Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: sanina

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΟΣΙΝΟ"
Ένα υπέροχο οδοιπορικό στην Ευρώπη του 17ου αιώνα, αριστοτεχνικά γραμμένο & συμπαγές γενικά! Γλυκόπικρη αίσθηση που αφήνει στο τέλος... Αξίζει να διαβαστεί!
2018-06-25 14:43:23
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ"
''Πιστεύω πως η ευγένεια, οι τίτλοι και τα αξιώματα δεν κληροδοτούνται, αλλά κερδίζονται με ήθος και αγώνες!'' Λόγια του μοναχού-πολεμιστή που εκφράζουν την αυτογνωσία και την πνευματικότητα του ήρωα. Ενός ήρωα που περιπλανιέται σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο από μυθικά πλάσματα, μάγους, ξωτικά, τέρατα και ξόρκια, και υφίσταται τρομερές δοκιμασίες, δημιουργώντας μου την αίσθηση -παρόλο που δρα στον Μεσαίωνα- ότι προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα• ένας ημίθεος-φιλόσοφος-πολεμιστής που υπηρετεί το Φως. Η πληθώρα των ταξιδιωτικών εικόνων που περιγράφονται με τρόπο κινηματογραφικό και ξεκινούν από την Ιερουσαλήμ και συνεχίζουν στην Κωνσταντινούπολη, Μεγάλη Ελλάδα, Ρώμη, Άγνωστη Γη, Θούλη, Κάτω Κόσμο, Πυραμίδες, Υπερβορεία κλπ εξάπτουν τη φαντασία και συμπαρασύρουν τον αναγνώστη στην περιπέτεια του ήρωα που παλεύει για έναν κόσμο δικαιοσύνης και ανθρωπισμού.
Και φυσικά υπάρχει κι ένας απρόσμενος έρωτας δοσμένος με έναν ασύγκριτο ρομαντισμό και αίσιο τέλος… Είναι ένα υπέροχο μυθιστόρημα που συναρπάζει με τις γρήγορες εναλλαγές και την ένταση των συναισθημάτων που βρίθει ιστορικών στοιχείων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
2018-06-25 14:42:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"
Μια σειρά κόσμημα για κάθε βιβλιοθήκη: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ.
2018-06-22 19:57:32
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"
Μια σειρά κόσμημα για κάθε βιβλιοθήκη: ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ.
2018-06-22 19:56:38


Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2.KONSTAM ANGUS

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS