Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: Andy Grivas

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"
Αν και υπάρχουν κάποιες στιγμές που η αφηγήτρια φαίνεται να φλυαρεί, συνολικά είναι μια ευχάριστη, συναισθηματική -αλλά χωρίς υπερβολές- και συνεκτική παράθεση της προσωπικής ιστορίας της αφηγήτριας, που προσπαθεί να συστηθεί με τον νεαρό ιδεαλιστή (ή αυταπατώμενο) πατέρα της, όπως η ίδια δεν τον γνώρισε παρά μέσα από το κουβάρι της αφήγησης άλλων.
2024-07-01 21:28:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΟΜΗ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Μία πειστική και χωρίς εξάρσεις καταγραφή προσωπικών βιωμάτων ενός ξένου (δηλαδή, Έλληνα φοιτητή στη Ρουμανία) για μία κοινωνία που παρίστανε ότι οδεύει προς τη δόξα ενόσω διαβρωνόταν ολοένα και περισσότερο.
2024-03-06 22:06:33
Σχόλιο για το βιβλίο "ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ"
Η περιγραφή στο οπισθόφυλλο είναι ακριβής. Καλογραμμένο βιβλίο, αν και το θέμα του δύσκολα ενθουσιάζει. Γενικά, συμπαθητικό χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό.
2023-11-16 22:06:38
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ"
Η οξύνοια και η λεπτότατη ειρωνεία του αφηγητή δεν κρύβονται - εάν η ιστορία αυτή ανέβαινε στο θεατρικό σανίδι, πιθανόν να είχε ενδιαφέρον. Αλλά, ως βιβλίο, πάσχει: Η αφήγηση δεν έχει λογικό ειρμό και λογική συνέχεια, με αποτέλεσμα να κουράζει παρά να ευχαριστεί.
2023-10-29 18:06:17
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Έχει μια γλυκύτητα η αφήγηση, μια γνήσια ευαισθησία, που σου μένει στο νου όταν πλέον δεν θυμάσαι τίποτα για την ίδια την ιστορία που διάβασες.
2023-08-14 18:26:12
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΕΣ"
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται ένα δυσάρεστο θέμα: το ρόλο του χρήματος στις οικογενειακές σχέσεις. Αν και υπάρχουν κάποιες υπερβολές στην αφήγηση, τα μπρος - πίσω στο χρόνο που επιχειρεί ο αφηγητής είναι πάντοτε επιτυχημένα και το ψυχογράφημα των χαρακτήρων δίνεται με δεξιοτεχνία. Συνολικά, πρόκειται για αξιόλογο βιβλίο, που μας θυμίζει πως ο καιρός έχει γυρίσματα.
2023-07-16 19:36:21
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΦΙΛΑΡΑΚΟΣ"
Δεν διέκρινα την "απαράμιλλη δεξιοτεχνία" του συγκεκριμένου μυθιστοριογράφου - αντίθετα, η αφήγηση ήταν βαρετή σε αρκετά σημεία. Ακόμα και έτσι, έχει αξία η ανάγνωση της ιστορίας του αρχετυπικά τιποτένιου ατόμου, που φαίνεται να συγκεντρώνει τα χειρότερα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης. Ο συγγραφέας μας αφήνει, πάντως, με την απορία αν ο "Φιλαράκος" γνώρισε ποτέ τη νέμεση.
2023-05-11 20:11:44
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΠΑΙΔΙ"
Χωρίς να λείπουν κάποιες αστοχίες από την αφήγηση, η συγγραφέας καταφέρνει να αποφύγει παγίδες όπως την απεραντολογία και τον υπερσυναισθηματισμό. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για βιβλίο που όσο προχωράς στις σελίδες, τόσο περισσότερο σου αρέσει.
2023-04-20 19:46:30
Σχόλιο για το βιβλίο "ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ "
Δεν είμαι σίγουρος τι περίμενα αγοράζοντας αυτό το βιβλίο, μάλλον περισσότερα για τον άνθρωπο πίσω από την ιδιότητα "ιερόδουλος". Το θέμα είναι βαρύ αλλά η αφήγηση ανάλαφρη και γενικά ευχάριστη. Αν είναι κάποιος παρατηρητικός, θα δει ότι η αυταρέσκεια της Γαβριέλλας ήταν μια άμυνα, μια προσπάθεια να απενοχοποιηθεί (και ίσως γι\' αυτό ακριβώς έγραψε την αυτοβιογραφία της).
2022-12-16 20:00:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΔΙΚΗ"
Παραλογισμός, απόγνωση και σύγχυση αναμεμειγμένα - κάπως έτσι φτάνουμε στον όρο "καφκικός". Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον καθηλωμένο άνθρωπο, που επιδίδεται σε ένα μάταιο πόλεμο με έναν εχθρό που δεν μπορεί να προσωποποιήσει, ίσως γιατί δεν μπορεί να κοιταχθεί στον καθρέφτη.
2022-11-23 19:26:58
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS