Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: Ssotiriaa

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ"
Αυτό το σχόλιο γράφεται στις 3.30 το πρωί. Μόλις το τελείωσα. Ξεκίνησα στις 10 κ 20. Ένα από τα ελάχιστα βιβλία που δε μπόρεσα να σταματήσω να διαβάζω. Νιώθω ταραγμένη ακόμα. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί έτσι η υπόθεση. Απίστευτο, ανατρεπτικό, καθόλου προβλέψιμο· ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει στην επόμενη παράγραφο ποσό μάλλον στα επόμενα κεφάλαια. Όπως σ’ όλα τα βιβλία, και δεν περιμένω κανείς να διαφωνήσει, μετά τα πρώτα κεφάλαια νιώθεις σαν να βαριέσαι γιατί σκέφτεσαι αν αξίζει να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό το βιβλίο. Δεν πρόλαβα να κάνω πολλές τέτοιες σκέψεις καθώς με συνεπήρε η ιστορία. Σχετικά με το τέλος: επίλογοι του τύπου Μετά γύρισαν σπίτι τους και έγινε... κ μετά από 3 μήνες... αρμόζουν μόνο σε παραμύθια. Έχοντας διαβάσει πολλά βιβλία, τα αγαπημένα που έχουν παρόμοιο τέλος. Στην αρχή κ γώ το κατέκρινα κ το αξιολογούσα αρνητικά, αλλά σταδιακά αρχίζω να καταλαβαίνω το γιατί... Η σχέση μου με αυτό το βιβλίο είναι από αυτές που θες χρόνο να τις ξεπεράσεις μέχρι να πας στην επόμενη, αλλά ταυτόχρονα θες να ξεκινήσεις μια καινούργια, όχι τόσο για να την ξεπεράσεις, όσο για να συνηθίσεις την απώλεια.
2020-11-16 00:24:22
Σχόλιο για το βιβλίο "ΛΕΒΙΑΘΑΝ"
Απίθανο. Το λάτρεψα τόσο εγώ, όσο και όσοι στους οποίους το έχω δανείσει. Η ροή των γεγονότων και η κλιμάκωσή τους είναι πολύ προσεγμένη και η εξέλιξη των ηρώων ανθρώπινη και ευαίσθητη. Με γέμισε με συναισθήματα και σκέψεις. Ίσως θα ήθελα τα τελευταία κεφάλαια να είναι λίγο πιο περιγραφικά και εμπλουτισμένα, λόγω αυτού οι 4 αστέρες. Προτείνω ανεπιφύλακτα.
2020-04-02 13:47:47
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΝΙΓΜΟΣ"
Μου άρεσε πάρα πολύ. Τα τελευταία κεφάλαια ανέτρεψαν τα πάντα. Παρά την έκτασή του ήταν ευκολοδιάβαστο και δεν με κούρασε στιγμή. Λάτρεψα το γεγονός ότι ήταν πολύ ανθρώπινο. Οι περιγραφές και η ψυχοσύνθεση των ηρώων ήταν περίπλοκη, αλλά ταυτόχρονα και κατανοητή. Δείχνει το μεγαλείο της φαντασίας του ανθρώπου. Το ότι είμαστε σε θέση, εάν φανταστούμε κάτι, να το πιστέψουμε και να το κάνουμε κομμάτι μας-δεν κάνω λόγο για το προϊόν και το ποιόν της φαντασίας, αλλά για την σπουδαιότητα της ίδιας της πράξης-. Το έχω ήδη δανείσει σε 3 άτομα και βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε χέρια 4ου. Για \'μένα αξίζει και βέβαια το προτείνω.
2020-04-02 13:41:42
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΟΥΑΡ"
Σε ορισμένα σημεία οι - υπερβολικά-εκτεταμένοι μονόλογοι γίνονται ολίγον τι κουραστικοί. Η βιαιότητα και η αθυροστομία με άφησαν άφωνη κάποιες φορές. Όσο για το τέλος, πραγματικά δεν πίστευα αυτό που διάβαζα. Με είχε καταπλήξει το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος δύναται να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Μετά από τόσους μήνες που το έχω διαβάσει, δε μπορώ να ισχυριστώ ότι το έχω ξεπεράσει. Συγκλονιστικό.
2020-04-02 13:30:26


Συστάσεις Βιβλίων

Δεν βρέθηκαν συστάσεις βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS