Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: xadamalas

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "
Ένα καλό προς μέτριο βιβλίο για να γνωρίσει κανείς μερικές πτυχές από το τελευταίο έργο του Νίτσε και του χαρακτήρα του. Στο απολογητικό κομμάτι ο συγγραφέας χρησιμοποιεί όχι πολύ δυνατά επιχειρήματα και ειναι μια από τα ίδια από άλλα έργα του (π.χ. το στοίχημα του Πασκάλ) χωρίς να πρωτοτυπεί ιδιαίτερα ή να παρουσιάζει κάτι νέο.
2023-03-19 17:17:50
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΨΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΙΓΥΠΤΟ "
Νομίζω ότι έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία ένα βιβλίο σαν αυτό όπου εξειδικεύεται στα φαινόμενα θρησκευτικής βίας στους "βυζαντινούς" χρόνους συγκεντρώνοντας πολύ πλούσιο βιβλιογραφικό υλικό. Το βιβλίο πρόκειται για μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τέτοιου είδους επιστημονικά βιβλία σαν και αυτό είναι υγιή βιβλία για να μελετάει κανείς σε αντίθεση με άλλα αυτοαποκαλούμενων "συγγραφέων-ερευνητών" που περνάνε τις προσωπικές τους ιδεολογίες χωρίς καμία επιστημονική προσέγγιση. Το βιβλίο πρόκειται ουσιαστικά για 376 σελίδες αντί για 476 σελίδες, καθώς οι 100 πρώτες σελίδες αφορά την βιβλιογραφία. Το βιβλίο περιλαμβάνει πολλές υποσημειώσεις σε κάθε σελίδα που βοηθούν το κείμενο. Ο συγγραφέας είναι αρκετά αντικειμενικός λαμβάνοντας υπόψη όλη την διαθέσιμη βιβλιογραφία για τα γεγονότα που πραγματεύεται αλλα και τα αρχαιολογικά ευρήματα.
2023-03-02 20:36:29
Σχόλιο για το βιβλίο "Ι. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΕΡΓΑ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Για το θεσπέσιο έργο του Ιωάννη του Δαμασκηνού δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι. Το ένα αστέρι το αφαιρώ εξαιτίας του εκδοτικού οίκου που επέλεξε να τυπώσει το βιβλίο με οικονομική εκτύπωση με αποτέλεσμα αρκετά γράμματα σε αρκετές λεξεις σε όλο το βιβλίο να αχνοφαίνονται ή σε κάποια σημεία να μην φαίνονται και καθόλου. Δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο για την τιμή του βιβλίου.
2023-01-04 13:59:20
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; "
Όσοι γνωρίζουν τον Πέτρο Μπότση μέσα από τα βιβλία του γνωρίζουν και την συγγραφική του δεινότητα. Το βιβλίο μέσα σε λίγες σελίδες λέει τόσα πολλά όσα θα έλεγε ένα αντίστοιχο του από άλλον συγγραφέα στις διπλάσιες σελίδες. Αρκετά κατατοπιστικό σχετικά με τις πλάνες του Ρωμαιοκαθολικισμού και των προτεσταντών απαντώντας μέσα από την Πατερική και Αγιογραφική Γραμματεία.
2022-11-15 20:06:09
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "
Έχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και είναι αφυπνιστικό σε κάποια θέματα, ενώ σε άλλα θέματα ο συγγραφέας δείχνει απόλυτος, όπως ότι η συντέλεια του κόσμου και κάτ\' επέκταση η Δευτέρα Παρουσία θα γίνει στην γενιά μας, αγνοώντας τον λόγο του Χριστού που λέει: "Ποια όμως μέρα και ώρα θα έρθει το τέλος, κανένας δεν το ξέρει· ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά μόνον ο Πατέρας μου." (ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 24:36)

Μια γραφικότητα του βιβλίου είναι ότι ,επηρεασμένος ο συγγραφέας από αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο , προτείνει δύο πιθανά ονόματα ως τον επίδοξο Αντίχριστο. Αυτό είναι κάτι που έπρεπε να το αποφύγει.

Ένα άλλο μειονεκτημα θα μπορούσα να πω είναι ορισμένη βιβλιογραφία και κάποιεςιστοσελίδες από το διαδίκτυο αμφιβόλου προελεύσεως που έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει ο συγγραφέας καθιστώντας ορισμένες πληροφορίες μη αξιόπιστες.

2022-10-16 15:44:52
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)"
Η ερμηνεία της 20τομης σειράς της αδελφότητας του Σωτήρ πρόκειται για μια κολοσσιαία εργασία από καταξιωμένους Θεολόγους (ενδεικτικά αναφέρω τους αείμνηστους Νικόλαο Βασιλειάδη καί Παναγιώτη Τρεμπέλα) η οποία βασίζεται στους μεγάλους αρχαίους Πατέρες κατά κύριο λόγο. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη και πληρέστερη ερμηνευτική δουλειά της Παλαιάς Διαθήκης στην ελληνική βιβλιογραφία.
2022-08-18 19:15:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Να είχε άλλα πέντε αστέρια να του βάλω δέκα!!! Όπως και το πρώτο βιβλίο, έτσι αναπόφευκτα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό και άκρως ωφέλιμο!!!
2022-08-09 10:24:38
Σχόλιο για το βιβλίο "«ΕΦΟΒΗΘΗΝ!»"
Το θετικό είναι ότι είναι εκλαϊκευμένο ώστε να είναι κατανοητό στους παντες. Το αρνητικό είναι ότι είναι αρκετά υπερ-απλουστευμένο. Στην ουσία πρόκειται για 50 σελίδες αντί για 100.
2022-07-08 09:32:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Άκρως ωφέλιμο πνευματικό βιβλίο!!! "Ξεκλειδώνει" αρκετά Αγιογραφικά χωρία από την κατά γράμμα ερμηνεία τους.
2022-07-03 13:04:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 324-1453 (Β' ΕΚΔΟΣΗ, ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ)"
Πολύ καλό βιβλίο και ευανάγνωστο!!! Για όποιον επιθυμεί μία συνοπτική και αξιόπιστη προπαντώς εξιστόρηση ολόκληρης της βυζαντινής περιόδου (από την αρχή της ίδρυσης της από τον Μ. Κωνσταντίνο μέχρι και την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς) με τα σημαντικότερα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, χωρίς περιττές πληροφορίες που κουράζουν τον αναγνώστη, το βιβλίο αυτό είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.
2022-05-04 13:14:26
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

ΠΑΤΗΡ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΠΑΤΗΡ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
ΠΑΤΗΡ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΠΑΤΗΡ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΡΟΟΥΖ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ Ή ΑΙΓΙΝΗΣ (1846-1920)
ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ

ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ Ε. ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΕΡΙ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ

ΠΕΡΙ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ Ή ΑΙΓΙΝΗΣ (1846-1920)
ΕΝΔΥΜΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

ΕΝΔΥΜΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

ΔΑΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Δείτε περισσότερες συστάσεις...

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.MOSSE CLAUDE
2.ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3.ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ Ε. ΣΤΑΥΡΟΣ
4.ΤΣΙΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
5.ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ Ή ΑΙΓΙΝΗΣ (1846-1920)
6.ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
7.ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ
8.GOGOL NIKOLAI
9.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ο ΣΙΝΑΪΤΗΣ
10.ΤΡΕΜΠΕΛΑΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
11.ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΣΙΝΑΙΤΗΣ (ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ)
12.AVA IUSTIN POPOVIC
13.ΟΣΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ
14.ΟΣΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΜΠΡΙΑΝΤΣΑΝΙΝΩΦ
15.ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΟΝΣΤΑΝΔΗΣ
16.ΜΠΟΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
17.ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ (ΑΒΒΑΣ)
18.ΒΑΡΜΑΖΗ - ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
19.ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΜΟΣΧΑΣ
20.ΔΩΡΟΘΕΟΣ (ΑΒΒΑΣ)
21.ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
22.ΚΕΚΑΥΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
23.ΒΑΘΙΩΤΗΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
24.ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ
25.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Π. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS