Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σχόλια Αναγνώστη: Andy1979

Σχόλιο για το βιβλίο "SUPERMAN "
Η ιστορία κυκλοφόρησε το 1986 και είναι μια από τις καλύτερες που έχουν γραφεί. Το όνομα του Alan Moore είναι εγγύηση και οι αναγνώστες δεν πρόκειται να απογοητευτούν. Όλοι οι φίλοι και οι εχθροί του Σούπερμαν εμφανίζονται σε αυτήν την περιπέτεια, που έχει ένα τέλος την οποία την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις προηγούμενες μέχρι εκείνη τη στιγμή.
2018-08-26 19:38:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ"
Η μεταφορά του κλασικού βιβλίου της Πηνελόπης Δέλτα σε κόμικ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για πολλούς και ειδικότερα για τα παιδιά και τους νέους να μάθουν για το Μακεδονικό Αγώνα και τα εγκλήματα των Βουλγάρων έναντι των Ελλήνων στην Μακεδονία. Η εικονογράφηση είναι ζωντανή και δεν αποκρύπτει καμία από τις φρικαλεότητες. Το κόμικ διατηρεί το πνεύμα του αυθεντικού κειμένου και χρησιμεύει περίπου ως μια καλή περίληψη με εικόνες.
2018-08-21 00:10:04
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"
Αυτό που αξίζει από το συγκεκριμένο βιβλίο και αποτελεί πραγματικό χρυσάφι, είναι οι 34 πρώτες σελίδες, ο πρόλογος δηλαδή που έχει γράψει ο καθηγητής Αντώνης Μιχαλέας. Κάνει μια επιστημονική προσέγγιση της ερευνητικής δημοσιογραφίας και δίνει στον αναγνώστη να καταλάβει με απλά λόγια, τι ακριβώς είναι η ερευνητική δημοσιογραφία, τα στάδια της εξέλιξής της, η δεοντολογία και οι αρχές της κλπ. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πως μέσα σε 34 σελίδες ο Μιχαλέας κατάφερε να συμπυκνώσει όλη αυτή τη γνώση, με πλήθος παραπομπών για περεταίρω μελέτη. Δυστυχώς, στο δεύτερο μέρος του βιβλίου ο Στρατάκης μέσα σε 200 σελίδες δεν προσφέρει αυτό που θα περίμενε ο αναγνώστης, καθώς γενικεύει διαρκώς, χωρίς να λέει κάτι το συγκεκριμένο. 5 αστέρια μόνο για τον πρόλογο του Μιχαλέα.
2018-08-13 19:05:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΡΥΣΑΦΙ"
Το Παγωμένο Χρυσάφι περιλαμβάνει ιστορίες που έγραψε ο Καρλ Μπαρκς την περίοδο 1944-45. Πολύ καλές ιστορίες, περιπέτειες και κωμωδίες, με κεντρικό ήρωα τον Ντόναλντ Ντακ. Επίσης, περιέχεται άρθρο που αναλύει τη σχέση του Ντόναλτ με το Μαύρο Πιτ, αλλά και τη θητεία του Ντόναλντ στον αμερικανικό στρατό.
2018-08-13 04:08:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ "
Ιστορικό τεύχος καθώς πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση των αιώνιων εχθρών του Λούκυ Λουκ τους Ντάλτον. Γράμμενο το 1958 σήμερα διαβάζεται από τους φανς του Λουκύ Λουκ που ενδιαφέρονται να μάθουν τα σχετικά με την καταγωγή των Ντάλτον, οι οποίοι είναι τα ξαδέρφια της τρομερής συμμορίας των Ντάλτον που αντιμετώπισε ο Λούκυ Λουκ σε ένα από τα πρώτα τεύχη της σειράς.
2018-07-21 20:03:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΣΧΙΣΜΑ "
Άριστη μελέτη σχετικά με το βουλγαρικό σχίσμα. Ο συγγρφέας προσεγγίζει το ζήτημα μέσω των πρωταγωνιστών της υπόθεσης, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο τρόπο καταγραφής της ιστορίας που συναρπάζει τον αναγνώστη, καθώς ιστορεί το ζήτημα της βουλγαρικής εξαρχείας μέσω της δράσης όλων των εμπλεκομένων προσώπων. Τελειώνοντας την ανάγνωση του βιβλίου, ο αναγνώστης έχει μια πλήρη κατανόηση του θέματος. Στα συν οι πολλές παραπομπές που δίνουν την απαραίτητη επιστημονική τεκμηρίωση και η εξαντλητική βιβλιογραφία που μπορεί να χρησιμεύσει για επιπλέον μελέτη.
2018-04-11 06:51:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ "
Η συγκεκριμένη περιπέτεια του Λούκυ Λουκ είναι αρκετά διαφορετική από τις άλλες, καθώς πρόκειται για ένα καθαρό γουέστερν που θα μπορούσε να αποτελεί το σενάριο για μια κινηματογραφική ταινία αυτού του είδους. Ο Λούκη Λουκ αυτή τη φορά προστατεύει φτωχούς αγρότες από τους μεγαλοκτηνοτρόφους της περιοχής. Ενδιαφέρουσα ιστορία που σε κρατάει μέχρι τέλος, παρόλο που δεν έχει αρκετά αστεία.
2018-04-10 06:58:34
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ 7 ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ "
Πρόκειται για ένα από τα λίγα βιβλία που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή τόσο δραστικά και αποτελεσματικά. Διαβάζοντάς το ο αναγνώστης μαθαίνει πολύ απλούς τρόπους πως να βελτιώσει τη ζωή του και να μείνει υγιής και να γίνει ευτυχισμένος. Οτιδήποτε αναφέρει στο βιβλίο ο συγγραφέας, συνοδεύεται από επιστημονική τεκμηρίωση, οπότε όποιος ακολουθήσει αυτές τις πρακτικές συμβουλές θα βελτιώσει άμεσα την ζωή του. Πρόκειται αληθινά για ένα βιβλίο θησαυρό!
2018-04-08 17:31:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ"
Ένας από τους καλύτερους τόμους των ιστοριών του Καρλ Μπαρκς, καθώς περιέχει πολύ αστείες ιστορίες, όπως Πωλητής Ντόναλτ, Το δαχτυλίδι της Μούμιας και τα Παιχνίδια στα χιόνια. Μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει 12 υπέροχες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Ντακ.
2018-04-04 07:10:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΕΡΙΞ ΤΕΥΧΟΣ 32 "
14 μικρές αυτοτελείς ιστορίες περιέχει το συγκεκριμένο τεύχος με τις περιπέτειες του Αστερίξ. Οι περισσότερες είναι καλές και δημιουργούν μια νοσταλγική διάθεση. Πρόκειται περισσότερο για συλλεκτικό υλικό ή ευκαιρία για μια αρπακτή από τους εκδότες! Οι μικρές αυτές ιστοριούλες έχουν γραφεί τα χρόνια μεταξύ 1962 - 2003. Μιλάμε λοιπόν για υλικό 40 ετών. Ο αναγνώστης σίγουρα θα γελάσει με τα νόστιμα αστεία και θα δει και μερικά περίεργα σκίτσα. Απαραίτητο μόνο για συλλέκτες.
2018-02-15 07:13:51
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Ο δεύτερος τόμος του συγκλονιστικού βιβλίου του Κακολύρη Οι πολεμιστές του Ουρανού είναι γεμάτο ντοκουμέντα και φέρνει στο φως αρκετές σελίδες από το φάκελο της Κύπρου που φυλάσσεται στη Βουλή. Επίσης, περιγράφεται τι ακολούθησε μετά την έκδοση του πρώτου τόμου με μηνύσεις εναντίον του συγγραφέα από τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που ο συγγραφέας απέδειξε ότι ήταν δειλοί και προδότες. Πρόκειται για απαραίτητο συμπλήρωμα του πρώτου τόμου και έχει μεγάλη συμβολή στην κατανόηση των γεγονότων του Κυπριακού και της προδοσίας που έλαβε χώρα.
2018-02-04 18:54:20
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Εξαιρετική περιγραφή της δράσης της πολεμικής αεροπορίας κατά τον πόλεμο της Κύπρου το 1974. Με πολλές λεπτομέρειες, ντοκουμέντα και γλαφυρό τρόπο αφήγησης, ο συγγραφέας καταφέρνει να ζωντανέψει τις αποστολές Αλέξανδρος και Νίκη με τρόπο μοναδικό. Με μοναδικά στοιχεία ο Κακολύρης αποδεικνύει την προδοσία που διέπραξαν μεταξύ άλλων ο τότε αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Αλέξανδρος Παπανικολάου και οι επιτελείς του Μέγγουλης, Παγώνης κλπ
2018-02-02 23:28:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ "
Μια από τις καλύτερες ιστορίες του Λούκυ Λουκ που για άλλη μια φορά αναλαμβάνει να συλλάβει τους διαβόητους αδερφούς Ντάλτον, οι οποίοι απέδρασαν από τη φυλακή. Μόνο που αυτή τη φορά η δράση μεταφέρεται στον Καναδά. Εξαιρετική πλοκή, ωραία ιστορία που θα μείνει αξέχαστη στους αναγνώστες.
2018-01-28 00:45:22
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΗ"
Εξαιρετικός ο πρώτος τόμος των απάντων του Καρλ Μπαρκς. Περιέχει ιστορίες που γράφτηκαν το 1942 και το 1943. Παρά τη μεγάλη χρονική απόσταση είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα. Το Χρυσάφι του Πειρατή είναι μια από τις καλύτερες περιπέτειες του Ντόναλντ Ντακ και Ο Πλούτο Σώζει το Πλοίο είναι σίγουρα η καλύτερη περιπέτεια του Πλούτο. Πραγματικά υπέροχη έκδοση!
2018-01-24 05:38:13
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ "
Κλασική ιστορία του στυλ Λούκυ Λουκ εναντίον Ντάλτον. Η περιπέτεια αυτή περιέχει όλα όσα περιμένει να διαβάσει ο αναγνώστης, ο οποίος δεν θα μείνει απογοητευμένος.
2017-12-26 03:33:00
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΕΝΤΕΝ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΟ "
Πρόκειται για τη χειρότερη περιπέτεια του Τεντεν. Το σενάριο είναι ανύπαρκτο και ο Τεντεν απλώς περιφέρεται στη ζούγκα του Κονγκό. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο τεύχος είναι συλλεκτικό, καθώς κυκλοφόρησε το 1946, τότε που δεν υπήρχε η πολιτική ορθότητα. Ο Τεντεν στο Κονγκό είναι γεμάτο ρατσιστικά σχόλια που στη σημερινή εποχή φαντάζουν αδιανόητα. Επιπλέον, ο συγγραφέας δεν δείχνει κανένα σεβασμό για τα ζώα και βάζει τον Τεντεν να σκοτώνει πολλά ζώα για πλάκα με πολύ βίαιους τρόπους... Το βιβλίο δεν συνίσταται για παιδιά, κυρίως λόγω της βίας απέναντι στα ζώα. Το βιβλίο αξίζει μόνο να διαβαστεί για να αντιληφθεί κάποιος πως ήταν τα πράγματα πριν την πολιτική ορθότητα της εποχής μας.
2017-12-10 19:59:03
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ "
Η βιογραφία του ήρωα Ελευθερίου Χανδρινού είναι από κάθε άποψη συναρπαστική. Ο συγγραφέας δίνει με λεπτομέρειες τα γεγονότα στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974 στα οποία ενεπλάκει ο Χανδρινός και προκάλεσε σημαντικές απώλειες στις τουρκικές δυνάμεις. Παράλληλα, αποκαλύπτεται για ακόμη μια φορά το μέγεθος της προδοσίας του ναυάρχου Πέτρου Αραπάκη. Το πιο ενδιαφέρον σημείο του βιβλίου όμως είναι το τι συνέβη στο Χανδρινό τις δεκατίες του 80 και του 90, όπου με στοιχεία αποκαλύπτεται η δράση ενός ολόκληρου παρακράτους. Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 326 σελίδες του βιβλίου οι μισές είναι ντοκουμέντα, απόρρητα έγγραφα και στοιχεία που εμφανίζονται για πρώτη φορά. Απαραίτητο για κάθε μελετητή του Κυπριακού.
2017-12-02 00:18:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ASTERIX ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΗ "
Το συγκεκριμένο τεύχος μας παρουσιάζει συνοπτικά τον κόσμο του Αστερίξ. Τους ήρωες του γαλατικού χωριού, τα μέρη στα οποία εξελίσσονται οι περιπέτειες, πληροφορίες για τους δημιουργούς, το από που εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί το υλικό για τις ιστορίες τους, ιστορικά στοιχεία, άγνωστες λεπτομέρειες κλπ. Είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για τους φανατικούς του Αστερίξ. Οι υπόλοιποι μάλλον θα βαρεθούν και δεν θα καταλάβουν και πολλά. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο πάντως...
2017-11-20 01:30:25
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ "
Καλοδεχούμενη και η δεύτερη περιπέτεια του Αστερίξ από τους καινούριους δημιουργούς. Δεν είναι τόσο καλή όσο η πρώτη, καθώς απουσιάζουν τα πετυχημένη αστεία. Ο Αστερίξ στους Πίκτους ήταν πολύ πιο κοντά στο πνέυμα των ιστοριών των Ουντερζό - Γκοσινί. Φαίνεται πως με τον Πάπυρο του Καίσαρα ο Ferri ίσως θέλει να δημιουργήσει ένα δικό του ύφος. Για περισσότερα συμπεράσματα θα περιμένουμε τις επόμενες ιστορίες.
2017-11-12 23:28:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ULTIMATUM REQUIEM "
Το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας Ultimatum είναι το Requiem, όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος και από τον τίτλο. Το graphic novel μας διηγείται τι έγινε μετά την καταστροφή που εξαπέλυσε ο Magneto και μαθαίνουμε την τύχη των Fantastic Four, των X-Men και του Spider-Man. Απαραίτητο συμπλήρωμα μιας επικής ιστορίας.
2017-09-20 06:26:28
Σχόλιο για το βιβλίο "ULTIMATUM "
Το Παράπλευρες Απώλειες είναι ένα graphic novel που δείχνει το ρόλο του Spider-Man στο κορυφαίο γεγονός της Marvel, Ultimatum. Αρκετά δυνατό με πολύ συναίσθημα και εξαιρετικά καλογραμμένη πλοκή. Αξίζει σίγουρα να διαβαστεί τόσο ως επεξήγηση στα δραματικά γεγονότα του Ultimatum, όσο και ως ανεξάρτητο ανάγνωσμα.
2017-09-13 06:49:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ULTIMATUM "
Ο "Αγώνας Επιβίωσης" είναι ένα graphic novel που δίνει κάποιες περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το Ultimatum, ένα από τα συγκλονιστικότερα γεγονότα της Marvel. To συγκεκριμένο κόμικ επικεντρώνεται στους Fantastic Four και στους Xmen. Στους Fantastic Four ο The Thing κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει την Invisible Woman, ενώ οι Xmen έχουν μία επική μάχη με τον James Madrox (Multiple Man). Τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες για το Ultimatum...
2017-09-07 02:09:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ULTIMATUM "
Εξαιρετικό! Το τελευταίο κεφάλαιο του Ultimate σύμπαντος της Marvel τελειώνει με τη συγκεκριμένη ιστορία. Υπερβολικά σκληρό και βίαιο, ίσως ξενίσει τους φίλους των κόμικς με τη βία και τους σκοτωμούς που περιέχει. Σχεδόν σε κάθε σελίδα υπάρχει και μια δολοφονία ή εκτέλεση ενός ήρωα ή κακού από τους πλέον διάσημους, που συνήθως δεν πεθαίνουν ποτέ. Το στοιχείο της έκπληξης και της ανατροπής είναι εκεί και καθιστά το ανά χείρας graphic novel, κλασικό. Διαβάζεται ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες ιστορίες των Ultimate και πραγματικά καθηλώνει τον αναγνώστη.
2017-08-31 16:52:34
Σχόλιο για το βιβλίο "(P/B) MARVEL SUPER HEROES SECRET WARS"
Το Secret Wars είναι ένα από αυτά τα graphic novels που σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις το σύνολο σχεδόν των μεγλύτερων υπερηρώων και των εχθρών τους στο σύμπαν της Marvel. Έτσι λοιπόν έχουμε στην ίδια ιστορία τους Avengers, τους Χ Men, τους Fantastic 4, το Spiderman κ.ά. και τους κακούς Magneto, Dr. Doom, Doctor Octopus, the Lizard, Molecule Man, Ultron κ.ά. να μάχονται σε έναν άγνωστο πλανήτη. Επικό σενάριο, αν και κάποιες φορές πλατειάζει χωρίς όμως να κουράζει. Μάχες, ανατροπές, συγκρούσεις και εκπλήξεις καθιστούν κλασικό το συγκεκριμένο κόμικ που γράφτηκε το 1985 και διαβάζεται άνεται ακόμη και σήμερα.
2017-08-18 17:25:40
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ"
Τα απομνημονεύματα του Σουηδού Πολ Μον, επικεφαλής της αποστολής τους Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα, είναι μια πολύτιμη μαρτυρία για την περίοδο της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.Το βιβλίο διαβάζεται μονορούφι και αποκαλύπτει πολλά άγνωστα πράγματα για τους Έλληνες, τους Γερμανούς, τους Ιταλούς και τους Άγγλους την περίοδο της κατοχής. Είναι συγκλονιστική η περιγραφή του Μον για το πως λειτουργεί το Δημόσιο στην Ελλάδα, καθώς περιγράφει μια κατάσταση σαν τη σημερινή, παρόλο που αναφέρεται στην κατοχική περίοδο! Με λύπη διαπιστώνει κανείς ότι η γραφειοκρατία και οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι παντός καιρού! Σημαντικές πληροφορίες δίνονται και για το πως λειτουργούσε το κύκλωμα των μαυραγοριτών και ποιες προσπάθειες κατέβαλλαν οι Γερμανοί και οι Άγγλοι για την καταπολέμηση της πείνας στην Ελλάδα της κατοχής. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Πολ Μον με τις ενέργειες του έσωσε χιλιάδες ανθρώπους από την πείνα. Εξαιρετικό!!!
2017-08-13 00:54:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ "
Συγκλονιστική ιστορία το Ultimate X-men, που φυσικά δεν αφορά μόνο τους X-men και τους εχθρούς τους, αλλά ένα μεγάλο αριθμό των ηρώων του σύμπαντος της Marvel. Στις σελίδες του Ultimate X-Men (19 τόμοι) θα δει κάποιος τον Captain America και τους Ultimates (η νέα ονομασία των Αvengers), το Spiderman, το Daredevil κ.ά. Απολαυστική δουλειά που θα ενθουσιάσει κάθε φίλο των κόμικς με την καλογραμμένη πλοκή, την ασταμάτητητη δράση και τις συνεχείς ανατροπές!
2017-08-09 20:40:41
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΡΟΔΟΣΙΑ "
Οι 19 τόμοι της σειράς Ultimate X-Men πραγματικά κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα, καθώς πρόκειται για εξαιρετικά καλογραμμένο υλικό και άψογα σχεδιασμένο και χρωματισμένο. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι απαραίτητη για κάθε φίλο των υπερηρωικών κόμικς!
2017-08-03 23:40:32
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΙΣΒΟΛΗ "
Η σειρά Ultimate X-Men είναι μια από τις καλύτερες που έχει κυκλοφορήσει η Marvel. Το σύμπαν των Χ-Men επανασυστήνεται στους αναγνώστες. Συνεχείς ανατροπές, επικές σκηνές μάχης, ανάλυση χαρακτήρων σε βάθος και πλοκή που απευθύνεται σαφέστατα σε πιο ενήλικο κοινό. Απλά τέλειο!
2017-07-30 11:13:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΦΡΙΚΩΔΙΕΣ"
Πολύ κακό για το τίποτα! Με αυτά τα λόγια θα μπορούσα να περιγράψω το συγκεκριμένο διαβόητο κόμιξ. Έχοντας χτίσει μία φήμη ότι πρόκειται για ένα σοκαριστικό αριστούργημα, όταν το διαβάζεις καταλαβαίνεις ότι ούτε σοκαριστικό είναι, ούτε αριστούργημα. Έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα μπορούσαν να το κάνουν σοκαριστικό, αλλά ο συγγραφέας επέλεξε να μην το τραβήξει και να μείνει στα επιφανειακά. Πάντως ούτε ως κριτική στη σημερινή καταναλωτική, καπιταλιστική κοινωνία θα μπορούσα να το εκλάβω, καθώς είναι πολύ δήθεν. Οι δημόσιες σχέσεις του Καγκο Σινταρο δούλεψαν εξαιρετικά, δημιουργώντας ένα "μύθο" γύρω από το συγκεκριμένο βιβλίο, που με λύπη ο αναγνώστης διαπιστώνει πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όλη αυτή η φιλολογία γύρω από το βιβλίο...
2017-07-23 07:22:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ) "
Συναρπαστική η συνέχεια των περιπετειών του σύμπαντος των Ultimate Xmen. Εξαιρετική ιστορία όπου πρωταγωνιστούν βέβαια οι Xmen με το Wolverine αλλά και άλλοι πολλοί ήρωες της Marvel. Ένα must για κάθε φίλο των υπερηρωικών κόμικς.
2017-07-22 08:04:21

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS