Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Σελίδα επιλογών του αναγνώστη: tintin

Τελευταία Σχόλια

ΒιβλίοΣχόλιοΗμ/νια
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΛΑΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣΚΟΤΑΔΟ"
Είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, καλογραμμένο.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι καλή και σου κρατάει το ενδιαφέρον. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η βασική ιστορία του βιβλίου, την οποία θεώρησα κάπως υπερβολική.Θίγεται σε όλη τη διάρκεια του βιβλίου η έννοια της τέχνης, με τρόπο που ίσως τελικά να είναι κάπως κουραστικός. Οι χαρακτήρες παρουσιάζονται ολοκληρωμένα.Ίσως το βιβλίο να είναι αρκετά μεγάλο, θα μπορούσε νομίζω να είναι πιο σύντομο.
2022-08-01 07:31:16
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ "
Το βιβλίο αυτό είναι ένα κλασικό αντιπολεμικό αριστούργημα.Περιγράφει τη ζωή των στρατιωτών στα χαρακώματα στο 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι έντονη και σε συναρπάζει, θέλεις να συνεχίζεις να διαβάζεις.Οι χαρακτήρες του μυθιστορήματος παρουσιάζονται με εξαιρετικό τρόπο. Σε πολλά σημεία ο συγγραφέας γίνεται λυρικός.Πέρα από την περιγραφή της ζωής στα χαρακώματα , στο βιβλίο περιγράφεται και η ζωή και τα ήθη της εποχής.Είναι ένα βιβλίο που το συνιζτώ ανεπιφύλακτα σε όλους.
2022-08-01 07:23:53
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ "
Πολύ καλό βιβλίο πολιτικής και οικονομικής ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας (Από το 1980). Νομίζω πως έχει μία αντικειμενική και ορθολογική οπτική.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
2022-06-10 18:42:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ"
Διάβασα μία άλλη έκδοση και όχι τη συγκεκριμένη. Το μυθιστόρημα μου άρεσε πολύ. Η γλώσσα του συγγραφέα είναι εξαιρετική. Είναι γενικά γλαφυρή και σε πολλά σημεία υπάρχει το λυρικό στοιχείο.Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα με στοιχεία διαχρονικά. Πρέπει, τέλος να αναφέρω πως αν και το μήνυμα είναι πεσιμιστικό (ίσως αυτό να είναι και ένα μείον)το βιβλίο σε τραβάει και θέλεις να το διαβάσεις μέχρι το τέλος.
2022-05-03 12:07:35
Σχόλιο για το βιβλίο "ΦΙΛΙΚΟΙ "
Εξαιρετική ιστορία των γεγονότων της ελληνικής επανάστασης στη Μολδοβλαχία αλλά και των γεγονότων και προσώπων που την προετοίμασαν.Στο βιβλίο περιέχονται άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προσωπικότητες των "φιλικών", γραμμένα με με εξαιρετικό τρόπο, που σε κάνει να μην μπορείς να σταματήσεις την ανάγνωση.
2022-04-05 15:27:49
Σχόλιο για το βιβλίο "ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ (ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)"
Ένα κλασικό ιστορικό μυθιστόρημα με πολύ καλή περιγραφή των ιστορικών γεγονότων, της εποχής μεταξύ της Βυζαντινών και των Βουλγάρων.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, σε όσους ενδιαφέρονται για ιστορικά μυθιστορήματα.
2022-03-25 22:22:50
Σχόλιο για το βιβλίο "Η ΚΡΕΜΑΛΑ"
Ένα αστυνομικό θρίλερ, το οποίο θα έλεγα πως είναι μέτριο.Η ιστορία είναι μάλλον συνηθισμένη.Η γλώσσα του συγγραφέα είναι μέτρια.Σε κάποιες στιγμές, ίσως και λόγω του μεταφραστή, υπάρχουν κάποια κενά. Το τέλος είναι κάπως απότομο.
2022-01-16 16:57:14
Σχόλιο για το βιβλίο "Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
Διάβασα το βιβλίο αυτό, αλλά την έκδοση "Πέλλα". Ομολογώ πως αν και η ιστορία ήταν εύστοχη και έθιγε σοβαρά κοινωνικά θέματα, η γλώσσα ήταν κουραστική,όχι αρκετά περιγραφική, σε σημείο που με κόπο τελικά διάβασα όλόκληρο το βιβλίο.Ένα θετικό, ήταν πως το βιβλίο αυτό σε μετέφερε στη μεταπολεμική Βιέννη και έβλεπες πως ήταν , τότε η κατάσταση.Γενικά, όμως δεν μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
2021-12-22 14:56:55
Σχόλιο για το βιβλίο "ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ "
Εξαιρετικό βιβλίο, με την απίθανη γλώσσα του καζαντζάκη, απλή και ταυτόχρονα τόσο έντονη.Συνέχεια, όπως και στα άλλα έργα του συγγραφέα, έτσι και σε αυτό θίγονται διάφορα σημαντικά ανθρώπινα θέματα.Είναι ένα κλασικό αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, πάντα επίκαιρο!
2021-12-22 14:48:07
Σχόλιο για το βιβλίο "ΜΟΤΕΛ ΜΟΡΕΝΑ"
Ο τρόπος που γράφει ο συγγραφέας είναι ωραίος,απλός ,με ένταση.Σε τραβάει να διαβάσεις. Αυτό που νομίζω,πως δεν είναι τόσο πετυχημένο,είναι κάποιες παρενθέσεις φιλοσοφικών αναζητήσεων (οι οποίες είναι αρκετές)οι οποίες τελικά δεν είναι τόσο καλογραμμένες.Δεν σε κερδίζουν , αλλά αντιθέτως σε κουράζουν. Η ιστορία είναι ωραία, ενδιαφέρουσα -αλληγορική, με κοινωνικά μηνύματα - και θέλεις να δεις ποια θα είναι η κατάληξη. Νομίζω αξίζει κάποιος να το διαβάσει.
2021-11-09 18:31:28
Δείτε περισσότερα σχόλια...

Συστάσεις Βιβλίων

Η ΜΕΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ

Η ΜΕΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ

ΦΑΚΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Συστάσεις Συγγραφέων

#Όνομα
1.ΦΑΚΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Βρείτε μας στο...

Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS