Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή και αντικαταβολή για αγορές άνω των 30€ | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 350.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: doranet

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ"
Το βιβλίο αυτό, ενώ ξεκινά με μια ενδιαφέρουσα ιστορία μυστηρίου, καταλήγει να είναι πολύ κουραστικό.Από ένα σημείο και μετά το διάβαζα απλά και μόνο για να το τελειώσω, αν και στις τελευταίες σελίδες κεντρίζει και πάλι το ενδιαφέρον του αναγνώστη.Θα έλεγα ότι ο συγγραφέασ είναι πολύ αναλυτικός στη γραφή του, στην παρουσίαση των γεγονότων και την εξέλιξη της υπόθεσης. Σαν θετικό θα έλεγα ότι ο συγγραφέας είναι περιγραφικός σε τοποθεσίες και σημεία που αναφέρεται και σου δημιουργείται άμεσα η εικόνα που περιγράφεται.
2012-08-16 17:11:30
Σχόλιο για το βιβλίο "Χαρταετοί πάνω απ' την πόλη (2η χαρτόδετη έκδοση)"
Εξαιρετικό βιβλίο.Μας παρουσιάζεται η πόλη της Καμπούλ πριν,κατά τη διάρκεια και μετά τον πόλεμο με τουσ πρωταγωνιστέσ να επηρεάζονται από τις αλλαγέσ που συμβαίνουν τόσο σε ατομικό αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικόοικονομικό πλαίσιο.Πολλά τα κοινωνικά και ηθικά μυνήματα που εκφράζονται.Συγκινητικό βιβλίο,περιγραφές που σε ταξιδεύουν και καταστάσεις που σε προβληματίζουν.
2012-08-16 16:50:06
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΡΑΝΤΙΒΑΡΙΟΥΣ"
Από τα καλύτερα βιβλία μυστηρίου που έχω διαβάσει.Σε ταξιδεύει μεταξύ φυσικού και υπερφυσικού.Αξίζει να διαβαστεί.
2012-08-16 16:35:47
Σχόλιο για το βιβλίο "ΙΜΑΡΕΤ "
Πραγματικά αποτελεί εξαιρετικό μυθιστόρημα.Δίκαια κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστων Σίγουρη επιλογή για όσους θέλουν ένα κοινωνικό μυθιστόρημα, με ιστορικά στοιχεία.Η υπόθεση,οι ήρωες και οι καταστάσεις που εξελλίσονται σε καθηλώνουν.
2012-08-16 04:18:13
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΥΦΛΟΜΥΓΑ"
Μέσα από την ´´τυφλόμυγά´´ βλέπουμε τις υποχωρήσεις, τους συμβιβασμούς και τις θυσίες που συμβαίνουν προκειμένου να διατηρηθεί μια σχέση. Όλα αυτά όμως, δεν συμβαίνουν σε αμοιβαία βάση αλλά μονομερώς και συνοδεύονται και αιτιολογούνται από το φόβο της εγκατάληψης και της μοναξιάς.Η ηρωίδα υπομένει και ´´συντηρεί´´ καταστάσεις που την μειώνουν και την εξευτελίζουν αλλά παράλληλα εκδηλώνουν και μέγιστη αυταπάρνηση. Το βιβλίο διαβάζεται με ενδιαφέρον αν και η τιμή έκδοσης θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι πιο οικονομική.
2012-08-16 04:17:19
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΟΥΣΑ"
Το βιβλίο αυτό, είναι το πρώτο της κυρίας Καραφύλλη που διαβάζω.Η ιστορία του σε ταξιδεύει και ίσως όχι από την αρχή,αλλά σίγουρα στη συνέχεια σε καθηλώνει.Η ζωή της ηρωίδα,της "ασυμβίβαστης´´ Καλλιόπης Αδάμ που προσπαθεί Και καταφέρνει ,τόσα χρόνια πριν, να ξεπεράσει νοοτροπίες που ακόμα και σήμερα μας εγκλωβίζουν είναι αξιοθάυμαστη.Επίσης η περιγραφή της περιόδου της Κατοχής είναι ρεαλιστική αλλά όχι απογοητευτική,τόσο ώστε να γίνεται η ιστορία καταθλιπτική και να δημιουργείται ´´βαριά´´ ατμόσφαιρα. Λίγο κουραστική ήταν η αναφορά ονόματων, αλλά και να μην τα συγκρατήσεις, δεν αποτελεί πρόβλημα στη ροή της υπόθεσης. Τέλος,ίσως η λέξη ´´μούσα´´ στον τίτλο να δημιουργεί άλλη αίσθηση για την υπόθεση, αλλά αιτιολογείται και συνδέεται άμεσα με το περιεχόμενο του βιβλίου. Σαν γενική εντύπωση, το βιβλίο αυτό αποτελεί μια αναμφίβολη πρότας αγοράς.
2012-08-14 23:28:29


Συστάσεις Βιβλίων

Δεν βρέθηκαν συστάσεις βιβλίων

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
Δεν βρέθηκαν συστάσεις συγγραφέων

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS