Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: tintin

Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΙΖΑΜΠΩ "
Το ιστορικό αυτό μυθιστόρημα είναι ένα αριστούργημα.Η γλώσσα είναι εξαιρετική,η ιστορία γεμάτη αγωνία,με πολύ γρήγορη εξέλιξη και πολύ καλά δομημένη,χωρίς προβληματικά σημεία.Τέλος,μέσα από το βιβλίο αυτό, παρακολουθεί ο αναγνώστης την ιστορία και την κοινωνία της Ππελοποννήσου την εποχή της φραγκοκρατίας.Πραγματικό εξαιρετικό μυθιστόρημα.
2020-02-21 15:02:43
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΑ"
Εξαιρετικό βιβλίο, μου άρεσε πολύ.Πρόκειται για ένα ψυχογράφημα μίας γυναίκας που έζησε στα χρόνια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου στην Βοσνία και στο Βελιγράδι.Το βιβλίο έχει και ιστορικές αναφορές, όπως και αναφορές στη κοινωνία, στα ήθη της εποχής αλλά και στους τόπους.Γενικά είναι πολύ καλογραμμένο, με απλή κατανοητή γλώσσα, με πολύ αγωνία και γρήγορη εξέλιξη.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2020-02-04 10:06:57
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΑΥΡΕΣ ΟΧΙΕΣ ΜΑΣ ΖΩΣΑΝΕ"
Πολύ ωραίο γρήγορο,εύστροφο και αστείο γράψιμο.Δεν θέλεις να σταματήσεις να διαβάζεις μέχρι να τελειώσεις το βιβλίο.Ο συγγραφέας παρουσιάζει την ελληνική κοινωνία ,μέσα από την ιστορία αυτή, ρεαλιστικά. Θα μπορούσε να πει κανείς τόσο ρεαλιστικά, ώστε πέρα από την αστεία πλευρά περνάει και ένα μήνυμα απαισιοδοξίας. Σεκάθε περίπτωση είναι ένα πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό βιβλίο.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2020-01-17 12:38:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΡΟΥΑ ΜΑΤ"
Πολύ ωραίο αντιπολεμικό ,ιστορικό και κοινωνικό μυθιστόρημα.Υπάρχουν πολλά ιστορικά στοιχεία της καθημερινότητας στο στρατόπεδο του Άουσβιτς.Η γλώσσα είναι απλή. Η ιστορία εξελίσσεται γρήγορα και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο σε όλη την έκταση του βιβλίου.Υπάρχουν, σημεία στοχασμού, γύρω από την ανθρώπινη συμπεριφορά και τον πόλεμο γενικά.
2019-11-14 22:00:13
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ"
Μία εξαιρετική συνοπτική ιστορία της Ελλάδας από τα προϊστορικά χρόνια μέχρι τη σύγχρονη εποχή.Αν κάποιος θέλει να έχει μία γενική ιδέα για την ελληνική ιστορία, τότε αυτό είναι ένα απαραίτητο βιβλίο.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2019-10-25 10:48:08
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ"
Διάβασα αυτό το μυθιστόρημα, το οποίο μου άρεσε πολύ.Αν και ουσιαστικά, υπάρχει ένας μόνο χαρακτήρας, ο γέρος ψαράς και σε όλη τη διάρκεια του μυθιστορήματος, περιγράφεται η προσπάθεια του γέρου να πιάσει το ψάρι,το βιβλίο δεν είναι καθόλου κουραστικό, κάθε άλλο μάλιστα. Η γλώσσα του συγγραφέα είναι τόσο απλή,φιλική, ζεστή και παράλληλα τόσο περιγραφική,έντονη και γεμάτη μηνύματα, που κάνει τον αναγνώστη να μην μπορεί να σταματήσει να διαβάζει.
2019-07-31 12:58:43
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΥΜΝΗ ΖΩΗ"
Πρόκειται για συλλογή διηγημάτων.Είναι ενδιαφέροντα, βλέπεις κανείς τα ήθη και το τρόπο ζωής στην Ιταλία , στις αρχές του 20ου αιώνα.
2019-05-24 10:34:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ"
Μου άρεσε αρκετά αυτό το αστυνομικό μυθιστόρημα.Η κεντρική ιδέα είναι καλή, στο βιβλίο αναφέρονται και διάφορα ιστορικά στοιχεία, για την εποχή, που είναι αρκετά ενδιαφέροντα.Υπάρχουν πολλές ανατροπές και η ιστορία εξελίσσεται γρήγορα.Στα μείον, είναι ότι το τέλος είναι κατά τη γνώμη μου , κάπως απότομο. Σε κάθε περίπτωση, το συνιστώ στους λάτρεις του είδους.
2019-05-01 11:42:19
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ "
Το βιβλίο αυτό είναι ένα αριστούργημα. Η γραφή του συγγραφέα είναι εκπληκτική, έχει φοβερό πλούτο λέξεων και κάθε πρόταση έχει τρομερή ένταση.Διαβάζοντας, ο αναγνώστης, συγκινείται,θυμώνει, τα συναισθήματα του συνέχεια είναι σε μία κορύφωση.Εξαιρετικό βιβλίο.
2019-04-22 23:40:10
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ"
Ωραίο μυθιστόρημα,στο οποίο φαίνεται η κοινωνία της Ρωσίας του 19ου αιώνα.Οι χαρακτήρες του έργου αναλύονται τόσο, ώστε ο αναγνώστης νιώθει πως τους έχει απέναντι του.
2019-03-29 22:23:57
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ"
Πολύ ωραίο μυθιστόρημα.Διαβάζοντάς το, ο αναγνώστης καταλαβαίνει τα ήθη της εποχής. Αναλύονται σε βάθος τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά και οι προσωπικότητες των χαρακτήρων.Επιπλέον η γλώσσα του συγγραφέα είναι εξαιρετική.
2019-03-20 10:19:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΥΠΟΘΕΣΗ JACOB"
Πολύ ωραίο δικαστικό θρίλερ.Η γραφή του συγγραφέα κατανοητή, απλή που δημιουργεί όμως ένταση και αγωνία.Οι χαρακτήρες καλά φτιαγμένοι, ώστε να νομίζεις, όταν διαβάζεις το βιβλίο ότι τους βλέπεις μπροστά σου.Η εξέλιξη του βιβλίου γρήγορη με ανατροπές, ώστε να μην μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις.Η ιστορία είναι καλή αν και λίγο υπερβολική σε κάποια σημεία.Σε κάθε περίπτωση θα το συνιστούσα.
2019-03-10 17:15:42
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΝΑΝΟΣ"
Μου άρεσε αρκετά το μυθιστόρημα αυτό. Η ιστορία εξελίσσεται γρήγορα και η γλώσσα είναι κατανοητή και εύκολη. Το βιβλίο είναι αλληγορικό και κατά τη γνώμη μου, οι ιδέες που πραγματεύεται είναι η κακή φύση του ανθρώπου και οι φοβερές συνέπειες του πολέμου.Το συνιστώ.
2019-02-25 10:37:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ"
Πρόκειται για ένα απολαυστικό αστυνομικό μυθιστόρημα.Πολύ καλή πλοκή, γρήγορη εξέλιξη της ιστορίας, οι χαρακτήρες καλά παρουσιασμένοι και ωραία γραφή. Επίσης ωραία ιστορία και ωραίες και οι περιγραφές του νησιού της Σύρου.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2019-02-14 13:14:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ"
Είναι ίσως το χειρότερο μυθιστόρημα που έχω ποτέ διαβάσει! Ήταν τόσο αποκρουστικό και βαρετό το κείμενο που σίγουρα ήταν δύσκολο, ακόμα και αν υπήρχε κάτι το συμβολικό ή αλληγορικό, να το διακρίνεις. Γενικά, δεν υπήρχε ειρμός, συνέχεια ούτε πλοκή.Σου δινόταν η εντύπωση , ότι ο συγγραφέας, έγραφε ότι του ερχόταν, κυριολεκτικά! Χανόταν στο χώρο και στο χρόνο. Λυπήθηκα πραγματικά το χρόνο που έχασα διαβάζοντας!!
2019-02-07 14:35:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ"
Γενικά το βιβλίο αυτό το βρήκα μέτριο. Ειδικά η ιστορία δεν μου άρεσε. Η συνεχής αναφορά στο σύνδρομο τουρετ, από κάποιο σημείο και έπειτα ήταν κουραστική.
2019-01-26 08:22:27
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΤΑΖΟΙ "
Πρόκειται στην ουσία για μια συλλογή από διηγήματα, που έχουν ενσωματωθεί σε ένα μυθιστόρημα.Προσωπικά, η ιδέα γενικά δεν μου άρεσε τόσο πολύ.Σε κάθε περίπτωση, όμως η γραφή της εν λόγω συγγραφέως είναι πάντα εξαιρετική.
2019-01-16 10:27:16
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ"
Ενα ωραιο, αστυνομικο μυθιστορημα, με φοντο την Ισπανια. Νομιζω πως στα μειον του βιβλιου, ειναι οτι η γλωσσα που χρησιμοποιειται ειναι σε ορισμενα σημεια καπως ασαφης και κουραστικη. Γενικα ομως ειναι ενα ευχαριστο βιβλιο.
2019-01-08 21:37:47
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΝΤΟΥΑΡΤΕ"
Η γλωσσα του συγγραφεα ειναι εξαιρετικη,πολυ απλη αλλα ικανη να δωσει με ενταση και ακριβεια καθε ιδεα του συγγραφεα. Πολυ καλη πλοκη. Επιπλεον, παρουσιαζεται μια Ισπανια του πρωτου μισου του 20 αιωνα. Πολυ ωραιο βιβλιο,μου αρεσε πολυ.
2018-12-30 08:10:45
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΛΟΠΗ"
Το μυθιστόρημα, αυτό δεν μου άρεσε. Η ιστορία είναι κουραστική , βαρετή. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται δεν μπορώ να πω ότι είναι καλή, κατά τη γνώμη μου. Σε πολλά σημεία μάλιστα ο αναγνώστης μάλλον μπερδεύεται,μέσα στους μονόλογους, φιλοσοφικούς και μη.
2018-12-24 10:35:16
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ"
Πολύ ωραίο κοινωνικό, πολιτικό και ψυχολογικό μυθιστόρημα.Οι χαρακτήρες του βιβλίου είναι δομημένοι πολύ έντονα. Νιώθεις ότι τους γνωρίζεις πολύ καλά.Ακόμα υπάρχει γρήγορη εξέλιξη που κάνει τον αναγνώστη να μην κουράζεται.Τέλος η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και από την άποψη των εικόνων που περιγράφονται της Νότιας Αφρικής, κατά τη διάρκεια του απαρτχάιντ. Βέβαια, το πλην του βιβλίο είναι ότι είναι κάπως καταθλιπτικό, αλλά με το θέμα που πραγματεύεται δεν γίνεται αλλιώς. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2018-12-20 20:59:25
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ"
Το βιβλίο αυτό μου άρεσε πολύ. Είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα, με απλή γραφή. Υπάρχει ένταση και ανατροπές στην ιστορία που κάνουν τον αναγνώστη να μην μπορεί να σταματήσει να διαβάζει.Η πλοκή είναι πολύ καλή με τους χαρακτήρες να έχουν περιγραφεί πολύ καλά. Τέλος , όπως λέει και η συγγραφέας, τα ιστορικά στοιχεία που περιέχονται είναι αληθινά, πράγμα που κάνει την ανάγνωση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.Σε όποιον αρέσουν τα ιστορικά μυθιστορήματα με θέμα τον Ελληνικό χώρο, το προτείνω ανεπιφύλακτα.
2018-12-15 11:58:54
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ..."
Είναι ένα ενδιαφέρον αυτοβιογραφικό βιβλίο, το οποίο έχει και προσωπικές απόψεις για διάφορα θέματα.
2018-12-04 14:18:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΞΙΦΙΡ ΦΑΛΕΡ"
Το ιστορικό αυτό μυθιστόρημα,μου άρεσε πολύ. Ήταν πολύ απολαυστικό. Η γραφή ήταν πολύ καλή. Οι περιγραφές ήταν τόσο καλές, ώστε ένιωθες ότι ήσουν δίπλα στους ήρωες του βιβλίου. Επιπλέον, κάποια ιστορικά στοιχεία που δίνονται είναι αληθινά, όπως και γενικά το κλίμα στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκόσμιου πολέμου.Τα ιστορικά στοιχεία που δίνονται μετά το τέλος του μυθιστορήματος είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντα.Γενικά, το βιβλίο μου άρεσε πολύ.
2018-11-30 11:44:21
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ"
Ωραιο μυθιστορημα, με ανατροπες, αγωνια, κοινωνικα μηνυματα και ωραια απλη γραφη.Δεν μου αρεσε ομως πολυ το τελος.Το βρηκα πολυ υπερβολικο.
2018-11-17 21:02:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ"
Ωραιο μυθιστορημα, με καλη πλοκη, αγωνια και γεματο ανατροπες.Το μονο μειον ειναι οτι απο ενα σημειο και επειτα η ιστορια γινεται καπως υπερβολικη.Σαν να εχει πια η ηρωιδα υπερφυσικες δυναμεις και ολοι οι αλλοι να ειναι ανεπαρκεις.Σε καθε περιπτωση ομως ειναι ενα πολυ καλο μυθιστορημα.
2018-11-05 17:08:32
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ: ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΑΙ (ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Διάβασα τις "Εκκλησιάζουσαι", των εκδόσεων Ζήτρος, που ήταν ένθετο στην εφημερίδα Βήμα.Πολύ ωραίο βιβλίο με το πρωτότυπο κείμενο και τη μετάφραση αλλά και ανάλυση στο τέλος του βιβλίου.Γενικά είναι από τα κείμενα που αξίζει να διαβάσει κανείς για να δει τα ήθη εκείνης της εποχής. Είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον.
2018-10-23 11:46:54
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΛΙΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ"
Το βιβλίο αυτό μου άρεσε πάρα πολύ.Η πλοκή είναι πολύ καλή, η γραφή είναι απλή, αλλά ταυτόχρονα σου κρατάει το ενδιαφέρον ζωντανό μέχρι το τέλος. Επιπλέον, το μυθιστόρημα αυτό δεν είναι απλά αστυνομικό, είναι και κοινωνικό και ιστορικό μαζί. Διαβάζοντας το βιβλίο δημιουργούνται στον αναγνώστη προβληματισμοί ιστορικοί και κοινωνικοί που σχετίζονται με τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι είναι άκρως διδακτικοί για όλους εμάς.
2018-10-22 12:21:06
Σχόλιο για το βιβλίο "ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ"
Στα συν του βιβλίου αυτού είναι η εξαιρετική γραφή του συγγραφέα, η προβολή της ιστορίας της Κύπρου και κάποια συμπεράσματα για τη ζωή γενικά, που παρουσιάζονται συνέχεια στο βιβλίο. Στα πλην του βιβλίου είναι μία ασάφεια που σχετίζεται με την ιστορία και άρα με την ίδια τη πλοκή του βιβλίου, με το περιεχόμενο του.Με άλλα λόγια υπάρχει μία ασάφεια σχετικά με αυτό που τελικά ψάχνει ο πρωταγωνιστής στο βιβλίο. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο.
2018-10-15 10:53:41
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΑ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ"
Πολύ ωραίες ανέκδοτες ιστορίες,που βγάζουν σε πολλές περιπτώσεις διδακτικά μηνύματα για την ελληνική κοινωνία.Μου άρεσαν πολύ.
2018-10-05 11:36:20

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS