Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: giorkos23508

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"
Διαβάζεται πολύ ευχάριστα αυτό το βιβλίο. Κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον χωρίς να γίνεται κουραστικό και χωρίς να παρατραβά. Μου άρεσε ότι υπάρχει αρκετή δόση χιούμορ.
2023-03-02 12:13:41
Σχόλιο για το βιβλίο "μ.Χ."
Το σενάριο η ηλικιωμένη σπιτονοικοκυρά ενός νεαρού φοιτητή να του αναθέσει να ερευνήσει τον μοναχικό βίο στο Άγιο Όρος με σκοπό να αφήσει την περιουσία της εκεί, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Πίστευα ότι το βιβλίο θα παρουσιάσει τα πνευματικά οφέλη και την ομορφιά του έργου του μοναχικού βίου. Αντιθέτως παρουσιάζει τη ζωή στο Άγιο Όρος με ένα πολύ επιφανειακό, πεζό και άκομψο τρόπο, μέσα απο τα μάτια ενός αδαή τουρίστα που χάνει εντελώς την ευκαιρία να ωφεληθεί μιας επίσκεψης στο Άγιο Όρος. Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Άγιος Παϊσιος για τους επισκέπτες στο Άγιο Όρος: "Αν είσαι μέλισσα που ψάχνει λουλούδια αυτό θα βρεις. Αν είσαι η μύγα που ψάχνει σκουπίδια επίσης αυτό θα βρεις". Ο συγγραφέας εδώ είναι η μύγα και όχι η μέλισσα. Επίσης αρκετές ιστορίες στο βιβλίο είναι εντελώς άσχετες με την πλοκή και ο συγγραφέας φαίνεται έγγραφε για να συμπληρώσει τον αριθμό σελίδων.
2022-04-06 10:40:01
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ"
Πάρα πολύ ωραίο βιβλίο για όσους έχουν κάποιο ενδιαφέρον για τη ζωή στο Άγιο Όρος. Το βιβλίο δεν είναι θρησκευτικό αλλά μάλλον ταξιδιωτικό. Περιγράφει πως βλέπει το Άγιο Όρος ενας άνθρωπος που δεν είναι ιδιαίτερα θρήσκος αλλά πάει εκεί απο περιέργεια. Κάποιος που επισκεφτηκε το Άγιο Όρος θα ταυτιστεί σε αρκετά σημεία αλλά και κάποιος που δεν πήγε θα πάρει μια πολύ καλη εικόνα για το τι γίνεται εκεί και τι συναισθήματα βιώνει κάποιος που επισκέφτηκε το Όρος.
2021-11-04 06:40:02
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ"
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας περιγράφει αρκετά ρεαλιστικά μπορώ να πω την εξέλιξη μιας σχέσης, απο το πρώτο βλέμμα μέχρι τον γάμο με παιδιά, με όλα τα καλά και τα κακά της. Νομίζω ο κάθε ένας που πέρασε αυτό το δρόμο θα ταυτιστεί σε αρκετά σημεία της ιστορίας. Διαβάζεται ευχάριστα μέχρι τέλους.
2021-11-04 06:34:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ"
Διάβασα αυτό το βιβλίο με πολλή ενδιαφέρον. Πολύ ευχάριστο και η συγγραφέας καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το τέλος. Πολύ πρωτότυπη και η πλοκή.
2021-11-02 12:42:25
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑΛΓΚΟ"
Πρόκειται για μια ιστορία μοιχείας της 1 βδομάδας με έντονα συναισθήματα. Το βρήκα ρεαλιστικό. Προβάλλονται με ωραίες περιγραφές τα έντονα συναισθήματα τέτοιων καταστάσεων που όμως είναι πλάνη και τελικά προκαλούν φθορά και σήψη στη ψυχή.
2021-06-04 09:25:31
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΣΚΥΛΑΣ"
Διαβάζεται ευχάριστα, έξυπνο χιούμορ αλλά παρατραβά λίγο σε σημείο που γίνεται κάπως κουραστικό. Αν το βιβλίο ήταν 100 σελίδες μικρότερο νομίζω θα ήταν ιδανικό.
2021-05-14 05:17:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΟΥΑΡ ΤΟΥ ΝΑΔΙΡ"
Αυτό το βιβλίο μου κίνησε το ενδιαφέρον. Παρόλο που σε κάποιες στιγμές καταντούσε βαρετό και μπήκα στον πειρασμό να μην το τελειώσω, εν τούτης η συγγραφέας κατάφερνε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και ο αναγνώστης να έχει αγωνία για την εξέλιξη των γεγονότων.
2021-05-12 05:03:00
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ "
Ενδιαφέρον βιβλίο, ειδικά αν έχεις κάποια νεαρή κόρη/ ανιψιά/ αδελφή κτλ. που μπορείς να ταυτίσεις με τις συμβουλές του βιβλίου. Διαφορετικό απο άλλα βιβλία αλλά το διάβασα ευχάριστα.
2021-03-10 06:17:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΩΡΟ "
Απο τα πιο ωραία βιβλία με μικρά διηγήματα που διάβασα! Αποτελείται απο μικρές ιστορίες (2-5 σελίδες) απο την καθημερινότητα του συγγραφέα που όμως κρύβουν διδάγματα και "food for thought". Διαβάζεται πολύ εύκολα και ευχάριστα ειδικά απο αναγνώστες που δεν έχουν πολλή χρόνο για διάβασμα, μιας και η κάθε ιστορία είναι αυτοτελή.
2018-11-10 08:45:41
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Δεν βρέθηκαν συστάσεις βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.MAUPASSANT GUY. DE

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS