Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: ΚΚKK

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙΣ "
Μακράν το καλύτερο βιβλίο αυτοβοήθειας/ ψυχικής αυτοενίσχυσης που έχω διαβάσει. Μικρές, έξυπνες ιστορίες παρουσιάζονται σε κάθε κεφάλαιο. Πολύ διδακτικό, κυρίως για όσους/όσες έχουν να αντιμετωπίσουν ζητήματα αυτοπεποίθησης. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
2023-05-16 02:41:15
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ"
Το βιβλίο ενδείκνυται για αρχάριους στο χώρο της θιβετανικής ιατρικής (στους οποίους ανήκω και εγώ). Με απλό και κατανοητό τρόπο περιγράφονται όλοι οι σημαντικοί όροι που θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος καθώς και συμβουλές διατροφής- τις οποίες αφού εφάρμοσα παρατήρησα μεγάλη αλλαγή εσωτερικά και εξωτερικά. Μετά από ένα 8μηνο Field work λοιπόν το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2021-04-06 19:49:51
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ "
811 σελίδες σε 5 ημέρες. Το βιβλίο περιέχει κάποιες επαναλήψεις του πρώτου βιβλίου "ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗς ΙΣΤΟΡΙΑΣ", οι οποίες βοηθούν στην ανάλυση άλλων/παράλληλων γεγονότων. Η ουσία εδώ είναι ο φόνος του Ιωάννη Καποδίστρια, τα επακόλουθα αυτής, η διαπλοκή και η διαστρέβλωση της αλήθειας στα σημερινά σχολικά βιβλία της ιστορίας. Ο όγκος της πληροφορίας είναι σημαντικός. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το κεφάλαιο για τον Αλή Πασά. Οι χαρακτηρισμοί κουράζουν. Το βιβλίο είναι σημαντικό για την ορθή παρουσίαση της ιστορικής αλήθειας, γι\' αυτόν τον λόγο το συστήνω ανεπιφύλακτα.
2020-05-27 13:01:28
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ "
Πολύ καλό βιβλίο, εξαιρετική έρευνα. Ο αναγνώστης αποκτά μια πολύ καλή εικόνα της κοινωνίας στα χρόνια της επανάστασης και μοιραία κατανοεί τους λόγους που οδήγησαν την χώρα στην σημερινή κατάσταση-η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Σημαντικός και χρήσιμος όγκος πληροφορίας. Οι χαρακτηρισμοί και οι επαναλήψεις από ένα σημείο και έπειτα κουράζουν. Από ιστορικής άποψης κρίνεται απαραίτητο και συνιστάται ανεπιφύλακτα.
2020-05-27 12:41:46
Σχόλιο για το βιβλίο "ΚΑΡΛ ΓΙΟΥΝΓΚ "
Πολύ καλή μετάφραση(εκτός της λέξης συγχρονικότητα, η οποία στο βιβλίο παρουσιάζεται ως συγχρονότητα-λέξη ανύπαρκτη). Πέραν τούτου, το βιβλίο αποτελεί μια πολύ καλή παρουσίαση της ζωής και του έργου ενός σπουδαίου επιστήμονα χωρίς να αναλώνεται σε προσωπικά σχόλια και χαρακτηρισμούς. Η ουδετερότητα αυτή βοηθάει σημαντικά τον αναγνώστη να βιώσει τον τρόπο σκέψης του Δρ. Γιούνγκ. Μοναδικό μειονέκτημα το πολύ δύσκολο λεξιλόγιο, δεδομένης όμως της περιγραφόμενης επιστήμης ήταν αναμενόμενο.
2020-02-26 13:58:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 "
Άψογη δομή παρουσίασης των γεγονότων (αναδρομή-αποτελέσματα) και διαφωτιστικές συνεντεύξεις που καλύπτουν κάθε πιθανή οπτική γωνία της υπόθεσης. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.
2020-02-24 07:55:11
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΑ ΚΡΙΝΑ "
Μικρές ιστορίες με σημαντικές πληροφορίες που δεν διδασκόμαστε και που δεν μας προσφέρονται αλλού πιο εύκολα. Το ευχαριστήθηκα!
2020-02-16 01:36:29
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΑΝ ΑΝΘΗ ΚΕΡΑΣΙΑΣ "
Απλό, λιτό, μορφωτικό. Το βιβλίο παρουσιαζει τα σημαντικά σημεία του Σαμουράι ζεν και την φιλοσοφία που το συνοδεύει. Περιγραφικό χωρίς να κουράζει. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
2020-01-19 10:47:37
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ"
Πολύ όμορφη, έξυπνα διατυπωμένη και διδακτική-κατά μια έννοια-ιστορία. Ένα διαχρονικό παραμύθι για ενήλικες που μας φέρνει πιο κοντά στην αυτογνωσία, στην κριτική σκέψη και στο φιλτράρισμα όσων ακούμε καθώς και στον αντίκτυπο των επιλογών μας. Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσω το "Σπίτι με τις ροδιές".
2019-10-20 13:45:45
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ, ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ "
Το βιβλίο/ημερολόγιο/σημειωματάριο/λεύκωμα ξεδιπλώνει με δεξιοτεχνία μια σπουδαία προσωπικότητα της έρευνας της παραψυχολογίας, που ευτυχώς έτυχε να γεννηθεί στην Ελλαδα. Ιστορικά γεγονότα, κοινωνικά δρώμενα, προσωπικά ζητήματα και η ίδια η έρευνα ιδωμένα μεσα απο τα μάτια του Τανάγρα. Ογκώδες βιβλίο, σοβαρή εργασία, σημαντική πηγή πληροφοριών και συνάμα συγγραφικό κομψοτέχνημα. Ήταν επίσης το βιβλίο που με σύστησε στις εκδόσεις Δαιδάλεος. Πιστεύω ειλικρινά πως θα έπρεπε να διαβαστεί από όλους!
2019-07-19 01:15:53
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ν. ΜΗΝΑΣ
ΣΑΝ ΑΝΘΗ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

ΣΑΝ ΑΝΘΗ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

ΑΣΗΜΕΟΝΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΑ ΚΡΙΝΑ

ΑΓΑΛΜΑΤΕΝΙΑ ΚΡΙΝΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ν. ΜΗΝΑΣ
ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΝΑΣΟΣ
Η ΕΚΑΤΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Η ΕΚΑΤΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΒΕΜΠΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΦΕΣΙΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΦΕΣΙΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΙΟΣ
Δείτε περισσότερες συστάσεις...

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΖΗΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
VRINT VICKI
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!
SCHULZ M. CHARLES
€10.00 €4.50
(-55%)
Κερδίζετε €5.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS