Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

(ΣΕΤ 2 ΒΙΒΛΙΩΝ) ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ

(ΣΕΤ 2 ΒΙΒΛΙΩΝ) ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ

JOHN JORY, BARNETT MAC
Κωδ. Πολιτείας: 4580-3494




Παρουσίαση

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ -ΒΙΒΛΙΟ 1
Ο Μάιλς Μέρφι τα είχε καταφέρει στη ζωή του. Ζούσε σε μια υπέροχη πόλη δίπλα στον ωκεανό, είχε δύο κολλητούς και, το πιο σημαντικό, είχε αποκτήσει τη φήμη του μεγαλύτερου φαρσέρ στο σχολείο. Οι παραπάνω λόγοι είναι αρκετοί για να μη θέλει να μετακομίσει στην Κοιλάδα των Χασμουρητών, μια κοιμισμένη πόλη που είναι διάσημη για ένα και μόνο πράγμα: τις αγελάδες της. Το χειρότερο είναι ότι ο Μάιλς σύντομα ανακαλύπτει ότι η Κοιλάδα των Χασμουρητών έχει ήδη έναν ταραξία, τον Νάιλς, και μάλιστα καλό! Ωστόσο, δεν υπάρχει χώρος για δύο, γι' αυτό ο Μάιλς κηρύττει τον πόλεμο της φάρσας. Ύστερα από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, τα δύο αγόρια αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σχεδιάσουν τη μεγαλύτερη φάρσα που έχει συλλάβει ποτέ ανθρώπου νους μια φάρσα τόσο τεράστια, τόσο πελώρια, τόσο τρομερή, που θα έκανε υπερήφανο το Παγκόσμιο Τάγμα Αταξίας... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ - ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ - ΒΙΒΛΙΟ 2
Ο Μάιλς Μέρσι και ο Νάιλς Σπαρκς είναι άσοι στην αταξία.
Σχεδόν κάθε μέρα της εβδομάδας το τρομερό δίδυμο έχει βαλθεί να κάνει άνω κάτω την Ακαδημία Επιστημών και Γραμμάτων της Κοιλάδας των Χασμουρητών με τις φάρσες του, που διασκεδάζουν τους συμμαθητές τους και κάνουν έξω φρενών τον μεγαλύτερο εχθρό τους, τον διευθυντή Μπάρκιν.
Αλλά μια μέρα, τα πράγματα ξεφεύγουν και ο διευθυντής Μπάρκιν απολύεται. Τη θέση του παίρνει ο πατέρας του, ο πρώην διευθυντής Μπάρκιν, που βάζει στόχο ζωής να διευθύνει το σχολείο με ατσαλένια πυγμή και να καταστρέψει το παραμικρό ίχνος διασκέδασης. Τέλος οι ομαδικές δουλειές. Τέλος οι ημέρες πιτζάμας. Και κυρίως, τέλος οι φάρσες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2017
Αριθμός σελίδων464
Διαστάσεις21x14
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΖΟΝ ΤΖΟΡΙ [ΓΙΟΡΙ], ΜΠΑΡΝΕΤ ΜΑΚ
Κωδικός Πολιτείας4580-3494
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

redgreen, fotini_kosti

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ
MAGUIRE EMILY
€19.27 €6.74
(-65%)
Κερδίζετε €12.53
Για τη γραφή
BUKOWSKI CHARLES
€15.50 €7.75
(-50%)
Κερδίζετε €7.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS