Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: tintin

Σχόλιο για το βιβλίο "Η Νο 1 ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ"
Είναι ένα διασκεδαστικό μυθιστόρημα, μέσω του οποίου κάποιος μπορεί να παρατηρήσει εικόνες της κοινωνίας της Μποτσουάνα.Οι χαρακτήρες και η ιστορία είναι τέτοιοι , ώστε ο αναγνώστης να θέλει να φτάσει στο τέλος.Αν κάποιος, ενδιαφέρεται για την κοινωνία της αφρικανικής αυτής χώρας και θέλει να περάσει ανάλαφρα το χρόνο του διαβάζοντας ένα βιβλίο, τότε του συνιστώ το συγκεκριμένο.
2023-02-16 17:09:08
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ "
Πρόκειται για μία εξαιρετική συλλογή διηγημάτων. Αν και δεν μου αρέσουν τα διηγήματα, οι συγκεκριμένες ιστορίες είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Ο συγγραφέας έχει πολύ καλή γραφή. Σου εξάπτει το ενδιαφέρον και θέλεις να συνεχίσεις να διαβάζεις μέχρι το τέλος. Πρόκειται για εξαιρετικές θαλασσινές ιστορίες , πραγματικά πολύ καλογραμμένες.
2023-01-08 21:56:13
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ"
Εξαιρετική αυτοβιογραφία. Ο συγγραφέας έχει πολύ καλή γραφή, οι χαρακτήρες όλοι είναι πολύ καλά δομημένοι και γενικά το βιβλίο σου τραβάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ειδικά η ιστορία αυτού του ανθρώπου είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα.
2023-01-08 21:52:44
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ"
Ένα σύντομο,αραιογραμμένο και απολαυστικό βιβλίο. Ο τρόπος γραφής μου άρεσε αρκετά.Διαβάζεις, με όρεξη δεν σε αφήνει να βαρεθείς.Πολλά σημεία έχουν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.Στα κατά, θα έβαζα κάποιες υποκειμενικές απόψεις του συγγραφέα, που μάλλον είναι αχρείαστες.Γενικά το συνιστώ σε αυτούς που απολαμβάνουν τα δοκίμια.
2022-10-26 12:35:57
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΗ"
Υπάρχουν αρκετά μικρά διηγήματα στο βιβλίο αυτό. Γενικά τις περισσότερες ιστορίες τις βρήκα κουραστικές έως βαρετές. Ο τρόπος γραφής γενικά δεν ήταν ιδιαίτερα καλός.
2022-10-25 15:40:48
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΤΡΙΑΝ"
Ευχάριστο αστυνομικό μυθιστόρημα.Η ιστορία έχει κάποια σημεία υπερβολικά.Το βιβλίο έχει ενδιαφερον και διαβάζεται εύκολα.Το συνιστώ στους λάτρεις του είδους.
2022-10-17 14:14:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ "
Το βιβλίο περιγράφει τη ζωή - τη καθημερινότητα - ενός ντετέκτιβ και μίας συνεργάτιδας του. Δεν είναι αστυνομικό μυθιστόρημα. Δεν μπορώ να πω πως, μου άρεσε ο τρόπος γραφής της συγγραφέως.Για τον κύριο χαρακτήρα - αλλά και τους υπόλοιπους - νιώθεις, τελειώνοντας το βιβλίο, ότι δεν τον ξέρεις καλά. Γενικά τελειώνοντας το βιβλίο, νιώθεις , ότι κάτι λείπει. Ίσως το τέλος να είναι κάπως απότομο.Σε πολλά σημεία του βιβλίου, δίνονται κάποιες πληροφορίες , οι οποίες με το τρόπο τους , μάλλον κουράζουν.
2022-10-12 17:17:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΑΝΔΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ"
Η βασική ιστορία του βιβλίου είναι τόσο υπερβολική, ώστε η ανάγνωση γίνεται πολύ κουραστική.Το βιβλίο με μεγάλη δυσκολία το τελείωσα.
2022-09-15 14:43:39
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΛΑΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣΚΟΤΑΔΟ"
Είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, καλογραμμένο.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι καλή και σου κρατάει το ενδιαφέρον. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η βασική ιστορία του βιβλίου, την οποία θεώρησα κάπως υπερβολική.Θίγεται σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου η έννοια της τέχνης, με τρόπο που ίσως τελικά να είναι κάπως κουραστικός. Οι χαρακτήρες παρουσιάζονται ολοκληρωμένα.Ίσως το βιβλίο να είναι αρκετά μεγάλο, θα μπορούσε νομίζω να είναι πιο σύντομο.
2022-08-01 10:31:16
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ "
Το βιβλίο αυτό είναι ένα κλασικό αντιπολεμικό αριστούργημα.Περιγράφει τη ζωή των στρατιωτών στα χαρακώματα στο 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι έντονη και σε συναρπάζει, θέλεις να συνεχίζεις να διαβάζεις.Οι χαρακτήρες του μυθιστορήματος παρουσιάζονται με εξαιρετικό τρόπο. Σε πολλά σημεία ο συγγραφέας γίνεται λυρικός.Πέρα από την περιγραφή της ζωής στα χαρακώματα , στο βιβλίο περιγράφεται και η ζωή και τα ήθη της εποχής.Είναι ένα βιβλίο που το συνιζτώ ανεπιφύλακτα σε όλους.
2022-08-01 10:23:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ "
Πολύ καλό βιβλίο πολιτικής και οικονομικής ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας (Από το 1980). Νομίζω πως έχει μία αντικειμενική και ορθολογική οπτική.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2022-06-10 21:42:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ"
Διάβασα μία άλλη έκδοση και όχι τη συγκεκριμένη. Το μυθιστόρημα μου άρεσε πολύ. Η γλώσσα του συγγραφέα είναι εξαιρετική. Είναι γενικά γλαφυρή και σε πολλά σημεία υπάρχει το λυρικό στοιχείο.Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα με στοιχεία διαχρονικά. Πρέπει, τέλος να αναφέρω πως αν και το μήνυμα είναι πεσιμιστικό (ίσως αυτό να είναι και ένα μείον)το βιβλίο σε τραβάει και θέλεις να το διαβάσεις μέχρι το τέλος.
2022-05-03 15:07:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΙΛΙΚΟΙ "
Εξαιρετική ιστορία των γεγονότων της ελληνικής επανάστασης στη Μολδοβλαχία αλλά και των γεγονότων και προσώπων που την προετοίμασαν.Στο βιβλίο περιέχονται άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προσωπικότητες των "φιλικών", γραμμένα με με εξαιρετικό τρόπο, που σε κάνει να μην μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση.
2022-04-05 18:27:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ (ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Ένα κλασικό ιστορικό μυθιστόρημα με πολύ καλή περιγραφή των ιστορικών γεγονότων, της εποχής μεταξύ της Βυζαντινών και των Βουλγάρων.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, σε όσους ενδιαφέρονται για ιστορικά μυθιστορήματα.
2022-03-26 00:22:50
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΡΕΜΑΛΑ"
Ένα αστυνομικό θρίλερ, το οποίο θα έλεγα πως είναι μέτριο.Η ιστορία είναι μάλλον συνηθισμένη.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι μέτρια.Σε κάποιες στιγμές, ίσως και λόγω του μεταφραστή, υπάρχουν κάποια κενά. Το τέλος είναι κάπως απότομο.
2022-01-16 18:57:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
Διάβασα το βιβλίο αυτό, αλλά την έκδοση "Πέλλα". Ομολογώ πως αν και η ιστορία ήταν εύστοχη και έθιγε σοβαρά κοινωνικά θέματα, η γλώσσα ήταν κουραστική,όχι αρκετά περιγραφική, σε σημείο που με κόπο τελικά διάβασα όλόκληρο το βιβλίο.Ένα θετικό, ήταν πως το βιβλίο αυτό σε μετέφερε στη μεταπολεμική Βιέννη και έβλεπες πως ήταν , τότε η κατάσταση.Γενικά, όμως δεν μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
2021-12-22 16:56:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ "
Εξαιρετικό βιβλίο, με την απίθανη γλώσσα του καζαντζάκη, απλή και ταυτόχρονα τόσο έντονη.Συνέχεια, όπως και στα άλλα έργα του συγγραφέα, έτσι και σε αυτό θίγονται διάφορα σημαντικά ανθρώπινα θέματα.Είναι ένα κλασικό αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, πάντα επίκαιρο!
2021-12-22 16:48:07
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΟΤΕΛ ΜΟΡΕΝΑ"
Ο τρόπος που γράφει ο συγγραφέας είναι ωραίος,απλός ,με ένταση.Σε τραβάει να διαβάσεις. Αυτό που νομίζω,πως δεν είναι τόσο πετυχημένο,είναι κάποιες παρενθέσεις φιλοσοφικών αναζητήσεων (οι οποίες είναι αρκετές)οι οποίες τελικά δεν είναι τόσο καλογραμμένες.Δεν σε κερδίζουν , αλλά αντιθέτως σε κουράζουν. Η ιστορία είναι ωραία, ενδιαφέρουσα -αλληγορική, με κοινωνικά μηνύματα - και θέλεις να δεις ποια θα είναι η κατάληξη. Νομίζω αξίζει κάποιος να το διαβάσει.
2021-11-09 20:31:28
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΒΑΛΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ"
Ευχάριστο θρίλερ. Οι πρωταγωνιστές είναι ωραία δομημένοι, η ιστορία ενδιαφέρουσα, με αρκετή αγωνία. Η γλώσσα απλή, αλλά έντονη,δεν κουράζει τον αναγνώστη.Στα κατά, θα έβαζα ότι τελειώνει μάλλον απότομα.Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων με μεταφυσικά στοιχεία.
2021-10-19 17:05:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΟΝΤΕΧΡΙΣΤΟ"
Απολαυστικό αστυνομικό μυθιστόρημα.Οι χαρακτήρες φτιαγμένοι ωραία, η γλώσσα απλή, ευχάριστη αλλά και έντονη. Υπάρχει αγωνία και ανατροπές σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου και η ιστορία άκρως ενδιαφέρουσα. Κάτι,που δεν μου άρεσε είναι κάποια μηνύματα που περνάει το βιβλίο. Γενικά το συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του αστυνομικού μυθιστορήματος.
2021-10-13 09:43:34
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΜΕΤΡ ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ"
Ένα πολύ ευχάριστο μεταφυσικό μυθιστόρημα. το οποίο περιγράφει τη σοβιετική Ρωσία της δεκαετίας του 30, σατιρίζοντας την. Οι χαρακτήρες είναι πολύ ενδιαφέροντες, η γλώσσα του συγγραφέα εξαιρετική και η ιστορία,είναι επίσης αρκετά καλή. Αν και το βιβλίο είναι μεγάλο, διαβάζεται με πολύ ευχαρίστηση.Είναι ένα κλασικό μυθιστόρημα, που το συνιστώ στους λάτρεις του είδους.
2021-10-03 12:00:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖ"
Απλή,όμορφη γραφή που σε κρατάει και σου δημιουργεί αγωνία για το τι θα ακολουθήσει. Οι χαρακτήρες είναι καλά αναπτυγμένοι, φτιαγμένοι. Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα, αλλά κατά τη γνώμη μου όχι τόσο ολοκληρωμένη.Το βιβλίο τελειώνει και εσύ μένεις με την ιδέα ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να συνεχιστεί,να υπάρχει ακόμα κάτι.Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένα απολαυστικό μυθιστόρημα.
2021-08-15 12:05:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΕΣΑΛΙΟΥ"
Απολαυστικό μυθιστόρημα ιστορικό και ταυτόχρονα μυστηρίου.Ο αναγνώστης μεταφέρεται στη Βαρκελώνη του 19ου αιώνα.Η γραφή είναι απλή, κατανοητή,όμορφη ,με ένταση χωρίς να κουράζει.Η ιστορία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με ανατροπές και γρήγορη εξέλιξη.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2021-07-20 11:31:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΕ ΕΙΔΑ"
Είναι ένα απολαυστικό αστυνομικό θρίλερ.Η γραφή είναι καλή,απλή αλλά ταυτόχρονα έντονη, σε κάνει να θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω.Το τέλος, είναι κάπως απότομο,με κάποια υπερβολή.Θα το περίμενα πιο καλά δομημένο.Σε όσους αρέσουν τα αστυνομικά, θα τους αρέσει και το βιβλίο αυτό.
2021-05-24 22:40:06
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΦΑΔΕΣ"
Πρόκειται για ένα αριστούργημα! Είναι ένα αντιπολεμικό μυθιστόρημα που περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα στα χρόνια του εμφυλίου και από το οποίο φαίνεται η αγάπη και η αγωνία του συγγραφέα για την Ελλάδα.Η γραφή είναι εκπληκτική, παθιασμένη, γεμάτη ένταση και την ίδια στιγμή απλή και κατανοητή.Αυτό το βιβλίο θα έπρεπε να το διαβάσουν όλοι,οι νεότεροι για να μάθουν και οι παλαιότεροι για να θυμηθούν.
2021-05-09 17:03:28
Σχόλιο για το βιβλίο "ΔΑΣΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟ"
Στο μυθιστόρημα αυτό, βάζω ένα αστέρι ,γιατί μου άρεσε η γραφή.Είναι ανάλαφρη και συγχρόνως με νεύρο,σε συναρπάζει.Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η ιστορία η ίδια.Δύο άνθρωποι, σε κάποια χρονική στιγμή χάνουν στην ουσία τον εαυτό τους και κάνουν ότι τους κατέβει.Στην μία από τις δύο ιστορίες παρεμβάλλεται ένα κομμάτι που αφορά το Κάφκα, με τρόπο αρκετά περίεργο, αδόκιμο.Γενικά, υπάρχει μία δόση υπερβολής,παραλογισμού.Επίσης δεν μου άρεσαν οι άπειρες μικρές και άκρως κουραστικές φιλοσοφικές αναζητήσεις.Γενικά το βιβλίο το βρήκα πολύ κουραστικό έως βαρετό.
2021-04-01 13:04:05
Σχόλιο για το βιβλίο "(P/B) WITTGENSTEIN "
Ένα καλό εγχειρίδιο κατανόησης του έργου του Βίτγκενσταιν. Το διάβασα μεταφρασμένο στα ελληνικά, από τις εκδόσεις "Το Βήμα".
2021-03-20 22:57:02
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΕΤΑΙΡΑ"
Ένα εύπεμπτο ιστορικό μυθιστόρημα.Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα όπως και τα ιστορικά στοιχεία που δίνονται.Ένα αρνητικό στοιχείο είναι πως ένα μεγάλο κομμάτι του βιβλίου, είναι κάπως άνευρο, δεν καταφέρνει να κερδίσει τον αναγνώστη.
2021-03-19 10:51:11
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΜΕΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ"
Πολύ ωραία γραφή, απλή, εύκολη και συγχρόνως συναρπαστική. Σε κάνει να θέλεις να συνεχίσεις να διαβάζεις.Ακόμα η συγγραφέας είναι αρκετά περιγραφική, τόσο σχετικά με τους ήρωες του βιβλίου , αλλά και γενικά.Αυτό που ομολογώ δεν μου άρεσε τόσο πολύ ήταν το τέλος.Ήταν πολύ αναπάντεχο.Πάντως το βιβλίο μου άρεσε πολύ.
2020-12-26 22:10:20
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΩΝ"
Δεν κατάφερα να τελειώσω το βιβλίο, διάβασα σχεδόν το μισό, με υπεράνθρωπη προσπάθεια.Το βιβλίο αυτό δεν έχει κανένα ειρμό, δεν έχει καμία πλοκή.Είναι σαν κάποιος να έχει γράψει (με πολύ άσχημο τρόπο) μπερδεμένες,χρονικά και τοπικά, ακατανόητες σκέψεις .Κάπου σε μία κριτική διάβασα πως πραγματεύεται με συμβολικό τρόπο την σοβιετική Ρωσία.Αν το κάνει αυτό, το κρύβει υπερβολικά.Είναι το πιο αποκρουστικό βιβλίο που έχω ποτέ διαβάσει.Είναι πρόκληση μεγάλη, να καταφέρει κάποιος να το διαβάσει ολόκληρο.
2020-11-26 22:12:37

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
HADLEY TESSA
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ
€14.84 €5.94
(-60%)
Κερδίζετε €8.90

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS