Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: colombiano

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ"
Το διάβασα μετά τα σταφύλια της οργής.
Μικρό βιβλίο και διαβάζεται γρήγορα. Μμμμ οκ, ενδιαφέρον, συγκινητικό στο τέλος η ιστορία, το δεύτερο βιβλίο που διαβάζω από Στάινμπεκ.
2018-12-29 21:58:41
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ"
Ενδιαφέρον βιβλίο. Απλή γραφή με συγκινητικές περιγραφές.
Αυτό που κρατάω είναι ότι ίσως η σημαντικότερη ανισότητα είναι η οικονομική και η ανισότητα στις γνώσεις και τις δεξιότητες. Ή τουλάχιστον στις ευκαιρίες να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες.
Με έκανε να προβληματιστώ πώς ένα άτομο μπορεί να είναι προετοιμασμένο να ανταπεξέλθει σε αλλαγές που δεν μπορεί να ελέγξει.
2018-12-13 06:48:25
Σχόλιο για το βιβλίο "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "
Με βοήθησε πολύ αυτό το βιβλίο. Στο σχολείο δεν είχα δει πολλά πράγματα για φιλοσοφία και δίκαιο οπότε είχα αρκετές ελλείψεις σε βασικές ιδέες. Μετά από κάποιο σημείο ο συγγραφέας αρχίζει να παρουσιάζει την προσωπική του γνώμη. Το σημείο αυτό είναι ξεκάθαρο οπότε ο αναγνώστης μπορεί να κρατήσει τις αποστάσεις του από τις απόψεις του συγγραφέα.
2018-06-20 13:32:10
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΑΙΚΤΗΣ"
Ενδιαφέρουσα ιστορία, το αρνητικό στην έκδοση είναι ότι ο/η αναγνώστης/τρια που δεν ξέρει γαλλικά δεν μπορεί να καταλάβει συγκεκριμένες εκφράσεις του κειμένου. Μέσα στο κείμενο υπάρχουν μικροί διάλογοι στα γαλλικά, και δεν είναι απλές εκφράσεις που και να μην ξέρεις γαλλικά είναι πιθανόν να γνωρίζεις. Αν η μετάφραση των φράσεων θα αλλοίωνε το κείμενο, ας προστεθεί ένα γλωσσάρι που να τις μεταφράζει στο τέλος του βιβλίου.
2017-10-02 14:58:05
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ"
Εύκολο στην ανάγνωση, παραθέτει σκέψεις σε μορφή διαλόγου. Για εμένα έλλειπε η αντίθετη άποψη ή η ισχυρή κρίση των επιχειρημάτων. Πολλές φορές δεν υπάρχει πραγματικός αντίλογος στα λεγόμενα του τραπεζίτη.
2017-10-02 14:57:34
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ "
Παρουσιάζονται κάποιες προσωπικές διαπιστώσεις και προτάσεις για την περαιτέρω ολοκλήρωση της ΕΕ. Αυτό που θα ήθελα ήταν να εξηγεί κάποιες από τις προτάσεις/ιδέες του, δηλαδή γιατί λύνουν τα προβλήματα ή πώς θα λειτουργήσουν ακριβώς. Τις περισσότερες φορές απλά παραθέτει τι πιστεύει πως πρέπει να γίνει, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ή τεκμηριωμένο γιατί οι λύσεις αυτές θα δουλέψουν.
2017-06-25 02:40:39
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΥΦΙΑ (ΧΑΡΤΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Πολύ καλό βιβλίο, δίνει στον αναγνώστη μια ματιά του νότου των ΗΠΑ μέσα από τις σκέψεις και τις πράξεις μιας εξάχρονης και της παρέας της. Ίσως έπρεπε να το διαβάσω μερικά χρόνια νωρίτερα όταν ήμουν έφηβος ή παιδί, σε κάποια σημεία είναι παιδική η αφήγηση. Πιστεύω θα το ευχαριστιόμουν περισσότερο.
2017-03-28 13:15:32


Συστάσεις Βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS