Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: Προμηθεύς λελυμένος

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΟΓΚΙ"
Εξαιρετικό, δίνει μια ξεχωριστή αντίληψη στο νόημα της ζωής. Βέβαια δείχνει κάπως ωραιοποιημένη την κοινωνική και πολιτιστική κατάσταση στην Ινδία, είναι αποδεκτό όμως από ένα γιόγκι, που βλέπει τον κόσμο με "άλλα μάτια".
2023-01-25 06:13:19
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ "
Ως βιβλίο πνευματικής αναζήτησης έχει πράγματα να πει, ειδικά σε όποιον βρίσκεται στην εκκίνηση των αναζητήσεων του, όμως είναι υπερβολικά μεγάλο, (700 σελίδες περίπου), σε σχέση με την ουσία του. Ίσως θα μπορούσε το υλικό του να παρουσιαστεί σε δύο βιβλία με διαφορετικό προσανατολισμό.Ως μυθιστόρημα κουράζει λιγάκι, η συρραφή σημειώσεων είναι εμφανής. Τιμώ βέβαια την προσπάθεια της συγγραφέως σε μια αυτοβιογραφική αναφορά, ταξίδι ζωής και θεραπείας για την ίδια. (τα αστεράκια αποτελούν πάντα ένα μέτρο σύγκρισης σε σχέση με τα κορυφαία αναγνώσματα μας).
2022-06-06 17:55:06
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ"
Ένα βιβλίο που θα μιλήσει στην ψυχή του καλλιτέχνη και θα τον παρακινήσει να εκφραστεί. Για αυτόν που δεν έχει καλλιτεχνικά κίνητρα, είναι απλά ένα ευχάριστο ανάγνωσμα, με όμορφα διατυπωμένες ιδέες.
2022-04-04 08:13:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ "
Η προσπάθεια να συνδυάσεις τις επιστημονικές αλήθειες, με την εσωτερική αναζήτηση είναι πάντα ένα δύσκολο εγχείρημα.Επιτυγχάνεται σε σημαντικό βαθμό σ\' αυτό το βιβλίο, όμως στο τέλος κάτι λείπει. Ίσως η ανάλυση της προοπτικής ενός Συμπαντικού Ανθρώπου, το επέκεινα...,μια φιλοσοφική διάσταση, που θα ενώσει του δύο κόσμους και θα κάνει τον αναγνώστη να νιώσει, αυτό που λέει ο τίτλος του βιβλίου.
2022-04-01 07:19:42


Συστάσεις Βιβλίων

Δεν βρέθηκαν συστάσεις βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS