Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: xadamalas

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ"
Ένα εξαιρετικό βιβλίο για τον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό και τον αγώνα του ενάντια στον παπισμό από έναν εξαιρετικό θεολόγο, τον κ. Νικόλαο Βασιλειάδη ο οποίος έχει προσφέρει πλούσιο και αξιόλογο συγγραφικό έργο και ιδιαίτερα τον μνημειώδη υπομνηματισμό της Παλαιάς Διαθήκης που κυκλοφορεί σε 20 τόμους!
2022-01-23 16:02:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ "
Ένα σχετικά δύσκολο και επιστημονικό στο είδος του βιβλίο!!! Το περιεχόμενο είναι σπουδαίο και πλήρως τεκμηριωμένο με πολύ πλούσια βιβλιογραφία (ελληνική και ξένη)! Όσοι έχουν την υποψία ότι τα μέτρα κατά της πανδημίας είναι καθαρώς πολιτικά μέτρα και όχι ιατρικά μέτρα για την καταπολέμηση της, το βιβλίο αυτό θα τους αποδείξει με τεκμηριωμένα επιχειρήματα ότι η υποψία τους είναι σωστή.
2022-01-07 12:49:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"
Αρκετά βαθυστόχαστο βιβλίο!!! Διαβάζοντας το κανείς θα κατανοήσει ότι η φύση, ως μη ενσυνείδητη, δεν μπορεί να προικιστεί με νόμους από τον Θεό και να είναι στον..."αυτόματο πιλότο", αλλά ούτε και μπορεί από μόνη της να δημιουργήσει νόμους. Οι νόμοι δίνονται από ενσυνείδητο ον (όπως είναι ο Θεός) σε ενδυνείδητο ον (όπως είναι ο άνθρωπος). Αυτός ο νόμος είναι ο ηθικός νόμος του Θεού που δόθηκε στον άνθρωπο μέσω της Αγίας Γραφής. Οι "φυσικοί νόμοι" (για την ακρίβεια η τάξη της φύσης) είναι σύμβολο του "ηθικού νόμου", όπου συμπεριφέρονται ανάλογα με το πόσο ο άνθρωπος τηρεί ή όχι αυτόν τον ηθικό νόμο.
2021-12-23 16:20:51
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΦΙΚΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ "
Ένα από τα ωραιότερα βιβλία που έχω διαβάσει! Τα ηθικά διδάγματα είναι πολλά σε αυτό το υπέροχο βιβλίο του Αγίου Νικολάου Βελιμιροβιτς!
2021-11-23 18:38:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την μετάφραση σε ορισμένα σημεία. Σε κάποια εδάφια δεν έχει γίνει ολοκληρωμένη μετάφραση ενώ σε ελάχιστα αλλά η μετάφραση δεν βγάζει νόημα.
2021-07-15 16:44:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ "
Ο κ. Κεκαυμένος αποδεικνύει στο εξαιρετικό του βιβλίο ότι "καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει". Επίσης αποδομεί με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο όλους τους αναθεωρητές ιστοριογράφους με τις πολλαπλές πηγές που παραθέτει στο βιβλίο του, οι οποίες πηγές δείχνουν ότι οι αναθεωρητές ιστοριογράφοι λειτουργούν κάτω από την συγκεκριμένη ιδεολογία τους και όχι την αλήθεια. Το βιβλίο του εκθέτει ανεπανόρθωτα.
2021-04-14 12:59:11
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ε' ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821"
Οι πηγές που παραθέτει ο κ. Κεκαυμένος (και είναι πολλές), πολλές από τις οποίες για έναν παράξενο λόγο αποκρύπτονται από την εθνικιστική και την αναθεωρητική ιστοριογραφία δείχνοντας την μεροληψία τους προς το πρόσωπο του πατριάρχη Γρηγορίου Ε, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα και αποκαθιστά την μνήμη του σπουδαίου εθνομάρτυρα πατριάρχη Γρηγόριο Ε\'. Για αυτό το αξιόλογο βιβλίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ. Κεκαυμένο!
2021-04-08 14:59:29
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ "
Πάρα πολύ καλό βιβλίο!!! Βοηθάει όσο είναι δυνατόν στην κατανόηση της Αποκάλυψης του αγίου Ιωάννη. Ορθόδοξο και ταπεινό βιβλίο στις προφητείες βασισμένο σε πατερικές ερμηνείες. Αποφεύγει να δίνει εντυπωσιακές αυθαίρετες ερμηνείες όπως κάνουν πολλοί άλλοι ανεύθυνοι.
2020-11-15 17:49:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ "
Νομίζω πως είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) βιβλίο που σχετίζεται με διατροφή. Καλύπτει ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με διατροφη, με πλήρη σαφήνεια του κειμένου απαντώντας στα περισσότερα ερωτήματα (αν όχι σε όλα). Αυτό το βιβλίο θα πρέπει να αποτελεί τη βάση πριν αναγνωστούν αλλου είδους βιβλία διατροφης.
2019-01-07 11:22:58


Συστάσεις Βιβλίων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΒΑΘΙΩΤΗΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΗ

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΙΣΤΗ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ
ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΘΕΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...

ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΘΕΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ...

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ
ΕΣΟΔΕΙΕΣ ΚΥΡΙΟΥ

ΕΣΟΔΕΙΕΣ ΚΥΡΙΟΥ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS