Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές πάνω από 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες Δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 150000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: booksrgreat!

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ-ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ)"
Τι να πει κανείς τώρα για ένα τέτοιο βιβλίο;
Υπέροχο!
Εξαιρετικό!
Έξυπνα και προσεχτικά γραμμένο!
Σε βάζει πραγματικά στον κόσμο και στις νέες ανακαλύψεις της σύγχρονης φυσικής.
Αν πάλι ανήκετε σε εκείνους που ακούν για μαθηματικά ή φυσική και νιώθετε έναν κόμπο, απομεινάρι από το σχολείο, δεν θα σας έλεγα να μην το αγοράσετε. Όμως να ξέρετε πως σε ορισμένα σημεία θα τα βρείτε σκούρα, εκτός κι αν στοχεύετε μονάχα σε μια απλή ανάγνωση και μια πρώτη επαφή με τη σύγχρονη φυσική. Αλλά και πάλι κερδισμένοι θα βγείτε...

2019-08-04 19:49:38
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡ ΤΖΕΙΜΣ"
Ένα συμπαθητικό αστυνομικό μυθιστόρημα, με μια έξυπνη ανατροπή προς το τέλος. Δεν είναι τόσο απρόβλεπτο, αλλά γενικά κυλάει η ώρα ευχάριστα.
Όμως σε κάποια σημεία φαίνεται να είναι πρόχειρα και γρήγορα γραμμένο, χωρίς να έχει προσεχτεί ιδιαίτερα.
2019-08-04 19:44:21
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ"
Δεν μπορώ να πω πως ήταν ένα καλό βιβλίο. Ήθελα να βάλω καλύτερη βαθμολογία, μιας και είναι Έλληνας ο συγγραφέας, αλλά ήταν όλα τόσο πεζά και απλά. Σαν να είχα μια ανιαρή συζήτηση με κάποιον για μεταφυσικά θέματα.
Πραγματεύεται 4 ιστορίες τρόμου, αλλά δεν πείθει, δεν σε γεμίζει. Χωρίς να είναι λειψό από νόημα, το βιβλίο είναι λειψό από παρουσίαση και εκτέλεση.
2019-01-11 15:46:04
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΙΑ"
Το βιβλίο είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με έμφαση στο ΘΡΙΛΕΡ. Οι σκηνές είναι πολύ σκοτεινές, φοβερά έντονες και ακραία μακάβριες. Εάν ήταν ταινία, πιστεύω κάποιοι θα αηδίαζαν, ωστόσο κάποιοι θα έβλεπαν ακριβώς αυτό που περίμεναν να δουν.
Το σημείο που είναι κουραστικό είναι η συνεχής-συνεχής-συνεχής-συνεχής περιγραφή των συναισθημάτων των ηρώων (όπως έκανα κι εγώ με την επανάληψη της ίδιας λέξης). Περιμένεις ασφαλώς να διαβάσεις κάτι τέτοιο, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό επανάληψης και, αναγκαστικά από ένα σημείο και μετά, με τα ίδια λόγια, με τους ίδιους χαρακτηρισμούς. Λείπει η ξεκούραση του αναγνώστη από τη μαυρίλα της υπόθεσης που πρέπει να λύσει η πρωταγωνίστρια.

~ το επόμενο μπορεί να είναι spoiler για κάποιους, αν και δεν αποκαλύπτω την υπόθεση~

Το επόμενο ενοχλητικό (που υπάρχει και σε best-seller παρόλα αυτά) είναι τα ανόητα λάθη που κάνει ο κακός. Παρουσιάζεται φοβερά έξυπνος, για να μην πράξει τα "τάδε". Και οι πράκτορες ταυτόχρονα, ενώ τα πάνε μια χαρά, λειτουργούν αρκετά μη-επαγγελματικά, για να μην πράξουν τα "δείνα".

Τώρα αν κάποιος θέλει ασταμάτητη δράση, αίμα και όλα τα συναφή και είναι έτοιμος να παραβλέψει μερικά προφανή, ας το διαβάσει και ίσως να το απολαύσει περισσότερο...
2019-01-05 15:15:39
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ"
Ο τρόπος γραφής είναι "ιαπωνικός" και αυτό ακριβώς ήθελα να γνωρίσω, όταν αγόρασα το βιβλίο. Αναφέρει/Περιγράφει ονόματα συγγραφέων, τοπων, εθίμων.
Ωστόσο, δεν είναι τόσο καλά γραμμένο, πλατιάζει, επαναλαμβάνεται και σε πολλά σημεία χάνει την ουσία του.
Δεν μου άρεσε, αλλά απόλαυσα μια από τις πρωταγωνίστριες που είναι τρελή, σαδίστρια και μαζοχίστρια και την έχει αποδώσει πετυχημένα. Εξού και τα 2ο αστέρι. Αλλά μόνο για αυτό!!
2018-12-30 17:34:12
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΤΡΕΜΟΡ ΜΠΙΤΣ"
Ήταν ένα συμπαθητικό μυθιστόρημα μυστηρίου. Δεν αφήνει κενά - πιθανόν αυτό που συνέβη στον πρωταγωνιστή να το έχουν βιώσει άνθρωποι στην πραγματικότητα.
Το αρνητικό του βιβλίου είναι πως παρέχονται κάπως άτακτα πληροφορίες και περιγραφές. Δεν είναι το ότι δεν κολλάνε, απλά ο τρόπος που είναι γραμμένο τις κάνουν να φαίνονται παράταιρες.
Ίσως σε κάποιους να αρέσει, αλλά προσωπικά δεν είναι το στυλ μου.
Είναι ένα βιβλίο που περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Αν δεν το είχα διαβάσει, δεν θα μου είχε λείψει. Αλλά και που το διάβασα, δεν αισθάνομαι ότι έχασα το χρόνο μου.
2018-12-26 13:25:04
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ"
Είχα παίξει παλιά ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, το "Alice; Madness Retu
s". Αυτό μου θύμιζε το βιβλίο όσο το ξεφύλλιζα. Είναι πολύ καλογραμμένο. Δυνατό και δεν αισθάνεσαι η πλοκή να κάνει κοιλιά. Δεν είχα διαβάσει για καιρό κάτι παρόμοιο και το απόλαυσα.
Αλλά...
Ο συγγραφέας προσθέτει γεγονότα και καταστάσεις που ναι μεν το κάνουν εντυπωσιακό, αλλά δεν εξηγούνται επαρκώς και δύσκολα συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά τα "εξωπραγματικά" γεγονότα/άνθρωποι χρωματίζουν ευχάριστα το βιβλίο, όμως είναι αρκετά εύκολο απλά να βάλεις μια γάτα που μιλάει ή να παίξεις λίγο με το χωρόχρονο και να μην ασχοληθείς να ενώσεις αυτά τα κομμάτια. Φανταστείτε το σαν ένα πολύ εντυπωσιακό παζλ, που, ακόμα και έντονη φαντασία να χρησιμοποιήσεις, τελικά τα κομμάτια δεν ταιριάζουν. Και που ωστόσο αυτό το παζλ είναι όμορφο, σου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας και ταυτόχρονα σε βάζει σε σκέψεις (η ιστορία θίγει πολλές φορές ερωτήματα καθημερινά και μεταφυσικά).
3,5 αστέρια από εμένα. Αν ο συγγραφέας τα έδενε λίγο καλύτερα, πολύ εύκολα έπαιρνε το άριστο...
2018-12-20 14:55:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ"
Μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο. Ακριβώς 2,5 αστέρια θεωρώ πως του αξίζουν. το 0,5 αστεράκι εξηγείται παρακάτω. Διαβάζεται, αλλά και να μην ασχοληθείτε δεν πειράζει.

~Από δω και κάτω περιέχει στοιχεία από την πλοκή~

Αυτό που με ευχαρίστησε προσωπικά είναι πως οι τρομοκράτες είναι Έλληνες, κάτι που δεν το είχα ξαναδεί. Άμπαλοι και για αυτό χάνουν - το βιβλίο έχει καλό τέλος - αλλά κάνουν τα λάθη που συμβαίνουν και σε best-seller βιβλία, συνεπώς δεν συνάντησα κάτι το εξωπραγματικό.
2018-12-12 11:14:42
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ"
Δεν το βαρέθηκα. Ωστόσο, απογοητεύτηκα. Είναι καλογραμμένο, έχει συνέχεια και δεν σε κουράζει καθόλου, καθώς το διαβάζεις (τα 2 αστεράκια είναι μόνο για αυτά). Είναι όμως τόσο απλό στο πώς ξεδιπλώνεται. Θα μπορούσε να γίνει χαμός στο τέλος, να γραφτούν ακόμα 150 σελίδες. Πιστεύω πως κάθε ένας που θα τύχει να το διαβάσει, θα είναι σε θέση να βρει και ένα ενδιαφέρον εναλλακτικό τέλος. Αντ\' αυτού, για εμένα συνοψίζεται στο εξής: μια μέρα πήγα στο φούρνο για ψωμί, αλλά τον βρήκα κλειστό και έτσι πήγα στο επόμενο και ψώνισα από εκεί. Α...και όπως επέστρεφα αγόρασα κι ένα παγωτό. Αυτά!
Ε, όχι...η αρχική ιδέα του βιβλίου είχε προοπτικές!
2018-12-12 11:07:05
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"
Δεν μου άρεσε. Δεν είναι τόσο κακό για 1 αστεράκι, αλλά δεν θα το πρότεινα σε κάποιον. Η μόνη εξαίρεση θα ήταν για τους λάτρεις του Πόε· πιθανόν να είχαν διαφορετική άποψη. Τα διηγήματα ήταν βαρετά, σχεδόν μπορούσα να φανταστώ τι θα επακολουθούσε. Κι αν δεν μπορούσα να φανταστώ, ένιωθα πως δεν έχανα και τίποτα, μόλις τα ολοκλήρωνα. Σκέφτηκα να το παρατήσω, αλλά μετά από κάθε διήγημα, κάτι με τράβαγε να του δώσω κι άλλη ευκαιρία (εξ\' ου και όχι 1 αστέρι).
2018-10-19 09:20:49
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal MyBank