Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: xadamalas

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)"
Η ερμηνεία της 20τομης σειράς της αδελφότητας του Σωτήρ πρόκειται για μια κολοσσιαία εργασία από καταξιωμένους Θεολόγους (ενδεικτικά αναφέρω τους αείμνηστους Νικόλαο Βασιλειάδη καί Παναγιώτη Τρεμπέλα) η οποία βασίζεται στους μεγάλους αρχαίους Πατέρες κατά κύριο λόγο. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη και πληρέστερη ερμηνευτική δουλειά της Παλαιάς Διαθήκης στην ελληνική βιβλιογραφία.
2022-08-18 19:15:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Να είχε άλλα πέντε αστέρια να του βάλω δέκα!!! Όπως και το πρώτο βιβλίο, έτσι αναπόφευκτα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό και άκρως ωφέλιμο!!!
2022-08-09 10:24:38
Σχόλιο για το βιβλίο "«ΕΦΟΒΗΘΗΝ!»"
Το θετικό είναι ότι είναι εκλαϊκευμένο ώστε να είναι κατανοητό στους παντες. Το αρνητικό είναι ότι είναι αρκετά υπερ-απλουστευμένο. Στην ουσία πρόκειται για 50 σελίδες αντί για 100.
2022-07-08 09:32:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ-ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Άκρως ωφέλιμο πνευματικό βιβλίο!!! "Ξεκλειδώνει" αρκετά Αγιογραφικά χωρία από την κατά γράμμα ερμηνεία τους.
2022-07-03 13:04:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 324-1453 (Β' ΕΚΔΟΣΗ, ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ)"
Πολύ καλό βιβλίο και ευανάγνωστο!!! Για όποιον επιθυμεί μία συνοπτική και αξιόπιστη προπαντώς εξιστόρηση ολόκληρης της βυζαντινής περιόδου (από την αρχή της ίδρυσης της από τον Μ. Κωνσταντίνο μέχρι και την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς) με τα σημαντικότερα γεγονότα που διαδραματίστηκαν, χωρίς περιττές πληροφορίες που κουράζουν τον αναγνώστη, το βιβλίο αυτό είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.
2022-05-04 13:14:26
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΒΒΑ ΔΩΡΟΘΕΟΥ - ΕΡΓΑ ΑΣΚΗΤΙΚΑ"
Εξαιρετικό βιβλίο με πολύ ωραίες πνευματικές διδασκαλίες!!! Με μια λέξη θα το χαρακτήριζα ένα "διαμάντι" της Ορθοδοξίας που βάζει το δικό του λιθαράκι στην ορθόδοξη κατήχηση. Θέλει ηρεμία κατά την ανάγνωση (χωρίς στρες και διάφορους ενοχλητικούς σύγχρονους ήχους) και όπως λέει ο φίλος στο παρακάτω σχόλιο "χωρίς ρολόι".
2022-04-27 14:42:48
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΥΘΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ"
Μία αρκετά καλή προσπάθεια αν αναλογιστεί κανείς ότι ο κ. Κρούστης δεν είναι θεολόγος. Σε αυτό το πόνημα ο συγγραφέας προσπαθεί να αναχαιτίσει σύγχρονα και μη μυθεύματα όσο γίνεται πιο σύντομα και απλά/κατανοητά.
2022-03-14 22:15:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΡΞ ΕΓΕΝΕΤΟ"
Έξοχο βιβλίο με όλη την σημασία της λέξεως!!! Με έναν μοναδικό τρόπο, ο Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς προσεγγίζει τους πρώτους στίχους του πρώτου κεφαλαίου του κατά Ιωάννη ευαγγελίου κάνοντας τα...ακατανόητα στον κοινό νου όσο γίνεται πιο κατανοητά.
2022-03-07 19:47:31
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ "
Το βιβλίο έχει γραφτεί βασισμένο κατά κύριο λόγο στις πρωτογενείς πηγές και κατά δεύτερο σε ελάχιστες δευτερογενείς πηγές, όπου δίνονται όλες οι πηγές για να ανατρέξει ο αναγνώστης στα αντίστοιχα βιβλία. Στο βιβλίο αυτό δίνεται ένα τέλος στις αυθαίρετες και ανιστόρητες κατηγορίες εναντίον του Μ. Κωνσταντίνου, κυρίως λόγω ιδεολογικών σκοπιμοτήτων και όχι τόσο λόγω άγνοιας των ιστορικών πηγών από συγκεκριμένη μερίδα ομάδας ανθρώπων. Ο συγγραφέας δεν μεροληπτεί, αλλά παραθέτει όλες τις πρωτογενείς πηγές, ακόμα και από τους κατήγορους του Μ. Κωνσταντίνου ώστε ο αναγνώστης να σχηματίσει από μόνος του την εικόνα.
2022-02-26 11:15:54
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ "
Πρόκειται για ένα περισπούδαστο βιβλίο που εμβαθύνει σε κάθε εδάφιο της Αποκάλυψης, βασισμένο σε Πατερικές ερμηνείες και άλλων εκκλησιαστικών συγγραφέων και ιερών ερμηνευτών. Μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό να μπει μια τάξη και πολλά εδάφια να γίνουν κατανοητά όσο είναι εφικτό αυτό για ένα προφητικό βιβλίο.
2022-02-26 11:06:37
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝ

ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝ

ΜΠΟΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙΣΜΩΝ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙΣΜΩΝ

ΟΣΙΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ
Δείτε περισσότερες συστάσεις...

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS