Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: chrisharman

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ "
Εξαιρετική έκδοση ! Ευανάγνωστο και συνάμα αναλυτικό βιβλίο. Η επιχειρηματολογία του Mithen είναι πειστική και στηρίζεται σε πληθώρα πηγών, αρχαιολογική και ανθρωπολογικών δεδομένων. Το βιβλίο αξίζει να διαβαστεί ευρέως (από ειδικούς και μη). Συγχαρητήρια στις Εκδόσεις ΒΑΝΙΑΣ και στους μεταφραστές για την άριστη έκδοση.
2019-03-25 09:43:43
Σχόλιο για το βιβλίο "ΧΡΕΟΣ "
Βιβλίο αναφοράς για την μελέτη του Χρέους και του χρήματος. Από εκείνα τα βιβλία που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο. Ο Graeber αριστοτεχνικά κινείται από τις απαρχές του χρήματος, στη βάση των ανθρώπινων κοινωνιών, στο ρόλο του χρέους και του χρήματος καθόλη τη διάρκεια των τελευταίων περίπου 5000 χρόνων, στις επιπτώσεις της ανάδειξης του χρήματος ως μοναδική ηθική επιταγή, στο τι είναι ο καπιταλισμός, στις σχέσεις του Ανταμ Σμιθ με τους ισλαμιστές θεολόγους - φιλοσόφους όπως ο Ghazali του 11 και 12 ου αιώνα και τέλος στο τι να κάνουμε σήμερα. Εν ολίγοις αποτελεί ένα κλασικό βιβλίο μ' όλη τη σημασία της λέξης.
2019-03-25 09:43:36
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ "
Εξαιρετικό βιβλίο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Ο De Waal είναι ένας από τους κορυφαίους πρωτευοντολόγους διεθνώς. Ο ειδικός επί των θεμάτων της ανθρώπινης συμπεριφοράς, Herbert Gintis, έχει αποκαλέσει τον De Waal "Frans the wise". Συμφωνώ απολύτως. Το βιβλίο αυτό αξίζει να διαβαστεί ευρέως.
2019-03-24 11:40:24
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ "
Όπως έχει πει και ο De Waal, o Κροπότκιν υπήρξε γνήσιος οπαδός του Δαρβίνου (σελ. 54 "Πρωτεύοντα και φιλόσοφοι"). Η εργασία αυτή του Κροπότκιν αποτελεί την βάση της θεωρίας του. Είναι πρωτοποριακή και εν τέλει αποδείχτηκε σωστή αν την δούμε υπό το φως των σημερινών δεδομένων της βιολογίας και της ανθρωπολογίας. Πλέον πληθώρα εργασιών δημοσιεύονται σχετικά με την συνεργασία, δηλαδή την αλληλοβοήθεια του Κροπότκιν. Ο μεγάλος εξελικτικός βιολόγος Martin Nowak αναφέρει ότι η συνεργασία αποτελεί έναν από τους πυλώνες της εξέλιξης. Συμπερασματικά: Η αλληλοβοήθεια του Κροπότκιν αποτελεί ένα κλασικό βιβλίο.
2019-03-24 11:36:38


Συστάσεις Βιβλίων

Δείτε περισσότερες συστάσεις...

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.GIMBUTAS MARIJA
2.EIBL-EIBESFELDT IRENAUS
3.WAAL FRANS. DE
4.KROPOTKIN PYOTR
5.GRAEBER DAVID

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS