Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: tintin

Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ"
Διάβασα μία άλλη έκδοση και όχι τη συγκεκριμένη. Το μυθιστόρημα μου άρεσε πολύ. Η γλώσσα του συγγραφέα είναι εξαιρετική. Είναι γενικά γλαφυρή και σε πολλά σημεία υπάρχει το λυρικό στοιχείο.Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα με στοιχεία διαχρονικά. Πρέπει, τέλος να αναφέρω πως αν και το μήνυμα είναι πεσιμιστικό (ίσως αυτό να είναι και ένα μείον)το βιβλίο σε τραβάει και θέλεις να το διαβάσεις μέχρι το τέλος.
2022-05-03 15:07:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΙΛΙΚΟΙ "
Εξαιρετική ιστορία των γεγονότων της ελληνικής επανάστασης στη Μολδοβλαχία αλλά και των γεγονότων και προσώπων που την προετοίμασαν.Στο βιβλίο περιέχονται άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προσωπικότητες των "φιλικών", γραμμένα με με εξαιρετικό τρόπο, που σε κάνει να μην μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση.
2022-04-05 18:27:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ (ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Ένα κλασικό ιστορικό μυθιστόρημα με πολύ καλή περιγραφή των ιστορικών γεγονότων, της εποχής μεταξύ της Βυζαντινών και των Βουλγάρων.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, σε όσους ενδιαφέρονται για ιστορικά μυθιστορήματα.
2022-03-26 00:22:50
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΡΕΜΑΛΑ"
Ένα αστυνομικό θρίλερ, το οποίο θα έλεγα πως είναι μέτριο.Η ιστορία είναι μάλλον συνηθισμένη.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι μέτρια.Σε κάποιες στιγμές, ίσως και λόγω του μεταφραστή, υπάρχουν κάποια κενά. Το τέλος είναι κάπως απότομο.
2022-01-16 18:57:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
Διάβασα το βιβλίο αυτό, αλλά την έκδοση "Πέλλα". Ομολογώ πως αν και η ιστορία ήταν εύστοχη και έθιγε σοβαρά κοινωνικά θέματα, η γλώσσα ήταν κουραστική,όχι αρκετά περιγραφική, σε σημείο που με κόπο τελικά διάβασα όλόκληρο το βιβλίο.Ένα θετικό, ήταν πως το βιβλίο αυτό σε μετέφερε στη μεταπολεμική Βιέννη και έβλεπες πως ήταν , τότε η κατάσταση.Γενικά, όμως δεν μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
2021-12-22 16:56:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ "
Εξαιρετικό βιβλίο, με την απίθανη γλώσσα του καζαντζάκη, απλή και ταυτόχρονα τόσο έντονη.Συνέχεια, όπως και στα άλλα έργα του συγγραφέα, έτσι και σε αυτό θίγονται διάφορα σημαντικά ανθρώπινα θέματα.Είναι ένα κλασικό αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, πάντα επίκαιρο!
2021-12-22 16:48:07
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΟΤΕΛ ΜΟΡΕΝΑ"
Ο τρόπος που γράφει ο συγγραφέας είναι ωραίος,απλός ,με ένταση.Σε τραβάει να διαβάσεις. Αυτό που νομίζω,πως δεν είναι τόσο πετυχημένο,είναι κάποιες παρενθέσεις φιλοσοφικών αναζητήσεων (οι οποίες είναι αρκετές)οι οποίες τελικά δεν είναι τόσο καλογραμμένες.Δεν σε κερδίζουν , αλλά αντιθέτως σε κουράζουν. Η ιστορία είναι ωραία, ενδιαφέρουσα -αλληγορική, με κοινωνικά μηνύματα - και θέλεις να δεις ποια θα είναι η κατάληξη. Νομίζω αξίζει κάποιος να το διαβάσει.
2021-11-09 20:31:28
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΒΑΛΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ"
Ευχάριστο θρίλερ. Οι πρωταγωνιστές είναι ωραία δομημένοι, η ιστορία ενδιαφέρουσα, με αρκετή αγωνία. Η γλώσσα απλή, αλλά έντονη,δεν κουράζει τον αναγνώστη.Στα κατά, θα έβαζα ότι τελειώνει μάλλον απότομα.Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων με μεταφυσικά στοιχεία.
2021-10-19 17:05:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΟΝΤΕΧΡΙΣΤΟ"
Απολαυστικό αστυνομικό μυθιστόρημα.Οι χαρακτήρες φτιαγμένοι ωραία, η γλώσσα απλή, ευχάριστη αλλά και έντονη. Υπάρχει αγωνία και ανατροπές σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου και η ιστορία άκρως ενδιαφέρουσα. Κάτι,που δεν μου άρεσε είναι κάποια μηνύματα που περνάει το βιβλίο. Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος.
2021-10-13 09:43:34
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΜΕΤΡ ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ"
Ένα πολύ ευχάριστο μεταφυσικό μυθιστόρημα. το οποίο περιγράφει τη σοβιετική Ρωσία της δεκαετίας του 30, σατιρίζοντας την. Οι χαρακτήρες είναι πολύ ενδιαφέροντες, η γλώσσα του συγγραφέα εξαιρετική και η ιστορία,είναι επίσης αρκετά καλή. Αν και το βιβλίο είναι μεγάλο, διαβάζεται με πολύ ευχαρίστηση.Είναι ένα κλασικό μυθιστόρημα, που το συνιστώ στους λάτρεις του είδους.
2021-10-03 12:00:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖ"
Απλή,όμορφη γραφή που σε κρατάει και σου δημιουργεί αγωνία για το τι θα ακολουθήσει. Οι χαρακτήρες είναι καλά αναπτυγμένοι, φτιαγμένοι. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα, αλλά κατά τη γνώμη μου όχι τόσο ολοκληρωμένη.Το βιβλίο τελειώνει και εσύ μένεις με την ιδέα ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να συνεχιστεί,να υπάρχει ακόμα κάτι.Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα απολαυστικό μυθιστόρημα.
2021-08-15 12:05:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΣΑΛΙΟΥ"
Απολαυστικό μυθιστόρημα ιστορικό και ταυτόχρονα μυστηρίου.Ο αναγνώστης μεταφέρεται στη Βαρκελώνη του 19ου αιώνα.Η γραφή είναι απλή, κατανοητή,όμορφη ,με ένταση χωρίς να κουράζει.Η ιστορία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με ανατροπές και γρήγορη εξέλιξη.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2021-07-20 11:31:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΕ ΕΙΔΑ"
Είναι ένα απολαυστικό αστυνομικό θρίλερ.Η γραφή είναι καλή,απλή αλλά ταυτόχρονα έντονη, σε κάνει να θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω.Το τέλος, είναι κάπως απότομο,με κάποια υπερβολή.Θα το περίμενα πιο καλά δομημένο.Σε όσους αρέσουν τα αστυνομικά, θα τους αρέσει και το βιβλίο αυτό.
2021-05-24 22:40:06
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΦΑΔΕΣ"
Πρόκειται για ένα αριστούργημα! Είναι ένα αντιπολεμικό μυθιστόρημα που περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα στα χρόνια του εμφυλίου και από το οποίο φαίνεται η αγάπη και η αγωνία του συγγραφέα για την Ελλάδα.Η γραφή είναι εκπληκτική, παθιασμένη, γεμάτη ένταση και την ίδια στιγμή απλή και κατανοητή.Αυτό το βιβλίο θα έπρεπε να το διαβάσουν όλοι,οι νεότεροι για να μάθουν και οι παλαιότεροι για να θυμηθούν.
2021-05-09 17:03:28
Σχόλιο για το βιβλίο "ΔΑΣΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ"
Στο μυθιστόρημα αυτό, βάζω ένα αστέρι ,γιατί μου άρεσε η γραφή.Είναι ανάλαφρη και συγχρόνως με νεύρο,σε συναρπάζει.Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η ιστορία η ίδια.Δύο άνθρωποι, σε κάποια χρονική στιγμή χάνουν στην ουσία τον εαυτό τους και κάνουν ότι τους κατέβει.Στην μία από τις δύο ιστορίες παρεμβάλλεται ένα κομμάτι που αφορά το Κάφκα, με τρόπο αρκετά περίεργο, αδόκιμο.Γενικά, υπάρχει μία δόση υπερβολής,παραλογισμού.Επίσης δεν μου άρεσαν οι άπειρες μικρές και άκρως κουραστικές φιλοσοφικές αναζητήσεις.Γενικά το βιβλίο το βρήκα πολύ κουραστικό έως βαρετό.
2021-04-01 13:04:05
Σχόλιο για το βιβλίο "(P/B) WITTGENSTEIN "
Ένα καλό εγχειρίδιο κατανόησης του έργου του Βίτγκενσταιν. Το διάβασα μεταφρασμένο στα ελληνικά, από τις εκδόσεις "Το Βήμα".
2021-03-20 22:57:02
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΕΤΑΙΡΑ"
Ένα εύπεμπτο ιστορικό μυθιστόρημα.Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα όπως και τα ιστορικά στοιχεία που δίνονται.Ένα αρνητικό στοιχείο είναι πως ένα μεγάλο κομμάτι του βιβλίου, είναι κάπως άνευρο, δεν καταφέρνει να κερδίσει τον αναγνώστη.
2021-03-19 10:51:11
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΜΕΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ"
Πολύ ωραία γραφή, απλή, εύκολη και συγχρόνως συναρπαστική. Σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις να διαβάζεις.Ακόμα η συγγραφέας είναι αρκετά περιγραφική, τόσο σχετικά με τους ήρωες του βιβλίου , αλλά και γενικά.Αυτό που ομολογώ δεν μου άρεσε τόσο πολύ ήταν το τέλος.Ήταν πολύ αναπάντεχο.Πάντως το βιβλίο μου άρεσε πολύ.
2020-12-26 22:10:20
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΩΝ"
Δεν κατάφερα να τελειώσω το βιβλίο, διάβασα σχεδόν το μισό, με υπεράνθρωπη προσπάθεια.Το βιβλίο αυτό δεν έχει κανένα ειρμό, δεν έχει καμία πλοκή.Είναι σαν κάποιος να έχει γράψει (με πολύ άσχημο τρόπο) μπερδεμένες,χρονικά και τοπικά, ακατανόητες σκέψεις .Κάπου σε μία κριτική διάβασα πως πραγματεύεται με συμβολικό τρόπο την σοβιετική Ρωσία.Αν το κάνει αυτό, το κρύβει υπερβολικά.Είναι το πιο αποκρουστικό βιβλίο που έχω ποτέ διαβάσει.Είναι πρόκληση μεγάλη, να καταφέρει κάποιος να το διαβάσει ολόκληρο.
2020-11-26 22:12:37
Σχόλιο για το βιβλίο "EROICA"
Ο συγγραφέας χρησιμοποιεί πολύ ωραία γλώσσα.Είναι λυρικός και περιγραφικός, όπως ακριβώς στο άλλο βιβλίο του ,το λεμονοδάσος.
2020-11-26 22:05:24
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΛΙΑΠΚΙΝ"
Εξαιρετικό βιβλίο, ένα μυθιστόρημα, που παρουσιάζει την ελληνική κοινωνία στο μεσοπόλεμο και ειδικότερα τη κοινωνία της Λάρισας.Το βιβλίο έχει εξαιρετική πλοκή, οι χαρακτήρες που παρουσιάζονται είναι πολλοί και με τόσο πετυχημένο τρόπο, ώστε νιώθεις να τους γνωρίζεις πολύ καλά, με αποκορύφωμα βέβαια τον ίδιο τον Λιάπκιν.Η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, προβάλλοντας διάφορους κοινωνικούς στοχασμούς.
2020-09-15 16:40:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΜΕΘΑ"
Ένα πολύ ενδιαφέρον μυθιστόρημα, που μας ξεναγεί στην Ελλάδα στις δεκαετίες του 50 και 60, περιγράφοντας καταστάσεις εντελώς άγνωστες στον Έλληνα του 21ου αιώνα.Το ενδιαφέρον είναι αμείωτο μέχρι το τέλος του βιβλίου,γεμάτο κοινωνικούς προβληματισμούς, με πολύ καλή πλοκή και πολύ καλή γραφή.
2020-09-07 09:48:07
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΤΙΑ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Πολύ ωραίο αντιπολεμικό, μυθιστόρημα.Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας είναι εξαιρετική.Η ιστορία άκρως ενδιαφέρουσα με πολύ καλή πλοκή.Οι ήρωες του μυθιστορήματος, αναλύονται σε σημείο που νομίζεις πως τους έχεις μπροστά σου.Μέσα από το βιβλίο βλέπεις την Ελλάδα, στις αρχές του εικοστού αιώνα.Εξαιρετικό.
2020-08-07 17:01:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΞΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ"
Πρόκειται για ένα ερωτικό, ψυχολογικό μυθιστόρημα.Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας είναι εξαιρετική.Σε πολλά σημεία είναι λυρική.Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι το μυθιστόρημα είναι κάπως χαοτικό.γενικά όμως μου άρεσε.
2020-07-27 16:20:59
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΛΑΘΟΣ"
Ενδιαφέρον ψυχολογικό θρίλερ, που πραγματεύεται το θέμα του ολοκληρωτικού καθεστώτος και των ανθρώπινων σχέσεων. Προσωπικά, δεν μου άρεσε τόσο,ο τρόπος γραφής.Οι χαρακτήρες, για παράδειγμα δεν ψυχογραφούνται βαθιά.Τελειώνεις το βιβλίο και νιώθεις για αυτούς ότι σου είναι εντελώς άγνωστοι.Σε όλη την έκταση του βιβλίου, πάντως ο συγγραφέας περνά το μήνυμα, ενάντια στον ολοκληρωτισμό και υπέρ της δύναμης των ανθρώπινων σχέσεων.Στους λάτρεις των ψυχολογικών θρίλερ ,το συνιστώ.
2020-07-21 05:11:57
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Τ' ΑΣΤΡΑ"
Πραγματικα, καταπληκτικο βιβλιο. Εξαιρετικη γλωσσα, κατανοητη ,αλλα συγχρονως πλουσια,ιδιαιτερη γεματη συναισθημα και ενταση. Οι χαρακτηρες, αν και πολλοι, περιγραφονται σε βαθος. Επισης παρουσιαζεται η Ελλαδα μιας αλλης εποχης. Η ιστορια και αυτη εξαιρετικη, καλα δομημενη με μεγαλο ενδιαφερον. Ενα αριστουργημα, απο ενα σπουδαιο συγγραφεα.
2020-07-04 15:02:50
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ"
Το βιβλίο αυτό μου άρεσε αρκετά.Πρόκειται για ένα βιβλίο μικρό σε έκταση, ευκολοδιάβαστο.Η ιστορία που διηγήται έχει ωραία πλοκή και αμείωτο ενδιαφέρον ως το τέλος.Ο αναγνώστης παρατηρεί μέσα από το βιβλίο τα ήθη της εποχής αλλά και κάποιες από τι φιλοσοφικές αναζητήσεις του συγγραφέα.Ο οποίος είναι από τους βασικούς αντιπροσώπους της γενιάς του.
2020-06-18 09:56:59
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΩΞΑΝΤΡΑ"
Το βιβλίο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ.Μέσα από το βιβλίο αυτό ο αναγνώστης βλέπει τον ελληνισμό της Πόλης του 19ου αιώνα.Παρακολουθεί, τα ήθη και τα έθιμα, σε σχέση με τα ιστορικά γεγονότα της εποχής.Πρόκειται για ένα ηθογράφημα (για να μην πω βιβλίο ιστορίας!)εξαιρετικό, το οποίο με απλή γλώσσα και συχνά πολύ χιούμορ, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον!
2020-06-06 15:01:23
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΣ"
Το βιβλίο αυτό είναι ένα φιλοσοφικό κείμενο, με λίγα στοιχεία ταξιδιωτικού μυθιστορήματος.Σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου, ο συγγραφέας στοχάζεται γύρω από διάφορα θέματα, θεολογικά, ερωτικά, κοινωνικά. Η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο συγγραφέας είναι εξαιρετική! Αν σε κάποιον αρέσει το είδος αυτό, του το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2020-06-04 22:06:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)"
Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ηθογράφημα.Ο αναγνώστης παρακολουθεί τη καθημερινότητα , τα ήθη και τα έθιμα στην Αθήνα του 19ου αιώνα.Το μυθιστόρημα, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
2020-05-24 10:28:40

Βρείτε μας στο...

Review Widget
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS