Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: booksrgreat!

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ"
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Το βιβλίο είναι ένα φανταστικό μυθιστόρημα, με ταυτόχρονα πολλά ακριβή-αληθινά στοιχεία. Αυτός είναι και ο λόγος που το αγόρασα, και ήθελα να πάρω μια γεύση από την Κίνα του 200 π.Χ. περίπου.
Το στυλ, η ροή, ο λόγος; Το αποτέλεσμα δεν με εντυπωσίασε πάντως.
Πιθανόν, κάποιος που απλά θέλει να πάρει μια ιδέα για τα πεπραγμένα εκείνης της εποχής να το βρει λίγο καλύτερο.
2021-07-04 21:34:31
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ"
Ήταν ένα απλό και σχετικά αδιάφορο βιβλίο.
Τα τρία αστεράκια ανήκουν στην ιδέα της πλοκής και σε τίποτα άλλο.
Ούτε στον τρόπο γραφής, ούτε στις περιγραφές, ούτε στην ανάλυση χαρακτήρων.
Δεν μπορώ να το προτείνω...
2021-06-11 19:07:37
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΙΡΟΙ "
Ένα πολύ καλό βιβλίο δράσης, ένα δυνατό αστυνομικό μυθιστόρημα, με περιγραφές εκεί που χρειάζεται, με πλοκή κι εξέλιξη σε λογικές δόσεις, με στοιχεία και αναφορές από έναν μακρινό για εμάς τόπο.
Ευχάριστο, ευκολοδιάβαστο, προσεγμένο!
Σχεδόν αντάξιο με το "Εγκλήματα στη Μογγολία". Η βαθμολογία του θεωρώ πως είναι 4,5 αστεράκια, και στο μόνο που υστερεί είναι κάποια ελάχιστα "ακροβατικά" πλοκής.
2021-06-06 08:57:25
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟ ΔΕΜΑ"
Πράγματι ένα ψυχολογικό θρίλερ. Το δυνατό του σημείο είναι η ανατροπή στο τέλος. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι πως ακόμα και αυτή ήταν σχετικά τραβηγμένη, λόγω της σύνδεσης με τα παρελθοντικά γεγονότα.
Υπάρχει μια επανάληψη και μια προσπάθεια, ώστε να φανεί κάπως έντονο, όμως προσωπικά το θεωρώ λιγάκι κουραστικό. Σαν να του λείπει η πραγματική εμβάθυνση είτε στα γεγονότα, είτε στους χαρακτήρες.
Μεταξύ δύο και τριών αστεριών, κατ\' εμέ η βαθμολογία του.
2021-05-27 09:45:54
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ"
Το βιβλίο είναι αυτό που περιγράφει το οπισθόφυλλο.
Δεν υπάρχει κάτι αξιοπρόσεχτο στον τρόπο γραφής. Είναι σαν να σας εξηγεί μια φίλη σας πεζά, ίσως και χυδαία τι συμβαίνει σε αυτόν τον χώρο. Κάποιες περιπέτειές της, κάποια δράματα...

Αισθάνομαι πως είναι απαραίτητες κάποιες επιπλέον πληροφορίες, όσον αφορά και τις εμπειρίες στα γυρίσματα, αλλά πολύ περισσότερο κάποια διακριτικά στοιχεία/παρεμβολές ως προς το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να ξεκινήσει.
Αυτό πιστεύω πως είναι ένα πολύ μεγάλο μείον στο βιβλίο αυτό.
2021-05-19 17:39:00
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΑΤΑΡΑ"
Το βιβλίο περιλαμβάνει ιστορίες φαντασίας και υπερφυσικού τρόμου.
Προσωπικά, το αισθάνθηκα κάπως ξεπερασμένο. Σίγουρα δεν τρόμαξα, όμως η αλήθεια είναι πως σε ορισμένα σημεία, η πλοκή σε σπρώχνει να μην το αφήσεις.

Μια διαφορετική προσέγγιση στο είδος από έναν συγγραφέα που γεννήθηκε το 1890. Είμαι σίγουρος πως θα συγκινούσε κάποιους και, για να είμαι ειλικρινής, ίσως στο μέλλον να δοκιμάσω κάποιο από τα υπόλοιπα βιβλία του.
2021-05-17 18:59:59
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΕΛΜΟΘ "
Έχω διαβάσει κι άλλα μυθιστορήματα γοτθικού στυλ, χωρίς να το έχω συνειδητοποιήσει. Λαμβάνοντας υπόψιν το πότε γράφτηκε και ό,τι αυτό συνεπάγεται (στυλ, τρόπος αφήγησης, λεξιλόγιο, σουρεαλισμός κλπ), θα το χαρακτήριζα σαν ένα δυνατό και αξιόλογο βιβλίο.

Χωρίς να αποκαλύψω την πλοκή, θεωρώ πως ο Μέλμοθ δεν ήταν και ο πιο κακός, αν μη τι άλλο, θα τον χαρακτήριζα απαραίτητο στις ζωές όλων μας.

Σε κάποιον φανατικό του είδους θα πρότεινα να το διαβάσει και ίσως να του έβαζε και άριστα.
Προσωπικά, το βιβλίο πιστεύω πως χάνει στο ό,τι είναι παραφορτωμένο με επαναλήψεις και υπερβολικές περιγραφές σε ορισμένες περιπτώσεις, σε σημείο να αισθάνεσαι την αφήγηση στάσιμη κι ας έχεις προχωρήσει αρκετές σελίδες.
2021-05-13 21:14:10
Σχόλιο για το βιβλίο "ΕΡΩΣΦΟΡΟΣ"
Η ιδέα παίρνει 5 αστέρια για την πρωτοτυπία.
Η πλοκή δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ίσως 2-3 αστέρια.
Αλλά η γραφή συν το λεξιλόγιο, το κομμάτι "δημιουργία" και οι διάλογοι (ειδικά οι διάλογοι)...το πολύ 1 αστέρι.

Το βιβλίο πραγματεύεται ένα τσούρμο ενηλίκων, με σεξουαλικά απωθημένα από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι...όχι το ταβάνι διαμερίσματος που είναι τρία μέτρα...αναφέρομαι σε ταβάνι βασιλικού ανακτόρου,...οι οποίοι ενήλικες ξέχασαν τελείως να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν ψυχικά, παρά τις εμπειρίες που έχουν ζήσει.
Αυτά!
Δεν θα το πρότεινα. Κρίμα! Η ιδέα είχε προοπτικές για 5/5!!
2020-09-12 22:57:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ"
Δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω κακό βιβλίο. Διαβάζεται ευχάριστα, οι χαρακτήρες αναλύονται, υπάρχει ενδιαφέρουσα πλοκή (μέχρι ενός σημείου)...
Όμως αισθάνομαι πως στο τέλος ξεχειλώνει η υπόθεση. Και σαν να σε αφήνει με αρκετά ερωτηματικά. Συν το ότι η πρωταγωνίστρια έχει ολίγον την αντοχή του "εξολοθρευτή" με τόσα που περνάει.
Αν δεν είχα διαβάσει άλλα αστυνομικά/περιπέτειες, ίσως να το πρότεινα, αλλά τώρα θεωρώ πως ναι μεν είναι δυνατό, αλλά υπερβολικό!
2020-09-08 20:02:58
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ) "
Το βιβλίο αυτό το αγόρασα, διότι ήθελα να διαβάσω κάτι εναλλακτικό, κάτι πολύ διαφορετικό από ό,τι συνήθως, συν αυτό που αναφέρει στο οπισθόφυλλο για το προσωπικό όνειρο.
Το πρώτο αστέρι το βάζω, γιατί το 5%-7% κάποιων αποσπασμάτων δίνουν μια ιδιαίτερη τροφή για σκέψη. Το δεύτερο αστέρι δεν είμαι σίγουρος γιατί το έβαλα. Ίσως γιατί το λεξιλόγιο είναι πολυδιάστατο και ο τρόπος γραφής αρκετά ιδιαίτερος. (;;;)

Εντούτοις δεν θα το πρότεινα. Αποτελείται από πολλά αποσπάσματα, άναρχες σκέψεις του συγγραφέα τον όποιο δεν καταλάβαμε σίγουρα ποιος είναι, αν και το τελευταίο δεν παίζει ρόλο. Ο οποίος συγγραφέας προσπαθεί να διατυπώσει μερικές "ανησυχίες". Ίσως υπερβολικά "ανήσυχες ανησυχίες"!!
Ο μόνος τρόπος να ασχοληθώ με τον δεύτερο τόμο είναι να πέσει τυχαία στα χέρια μου και μόνο.
2020-08-22 19:42:05
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Δεν βρέθηκαν συστάσεις βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS