καλά. Γενικά τελειώνοντας το βιβλίο, νιώθεις , ότι κάτι λείπει. Ίσως το τέλος να είναι κάπως απότομο.Σε πολλά σημεία του βιβλίου, δίνονται κάποιες πληροφορίες , οι οποίες με το τρόπο τους , μάλλον κουράζουν.
2022-10-12 17:17:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΑΝΔΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ"
Η βασική ιστορία του βιβλίου είναι τόσο υπερβολική, ώστε η ανάγνωση γίνεται πολύ κουραστική.Το βιβλίο με μεγάλη δυσκολία το τελείωσα.
2022-09-15 14:43:39
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΛΑΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣΚΟΤΑΔΟ"
Είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, καλογραμμένο.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι καλή και σου κρατάει το ενδιαφέρον. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η βασική ιστορία του βιβλίου, την οποία θεώρησα κάπως υπερβολική.Θίγεται σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου η έννοια της τέχνης, με τρόπο που ίσως τελικά να είναι κάπως κουραστικός. Οι χαρακτήρες παρουσιάζονται ολοκληρωμένα.Ίσως το βιβλίο να είναι αρκετά μεγάλο, θα μπορούσε νομίζω να είναι πιο σύντομο.
2022-08-01 10:31:16
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ "
Το βιβλίο αυτό είναι ένα κλασικό αντιπολεμικό αριστούργημα.Περιγράφει τη ζωή των στρατιωτών στα χαρακώματα στο 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι έντονη και σε συναρπάζει, θέλεις να συνεχίζεις να διαβάζεις.Οι χαρακτήρες του μυθιστορήματος παρουσιάζονται με εξαιρετικό τρόπο. Σε πολλά σημεία ο συγγραφέας γίνεται λυρικός.Πέρα από την περιγραφή της ζωής στα χαρακώματα , στο βιβλίο περιγράφεται και η ζωή και τα ήθη της εποχής.Είναι ένα βιβλίο που το συνιζτώ ανεπιφύλακτα σε όλους.
2022-08-01 10:23:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ "
Πολύ καλό βιβλίο πολιτικής και οικονομικής ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας (Από το 1980). Νομίζω πως έχει μία αντικειμενική και ορθολογική οπτική.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2022-06-10 21:42:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ"
Διάβασα μία άλλη έκδοση και όχι τη συγκεκριμένη. Το μυθιστόρημα μου άρεσε πολύ. Η γλώσσα του συγγραφέα είναι εξαιρετική. Είναι γενικά γλαφυρή και σε πολλά σημεία υπάρχει το λυρικό στοιχείο.Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα με στοιχεία διαχρονικά. Πρέπει, τέλος να αναφέρω πως αν και το μήνυμα είναι πεσιμιστικό (ίσως αυτό να είναι και ένα μείον)το βιβλίο σε τραβάει και θέλεις να το διαβάσεις μέχρι το τέλος.
2022-05-03 15:07:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΙΛΙΚΟΙ "
Εξαιρετική ιστορία των γεγονότων της ελληνικής επανάστασης στη Μολδοβλαχία αλλά και των γεγονότων και προσώπων που την προετοίμασαν.Στο βιβλίο περιέχονται άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προσωπικότητες των "φιλικών", γραμμένα με με εξαιρετικό τρόπο, που σε κάνει να μην μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση.
2022-04-05 18:27:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ (ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΗ-ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Ένα κλασικό ιστορικό μυθιστόρημα με πολύ καλή περιγραφή των ιστορικών γεγονότων, της εποχής μεταξύ της Βυζαντινών και των Βουλγάρων.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, σε όσους ενδιαφέρονται για ιστορικά μυθιστορήματα.
2022-03-26 00:22:50
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΡΕΜΑΛΑ"
Ένα αστυνομικό θρίλερ, το οποίο θα έλεγα πως είναι μέτριο.Η ιστορία είναι μάλλον συνηθισμένη.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι μέτρια.Σε κάποιες στιγμές, ίσως και λόγω του μεταφραστή, υπάρχουν κάποια κενά. Το τέλος είναι κάπως απότομο.
2022-01-16 18:57:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
Διάβασα το βιβλίο αυτό, αλλά την έκδοση "Πέλλα". Ομολογώ πως αν και η ιστορία ήταν εύστοχη και έθιγε σοβαρά κοινωνικά θέματα, η γλώσσα ήταν κουραστική,όχι αρκετά περιγραφική, σε σημείο που με κόπο τελικά διάβασα όλόκληρο το βιβλίο.Ένα θετικό, ήταν πως το βιβλίο αυτό σε μετέφερε στη μεταπολεμική Βιέννη και έβλεπες πως ήταν , τότε η κατάσταση.Γενικά, όμως δεν μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
2021-12-22 16:56:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ "
Εξαιρετικό βιβλίο, με την απίθανη γλώσσα του καζαντζάκη, απλή και ταυτόχρονα τόσο έντονη.Συνέχεια, όπως και στα άλλα έργα του συγγραφέα, έτσι και σε αυτό θίγονται διάφορα σημαντικά ανθρώπινα θέματα.Είναι ένα κλασικό αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, πάντα επίκαιρο!
2021-12-22 16:48:07
Σχόλιο για το βιβλίο "Μοτέλ Μορένα"
Ο τρόπος που γράφει ο συγγραφέας είναι ωραίος,απλός ,με ένταση.Σε τραβάει να διαβάσεις. Αυτό που νομίζω,πως δεν είναι τόσο πετυχημένο,είναι κάποιες παρενθέσεις φιλοσοφικών αναζητήσεων (οι οποίες είναι αρκετές)οι οποίες τελικά δεν είναι τόσο καλογραμμένες.Δεν σε κερδίζουν , αλλά αντιθέτως σε κουράζουν. Η ιστορία είναι ωραία, ενδιαφέρουσα -αλληγορική, με κοινωνικά μηνύματα - και θέλεις να δεις ποια θα είναι η κατάληξη. Νομίζω αξίζει κάποιος να το διαβάσει.
2021-11-09 20:31:28
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΒΑΛΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ"
Ευχάριστο θρίλερ. Οι πρωταγωνιστές είναι ωραία δομημένοι, η ιστορία ενδιαφέρουσα, με αρκετή αγωνία. Η γλώσσα απλή, αλλά έντονη,δεν κουράζει τον αναγνώστη.Στα κατά, θα έβαζα ότι τελειώνει μάλλον απότομα.Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων με μεταφυσικά στοιχεία.
2021-10-19 17:05:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΟΝΤΕΧΡΙΣΤΟ"
Απολαυστικό αστυνομικό μυθιστόρημα.Οι χαρακτήρες φτιαγμένοι ωραία, η γλώσσα απλή, ευχάριστη αλλά και έντονη. Υπάρχει αγωνία και ανατροπές σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου και η ιστορία άκρως ενδιαφέρουσα. Κάτι,που δεν μου άρεσε είναι κάποια μηνύματα που περνάει το βιβλίο. Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος.
2021-10-13 09:43:34
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΜΕΤΡ ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ"
Ένα πολύ ευχάριστο μεταφυσικό μυθιστόρημα. το οποίο περιγράφει τη σοβιετική Ρωσία της δεκαετίας του 30, σατιρίζοντας την. Οι χαρακτήρες είναι πολύ ενδιαφέροντες, η γλώσσα του συγγραφέα εξαιρετική και η ιστορία,είναι επίσης αρκετά καλή. Αν και το βιβλίο είναι μεγάλο, διαβάζεται με πολύ ευχαρίστηση.Είναι ένα κλασικό μυθιστόρημα, που το συνιστώ στους λάτρεις του είδους.
2021-10-03 12:00:09

Podcast – Βίος και Πολιτεία

BannersLeft top

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS