Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: nansipan

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΛΕΟΠΑ, Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ"
Νόμιζα ότι θα διάβαζα ένα ιστορικό μυθιστόρημα! Δεν πρόκειται όμως για κάτι τέτοιο! Μάλλον πρόκειται για ιστορικές αφηγήσεις! Η πλοκή είναι σχεδόν ανύπαρκτη και το μόνο που κάνει ο συγγραφέας είναι να παραθέτει ιστορικά στοιχεία για την ιστορία του Μυστρά, για τις σχέσεις του με τη Δύση, για πολιτικές και πνευματικές προσωπικότητες της εποχής των Παλαιολόγων και άλλα συναφή. Ομολογουμένως, πολύ καλή η έρευνά του, αλλά η μυθοπλασία λείπει!
2021-04-17 06:14:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ"
Ένα βιβλίο που κινείται ανάμεσα στα όρια του αστυνομικού μυστηρίου και του φιλοσοφικού δοκιμίου και σου δημιουργεί την αίσθηση ότι εκτός από τον δολοφόνο ανακαλύπτεις σιγά-σιγά και την ανθρώπινη φύση. Διαβάζεται γρήγορα, αν και χρειάζεται η προσήλωση του αναγνώστη. Στα θετικά του περιλαμβάνεται το ομολογουμένως ανατρεπτικό τέλος, στα δε αρνητικά του η μικρή έκταση του βιβλίου.
2021-04-11 06:02:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΨΕΥΤΡΑ ΓΛΩΣΣΑ"
Με επηρέασαν δύο πράγματα για να ξεκινήσω την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, η φράση στο οπισθόφυλλο " καταφέρνει να συνδυάσει τη γοτθική ατμόσφαιρα του Ντίκενς με το ανατριχιαστικό σασπένς των χιτσκοκικών θρίλερ" και η πόλη-σκηνικό, η Βενετία. Δεν απογοητεύτηκα! Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ, ευκολοδιάβαστο, με αγωνία και συνεχείς ανατροπές. Είναι ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ανάμεσα στους δύο βασικούς ήρωες που παρασύρει τον αναγνώστη σε μια συνεχή ανάγνωση μέχρι το απρόσμενο τέλος.
2021-04-07 06:48:14
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΞΑ"
Περίμενα ίσως μια πιο ενδιαφέρουσα πλοκή ύστερα από αυτά που διάβασα στο οπισθόφυλλο του βιβλίου. Δε συνέβη κάτι τέτοιο! Την ταυτότητα του δράστη την είχα υποπτευτεί από τις πρώτες σχεδόν σελίδες, η πλοκή μου φάνηκε σχετικά αδιάφορη και το φινάλε αναμενόμενο. Τα δύο αστεράκια τα έβαλα για τις περιγραφές του αυστραλιανού κόσμου του 19ου αιώνα, για τις γνώσεις του συγγραφέα σε θέματα λογοτεχνίας, ποίησης, μουσικής, ζωγραφικής και πολιτικής, που αποδεικνύονται σχεδόν σε κάθε σελίδα και, φυσικά, για την υπέροχη έκδοση!
2021-04-02 13:26:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ"
Ένα κλασικό ψυχολογικό μυθιστόρημα χαρακτήρων με έντονο ερωτισμό. Μια κοινωνική τοιχογραφία της μετεμφυλιακής εποχής, όπου τίποτα δεν παραμένει ίδιο. Εξάλλου και ο ίδιος ο αναγνώστης, μέχρι το τέλος του βιβλίου, αλλάζει πολλές φορές γνώμη για τους ήρωες, οι οποίοι παρουσιάζονται να πληρώνουν όλοι το τίμημα των επιλογών τους.
Η συναρπαστική αφήγηση, η θεατρικότητα του κειμένου, οι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, η ρεαλιστική γραφή και οι εναλλαγές του αφηγηματικού χρόνου γοητεύουν τον αναγνώστη και τον οδηγούν σε μια απνευστί ανάγνωση του βιβλίου!
2021-03-27 08:42:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΕΚΑ"
Κλασικός και αγαπημένος Καραγάτσης σε ένα βιβλίο σταθμό στη νεοελληνική λογοτεχνία! Σε ένα παλιό εργοστάσιο που έχει μετατραπεί σε πολυκατοικία, σε μια φτωχοσυνοικία του Πειραιά, τη δεκαετία του ΄50, ο συγγραφέας περιγράφει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις ζωές των ενοίκων με τις δυσκολίες τους, τα όνειρά τους, τη φτώχεια τους, τους έρωτές τους και ξεμπροστιάζει αμαρτίες, πάθη και διαστροφές μιας ψευτοπουριτανικής εποχής. Ένα ανεπεξέργαστο διαμάντι που καθηλώνει τον αναγνώστη, παρ\' όλα τα συγγραφικά του λάθη, τις επαναλήψεις, τη βιαστική και άτσαλη μετάβαση από τη μια ιστορία στην άλλη, το έντονο, σε πολλά σημεία, στοιχείο της υπερβολής, τις σεξουαλικές εμμονές. Ο Καραγάτσης, γήινος, χειμαρρώδης, ειρωνικός, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι είναι ένας σπουδαίος αναλυτής του ψυχικού κόσμου του ανθρώπου!
Ακόμα και ανολοκλήρωτο, το 10 είναι ένα αριστούργημα!
2021-03-17 07:07:37
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ"
Ένα βιβλίο που θυμίζει αρχαία ελληνική τραγωδία! Η ιστορία ενοχής μιας ιδιόρρυθμης παρέας, η οποία καταλήγει στον φόνο με ό,τι αυτό συνεπάγεται (τύψεις, εμμονές, λάθη, προδοσίες, αυτοκαταστροφικές τάσεις)! Ενδιαφέρουσα πλοκή, πολύ καλή η σκιαγράφηση χαρακτήρων, ζωντάνια στις περιγραφές, αν και θα μπορούσε το βιβλίο να έχει μικρότερη έκταση, γιατί κάποιες λεπτομέρειες κουράζουν!
2021-03-12 08:14:22
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΝΑΜΠΡΑ"
Μου αρέσουν τα βιβλία που αναφέρονται σε βιβλία, όταν μάλιστα το μυστήριο συνοδεύεται από μια ενδιαφέρουσα πλοκή. Το συγκεκριμένο όμως με απογοήτευσε, γιατί πρόκειται για ένα ανάγνωσμα υπερφορτωμένο με πληροφορίες τεχνολογικής φύσεως, που το χαρακτηρίζει μια βαρετή πλοκή, αλλά και μια ανολοκλήρωτη σκιαγράφηση χαρακτήρων, οι οποίοι θυμίζουν περισσότερο ρομπότ που κινούνται. Ένα αστεράκι μόνο για την πρωτοπρόσωπη αφήγηση που χαρίζει ζωντάνια στο κείμενο!
2021-02-21 07:05:18
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ"
Ύστερα από την ανάγνωση του βιβλίου Η ΞΗΡΑΣΙΑ δεν μπορούσα να μη διαβάσω το επόμενο βιβλίο της, αφού η Χάρπερ συμπεριλαμβάνεται πια στις αγαπημένες μου συγγραφείς. Το βιβλίο όχι μόνο δεν με απογοήτευσε, αλλά το θεωρώ καλύτερο από το προηγούμενο. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θρίλερ με εξαιρετική πλοκή που περιγράφει την άγρια φύση της αυστραλιανής ενδοχώρας, αλλά και την άγρια φύση του ανθρώπου. Η κινηματογραφική αφήγηση το μυστήριο, η κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, τα κρυμμένα μυστικά που βγαίνουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, οι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες και η εναλλαγή παρόντος και παρελθόντος στην αφήγηση κερδίζουν τον αναγνώστη από τις πρώτες σελίδες! Διαβάζεται απνευστί!
2021-02-14 09:27:40
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ"
Πρόκειται για ένα ιστορικό μυθιστόρημα που κινείται στο μεταίχμιο δύο αιώνων (19ου και 20ου) και αναφέρεται στις προσπάθειες δύο νέων ανθρώπων να αλλάξουν τον κόσμο. Η πολιτική και κοινωνική ιστορία της Αγγλίας την εποχή εκείνη, περνάει μπροστά από τα μάτια του αναγνώστη, ο οποίος πληροφορείται για κάθε είδους κίνημα (γυναικείο, εργατικό, κίνημα για την ανεξαρτησία της Ιρλανδίας). Οι πολλές ιστορικές πληροφορίες λειτουργούν σε πολλά σημεία σε βάρος της πλοκής και το καθιστούν δυσανάγνωστο, αν και φαίνεται η πολύ καλή ιστορική έρευνα της συγγραφέως. Απλώς, πιστεύω ότι το βιβλίο απευθύνεται σε συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό.
2021-02-13 08:19:34
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.LEROUX GASTON

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS