Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: lykasti

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "88 ΙΕΡΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ"
Όταν άνοιξα αυτό το βιβλίο των Ορφικών Ύμνων, μπήκα αμέσως στη μαγεία της Ελληνικής Παραδόσεως. Ωραία εισαγωγή και καταπληκτικό ευρετήριο λέξεων. Δομημένο υπέροχα με παράθεση των Ύμνων σε ωραία γραμματοσειρά τόσο του αρχαίου κειμένου , όσο και της αποδόσεως.
Ένα βιβλίο που θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε Ελληνικό σπίτι.
2021-12-29 20:33:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ "
Πώς να φαντασθεί κανείς ότι ένα βιβλίο θα μπορούσε να είναι η λύση σε πολλά καθημερινά ψυχολογικά προβλήματα; Και όμως το υπέροχο το έργο του Πλουτάρχου “ Περί Ευθυμίας” , καθώς και η υπέροχη και αντάξια του έργου αυτού απόδοση του Γιώργου Λαθύρη, το καθιστούν οδηγό χρήσεως, manual. Τόσο ξεκάθαρα και κατανοητά γραμμένο όπου ο καθένας μας μπορεί να ανατρέχει ανά πάσα στιγμή στο αντίστοιχο κεφάλαιο, και από την ανάγνωση και μόνο της περίληψης που υπάρχει στην αρχή του κάθε κεφαλαίου, να παίρνει ό,τι χρειάζεται για να διαλύσει τα μαύρα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί από οποιαδήποτε αιτία της καθημερινότητας. Ένα βιβλίο που ο κωδικός, τολμώ να πώ, τρόπος που παρουσιάζεται από τον συγγραφέα Γιώργο Λαθύρη , αποτελεί οδηγό καθημερινής χρήσεως. Το συστήνω ανεπιφύλακτα και ειλικρινά κ.Λαθύρη, σ\' ευχαριστούμε πολύ.
2021-11-26 15:42:59
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗ ΔΕΙΝ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ "
Ενα ακόμη διαχρονικό έργο του Πλουτάρχου, που έχει παρουσιασθεί από τον Γιώργο Λαθύρη με έναν απόλυτα κατανοητό τρόπο και δομή τέτοια, που μπορεί να χρησιμεύσει ως οδηγός χρήσεως επί οικονομικών θεμάτων. Ένα βιβλίο - συμβουλευτικός οδηγός. Εάν το είχαμε διαβάσει όλοι, πολλά θα είχαν αποφευχθεί. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, διότι είναι εύχρηστο, εύκολο να υπάρχει ανά πάσα στιγμή στα απαραίτητα πράγματά μας, προκειμένου να προστρέχουμε και να βρίσκουμε λύσεις στα καθημερινά οικονομικά μας θέματα.
2021-11-19 16:22:40
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΥΠΙΚΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ "
Ένα βιβλίο οδηγός, που μας βοηθά να γνωρίσουμε και να έρθουμε σε επαφή με την παράδοσή μας και να νοιώσουμε πραγματικά τί σημαίνει "γενέθλιον ἧμαρ", γενέθλια και πώς να ευχόμαστε ουσιαστικά για την ανέλιξη της ψυχής μας καθώς και των δικών μας ανθρώπων.
2021-11-02 17:18:36
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΡΟΚΛΟΣ: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "
Μία υπέροχη προσέγγιση στην ιερατική τέχνη. Τόσο κατανοητά παρουσιάζεται το έργο του Πρόκλου για την ιερατική τέχη, από τον συγγραφέα Γιώργο Λαθύρη στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που ζωντανεύει η Ελληνική Παράδοση και ξυπνά μνήμες στις ψυχές μας. Η απόδοση στους υπέροχους Ύμνους του Πρόκλου είναι καταπληκτική. Το Λεξικό των Ύμνων όπως και τα σχόλια που έχουν γίνει από τον συγγραφέα δηλώνουν τον σεβασμό με τον οποίο έγινε η προσέγγιση στο έργο του Πρόκλου. Ευχαριστούμε πραγματικά για το βιβλίο οδηγό.
2021-11-02 17:03:04


Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.ΟΡΦΕΥΣ
2.ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
3.ΛΑΘΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS