Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: kkoudas

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ "
Πολύ καλό βιβλίο. Πλήρες, αναλυτικό και με πολλά παραδείγματα. Έχει εφαρμογές της Γραμμικής Άλγεβρας σε άλλους τομείς, αλλά θα μπορούσε να έχει κι άλλες. Αυτό όμως δεν το κάνει να υστερεί στον τομέα της Γραμμικής Άλγεβρας καθαυτής.
2023-02-19 13:04:06
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ"
Πραγματικά υπέροχο βιβλίο. Τεκμηριωμένο και αναλυτικό. Η γραφή του επίσης είναι συγκλονιστική. Είναι από τα λίγα ιστορικά βιβλία που καταφέρνουν να σου μεταδώσουν συναίσθημα. Είναι εντυπωσιακό το πώς ο συγγραφέας καταφέρνει να σου μεταδώσει μια πικρία κι απογοήτευση για τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από 2000 χρόνια.
2023-02-17 07:19:43
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ"
Πολύ καλό βιβλίο! Διατυπωμένο με κατανοητό κι επεξηγηματικό τρόπο είναι ένα άριστο σύγγραμμα για όποιον κάνει τα πρώτα του βήματα στην Γραμμική Άλγεβρα. Τα θεωρήματα βγαίνουν αβίαστα μέσα στην πορεία του κειμένου κι όχι μέσα σε αποσπασματικά κουτάκια, ως συνήθως. Αυτό μπορεί για κάποιους να το κάνει θελκτικό και συναρπαστικό. Κάποιους άλλους ίσως να τους δυσκολέψει. Συμπερασματικά, ίσως για πρώτο βήμα να μην είναι κατάλληλο, αλλά για μια δεύτερη επαφή-εμβάθυνση.
2022-09-08 20:48:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ (ΕΠΙΤΟΜΟ, ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Υπέροχο βιβλίο με μεγάλη ποικιλία θεμάτων και θελκτική-επεξηγηματική εικονογράφηση! Αξίζει να το έχει κάθε ένας που θέλει ν’ ασχοληθεί με τα μαθηματικά και τις εφαρμογές τους. Ξεφεύγει από την ξερή παράθεση ορισμών και θεωρημάτων και σηκώνει τα μανίκια να πιάσει δουλειά με υπαρκτά πράγματα. Ταυτόχρονα όμως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε αυστηρότητα από άλλα πανεπιστημιακά συγγράμματα.
2022-09-08 20:43:59
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ "
Άψογο βιβλίο! Τεκμηριωμένο, με έξυπνη ανάλυση και όμορφο λόγο. Το εντυπωσιακό με το βιβλίο αυτό είναι η βαθιά του επιστημονική του δομή: ακόμα κι αν ο αναγνώστης θεωρεί ιμπεριαλιστικό πόλεμο την Μικρασιατική Εκστρατεία, ακόμα κι αυτός θα συμφωνήσει με τους λόγους που αναφέρουν οι συγγραφείς ότι ώθησαν την Σοβιετική Ρωσία σε αυτές τις επιλογές (απλά αυτός θα δικαιολογήσει τη Σ.Ρ., ενώ οι συγγραφείς όχι). Αξίζει να διαβαστεί!
2022-09-08 20:29:31
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ "
Πολύ ενδιαφέρον βιβλίο. Τεκμηριωμένο από πολλές πηγές, εμπεριστατωμένο και με εξαιρετική γραφή. Το μόνο αρνητικό που φέρει είναι ότι το βιβλίο είναι μια συλλογή άρθρων από εφημερίδες. Ως εκ τούτου τα κεφάλαια δεν έχουν καλή σύνδεση μεταξύ τους και πολλά χωρία επαναλαμβάνονται (αυτούσια) ανά τακτά διαστήματα. Βέβαια, τα προαναφερθέντα δεν οδηγούν στο ότι το βιβλίο δεν αξίζει να διαβαστεί. Αξίζει να διαβαστεί, αλλά θα ήταν καλή μια επανέκδοση από τη μεριά του συγγραφέως.
2022-09-08 20:20:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ "
Πολύ στρωτή γραφή, εμπεριστατωμένος λόγος, αλλά και πολλή (ανεξήγητη) εμπάθεια. Κατά τον συγγραφέα οτιδήποτε πράττει ο Μέγας Αλέξανδρος (Μ.Α.) κρύβει μεγαλομανία και ιδιοτέλεια. Όταν λέω "οτιδήποτε" εννοώ "οτιδήποτε": Δωρίζει πανοπλίες στην Αθήνα ο Μ.Α.; Σημαίνει έμμεση απειλή. Νικάει στον Γρανικό κατόπιν του δικού του σχεδίου; Σημαίνει ότι ήταν αλαζόνας. Δίνει ο Μ.Α. την διοίκηση πλούσιων επαρχιών σε φίλους του Παρμενίωνα; Σημαίνει ότι θέλει να τους ξεφορτωθεί. Φταρνίζεται ο Μ.Α.; Σημαίνει υπονοούμενο για την ελευθερία των υπόλοιπων ελληνικών πόλεων.
2019-03-17 19:17:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ) "
Το βιβλίο αυτό δεν είναι επιστημονικό, είναι καθαρά ιδεολογικό και μάλιστα του χειρίστου (ως προς την απόχρωση και τα επιχειρήματα) είδους. Σε πρώτη φάση ο συγγραφέας προσπαθεί να πείσει πως ο κάθε αδύναμος της σημερινής κοινωνίας θα πρέπει να κάτσει στ\' αβγά του και να μην επιζητάει κάτι καλύτερο. Το επιχείρημα είναι ότι αυτό κάνουν οι μπαμπουίνοι. Με το ίδιο επιχείρημα στηρίζει και την άποψη ότι το βίσμα που έβαλε (καθ\' ομολογίαν του) στο στρατό είναι κάτι θεάρεστο. Για να μην μακρηγορώ, το βιβλίο ήταν χάσιμο χρόνου.
2019-02-14 11:28:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ"
Πάρα πολύ καλό βιβλίο από έναν πρωταγωνιστή του πολέμου. Η βιαιότητα και η θλίψη του πολέμου σχεδιάζονται με ακρίβεια δια (και συν) της σχεδίασης των ανθρώπινων συναισθημάτων (τρόμος, αγάπη, μίσος, έλεος, απογοήτευση, ενθουσιασμός, κουράγιο, συντροφικότητα, μοναξιά κ.τ.λ.) των ανθρώπων που έζησαν τον Μεγάλο Πόλεμο. Δεδομένων αυτών καταλήγει να είναι μια καλή κοινωνιολογική μελέτη, εκτός από ένα έξοχο μυθιστόρημα.
2017-06-14 22:56:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ"
Ενδιαφέρον βιβλίο. Ο συγγραφέας καταφέρνει να μεταφέρει στον αναγνώστη τον ενθουσιασμό και την περιέργειά του για τον κόσμο των φυτών. Έχει όμως 2 μειονεκτήματα: 1) Απουσιάζουν εντελώς οι εικόνες. Αυτό καθιστά το περιεχόμενο του κειμένου από δύσκολα απομνημονεύσιμο (π.χ. αναφορές σε είδη φυτών) έως ασαφώς αντιληπτό ακόμα και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται συγκεκριμένη εικόνα (π.χ. στην φυτική ανατομία). 2) Παρότι ξεκινάει με την διάθεση να γίνει κατανοητό από τους πάντες, σε ορισμένα σημεία χρησιμοποιεί ορολογία και φαινόμενα (π.χ. πολυπλοειδία) τα οποία απαιτούν στοιχειώδη ή καλούτσικη γνώση Βιολογίας.
2017-06-14 22:44:08
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Δεν βρέθηκαν συστάσεις βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS